- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz fokukac #15498 üzenetére
az árfolyam volatilitása vagy 1 évtizede megy kukac. Dehogy hiszik el neki, a magyar PÜMök hitelességét a piac már vagy 1 évtizede gyorsan az értékén kezeli. ha nincs hitelesség, akkor nem hisznek el kb semmit. A piac nem átlagjózsi, akinek elég sűrűn mondani és bemegy a bankba devhitelt felvenni.
így kell kihasználni a vilgazd mostani pénzbőségét, némi hitelességgel
'A szlovák állampapírok hozama az elmúlt évben közel egyharmadára csökkent. Míg 2012 januárjában az 5 éves futamidejű állampapírok átlagosan 4,7 százalékos hozam mellett találtak vevőre, már szeptemberben ugyanilyen futamidejű kötvényeket 1,8 százalékos kamatra adott el az állam.'
3% csökkenés egy évben, szimpla hosszútávon kiszámítható gazdálkodással + javuló külső környezettel._BM_ : én se azt mondtam hogy a mineln jelölhet, hanem azt hogy jelöl, a közt elnöke jóváhagy és ki van nevezve az mnb elnök. Az ECB ebbe nem szólhat bele, nincs rá joga. Ellenben a jegybanki politika számonkérésére nagyon is.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Ringman
nagyúr
2013-as költségvetés végleges verziójába 1240 milliárd forintos kamatkiadást tervezett be (ezt megelőzően 1300 milliárdos adósságszolgálattal kalkulált). Vagyis a 2012-es 1200 milliárd forintos összeg után tovább növekednek a kamatkiadások. Ebben szerepet játszik, hogy (1) tavaly felvett hitelek magas kamaton ketyegnek, vagyis a "nem IMF" költségei évekre elkísérnek minket, valamint (2) a 2008-ban felvett IMF-hitelt magasabb árú hitelekkel pótoljuk
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #15492 üzenetére
szánalmas...
de talán kacsa...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
concret_hp
addikt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
lajafix
addikt
dehogynem lehet, ha lejár az aktuális elnöki mandátum, akkor nyugodtan jelölhet a mineln azt, akiben megbízik és akit a közteln aláír. Az ECB az átláthatóságot , függetlenséget, racionalitást követel meg. Itt kezdődnek a gondok az aktuális favorittal.
szerk: JGYnek inkább a gazdasági irányításban lenne helye, vagy még felette. (persze csak álomországban)
gabo, rive: senkit nem érdekel mit mond MGY. lásd az árfolyam.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
-
Rive
veterán
A 400 szerintetek megfogja?
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
_BM_
senior tag
válasz Ringman #15483 üzenetére
Itt nem sok szerepe van a konkrét személyeknek. Az ECB jóváhagyása nélkül senki nem lehet MNB elnök, akkor sem, ha 100%-os mandátummal rendelkezik a ME.
Minden attól függ, hogy milyen mozgásteret tud kiharcolni magának az aktuális kormány. Persze, ezt nehéz elhinni, mert a jelenlegi kormánynak létkérdés, hogy elhitesse a bázisával a hülyeségeit, az ellenzék pedig - valamilyen rejtélyes oknál fogva - a kormány hazug propagandájára alapozva kontrázik. Pedig mondhatná azt is, amit én: csicska senki a mindenkori kormány az ECB-vel és Brüsszellel szemben.
De lehet nyugodtan matolcsizni és surányizni, mert ez jó a népnek. Komoly zavart okozna, ha szembesülnének a tényekkel az emberek.Ha lehet ilyet kérni, akkor én Eltolcsyt szeretném látni az mnb élén, írok is levelet az illetékeseknek, mert kifejezetten szórakoztat, ahogy szörnyülködik rajta a közönség.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz lajafix #15479 üzenetére
ha ebből kellene választani, akkor JGy-re szavaznék.
csak nem túlságosan tündérország-kompatibilis.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz concret_hp #15480 üzenetére
A Lakásszolgáltatás (lakbér és képzett lakbér), víz, villamos energia, gáz és egyéb tüzelőanyagok így együtt ~15%
-
concret_hp
addikt
a lakossági áramnak és gáznak amúgy mekkora hányada az inflációnak? 5%?
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
válasz fokukac #15474 üzenetére
a VM-AH-JZS-SZGy vonal bármelyike üde színfolt lenne a mostani favorithoz képest. kukacom az a büdös helyzet, hogy az mnb elnöki pozihoz inkább politikai kapcsolat kellett, mint szakmai tudás, ezért se mér finyáskodni. (hogy HI után SGY lenne a legalkalmasabb? sikítok )
Rock'n Roll
-
Ringman
nagyúr
"Szeretném elérni, hogy a devizához kötött hitelek ügyében születő végső bírói döntésekig a visszafordíthatatlan folyamatokat, vagyis a kilakoltatásokat és árverezéseket a bankok egyfajta önmérsékletet tanúsítva állítsák le. Jelenleg ugyan kilakoltatási moratórium van érvényben, de megnyugtató megoldást csak az jelentene, ha a határidő lejárta után is biztonságban lennének az otthonok" - közölte Doubravszky György.
-
Ringman
nagyúr
mnb-elnökjelöltek a portfolio szerint
van 1-2 érdekes tipp benne, KL diploma nélküli jegybankkelnök-jelölt a legviccesebb
-
attiati
veterán
válasz fokukac #15471 üzenetére
Flottás topikban olyan osztrák csomagokat hirdetnek, hogy 4-5e ft-ért több ezer perc, több giga mobilnet adatforgalom, bármelyik hálózat irányába teljesen lebeszélhető. Azért van egy kis különbség az itthoni és a kinti árak között. Persze ezen egy állami mobilcég nem sokat segítene.
-
fokukac
nagyúr
"Ha tegyük fel az állami is elindult volna harmadik vagy negyedik mobilszolgáltatóként, akkor lehet, hogy most 10 ft a percdíj, nem pedig 40."
Nyilván, azért fektessen az állam ~200 milliárdot hálózat-építésre, hogy olcsóbb legyen a percdíj egy eleve csökkenő, és telített piacon? Tehát nem a profitszerzés a cél? Nagyon okos gondolat.
Nagyon remélem, hogy nem lesz állami hálózat.
Ui. nekem most is 10 Ft a percdíj...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
DeFranco
nagyúr
Amiről én beszélek, az nem maffia (salalalala kiskunszicília), hanem közvetlenül a bank "lakásflottakezelőjétől" származó egyébként félig-meddig legális infó, hogy mit is akarnak értékesíteni.
A vicc az, hogy valamiért soha nem jön össze. A lakó mégis csak összekaparja a pénzt, a bank ad még egy kis haladékot, moratórium, kiderül, hogy a felét sem éri a hitelösszeg felének (amennyiért árulják), olyan környéken van, hogy a patkányok is disszidálnak stb.
Nem egy barátomnál néztem végig ezt a fellángolást, volt, akinél már egész komoly stádiumba került az ügy, de valahogy a végén nem lett belőle semmi.
Gondoltam itt is megkérdezem, hogy látott-e már valaki élő embert így lakást venni. Pedig amúgy csuda áron vannak...
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz DeFranco #15468 üzenetére
én csak azt tudom, hogy konkrét beborult emberek harmadáron adnak el a faluban házakat mert jönnek a behajtók / apeh / mittomén. nem csodálkoznék, ha erre szervezetten mozdulnának ilyen-olyan csoportok.
tudom, ez nem válasz a kérdésedre, mindenesetre fújja a szél a parasztot, nem lenne meglepő ha zörögne.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Ezt már régebben is meg akartam kérdezni, csak soha nem jutottam el odáig:
Több ismerősöm is mesélte már nekem, hogy megtudta a tutit, mert van egy ismerőse, aki bedőlt hiteles lakásokkal foglalkozik (bankos, fundamentás, etc.), mélyen ár alatt adják, csak meg kell venni, mert kilakoltatják a lakókat.
Eljutott már hozzám is (egy vagy több, már nem emlékszem) ilyen excel lista nem mondom meg melyik hitelekkel foglalkozó cégtől, mi is futottunk egy kört ezzel annak idején, de annak ellenére, hogy vagy 4-5 (komoly vásárlási szándékkal kereső, több azóta lakástulajdonos) ismerősöm is beszámolt nekem arról, hogy mostatuti, élő embert még nem láttam, aki így vett volna lakást.
Valaki találkozott már olyannal, hogy ennek adásvétel lett a vége?
-
lajafix
addikt
ne szórakoztass, már lassan megtudom, hogy a magyar állam van az emberekért és nem fordítva, ahogy tapasztalom...
a működési költségek hiteles monitorozását állami vállalattal akartad volna megoldani?
A MEHI és a benchmarking tudománya bőven képes megoldani ezt a problémát. Az állami szolgáltató leginkább viszonyítási pont szerepét tölthetné be az árazásban, az biztos, hogy annál drágábban senki sem csinálta volna. Az meg külön érdekes, hogy állami torzított díjszabásnál, terület alapú monopóliumoknál milyen kartellről lehet szó?szerk: ha angliában 50% lenne a redisztribúció, már rég fejbevágták volna az elitjüket. nálunk jóval nagyobb az állam beleszlása a gazdaságba, meg is van az eredménye.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
DeFranco
nagyúr
Tőlem aztán lehetsz a repülő spagettiszörny híve is, csak az olyan szögmeredek csacskaságoktól tartózkodjunk, hogy az állami vállalat fogja alacsonyan tartani a szolgáltatás árát, amitől több pénz marad a zemebereknél.
(Halkan jegyzem meg, hogy a zembereknél volt sok pénz, csak a 80%-át elcseszték a plazmatévé-hidromasszázszuhanykabin-Balinyaralás tengelyen, a 80%-át (igen, ez már több, mint 100, jól látod) most fizetik be a bankoknak. Nem mellesleg meg ücsörögnek azon a hitelállományon, amiből a vállalkozások tudnának beruházni... de már nagyon csapongok így negyed üveg Sobieski után)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Ha itt most bebizonyítod nekünk az állami vállalatok mint az ország gazdasági megerősödésének kulcsa című teóriát (és az működik is, nem úgy, mint amit az a dilettáns Marx kitalált) akkor kinéz neked egy közgazdasági Nobel díj.
Óbaz+ anyám borogass... először az aranyérrel az armageddon ellen, most meg ez. Anyám likvidáld a megtakarításod. Úrhajót veszünk.
Tízmillió közgazdász országa b+... hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
válasz FehérHolló #15456 üzenetére
Ilyen magas a tulajdoni arány? Kösz, hogy utánanéztél. Tökre azt hittem, hogy csak 20 körül van. Az is mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
az állami mobilcég és a többi ilyen nálunk csak arra lenne jó, hogy mégtöbb helyről lehessen lopni, és alkalmatlan barátokat kinevezni.
ez azért messze nem norvégia... -
bandus
veterán
-
-
Ringman
nagyúr
derék év lesz az idei is...
-
bandus
veterán
mert a magasabb percdíj formájában elért nagyobb profit az nem az államhoz került volna? vagy ha nincs állami mobilszereplő, akkor a magasabb percdíj utáni magasabb adó sem hozzájuk kerül? semmi értelme annak amit erről írtál. amúgy meg teljesen szükségtelen, hogy minden szektorba/iparba beférkőzzön az állam, ez a telefonos ötlet is egy nagy baromság volt.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ringman
nagyúr
az államnak miért érdeke az alacsonyabb percdíj?
csak akkor, ha ekkor több adó jönne be, mint most.
-
_BM_
senior tag
válasz lajafix #15443 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy az energiatakarékos megoldások felé kéne terelni a népet. A nemfizetőket pedig kajakra lekapcsolni. Mindenesetre jobb lett volna a privatizáció időszakában minden területen meghagyni egy-egy állami céget, akár kis szereplőként a működési költségek hiteles monitorozása érdekében. Versenyhivatallal nem lehet kideríteni a kartelleket, mert kívülről nem lehet belelátni egy cég ügyeibe. Ha tegyük fel az állami is elindult volna harmadik vagy negyedik mobilszolgáltatóként, akkor lehet, hogy most 10 ft a percdíj, nem pedig 40.
-
Ringman
nagyúr
nehezebb lenne szavazatokat vásárolni, ha energetikailag függetlenebbek lennének (megújuló/alternatív energiaforrás, kisebb gázfogyasztás a korszerűsítés miatt) a háztartások - vö távhő kedvezményes áfakulcsa.
---
peersze.
több közösségi tulajdon -> több zsíros állás, több mutyi.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bandus
veterán
nyilván a villany ára ahogy felettem is írták rengeteg mindentől függ, de leginkább azon alapszik, hogy nálunk soha, de soha nem fogja még csak megközelíteni sem a gázár az usa vagy ukrajna szintjét. még a kedveuő 26 EUR/MWh gázárral számolva sem versenyképes a belőle előállított áram, nemhogy az usa áraival, de olyan nagyon mással sem, egyelőre
-
g@bo
nagyúr
" energiahatékonysági projektekkel lehet elérni "
pénzből: szigetelés, korszerűbb fűtés, energiatakarékos izzók (led is) korszerűbb A energiaosztályú gépek (mosó hűtő) és néha ésszel használni azokat, nomeg lekapcsolni a reteráton a fényszórót.
pénz van? ész van? akkor azért fogy az energia.
-
lajafix
addikt
Persze, usa vagy ukrajna, e 2 országhoz vagyunk leginkább mérhetők ugye? Leginkább zöldségelőállításban.
az megvan talán, hogy mi munkaerőben vagyunk olcsóbbak és az energia sajnos nem munkaerőigényes, hanem energiahordozó kell hozzá? amiből mi meg épp gyengén állunk.
szerk: Megtakarítást épp energiahatékonysági projektekkel lehet elérni nem mindenkinek kiszórt 10%kal.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Mercutio_
félisten
Én a hsz-ed másik felére (engedmények) gondoltam.
Az amerikai árakat nagyon nem kellene idekeverni, ott minden sokkal drágább, de egész más a struktúra, vásárlóerő, stb. relevánsak az eus árak lennének.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz @Jocó@ #15438 üzenetére
Tudtommal nincs, rosszat nem hallottam az OTP-ről sem. Egyszer az OTP, egyszer a Fundamenta engedi el a nyitási díjat, tényleg érdemes kivárni egy akciót vele.
A Fundi kifizetésekkel meg nincs baj, teljesen rendben van, vettem már lakást Fundamenta finanszírozással, meg most is pakolok egyet, ha csúszik, akkor azért csúszik, mert a polgár szokásosan hanyag, és cseszik elolvasni, hogy mi kell a kifizetéshez, és mennyi időt vesz igénybe. Nem kell sok minden, 2-3 papír, csak ha utólag kell bekérni, akkor szív az ügyfél - a saját sara miatt. Nekem pontosan, határidőre utaltak, sőt, rugalmasak is voltak.
Az OTP-s kondíciókat nem ismerem, de kollégám oda pakol, csörtéztünk egymással, hogy melyik a jobb, és nem volt ultimate érv egyik oldalon sem. Ha a lényeg (a betéti meg a hitelkonstrukciók) ugyanaz, akkor gond nem lehet.
@concret_hp: ha utánaszámolsz, akkor ennél nincs jobb, ha kell külső finanszírozás. Persze, ha zsebben a lakás ára, akkor nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
@Jocó@
tag
Sziasztok tudorok!
Fundamenta lakáskassza nyitásán gondolkodok, de kicsit mellbe vert a nyitási díj.
3 kassza lenne, legrövidebb időtartamra, 20e Ft-jával, és a végén, ha lehet, hitel nélkül.Úgy tudom, erről le lehet mondani, tehát nem vagyok köteles azt kérni a banktól, de ha nem kérlek javítsatok
Ma láttam az OTP lakástakarék számlanyitó akcióját, és felcsillant a szemem. [link]
A tanácsotok kérném, hogy lecserélhető-e a Fundi mondjuk az OTP-re?
E szerint igen (persze minden cigány a maga lovát dícséri).
Olvastam, hogy a Fundi kifizetésekkel is csak a baj van, meg 3 hónap, de, ha az OTP is ilyen, akkor lényegében a számlanyitási díjon csak spóroltam. Vagy van Achilles-sarka az OTP-nek?Előre is köszönöm segítségetek!
-
bandus
veterán
ezt a fundamenta lakástakarékos számlát mikre lehet felhasználni? illetve külföldön is lehetséges (nyilván nem, de hátha )
-
-
_BM_
senior tag
válasz Mercutio_ #15427 üzenetére
Nem tudok forrással szolgálni, valahol olvastam, aztán elfelejtettem. Meg azt is, hogy Ukrajnában ötöde, az usában fele a villany ára hozzánk képest. Belgiumban és néhány északi országban magasabb, de semmi okát nem látom annak, hogy őket kéne utánozni.
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
válasz fokukac #15417 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy engedményt kaptak a közműszolgáltatók a nemfizetők gyors lekapcsolása ügyében. A média erről nem szívesen tájékoztat. Könnyen meglehet, hogy ez teljesen kompenzálja a 10%-os csökit. Mert az sem volt járható út, hogy orrba-szájba emelhettek, aztán csak nőtt és nőtt a nemfizetők tábora.
-
lajafix
addikt
válasz concret_hp #15420 üzenetére
egy ekkora koncentrált ipari fogyasztót így is ki fog szolgálni a szolgáltató, nem az aranytojást tojó tyúkon kezdik a spórolást ők sem. A kormány folytatja az elődei hülyeségét: nem a hosszútávú megtakarításokra (lakossági szigetelés, korszerűsítés) koncentrál hanem rövidtávú előnyökre a szokásos választások előtti erezd meg jegyében. Okos ember ilyenkor kezd fogyasztást csökkenteni és még többet megtakarítani.
Rock'n Roll
-
lapa
veterán
válasz fokukac #15419 üzenetére
ez nagyon komoly volt, ahogy a múltkor emlegetett stabil jogi helyzetben káposztasavanyítási mellékletről beszél.
még jó, hogy nem írtam be a múltkori felsorolásomba, hogy ólomba (akkumlátorba) kell fektetni. biztos még zizibbnek lettem volna nézve, csakhát nálunk áramszünetkor is világít a zinternet... ezek a dolgok annyira világosak, mint a nap. ha az ember őszinte. hozzáteszem nálunk nagyon jó a hálózat, évi <1 szünet van.
-
FehérHolló
veterán
válasz fokukac #15421 üzenetére
Mocskos erőfitogtatók!!!
Remélem, hamarosan utánuk jár az újonnan felállított állami felügyelő és beavatkozó bizottság.Kicsit on: Vegyetek sok jó magyar részvényt a bét-en! Még 1% bux növekedés, és kiszállok a rövidtávú befektetésemből.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #15420 üzenetére
bájdövéj, nálunk múlt héten, talán péntek hajnalban áramszünet volt az egész környéken, kb. 2 órára. Sosem volt még ilyen az elmúlt 6 évben, mióta ott lakom.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz lajafix #15418 üzenetére
ja megy majd a pislogás, ha valamelyik autógyárban lesz mondjuk 1 fél nap áramszünet és ez majd esetleg valakinek nem tetszik. aztán újabb pár év múlva meg a még nagyobb csodálkozás, hoyg miért nem akar idejönni senki ipart csinálni. az hogy esetleg egy fél megyényi lakosság áram nélkül marad, nyilván senkit nem érdekel.
-
fokukac
nagyúr
válasz lajafix #15418 üzenetére
hát ja.
http://index.hu/gazdasag/2013/01/02/varro_laszlo/Más téma: szerintetek fog még gyengülni a forint? Vagy majd csak miután Gyuri lenyúlja az MNB-t?
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #15415 üzenetére
közben meg a cégek, akik beruházhatnának / munkahelyeket teremthetnének, 10-30%-kal többet fognak fizetni...
agyrém...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz concret_hp #15415 üzenetére
választási költségvetés.
A koncepció szerint az ebből fakadó terheket alapvetően az energiaszolgáltatóknak kell majd viselniük, amit a kormány árszabályozási eszközökkel is támogatna.
az 5éves népgazdasági terv keretén belül...
remélem lesznek lelkes felolvasások is a rádióban és a tévében.
-
concret_hp
addikt
lassan nem az a kérdés, hogy tankönyvi példa lesz-e a matolcsyzmus, hanem hogy mikor
-
_BM_
senior tag
-
félisten
-
félisten
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #15408 üzenetére
én nem értek ehhez így elég sokáig
de mekkora, hogy el is hiszik az ilyen arcok amiket leírnakvagy fullba vagy sehogy :D
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #15407 üzenetére
Neked mennyi időbe telne egy spambotot írni, ami egyenletesen véletlen összegű hitelfelvéteket küldözget az éles kalkulátoruknak éjjel-nappal?
Skynet is real. It's called Google.
-
concret_hp
addikt
ez milyen már? [link]
-
Flashcash
Közösségépítő
Mivel az AXA banki fióktelepként működik nálunk, ezért a betéteit a Belga Letét és Pénzügyi Eszközvédelmi Alap biztosítja 100ezer€ értékig. Ha összevetnénk az OBA és a Belga megfelelőjének rendelkezésre álló forrásokat nem vagyok biztos benne, hogy az OBA nyerne.
Bankkártyás visszaéléseknél a bank hozzáállásán múlik, hogy kártalanít-e vagy sem, nem azon, hogy fióktelepként működik-e.
-
attiati
veterán
induljon már ez a kva piac
utálom ezt a likviditás nélküli ünnepi sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook