- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Értem. Egyrészt a készletsöprés gyakorlatilag erről szól, neve is ezt mutatja. Tehát semmi meglepő nincs ebben, hogy a raktáron maradt "kacatokat" szórják ki. Másrészt mint látod így is lehet valaki számára hasznos cuccot megcsípni. Szóval számomra abszolút pozitív kicsengésű ez a készletsöprés akció, és ígéretük szerint tesznek majd fel minden nap más termékeket, így ilyen szerencsés kezdés után biztos, hogy figyelni is fogom őket.
szerk: azt a markolatot sajnos nem ismerem. De megfordult nálam pár JJC napellenző, azokkal nem volt semmi gondom.
-
Balinov
titán
hmmm..ez lehet hogy most jokor jon!
cashbacknel van valami limitacio? teszemazt Irorszag egy kalapban van Olympusnal UK-val. Jol gondolom-e, hogy mindegy,hogy hol veszem, amig ezen ket orszagbol veszem es tudom prezentalni a szamlat (pl. angol/ir webshop, esetleg angol vagy nemet amazon-os beszerzest igazolo szamla)?
szerk: ANOka, no para, igazandibol a publikumnak szolt a kerdes, nem konkretan neked
-
asdf_
veterán
2. Ahhoz, hogy a pénzvisszafizetés elérhető legyen, az arra feljogosító vásárlásnak 2016.05.02 és 2016.05.31 közötti időszakban kell megtörténnie
Objektívek:
• ZUIKO DIGITAL 25mm 1.1:8 (23 000 Ft pénzvisszafizetés)
• ZUIKO DIGITAL ED 75‑300mm 1:4.8-6.7 II (31 000 Ft pénzvisszafizetés),
• ZUIKO DIGITAL ED 9‑18mm 1:4.0-5.6 (39 000 Ft pénzvisszafizetés),
• ZUIKO DIGITAL ED 14‑150mm 1:4.0-5.6 II (39 000 Ft pénzvisszafizetés),
• ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro (31 000 Ft pénzvisszafizetés),Fényképezőgépek:
• OM-D E-M5 Mark II (31 000 Ft pénzvisszafizetés),
• OM-D E-M10 Mark II (31 000 Ft pénzvisszafizetés). -
Alg
veterán
google cache bár én nem tudom kivenni a képről a S/N-t
-
törölt tag
Ha abból indulunk ki hogy a korábbi 30% off nál is engedték, akkor szerintem lehet nevezni állandónak.
Cetelemmel fizeted ki, lehet az másé is, vagy mással mész akinek van.
Aztán akkor kamatmentes a dolog, ha a cetelem kamatmentes periódus előtt visszateszed a kártyára az egész összeget. kb 30-50 nap szokott lenni
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Hisense LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig