Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokari
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget írok, nekem Oly e-M10 van és egy tengerben fürdött 45-össel csinált hasonlót. Egyszerű érintkezési hiba, a só miatt korrodálódtak az érintkezők. Nálam a belsők is, többször ki kellett mosnom.
Nálad talán elég a külső érintkezőket megtisztítani, ha mégsem, akkor tényleg valami más a probléma.
Más.
Melyik vakuval járnék jobban, FL-36 vagy egy Godox-al. Időnként használok egy Oly E330-t is -
hito
nagyúr
A hébert a zsidók beszélik. Nem az arabra gondoltál?

Studi: én ilyen mélységeibe nem merültem el a cikknek, de feltételezzük, hogy elírás
Tényleg érezni a bejegyzésen, hogy gyengéden szeretné terelgetni az olvasót a helyes irányba. Nincs is ezzel baj, ha közben az arányosság és az igazságosság aranyszabályi is érvényesülnek. De valóban elfogult, az említett részeknél pedig határozottan igazságtalan a másik rendszer kárára. -
Lassú Víz
addikt
Több hete ennyi a mintaboltban 3 év garival. A listaára meg sosem volt 170. Ez azt hiszem mindent elmond a black friday kapcsán kialakult néphülyítésről.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Nem, még gondolkodom rajta. Egyelőre a GM1 profilt töltöttem le (az ingyenest, amit scarabaeus linkelt), mert inkább a Pana színekkel volt gondom.
Két dolog miatt hezitálok:
- LR4-el működik-e
- ez Fuji Classic Chrome szimuláció, szóval egy típusú kinézet, nem tudom még, ez kell-e nekem... -
pandur99
aktív tag
Csak annyi, hogy +5% vám és +27% áfa, mert Dél-Koreából küldik.
http://www.ebay.com/itm/Olympus-OM-D-E-M1-12-40mm-f-2-8-Pro-M-Zuiko-ED-Black-Kit-Ship-from-UK-G1039-/351541264988?hash=item51d97e025c:g
nQAAOSwVL1WE8NVEz pl. nem sokkal drágább, és minden külön költség nélkül jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg érezni a bejegyzésen, hogy gyengéden szeretné terelgetni az olvasót a helyes irányba. Nincs is ezzel baj, ha közben az arányosság és az igazságosság aranyszabályi is érvényesülnek. De valóban elfogult, az említett részeknél pedig határozottan igazságtalan a másik rendszer kárára.
.
P-ben inkább...