- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Sok akciós Oly cucc van. Hátha valakinek érdekes.
-
Lassú Víz
addikt
12-100 f4
Nem olyan régen hatalmas marketing kampánnyal voltak 100 évesek. Arról nem szólt a fáma, hogy nem lesznek 101 évesek. Ennek megint készletkisöprés jellege van. És még mindig nem tudott meggyőzni az OM System arról, hogy marad gyártó a rendszer mögött. Részemről fejlesztési stop van.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Próbálok lemenni alfába, de szerintem én a Média Marktban vettem egy olyan kábelt és működik. Régebben mindig volt a dobozban az egyedi kábelből, csak akkor kellett utánrendelni ha elveszett vagy tönkrement. Ezért sem gondolnám, hogy valami egyedi darab lenne. Nyilván ezekből is különböző minőségű van, a 4k-t az olcsó vacak nem fogja átvinni normálisan.
-
Lassú Víz
addikt
Komolyan gondolják, Mercutio_ nézte be. Így helyes
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Keresd meg a feltételeket. Az Olympus mindig leírja, hogy mit enged meg az akcióiban. Náluk ilyen esetben az adott országban kell lennie a szállítási címnek. Sőt a pénz visszafizetéses akcióban a regisztrált címnek, a bankszámlának...
Fentiek alapján nem hiszem, hogy a Panasonic lényegesen eltérően viselkedne. -
Lassú Víz
addikt
Ismét van pénz-visszafizetéses akció az Olympusnál. Ha összekombinálható a road show-n adott 10%-kal, akkor elég tisztességes áron lehet jó cuccokhoz jutni.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
60/2.8
Csak portréra ott a Sigma Art töredék áron, bár kicsit sárgás a képe. A magam részéről az 50-200-zal fedem le ezt a tartományt, egy sörözés alkalmával direkt összelőttem a Sigmával, és a képe jó, a színei meg jobbak a ZD-nek. És végül de nem utolsó sorban az utóbbi már van, míg az előbbit meg kellene vennem.Makrózási igényeimet pedig be kellett lássam, hogy a 12-50 meg a ZD 35/3.5 és EX-25 bőven lefedi.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Valamint magánszemélyként. Gondolom az ÁFA megfizetési kitétel a cégek ellen van. A visszaigényléses honlapon a számla feltöltésének helyét nem találtam. Pedig elvileg az is kell hozzá.
Nem mintha lenne mit feltöltenem, de van ami gondolkodóba ejtett. -
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Csak ötletelek, oktatás, workshop vagy valami ilyesmi? Hobbi, szabadidő kategóriába akár bele is férhet. És sokszor ér is annyit mint egy új kütyü

-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Megkérheti a moderátort. Esetleg kiderült, hogy kamu, és valaki jelentette.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Hú b+! 40-150 f2.8 ha még meg lehet fejelni Cetelem kedvezménnyel is...
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Inkább a GM5 160-ért a 12-32 -vel. Nekem fontos, hogy legyen EVF.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Micro Four Thirds az igazi szakmai topikja. Nem az a baj, ha úgy döntesz a kapott válaszok alapján, hogy neked nem kellenek az új vázak, hanem az, hogy láttatlanban, próba nélkül pejoratív jelzőket aggatsz rájuk.
-
Lassú Víz
addikt
Olvass már vissza! Idejöttél, hogy van-e olyan m4/3 váz ami tudja kezelni a 4/3-os objektíveket. Aztán meg közlöd, hogy "nem mennék el a penek, meg milcek, meg kompaktok, meg hasonló (vég)lények világa felé." Akkor most mi van? Milyen m4/3 vázra számítottál ami nem MILC?
Ehh, mindegy... -
Lassú Víz
addikt
Azt kenje a hajára. Használt E-M1 portré markolattal 300-ért
-
Lassú Víz
addikt
Nekem is van egy nem SWD-s 50-200. Feltettem egy E-PL1-re. Ha műterem, és állványról használod, akkor vegyél rá egy E-PL5-öst (még inkább egy E-M5-öst és akkor ki is tudod vinni, meg van esélyed a keresőben élességet állítani a szuper stabilizátor miatt) és SAF+MF, oszt csók. Belenagyított élőképpel odateszed az élességet ahová akarod. Próbáld ki, a teddprobara.hu oldalon bejelentkezve.
Az érintő képernyő kurva jó dolog. De kapcsold ki, ha neked nem kell.
-
Lassú Víz
addikt
Csak az E-M1-ben van PDAF.
Tudtommal a kisebb képkör miatt (is) nincs olyan más szabványú váz amin a ZD objektívek használhatók. -
Lassú Víz
addikt
Nem volt jellemző ez a viselkedés a mintaboltra.
TayRol, írd ki a sorozatszámát, meg a cserélt gép induló expozíció számát is, jó lenne tisztán látni, hogy vadi új gépről van-e szó vagy gyártó által felújítottról. A minőség ellenőrzés, kalibrálás elvégzéséhez biztosan kell néhány expozíció. A 0 expó két dolgot jelenthet. Vagy a gyártás végén kitörölték a számlálót, vagy semmilyen minőség ellenőrzés nincs a készterméken. Nem hiszem, hogy az utóbbinak örülnék.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Általában vevő szoktam lenni, és nem szeretek alkudozni. Két eset szokott lenni. Az elsőben találkozik az elképzelésünk és megveszem annyiért amennyiért hirdetik. A másodikban nem áll túl messze, és akkor megmondom, hogy mennyiért venném meg és nem adok többet, ha más vinné többért, hadd vigye.
A konkrét esetben neked adok igazat. Volt egy -10 ezres ajánlatod nem fixként. Beálltál a közepére első lépésben, onnan már nincs hová alkudozni.
-
Lassú Víz
addikt
Érvényes, 15%.
A kártyához kell egy 10 ezres vásárlás + 8000 Ft kártyadíj és akkor már meg tudod venni a kiszemelt gépet kedvezménnyel. Főleg akkor jó, ha tervezel még egy éven belül objektívet egyéb gyári kiegészítőket venni hozzá. Természetes személy lehet klubtag. Valami regisztrációkor megadott céges számlázási címes trükközésre emlékszem a múltból, de nézz utána a szabályzatban, az a biztos.
Ha csak meg akarod venni, akkor keresni kell valakit, aki még nem vett kettőt belőle és van kártyája, meg hajlandósága.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
De igen. Tegnap vettem egyet 170-ért, hogy eladhassam neked 120-ért. Ne b
a...osszants már fel.
Várjál türelemmel, ha meg azonnal kell, nyeld le a békát és vedd meg annyiért amennyiért most kapható. Mindig vannak akciók, előbb-utóbb ez is sorra kerül, vagy csak lemegy az ára amint várható lesz egy utód váz. Az E-PL5 kit se 90-en nyitott. Ráadásul most nincs odaírva, hogy kiemelt akció, tehát 85,5 az a 90. -
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Amikor 25-ért megy a normál kit obi aminek még a rajza is jobb többek szerint, akkor +15 a max felső határ azért, hogy nem nekem kell nyitogatni. Az automata sapka nélkül továbbra is kétkezes lenne, ráadásul tokot is kívánna, mert a sima obi sapka az első szellőtől leesik. Ez még megér +10-et, így jött ki az 50.
Megértem, hogy többet szeretnél érte kapni, és ha van aki megadja akkor így jártam. -
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Azért nem kéne a fórum szabályzatot hátulról megdugni szárazon...
Tedd be a hardverapróra, és linkeld ide a hirdetésed. Bármennyire is hasonló a címe, ez nem egy adok-veszek topik, plakátos hirdetésekkel. A fő célja, hogy ki lehessen beszélni a bolti akciókat anélkül, hogy az MFT topik teljesen szétesne.
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Milyen két obi? Nem tudom, hogy kellene rákeresni...
Vázat mindig nehezebb eladni, és az értékvesztése is gyorsabb, míg obinál amíg a rendszer van addig az obi is tartja az árát. Én így nem cserélném (gondolom nem Helios-t árulsz
). Adja el a másik a vázat, aztán hozzon pénzt. Ha kellene neked egy E-M1 akkor el lehet gondolkodni, hogy jó csere alap-e, de ha úgyis árulnád, lehet rajtad maradna. -
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
-
Lassú Víz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Írj privátot az Oly-Service felhasználónak. Szinte egy gép sincs a saját kínálatból az ikon képeken