Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
attiati #33044 üzenetére
Van egy olyan mondas is h munkabol nem lehet meggazdagodni. Szal ha osszegalyaztad magadnak a kezdotoket a fire-hoz, akkor lesz idod foglalkozni a vagyonosodassal. Siman lehet h ha tanulgatsz, olvasol, szervezel napi 5-6 oraban a kovetkezo 5 evben akkor elobbre jutsz mintha folytatnad a galyazast. Vagy legalabbis van ra esely. Akik fiatalon elerik a fire poziciot jellemzoen kreativ ertelmes emberek(nem mint en xd). De a kivetel erositi a szabalyt.
Amigy szerintem az is egy eredmeny ha csak siman sabatticalban gondolkodsz. Kipihened magad majd visszamesz melozni ha vallalkozni nem akarsz. Vagy pl az is megoldhato h megvan a fire nyugdijalapod de folytatod a melot de eletszinvonalat emelsz. Ha tovabbra is van mondjuk havi 1 millio szabadon elkoltheto beveteled akkor abbol azert eleg sokmindenre futja. Akar magadba fekteted akar a joletedet emeled, vagy segitesz masoknak whatever. Lenyeg h a lehetosegeid nagyon kinyilnak.Pl moneymustache 4x annyi bevetelt termelt a blogjaval tavalyelott asszem mint karrierje csucsan it szektorban. Amire keves eselye lett volna ott. Raadasul itt kb fele munkaval se erte ezt el, csak a hozzaadott ertek lett sokszorosa
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest