- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Brandynew #97766 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Azt tudom, hogy negyedéves kamatperiódus van (DKJ-hez kötve), (emiatt ráadásul negyedéves kamatfizetés is, ami viszont előny), és emiatt nem annyira "stabil", mint mondjuk a pmáp, csak nem gondoltam volna, hogy emiatt egyből a "nem éri meg" jelzőt kapja. Ezért csodálkoztam.
Mondjuk aki stabilitást szeretne, annak középtávon egyértelműen PMÁP. Főleg, ha majd 1-2 év múlva csökkenő pályára áll az éves inflációkövető kamat, mert az mindig el van csúszva, tehát "utólag" is magas kamatot fizet, míg a többi papír már alacsonyabb kamattal megy már.Én pár napja valamennyit vettem ebből a bmápból a pmáp mellé, meglátjuk. Követem, hogy alakul a kamat, és aszerint tudok lépni (ahogy a cikkben is írják). Előny (mondjuk az államkötvénnyel szemben, ami szintén negyedéves, csak az buborhoz kötött), hogy 1% kilépni belőle.
Én laikusként azt várnám, hogy ha év elején kijön az új inflációs adat, és annak megfelelően alakul a pmáp kamata (mondjuk ~20%), akkor a DKJ-k, és a többi papír is leköveti majd, tehát nagy bukót a BMÁP se fog jelenteni. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Konteó topic
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged