Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Igen, és annyira alacsonyan vannak az E-M1mI és 12-40 árak, hogy inkább megéri használtan vadászni. Még a a 40-150-et megveszi az ember listaáron, akkor is lehet külhonból hozni hozzá egy vadiúj 12-40-et, és itthon vadászni két garis vázat, akkor még obit se kell cserélgetni.
De most már garis 40-150-ek is fel-felbukkannak.
-
Studi
veterán
A Mintabolt saját akcióival nem lehet általában összevonni. A pénzvisszafizetés működik, előbb megkapod a 15% kedvezményt a teljes árból, és utána igényelhetsz vissza. Ez azért megy, mert a visszaigénylés az központi kedvezmény egész Európában, független a Mintabolttól.
-
-
madgie
titán
Nem, tényleg ennyi:
szerk: majdnem befordította
Mobilos app-pal is szépen megy, time lapse mód akár, Full HD videót 60p-vel is tud, 720p videót 120 fps-sel, szóval papíron jó.
Mercutio: nem igazán ismerem ezeket, nekem is ez az első ilyenem.
Juszt: Várdától hullott ki a hajam, két decijével ittunk 10-15 éve, most már a szagától is elhánynám magam
Studi: itt még volt egy, de leadtam az infót itt a PH!-n, szerintem most viszik el.
-
Lassú Víz
addikt
Milyen két obi? Nem tudom, hogy kellene rákeresni...
Vázat mindig nehezebb eladni, és az értékvesztése is gyorsabb, míg obinál amíg a rendszer van addig az obi is tartja az árát. Én így nem cserélném (gondolom nem Helios-t árulsz
). Adja el a másik a vázat, aztán hozzon pénzt. Ha kellene neked egy E-M1 akkor el lehet gondolkodni, hogy jó csere alap-e, de ha úgyis árulnád, lehet rajtad maradna.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest