Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Hali!
Edit: Book 2 15" I7+nvidia
Nemrégiben kihalt a kamerasziget. Se az első/hátsó se az IR nem működik. Annyira nem érdekelt hogy szenvedjek vele, nagy eséllyel szoftveres mert másnál is olvastam hasonlót.
Nade, letöltöttem egy " Driver Booster" cuccot, ami szépen le is frissítette a cuccokat, jópár driverrel el voltam maradva ami javított is a hőfokokon.
A programban van egy device fixer funkció, ami észre is vette hogy halottak a kamerák, 10-es hibakóddal. (Device can't start) Nyomtam egy fixet, erre 3-4-5-öt kattan a tablet jobb felső sarka.
Valami ötlet hogy mi lehet ez? Esetleg van valami mágneses alkatrész ott fent?
+A Jobb hangszoróm rezonál XY frekvencián, erről sehol sem találtam infót, gondolom hardveres lesz.
Azt megjegyzem, hogy hónapok óta nem volt hordva, semmi fizikai behatás nem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- iPad 6. Gen. 32gb
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest