Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz szabop27 #29470 üzenetére
számokat légyszi.....a százalékos statisztika nem mond semmit
Statisztikai alapon magasabb vagyok a föld lakosságának 99.8%nál, gazdagabb a 74%-nál ésatöbbi ésatöbbi.... ez így önmagában üres, nem tudod meg a magasságomMennyiért vetted, dbját? mennyit raktál bele összesen, mennyiért adod ki őket, és mióta, mennyit realizáltál belőle?
kicsit visszafejtve: egy átlag 2.5M-es új beálló után évi 13%-hoz havi 27e-t kell tisztán elrakni, vagyis 28-29(?) körül kell kiadni...ha jól tippelek
13 ker okés lehet ez az ár, kevés beálló, cégek is küszködnek vele,a többi külváros, családi házas övezet, majdnem mindenhol saját beállóval....ott tényleg kiveszik az emberek ennyiért ? ennyi balek, hal van arrafele ?
ha tényleg így van, megyek én is (komolyan)nyílván van erre is meg arra is példa, de ez valahol tényleg azt mutatja hogy az emberek nem mérik fel rendesen hol a józan ész vége, kiváncsi lennék milyen értékű autókat tárolnak évi 300K-ért ilyen placcokon.....ha van róla infód, megoszthatod azt is lehet tévedek, de azt tippelném az átlag feletti értékű autóval rendelkező szerintem inkább megveszi magának
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest