Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Srácok, kinek kell egy jó 3.5-5.6-os fényerejű alapobi?
Na jó, a gyújtótáv legalább jó lett. -
zolko74
tag
Honnan tudnék szerezni Lumix 14-42 II-re gyári napellenzőt? Ebay-ről vettem az optikát, mire hazaért a csomag már csak a hűlt helyét találtam meg a dobozban.
-
Telda
addikt
Bordó G3 az aprón jóárasítva
.
-
-
madgie
titán
válasz
Grga_Pitic #1883 üzenetére
Azért vannak erre kiskapuk
-
Telda
addikt
válasz
Azért ezt nem teljesen igaz, mert haverom a szabadiőből vette a bickilijét, illetve én is a kerékpár tartozékokat
. Csak ezért kérdeztem.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Csak ötletelek, oktatás, workshop vagy valami ilyesmi? Hobbi, szabadidő kategóriába akár bele is férhet. És sokszor ér is annyit mint egy új kütyü
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok olyan üzletet, vagy létezik egyáltalán, ahol elfogadnak Szép kártyát?
A szabadidő zsebben összegyűlt némi pénz, aztán semmire nem tudom elkölteni. -
Studi
veterán
Ha valakinek van E-Px váza szaré-hugyé'
, keressen privátban, lehet, hogy érdekel.
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
Van egy XZ-2-m extrákkal (automata lencsevédő, +akkuk, töltő), és elcserélném m.Zuiko 45/1,8-as fekete objektívre. Hátha valaki... -
Dolphin
tag
Sziasztok!
Keresek Olympus 12-40mm-es obit, akinek lenne eladó, kérem jelezze, köszi! -
athomi
veterán
Az, hogy nem jelez 24 órán belül még nem jelent semmit. Nekem is volt már hogy hazautaztam 2 napra, nem volt net és még a telefonomat is otthon hagytam. Csörgesd meg a mobilján.
-
Telda
addikt
Ez miért ilyen olcsó és mégsem viszi senki? Van valami csavar?
-
Studi
veterán
Pécsieknek jó fogás.
-
Dolphin
tag
Gyári (esetleg minőségi ugy.) aksit keresek E-M1-hez (BLN-1). Van valakinek felesleges esetleg otthon? Az privátban keressen
-
pandur99
aktív tag
Ha esetleg van valakinek egy fölösleges m.zuiko 14-150-ese, fekete, vagy elcserélne egy ilyet 40-150-esre, szóljon, írjon!
-
Alg
veterán
google cache bár én nem tudom kivenni a képről a S/N-t
-
totálkezdő
tag
válasz
totálkezdő #1850 üzenetére
Bocsánat, mint már nyilván rájöttetek, Studinak akartam válaszolni.
-
Studi
veterán
válasz
totálkezdő #1847 üzenetére
Akkor még fiatal voltam...
-
Studi
veterán
Most már csúcskompakt, és nem tükörreflexes. Ellenben belekerült, hogy nincs doboz, nincs gari, ezért egy 10-essel több lett.
-
Studi
veterán
"átalakító adapter és jó bármire.
(lent, a kérdéseknél) Feszegessem tovább a témát?
Semmit nem tud az "objektívjéről", korábban már vettem tőle félig működő E-520-ast. Visszafizette végül különösebb közelharc nélkül, de nem árt vele óvatosnak lenni, meglehetősen kétes származású cuccokat árul.
-
Studi
veterán
Ha valakit nem zavar, hogy tükörreflexes, akkor ez korrekt árnak tűnik: E-M10mII + Pancake 14-42
-
Wa2x_
veterán
Egy 1genes Pana 20/1.7 mennyit érhet? Ill. mennyiért érdemes lecsapni rá? Gondolok ez és az új 25/1.7 között.
-
Lassú Víz
addikt
-
Haugland
aktív tag
sziasztok,
Egy kevesebb mint 1000 expo alatti hibátlan állapotú GX7 -ért (gari és doboza nincs, de adásvételről temészetesen van papír + én is írok) mennyit lehet kérni? -
|AP|
veterán
-
Monya78
veterán
válasz
Lassú Víz #1821 üzenetére
"Nem mindegy már ilyenkor?"
Gondoltam ez az obi nem soká újra hirdetve lesz
egy "kis" felárral, és mivel csak a fekete érdekel, egy szürke miatt nem izgatom fel magamat
Amúgy idő közben kiderült hogy szürke volt, és ma délelőtt elkelt.
Ne csak off legyek, most találtam, akciós MMF-3 4/3-as adapter [link]
-
Studi
veterán
válasz
totálkezdő #1815 üzenetére
Két tételnél hiányzott a gyári szám.
Lassú Víz: nem volt kamu, csak nem ismerte a piaci árakat az eladó szerintem. Én írtam neki, hogy jöhet egyben az egész, de visszaírt, hogy a Panákat már elvitték, a két Olyt tudja andi.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
totálkezdő #1815 üzenetére
Megkérheti a moderátort. Esetleg kiderült, hogy kamu, és valaki jelentette.
-
törölt tag
Irányjelzőn kemény árak
-
tacto
aktív tag
Sziasztok, volna egy 330 expos G5 vazam, hatha erdekel innen valakit vagy ismeröset, meg böven garis is, masfel ev kb.
-
somasz
addikt
Áthoztam inkább ide a kérdést...
Szóval ezt néztem ki: [link]
Gondolom gari nincs, mert valszeg szürkeimportos.Ennél sokkal többet nem áldoznék rá.
Itthoni alternatívák:
-E-M1+12-40mm itthoni 3 év +neten regisztrált 6hónap gari, hld7 markolattal: 600*0,85-31=479e (markolatot mennyiért lehet eladni? 35-40e jó lenne, így tuti ezt választanám)
-E-M5II +12-40mm gari ugyanaz, hld8 markolattal: 650*0,85-31=521,5e (akkus markolatrészt el lehet-e adni külön?) ez már sok nekem...
Vagy a mostani E-M10-est tartsam meg, kb. 180-200e-ért szerezzek egy használt 12-40-et, meg vadásszak egy markolatot rá, kb. 15-20e-ért?
Vagy üljek a seggemen, kapcsoljam ki az internetet és várjam meg, hogy az E-M1mkII levigye még jobban a mkI árát?
-
Studi
veterán
A Mintabolt saját akcióival nem lehet általában összevonni. A pénzvisszafizetés működik, előbb megkapod a 15% kedvezményt a teljes árból, és utána igényelhetsz vissza. Ez azért megy, mert a visszaigénylés az központi kedvezmény egész Európában, független a Mintabolttól.
-
somasz
addikt
Megtudja valaki mondani, hogy a mintaboltban előbb vonják le a 15%-ot a klubtagoknak (még van fél hónapom) és utána érvényesek a további akciók, vagy fordítva, előbb van pénzvisszafizetés és utána a klubtagsági? Vagy a szabályváltozás óta nem lehet összevonni az akciókat?
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest