- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
1%-ot esett. Ha ettől problémáid támadtak, akkor inkább MÁP+-t kellett volna venned.
-
Nyafogós lettem...
Valaki nézzen a gömbbe: vége van már az esésnek? Az MS lapátolja ki a pénzem az ablakon.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
YellowFlash #52241 üzenetére
De miért, mi történt? Annyi coin van mint a szemét miért ez, milyen hírre ment fel??
-
Szmeby
tag
Jelzálogot vettem fel a házra. Ti melyik cointot javasoljátok?
-
YellowFlash
aktív tag
Minden cryptot átváltottam BNB-re még 130 alatt, még pont jókor. Már 300 felett van.
-
Methox91
junior tag
válasz
PredatorZoli #52236 üzenetére
szerintem dobd az egész Mápot aztán vegyél belőle Binance Coint
-
Dare2Live
félisten
válasz
racskobalazs #52233 üzenetére
Avval számolj, hogy lehet fél év múlva dupla annyit ér, de lehet, hogy fele annyi. Pont emiatt nem az állampapír majd ránézek 1év múlva vagy ha kell kategória. Képes 20%ot mozogni 4-5nap alatt. ETH 1hónapon belül 1700$ról lement 1500$re majd most 1900$ra.
Viszont egyértelműen emelkedő trendben van és a mastercard dolog nagyon-nagyon sokat dobhat ethn. btcn kevesebbet az bármilyen szinten alkalmatlan tömeges használatra. -
Stanlee
őstag
válasz
En biztos nem vennek, persze a kerdes inkabb az, hogy mennyiert akarsz venni?
Van ETH-em, csakanyolt, szoval nem igazan hoz lazba, ha lemegy az ara.
Engem elegge zavart volna, hogy ha mondjuk 18 januarjaban veszek 800 korul, aztan egy ev mulva csak 120-at er, de biztos vannak olyanok, akiknek a gyomra ezt jobban beveszi.
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz
Én azt gondolom, hogy ha eddig állampapír volt a legkockázatosabb eszköz amibe fektettél, akkor első körben ne kriptót vegyél hozzá.
Fokozatosság elve alapján először a részvényeket kéne megízlelni ETF-eken keresztül. Ha azt tartva egy huzamosabb ideig azt látod hogy te mégtöbb kockázatot akarsz vállani, akkor lehet, de készítsd fel magad, hogy az a pénz akár teljes mértékben nullázódhat, szempilantás alatt tud menni egy -80%-ot lefel. -
válasz
Játékpénzzel lehet, de befektetésnek inkább vegyél valami ETF-et.
-
válasz
Rendkivul kockazatos eszkoz. Lehet vele jatszani, persze, de fokozottan ervenyes, hogy annyi penzt tegyel bele, hogy ha esetleg elveszted, akkor max. iszol egy sort, es ennyi.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire ide tartozó téma de elgondolkodtam, hogy állampapír mellé esetleg ETH (és / vagy) BTC-t lehetne venni (persze nem nagy arányban és összegben a bizonytalansága miatt). Mennyire hülyeség? (Ahogy láttam pl Alza már elfogadja mint fizető eszköz)
-
vnorbi
aktív tag
válasz
JasonD #52229 üzenetére
A rendes vásárlási limit és a virtuális vásárlási limit is fel van emelve? Ilyen magas összeggel még nem próbáltam, de 2,5 milliót sikerült már kártyával befizetnem. Az is működhet, hogy több kisebb részletben jegyzel, de délután 2-ig be kell fejezned, ha nem akarsz csúszni a következő hétre.
Mai érdekesség: A SmartBank feldobta az üzenetet, hogy hagyjam jóvá a fizetést (nálam ez van, nem telekód + sms). Rányomok, teker, nem lép be, és két perc múlva kiírta, hogy a SmartBank regisztráció törlődött. Előtte még semmi baja nem volt, de nem hazudott, tényleg törlődött a telefonra telepített app-ból a regisztrációm, regisztrálhattam újra, a Kincstári fizetés meg várta a jóváhagyást, amit inkább végül a másik telefonomon még működő SmartBankból hagytam jóvá, aztán megjavítottam az elsőn a SamrtBankot.
-
JasonD
aktív tag
Most kipróbáltam, hogy felemeltem a vásárlási limitet a kártyámon 15M Ft-ra. Jegyeztem 12M-ért MÁP+-t. Vásárlás bankkártyával, process végén meg szépen kiírja, hogy sikertelen fizetés. SMS azonosító, Telekód jó.
Viszont most sikerült kis összeget átutalnom az értékpapír számlára. Ez amúgy mikor jelenik meg ott? -
Fifi
őstag
válasz
JasonD #52222 üzenetére
Tudom csúnya workaround, de többször megismételt kártyás vásárlás sem játszik?
Amúgy az utalás meghiúsulását biztos tisztáznám, hogy a jövőben ilyen ne legyen:
1. Megkérdezném MÁK-ot, hogy az a számla az ügyfélkapus nyitás után egyből él-e vagy van valami átfutási idő.
2. Számlavezető pénzintézetet (OTP), hogy számládról ilyen utalásnak nincs-e akadálya (összeg nagysága miatt pl.) -
vnorbi
aktív tag
válasz
JasonD #52225 üzenetére
Akkor megérne egy kérdést az OTP-nél, hogy nincs-e valami utalási limit a számládon. Én 1000 forintokat szoktam utalni szintén OTP-től a Kincstárba, azok rendben megérkeznek 1-2 órán belül.
Nem tudom, milyen kártyád van, de a sima betéti kártyák vásárlási limitje elvileg korlátlanul magas is lehet. Lehet megérne egy kört ezt kinyomozni. (A limitmódosításnak díja lehet).
-
JasonD
aktív tag
válasz
vnorbi #52224 üzenetére
Pontosan így csináltam. Az ügyfél adatoknál megadott 3*8 jegyű számlaszámra próbáltam utalni. Kedvezményezett a MÁK, és közleményben az értékpapír számla száma (8 jegyű) és a nevem.
aujjobba: Nem írtam el semmit, jó párszor utaltam már magánszemélyeknek, soha nem volt gond. Forrás számla sima otp-s lafo.
-
vnorbi
aktív tag
-
JasonD
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap ügyfélkapun nyitottam értékpapír számlát a MÁK-nál. Ma megkaptam a webkincstárhoz tartozó felhasználó nevet, be is léptem. Próbáltam az értékpapír nyilvántartási-számla számra pénzt utalni a banki folyószámlámról, viszont ez nem sikerült. A következő hibát dobja: " A megadott célszámla hibás vagy a kiválasztott számláról nem indítható rá ilyen típusú tranzakció."
Mit rontok el? Utaláskor mit kell beírni a kedvezményezett nevének? -
Aztán nehogy kimaradjatok az emelkedésből, miközben várjátok a nagy korrekciót
-
-
attiati
veterán
válasz
aujjobba #52211 üzenetére
Vagy inkább arra, hogy az usa 10 éves hozam stabilan megy felfelé, inflációs várakozások is emelkedtek. Ez nem kedvez a growth és momentum részvényeknek, amik eddig húzták az indexeket. Szentiment az egekben. Csakhát ki mer fogadni a jegybankok ellen. Ez itt az egymillió $os kérdés.
-
travix
aktív tag
Ez már a crash előszele vagy csak én szívok egy hét óta?
-
válasz
Ixion77 #52196 üzenetére
Én ezt gyakran látom relatíve kisebb likviditású OTC instrumentumok rövidebb időtávján, mint pl, kisebb devizapároknál.
Így néz ki most egy EURHUF 15 perces:Ha még kisebb időintervallumot nézel, még durvább. És ezt bármelyik hasonló eszközön megtalálod. Biztos, hogy a HFT-s kereskedés az oka.
Én csak úgy hívom, hogy fésű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest