Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Ezzel abszolut egyetertek.
En sokat videozom is, es tudjatok, milyen szanalmas, amikor egy valakire lassu rakozelites ugy indul, hogy elobb tagabb lesz a kep, aztan stop, majd jon a kozelites? Van nehany ilyen regi videom, tiszta ciki visszanezni.
Ugyhogy egy jo ideje mar csak Pana zoomokat hasznalok, tudom, szegenysegi bizonyitvany, de egyszeruen nem tudtam meg erre is figyelni, es ez eleg latvanyos hiba. A jobb esemenyekrol neha osszevagtam kis videokat, ott legalabb ki tudtam vagni a benazasomat. De akkor is frusztralo, nem tudom, hogy miert alakult igy. Gondolom tortenelmi okau vannak, es egyik gyarto sem volt engedni a sajat hagyomanyaibol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest