Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Valakinek egy szinte teljesen uj fekete GM5? kb 21 honap garancia van meg ra, csili-vili, cuccokkal... Ha innen vinne valaki, aldasom ra, egyebkent meg tanakodom kicsit.
-
Dolphin
tag
válasz
hibavissza #2007 üzenetére
Nekem is csak egyszer fordult elo, de akkor mindent mertek.. Laptop mar csak pulcsi alatt fert fel a gepre. (kg) Ellenben mar talalkoztam nem egy backpackeres 70+ literes, satras utassal a fedelzeten, erdekes...
-
Dolphin
tag
válasz
hibavissza #2001 üzenetére
48 centijevel felengedik?
-
Dolphin
tag
Sziasztok!
Keresek Olympus 12-40mm-es obit, akinek lenne eladó, kérem jelezze, köszi! -
Dolphin
tag
Gyári (esetleg minőségi ugy.) aksit keresek E-M1-hez (BLN-1). Van valakinek felesleges esetleg otthon? Az privátban keressen
-
Dolphin
tag
off, de a mintabolt új honlapján a MILC választásánál tényleg egy Sony gép van a képen?
(kompaktnál meg Nikon...)
Egy új 14-150 egyébként mennyit érhet? a 200-as bolti árat kicsit soknak tartom..
-
Dolphin
tag
Sajnos ezzel kell egyet értenem. Addig semmi probléma nem volt, míg jött az első 80-as ajánlat.. de utána... Egyébként használt és használt között nagy különbség van. Lehet csak én vagyok így, de 1-2 hónapos, pár év garanciás, fóliás terméket nem mernék használtnak tekinteni, persze megértem a vevő oldaláról is.
Nah mindegy, nem akartam ekkora felhajtást kelteni a kérdéssel, köszönöm mégegyszer a véleményeket!
-
Dolphin
tag
válasz
hibavissza #1258 üzenetére
Az egy dolog, hogy kicsit nem volt helyén az ár, de attól még nem kell lekreténezni... (nem én vagyok az eladó, se ismerős). Még az is lehet, hogy valaki megveszi tőle közel annyiért.. nah az biznisz lenne.
-
Dolphin
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ha ennyi pénze van rá, teljesen érthető... de sajnos nem ez a felállás. Én is a 115-120-at tartom reálisnak egyébként, akár van visszafizetés, akár nincs. Persze, alku mindig szokott lenni, de elsőre röghözkötve 33%-os alkuval előállni lehet csak nekem hajmeresztő. Mindenesetre vevőm biztosan nem lesz a kolléga, remélem talál annyiért nem lepusztultat.
-
Dolphin
tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Pár e-mailváltás után elbizonytalanodtam, tényleg én kaptam napszúrást, vagy az adott illetőnek gurult el a gyógyszere..?
Adott egy újszerű, 1 hónapos, kb alig használt Oly 9-18mm-es objektív 3 év garival eladásra. A vevő a klubbkártyára és a pénzvisszafizetésre hivatkozva kiszámolta, hogy ez az objektív bizony 80 ezer forintot ér, szépen levezetve az egyenletet.
Szerintetek... tényleg ekörül lenne az ára, vagy a számomra is reálisabb 120 körüli árcímke lenne a megfelelőbb?
Köszi előre is! -
Dolphin
tag
válasz
#04230330 #934 üzenetére
Te drága, olcsóbban használtan van, az enyém pl. új, és
marháulnem kell azonnal eladnom, ennyiért vagy ennyi - alkuval elviszik ugyanúgy.
De én meg azt nem értem, hogy nagy nepper létedre ezt nehéz kitalálni? (: Az utánam hírdető kolléga a mai hírdetésével egy árra tette az enyémmel, mivel teljesen ugyan az, de a színe eltérő. Szerintem ezekben nincs semmi értelmetlen dolog, akinek jó a használt, megvesz pár ezerrel olcsóbban, akit ez a 2-3 ezer már nem zavar, megveszi kb 35-ért a szürkét vagy a feketét, attól függ melyik kell neki. Ennyi az egész.. persze van aki álmodozik ettől magasabb árakkal, azt megértem ha rá ezt mondod. -
Dolphin
tag
válasz
sellerbuyer #807 üzenetére
Az ő elfogultsága
-
Dolphin
tag
De ha mégis kellene egy dekorgyűrű szett, nálam találsz olcsón
-
Dolphin
tag
válasz
Lassú Víz #681 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nekem speciel tavaly megtörtént még az is, hogy vevő létemre felfele "alkudtam" az árat 10%-al, annyira rendes volt az eladó, és jó áron is adta a terméketMonya78: Igen, volt, 150, mert 160-ért újat lehetett kapni...
TayRol: Nem hiszem hogy rossz emlékként megmarad (:
-
Dolphin
tag
Csak hogy tisztázzuk a dolgot.
Nem telt el a hírdetéstől számítva 1 óra sem(ha jól emlékszem), és kaptam a becses ajánlatot. Amivel az ég világon semmi probléma nem volt, tisztességes ajánlat volt, komolyan, de ahogy meg is írtam, még tartani szerettem volna az árat, még ropogott a hírdetés, épp hogy kikerült, és egyből jelentkeztek páran. Ahogy mondtad, beállsz a sor végére, teljesen korrekt. Ha nem menne el, nyilván odaadom annyiért.
Aztán megenyhültem mégis, arany középúton, 5-öst engedtem.. ez még mindig nem felelt meg, majd jött a nagylelkű 2500-as ajánlat...
Valószínűleg velem lehet baj, hogy egy 190 ezres (használt ár ugye) objektívet 2500Ft miatt nem visz el valaki. Ez volt a sok, és köszöntünk el egymástólErről egyébként komolyan meghallgatnék 1-2 véleményt, nektek mi a tapasztalat, vélemény, ha valaki 1-2% miatt gyarapítja a postaládát, most ettől a majdnembiznisztől eltekintve.
Nálam nem az első, se a második sajnos, sőt.. kapok hajmeresztőbb ajánlatokat is
A 75-ös ajánlatot nemigazán firtatnám
-
Dolphin
tag
Lenne még valakinek eladó Sony HDR-AS20-as kamerája? Innen több ember is bevásárolt elvileg (:
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest