- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, de lehet nem elég figyelmesen.
Úgy alakul, hogy a lakás projekt csúszni fog, így viszont a banki kamatnál kicsit magasabb hozam felé kacsingatnék, túl sok kockázatott nem szívesen vinnék bele. Az összeg sem túl nagy (1M körül) ezt szeretném valahova rakni, ahol 5%nál magasabb kamatot lehet elérni. No meg, ha valakinek lenne annyi ideje és adna pár hasznos linket is, pl regisztrálni kell egy oldalra, ahol gondolom átutalással/inkasszó valamivel meglehetne venni az adott dolgot.
Meglehet elég bután hangzik a kérésem, de ebben nagyon nem vagyok járatos, és ez az én pénzem, nem is szeretném másra bízni csak, ha nagyon megbízok benne..
Ezért úgy gondoltam kicsit jobban utána járok a dolgoknak és olvasgatok. Az állampapír eddig szimpatikusnak tűnik, mert nincs kockázat benne, kb hasonló dolgokra gondoltam, de nem találtam meg az akk honlapján, hogy lehetne online venni? Vagy elintézni. Az OTP-nél lehet szerződést kötni ilyenekre. Csak..
Leginkább arra keresem a segítséget, hogy lehetne vásárolni, mert sok helyen ajánlanak alapokat, de azzal sem vagyok tisztában, miként lehetne? Valami bróker cégnél kell regisztrálni? Vagy ehhez is már kell egy saját bróker? KBC Equitas Zrt találtam erre, ahol lehet számlát nyitni és gondolom rakosgatni a forintjaimat.
Előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest