- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polarstar
nagyúr
Surface Book 2-nél hirtelen eltűnt a tablet akksija. Ha külön rárakom a töltőt, akkor beindul a tablet, de nincs mit töltenie. Ha a bill-re kötöm a töltőt, és a tablet dokkolva van, akkor nincs battery 1.
Laptopként tökéletesen működik, kb 8 órát bír a billentyűzettel. Érdemes kicseréltetni a tablet akksiját? Hol csinálhatnak ilyet?
Mielőtt ez lett, előtte Battery 1 cycle count 390 és a Design/Full Charge 18000/15270 volt.Jó helyen el tudják végezni az akksi cseréjét. Érdeklődj jobb mobilosnál vagy laptoposnál. Nem nagy dolog ez nekik. Neten van fent robbantott ábra is ezekről.
-
NGA
addikt
Surface Book 2-nél hirtelen eltűnt a tablet akksija. Ha külön rárakom a töltőt, akkor beindul a tablet, de nincs mit töltenie. Ha a bill-re kötöm a töltőt, és a tablet dokkolva van, akkor nincs battery 1.
Laptopként tökéletesen működik, kb 8 órát bír a billentyűzettel. Érdemes kicseréltetni a tablet akksiját? Hol csinálhatnak ilyet?
Mielőtt ez lett, előtte Battery 1 cycle count 390 és a Design/Full Charge 18000/15270 volt. -
Polarstar
nagyúr
Nekem Book van. Lazán és simán felment az új oprendszer. Pár változás van kinézetben. Amúgy ugyan az. Sok gondom nincs vele.
Ahogy leszed minden rendszer morzsát és bootol rajta kell hagyni a töltőn. A folyamat lassú, hagyni kell. Ennyi. -
NGA
addikt
Sziasztok. Van valaki, aki fel tudott rakni Surface Book 2-re Windows 11-et? Nekem telepítés után fél óráig fekete képernyő van.
A másik kérdés Win10-re vonatkozik.
Nem működik a képernyőforgatás automatikusan. Van rá valami trükk? -
maci25
aktív tag
Üdv
Meg tudja valaki mondani, hogy a Surface Book 2 15" Alsó részben lévő akkumulátornak mennyi volna a tól ig feszültsége? Pl min V és max V
Az aksira pontosan már nem tudom de kb 11 V és 13V van írva, de engem inkább az érdekelne hogy ha pl aida64 nézem akkor ott mennyi az akkumulátor feszültség amit kiír.
Köszönöm
-
zoltanz
nagyúr
Érdekelne, hogy tablet módban az Edge böngetőben, hasonlóan az Android-os kiadáshoz, választható a weblapok mobil/desktop elrendezése?
Köszönöm!
-
Polarstar
nagyúr
Közben tovább gördültek az események mert semmi nem segített. Úgy tűnik komplett töltőelektronika cserés lesz. Annyit mondott a helyi szervízes srác, hogy darázsfészekbe nyúlna, ha ő szedi szét, így elküldi hétfőn egy szakavatott szervízbe.
De sajnálom!
Mondjuk tény, hogy lapos és kicsi benne a hely. Rakat dolog be van ragasztva. -
czundermák
senior tag
Közben tovább gördültek az események mert semmi nem segített. Úgy tűnik komplett töltőelektronika cserés lesz. Annyit mondott a helyi szervízes srác, hogy darázsfészekbe nyúlna, ha ő szedi szét, így elküldi hétfőn egy szakavatott szervízbe.
-
insyde5
aktív tag
Marad 2 új tokom pro 9 -re ha esetleg érdekel valakit, írjon rám.
-
Polarstar
nagyúr
Sajnos nem, egy pillanatra felvillan a kijelző, majd vissza áll energiatakarékos módba. Két órát volt most tőltőn, de semmit nem vett fel. Az akksija egyébként rendben van, legalábbis nem volt arra utaló jel, hogy a végét járná.
A töltőport helyett próbáltál USB-ről adni neki áramot? Illetve nem ment kosz esetleg a mágneses csatiba?
A meghajtó átnézése is esetleg segítene.. -
czundermák
senior tag
Sajnos nem, egy pillanatra felvillan a kijelző, majd vissza áll energiatakarékos módba. Két órát volt most tőltőn, de semmit nem vett fel. Az akksija egyébként rendben van, legalábbis nem volt arra utaló jel, hogy a végét járná.
-
MrPetya19
addikt
Sziasztok!
Akad egy kellemetlen probléma párom Surface Pro 7-esével.
Két napja kezdte, eszetlenül be van lassulva, újraindítás után 2-3 perc mire betölt a Win11. Illetve ami nagyobb gond, hogy egyidejűleg az akksi sem veszi fel a töltést... a visszajelző led sem világit, OS alatt viszont jelzi, hogy töltőn van. Próbáltuk több adapterrel, a Type-C csatlakozót kupucoltam már, hátha egyszerű koszosodás, de semmi változást nem hozott. Sajnos eddig jutottam.
Tapasztaltatok már hasonlót? A teljes újratelepítés sem játszik, 20%-os akkuval nem állnék neki, így hogy nem akar tölteni.
Az enyém még ilyet nem csinált.
De azért tölt amúgy? -
czundermák
senior tag
Sziasztok!
Akad egy kellemetlen probléma párom Surface Pro 7-esével.
Két napja kezdte, eszetlenül be van lassulva, újraindítás után 2-3 perc mire betölt a Win11. Illetve ami nagyobb gond, hogy egyidejűleg az akksi sem veszi fel a töltést... a visszajelző led sem világit, OS alatt viszont jelzi, hogy töltőn van. Próbáltuk több adapterrel, a Type-C csatlakozót kupucoltam már, hátha egyszerű koszosodás, de semmi változást nem hozott. Sajnos eddig jutottam.
Tapasztaltatok már hasonlót? A teljes újratelepítés sem játszik, 20%-os akkuval nem állnék neki, így hogy nem akar tölteni.
-
Polarstar
nagyúr
Valamjt reggel elnyomtam. Nem megy a klavi. Csak kijelzőn. Hogy kapcsoljam vissza?
-
Polarstar
nagyúr
Arra voltam kíváncsi, hogy esetleg van e valakinek tapasztalata vele, az iPad vonatkozásában.
Jó kérdés. Itt a topikban max elvétve van mindkét gép egyidejű felhasználója. Magukban igen drágák ezek. Plusz ugye a speckó progik is pénzben vannak. Ahogy nálam is.
-
Elektrosokk
veterán
-
Polarstar
nagyúr
Valaki használ surface pro 11-et ?
Gondolkodom iPad pro cserén, tudom, hogy nem egészen ugyanaz a kettő, viszont érdekelnek a lehetőségek.
Majdnem az összes Surface cerkás. A többi szinte ugyan az. Végül is mi a kérdés?
-
Elektrosokk
veterán
Valaki használ surface pro 11-et ?
Gondolkodom iPad pro cserén, tudom, hogy nem egészen ugyanaz a kettő, viszont érdekelnek a lehetőségek.
-
ForRedGlory
félisten
Tisztában vagyok, hogy kell. A kérdés nem a hogyanra vonatkozott.

-
mpierre
veterán
Van egy Microsoft Surface Laptop (7-es verzió). A kérdésem, hogy én is cserélhetem, bővíthetem benne garvesztés nélkül az SSD-t vagy csak hivatalos szervizben kérhetem.
Gondoltam megkérdezem az ügyfélszolgálatát, de a nyomorék AI-n kívül élő embert nem értem el... a második hívásnál már az AI is letette a telefont, hogy húzzak a suface.com/assist oldalra, ami semmire nem jó nekem. Kapásból laptopról azt írja, hogy nem érhető el. Vicc.
A 80-as ügyfélszolgálati számukon meg előfizető nem kapcsolható. LOL
Az ifixit pontosan megmondja a mit és hogyant: [link]
-
MrPetya19
addikt
Van egy Microsoft Surface Laptop (7-es verzió). A kérdésem, hogy én is cserélhetem, bővíthetem benne garvesztés nélkül az SSD-t vagy csak hivatalos szervizben kérhetem.
Gondoltam megkérdezem az ügyfélszolgálatát, de a nyomorék AI-n kívül élő embert nem értem el... a második hívásnál már az AI is letette a telefont, hogy húzzak a suface.com/assist oldalra, ami semmire nem jó nekem. Kapásból laptopról azt írja, hogy nem érhető el. Vicc.
Tudtommal simán levehető az alja 4 T5-ös csavar kicsavarása után és ott a 2230-as SSD.
-
Polarstar
nagyúr
Szerintem ezek a ügyfélszolgálatok egy adott kampány részei voltak. Nem örök életüek.
Mindenesetre az én szörfészemet sem lehetett megbontani garivesztés nélkül. De megoldtam másként. Ami nem kell - tolni kell külső meghajtóra szépen. Semmi felhőf.szom.
-
ForRedGlory
félisten
-
Shame21
tag
Van valakinek tapasztalata a surface pro 11 oled kijelzőjéről. Mennyire jó a kijelzője? Legtöbb videóban dícsérik, de találtam tesztet ahol csúnyán leszerepelt és több helyen olvastam külföldi fórumokon hogy elég gyengusz oledet kapott hasonlóan mint a snapis oled vivobook.
https://youtu.be/KMmz3bazXXQ?si=tyggZyeHDMSfmLhs -
MrPetya19
addikt
Én erősen hajlok egy oled surface pro 11-re, ipad pro 13 m4-en gondolkodtam de iphone telefonba megfelel de tabletben elég limitált még androidhoz képest is nem hogy win-hez. És mivel win gépem van itthon így a surface maradna csak kicsit tartok az x elite-tól mennyire lesz életképes. Főleg hogy az új surface-be már úgy néz ki intel ultra lesz 2025-ben. Ebből azt sejtem hogy a snapivel sok a macera és elengedik így elég hamar. Pedig fogyasztásban erőben elég jó. Sőt ahogy néztem még a második genes intel ultra prociknál is jobb a fogyasztás ugyanolyan teljesítmény mellett. Ezért tanácstalan vagyok, szerencsére nem sürgős lehet várok vele aztán meglátjuk mi lesz jövőre windows 2in1 fronton.
Szerintem a normál model marad snapdragon, és a business edition lesz intel.
-
Shame21
tag
Én erősen hajlok egy oled surface pro 11-re, ipad pro 13 m4-en gondolkodtam de iphone telefonba megfelel de tabletben elég limitált még androidhoz képest is nem hogy win-hez. És mivel win gépem van itthon így a surface maradna csak kicsit tartok az x elite-tól mennyire lesz életképes. Főleg hogy az új surface-be már úgy néz ki intel ultra lesz 2025-ben. Ebből azt sejtem hogy a snapivel sok a macera és elengedik így elég hamar. Pedig fogyasztásban erőben elég jó. Sőt ahogy néztem még a második genes intel ultra prociknál is jobb a fogyasztás ugyanolyan teljesítmény mellett. Ezért tanácstalan vagyok, szerencsére nem sürgős lehet várok vele aztán meglátjuk mi lesz jövőre windows 2in1 fronton.
-
insyde5
aktív tag
hmm. ez a dolog továbbra is megoldatlan. Lehet egyszerűbb berendelni egyet, aztán ha a prog amit használ az ember kipróbálja. HA nem megy visszaküldi 14 napon belül.
-
MrPetya19
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple 1 év garancia ajándék tok
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -20% használtpiaci ár KERESKEDŐI CSOMAG! NVMe SSD SSD SSD - 10x1TB + 10x512GB + 5x256GB + 3x2TB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest