Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Ezzel abszolut egyetertek.
En sokat videozom is, es tudjatok, milyen szanalmas, amikor egy valakire lassu rakozelites ugy indul, hogy elobb tagabb lesz a kep, aztan stop, majd jon a kozelites? Van nehany ilyen regi videom, tiszta ciki visszanezni.
Ugyhogy egy jo ideje mar csak Pana zoomokat hasznalok, tudom, szegenysegi bizonyitvany, de egyszeruen nem tudtam meg erre is figyelni, es ez eleg latvanyos hiba. A jobb esemenyekrol neha osszevagtam kis videokat, ott legalabb ki tudtam vagni a benazasomat. De akkor is frusztralo, nem tudom, hogy miert alakult igy. Gondolom tortenelmi okau vannak, es egyik gyarto sem volt engedni a sajat hagyomanyaibol.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Projektor topic
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest