Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Igen, "sajnos" az OS szabályozza, csak azt nem értem hogy ha akku 100%-on, gyári 100W-os töltő bedugva, miért nem képes 2.8 fölé turbozni?
Sőt, régen engedte a Throttlestopot is, de már abban is minden szürke. Kezd az Apple irányába haladni kedves Microsoft.
Az MS-nél úgy gondolták hogy inkább halk legyen mint gyors?
Coretemp-es tálcaikonokkal mindig figyelem a terhelés/ hőfok/ CPU órajel értékeket, de teljes mértékben indokolatlannak tartom hogy ennyire visszafogták a Book2 prociját.
Lehet tényleg Linux dualboot lesz a vége, majd utánanézek mennyire támogatja a tablet módot -
kecstama
tag
Sajna túl sok windowsos szoftverem van, így max. a dualboot jöhetne szóba.
+A Linux nem tudom mennyire támogatná a deatch/tablet funkciót
Edit: Közbe rájöttem hogy az akadozó 4K az Edge hibája volt, Firefoxban semmi baja. Viszont a lassú fájlkezelő és gyenge játékteljesítmény még fenn áll
-
kecstama
tag
Ti nem vettetek észre lassulást az utóbbi 1-2 firmware frissítés után?
Én elértem arra a pontra hogy akad a 4K videó (nem a net miatt) és 5-10mpt kell várnom mire betölt a fájlkezelő vagy a Spotify.Amikor vettem, emlékszem hogy 4,2 Ghz-re boostolt a proci és tartani is bírta 3,8 körül, de egy jóideje nem látom még 3Ghz felé se menni, ennyire lekorlátozták volna a melegedés miatt??
Eléggé elszomorít hogy a 10 éves E6400-am gyorsabban tölti be a dolgokat mint a 4 éves SB2-m
-
kecstama
tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Tyű ezen még a billentyűzetre is van, azt mondjuk fix nem merném rárakni
Mondjuk ezek a mintások érdekesen nézhetnek ki a logóval a középén, főleg hogy csak egy nagy négyzet van kivágva a 4 kicsi helyett.
Ha esetleg rendelnél egyet, kíváncsian várom hogy hogyan néz ki a gépen
Amúgy ha biztosra akarsz menni, üvegfólia is van rá alin. Nekem 3 éve bírja, igaz kicsit hülyén raktam fel így 1-2 porszem aláment, de inkább az mint a karcok.
-
kecstama
tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Ha fólia akkor Dbrand a legjobb, de sajna a palmrestre nem vágnak, pedig nálam valahogy az is karcos lett.
Aliexpressen vannak egész jól kinézők, de nem mertem még bekockáztatni
Mondjuk azt se értem hogy miért nincs fekete Book, a fekete és kék Surface Laptop nagyon szép, kár hogy azokba nincs rendes GPU, bár az a Xe se lehet annyira rossz.
Amúgy nagyon jó ez a Book 2 így lassan 3 év után is, de megvannak a maga bajai, pl nálam néha "eldobja" az alját pár másodpercre mintha detacholtam volna
, meg a CPU energiaszabályozása se tökély, nálam nem akar rendesen boostolni, bár ez lehet a win11 is.
Na meg nem bántam volna egy LTE-s verziót is, ha már egy tablet is.
+ Lehet szidni az Applet, de azért egy Macbook még ezekhez képest is más kategória, sőt én még az XPS-t is a Surface fölé teszem minőségbe
-
kecstama
tag
Rendelt már valaki DBrand, vagy hasonló fóliát?
SB2 re szeretnék valamit ami minél többet "takar". A töltőnél meg a tollnál már eléggé lekopott a borítás, pedig egyiket se használom gyakran, főleg hogy C-vel töltöm
-
kecstama
tag
Nekem is lassabb mint kéne, de ha ki-be dugom a töltőt néha megoldja. Biztos valami firmware/szoftver probléma.
A proci se megy 2,7-2,8Ghz és 70° fölé win 11 alatt, pedig 10 alatt 90-100° közt ugrált mindig.
Tegnap nekem jöttek Surfaces updatek, majd kipróbálom hátha megoldották
-
kecstama
tag
Hali!
Edit: Book 2 15" I7+nvidia
Nemrégiben kihalt a kamerasziget. Se az első/hátsó se az IR nem működik. Annyira nem érdekelt hogy szenvedjek vele, nagy eséllyel szoftveres mert másnál is olvastam hasonlót.
Nade, letöltöttem egy " Driver Booster" cuccot, ami szépen le is frissítette a cuccokat, jópár driverrel el voltam maradva ami javított is a hőfokokon.
A programban van egy device fixer funkció, ami észre is vette hogy halottak a kamerák, 10-es hibakóddal. (Device can't start) Nyomtam egy fixet, erre 3-4-5-öt kattan a tablet jobb felső sarka.
Valami ötlet hogy mi lehet ez? Esetleg van valami mágneses alkatrész ott fent?
+A Jobb hangszoróm rezonál XY frekvencián, erről sehol sem találtam infót, gondolom hardveres lesz.
Azt megjegyzem, hogy hónapok óta nem volt hordva, semmi fizikai behatás nem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami hőszivattyú
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Lenovo Legion 5 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, meg a CPU energiaszabályozása se tökély, nálam nem akar rendesen boostolni, bár ez lehet a win11 is.