Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
BÁ Nutrition #33045 üzenetére
A gyakorlatban ez általában úgy néz ki, hogy
1. kiégés után pár hónap pihenő következik2. hobbi előlép szakmává, az önmegvalósítás vállalkozássá, ezért jön a munkahelyi exit. Ez ugyanúgy nem passzív és nem a pihenésről szól. Csak önmegvalósítás és tele van az ember tervekkel. Szintlépés és nincs pazarlás. Szerintem a Dávid főleg ide tartozik.
3. legritkább esetben van az, hogy rendelkezésre áll a teljes tőke, ami kitermeli magát élethosszig.
(itt megjegyezném újra, hogyha van gyerek, akkor az életnek sehol nincs vége, mert a gyerek is akarhat majd gyereket).A vegytiszta 3-as pontot kár megvárni a váltással, mert az átlag ember életében túl későn jön el az a pont, amikor rendelkezésre áll a teljes tőke. +pazarlás és a jelen téves kivetítése a jövőre.
A fentiek mindenféle kombinációja pedig másról szól, mint az osztalékportfólió és inkább a 2-es pontba tartozik.
Persze van a nagyon ritka kivétel is, akiket írtok, hogy visszavonulást terveztek és mégis többszörös lett a pénz. Nagyon fehér hollónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest