Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun #20551 üzenetére
Asszonyéknál van 8 közmunkás , de semmit nem lehet/mernek rájuk bízni, így pont 80 ezret dob ki az állam hetente...
_BM_: 2 véglet van, vagy az megy amit leírtam -esetleg kis gyom kapirgálás látszólagos tevékenység - ez max az állami himi-humi világába vezet vissza, vagy valami helyi kiskirálynál gályázás, onnan meg nincs kiút mert simán letilt ha a felségtrületén belül máshová mennél rendes bérért.
Persze lehetne jól/jobban is csinálni, de az vagy nem célja a hatalomnak, vagy szimplán hülyék mint szokásuk , különben is az elsődleges cél a munkanélküliségi mutatók kozmetikázása és az államtól függés erősítése.BÁ nutrition: A takinénivel emvy szerintem arra utalt, hogy egy termék előállítási/forgalombakerülési költsége nem csak a közvetlen költségekből áll. Elegánsan átugrottad amit írtam mint ahogy ő se csak a takinénit említette.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest