Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Hááát, van idehaza állandóra G9, meg A7-III, év nagy részében T1-T3, meg S1-S5, előző 2 évet meg nem merem mondani, D3300, 7500, 750, E-M1X, E-M5MarkII, E-M1MarkII, E1 és E2 meg a tököm tudja micsoda. De ilyen helyekre analógot meg kis kompaktot is szoktam vinni, mert az még poén.
Én meg nem akartam FFet venni, de esnek be melók és ahhoz muszáj volt. Először csak a látószög miatt nálam maradt egy A7-III, haver arra adott egy obit, hogy melózzak be Neki. Aztán 1 gép nem gép, meg 1 obi nem obi, kaptam egy nagylátót is és akkor már vettem hozzá FF vázat. Remélem termelni fog, mert hobbizni jó lenne valami APSC vonal, csak most idehaza 5 vázzal kicsit ágyúval verébre tűnne a történet és lövésem nincs mit racionalizáljak merre. Én asszem tudom mire jó, de éppen ezért oboázok
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest