Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Ha valakinek kell egy ezüst EM1 váz (ami sajnos nem karcmentes, de még bőven garis, dobozos, 2 gyári akku, stb.. és jár hozzá a komplett markolat is) elég jó áron (170e) az dobjon egy privit. Már csak az maradt úgy néz ki, ne álljon itt magában.
-
TayRol
nagyúr
Hibátlan 12-40-est mennyiért lehet eladni? Garis, adom hozzá az eredeti garanciapapírt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Grga_Pitic #2150 üzenetére
Nem csak a váz 490?
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, van-e kereslet rá, de lehet hogy hamarosan eladó lesz egy ezüst EM1 + 12-40 + fekete 75/1.8. Dobozos, új állapotú, sok garival rendelkező mind.
Az oka, hogy valami más rendszert próbálnék (vagy Fuji vagy Sony). -
TayRol
nagyúr
válasz
Tin_Shield #1912 üzenetére
jahogy odaadod az eredeti garipapírt, te meg megtartod az eredeti számlát? nem tudom, hogy a kettő külön-külön játszik-e...
-
TayRol
nagyúr
válasz
hibavissza #1256 üzenetére
Mivel nem mindenkinek van lehetősége 120e ft-ért megvenni, ezért reális. De úgy gondolom, túl van tárgyalva a téma. Az eladó eldönti, mennyire sürgős neki az eladás. Most valaki G2-t akar eladni G6 árban.
-
TayRol
nagyúr
válasz
julius75 #1246 üzenetére
Ha valaki nagyon messze lakik Pesttől, nem fog 10+e ft-ért feljönni és 8e-ért (+ előtte valamit venni kell, szóval nem 8e ft a kártya bekerülési értéke), kiváltani a kártyát, inkább vesz egy 1 hónapos obit mondjuk 10e ft-tal olcsóbban mint a bolti ár, 1000ft-os postával.
Szerintem a 115-120e jó irányár (olcsóbban én nem tenném fel), alkuval vihető.
-
TayRol
nagyúr
Volna valakinek kölcsönbe tesztre egy 60/2.8-as Olympus obija? Sajna csak 1 vázam és 1 obim van, így cserébe csak mást (esetleg kauciót) tudok ajánlani.
-
TayRol
nagyúr
Az működőképes dolog, hogy egy EU-ban vásárolt Oly vázat beregisztrálnak, így az EU-s gari hazánkban is érvényes lesz?
-
TayRol
nagyúr
Én meg megválok az E-M5 elite váztól + HLD-6 markolattól.
Váz: 119.990 Ft
HLD-6: 44.990 Ft (csak a vázzal, vagy az után vihető)Dobozos, karcmentes, pár hónapos darabok, Mintaboltban lettek vásárolva.
-
TayRol
nagyúr
No, lehet a végén lesz mégis valami. Ti melyiket választanátok:
Teljesen új állapot, doboz meg minden, fél év gari, 170e;
Teljesen új állapot, doboz meg minden, 2,5 év gari, 195e? -
TayRol
nagyúr
Ha valakinek van eladó 75-öse (hibátlan, garis), azt keddig megvásárolnám. Szín mindegy, ár megegyezés kérdése.
-
TayRol
nagyúr
Mennyi az az expó, ami egy új gép eseteben elfogadható?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Gondwana #692 üzenetére
Pár ezressel lejjebb vinném az árát, mert igaz, hogy a sok kiegészítővel viszonylag jó áron adod de ez egy rétegcucc és kevesen keresik. Van érdeklődő, vagy nincs? Ha utóbbi, akkor el kell dönteni, hogy ragaszkodsz-e az árhoz és nem engedsz, esetleg kell a pénz és lejjebb viszed az vételárat.
De nem tudnám hamarabb eladni nálad. Annyi, hogy az Oly cuccos keresettebb.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Mercutio_ #693 üzenetére
Szerdán viszik - de jelenleg még természetesen csak én is azt tudom mondani, hogy elvileg.
Ha nem jön érte akkor sincs gond, vannak érdeklődők. Az Elite kit meg 322e kedvezménnyel, és induljunk ki Juszt 150 ezres váz-árából és viszonylag korrekt összegért lett egy pro zoomom.
-
TayRol
nagyúr
Na, megrendeltem egy EM5 elite kitet. Így jó áron van 12-40-esem.
-
TayRol
nagyúr
Nincs ezzel semmi gond.
Nálam elvi kérdés, hogy amennyit számomra ér, annál többet nem adok, és lehet, hogy ez kívülről sz@rrágásnak tűnik, mert a végén pár ezer ft a különbség az eredeti árhoz képest. De remélhetőleg elviszik teli áron, és akkor ez csak egy rossz emlék marad neked.
-
TayRol
nagyúr
Lehet, hogy paraszt a stílusom, és kérlek, mondjatok véleményt, mert akkor változtatok rajta: egy majd 200e ft-os fotós terméket szerettem volna 10e ft-tal olcsóbban elvinni (alkudni), az eladó csak 5e ft-ot tudott engedni, majd én mondtam, hogy akkor legyen olcsóbb 7500 ft-tal.
Ez nagyon gáz, fillérbaszó dolog volt? Ha igen, akkor megkövetem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest