- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
másodpercek telnek el a féklámpa felvillanása és a hátsó autó érezhető lassulása közt... a féklámpa és a koccanás között kb 3 másodperc... és nem is mentek gyorsan... jól bebambult a hátsó játékos, simán meg kellett volna állnia... az audis volt a hülye, hogy továbbállt: max csak akkor hozzák ki hibásnak, ha beletolat a másikba... (nem tudom honnan indulhatott az egész: amikor kifordultak, akkor még elől volt a kamerás, de úgy látom nehezen találta meg melyik sávban is akar haladni... külsőbe megy először, húzódna a belsőbe, csak jött ott már akkor az audi, erre visszamegy a külsőbe, onnan pedig vált az audis mögé a belsőbe és jön a fékezés)
reggel egy ráfutásos esethez érkeztem: itt jöttem a balra kanyarodó sávban, előttem 2 autó... elsőből kiszáll egy 30körüli nő és csóválja a fejét, aztán kiszáll a hátsóból egy kb 10-15-el idősebb, aztán elkezdték nézegetni, hogy mi is történt... (valószínű nem lehetett komoly) vészvillogót viszont elfelejtettek kapcsolni, ha már itt ledekkoltak... gyorsan tettem rükvercbe, aztán csináltam egy y-t, mert még nem jött senki és nem akartam megvárni, hogy beálljon a sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest