Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #20849 üzenetére
szerintem a kérdés nem implikálja, hogy árfolyamtól függő lenne bármi amit kérdeztem, de mindegy.
mert nyilván egy csomó könnyen megtalálható helyen leírja a bank, hogy háhá azt hiszitek, hogy tényleg lekövetjük a bux indexet, pedig a nagy lóf@szt, jól lehúzunk még pár%-ra amit valójában észre sem vesztek, mert azt hiszitek, hogy annyi a költség amit mi odaírunk, hogy költség
nem vártam semmi segítséget, de azért azt feltételezhettük volna az előzmények alapján, hogy nem olyat kérdezek amit nagyjából 3 másodperc megtalálni
jaja nyilván más ötletét akarom eladni, csak kár, hogy mindent kizártam már rég amiket írtatok, és 1 konkrét kérdésnek való utánajárásra kérdeztem ötletet, valószínűleg ez lehet a plágium definíciója
szóval hogy pontosítsuk a kérdést, arra lettem volna kíváncsi, hogy hol lehetne utána járni azoknak a mezei juzer által rejtett költségeknek, amit az alapkezelő igenis rádterhel (nem konkrétan rád, hanem az egész alap vagyonára) azzal, hogy folyamatosan építi az árfolyamba a költségeit, csak nem dugja az orrod alá és az apró betűs részekben sincs rá utalás.
de mindegy hagyjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest