- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
Yellow73_a #132051 üzenetére
Érdemes lett volna itt olvasni előtte még egy kicsit! Többször előjött, hogy online csomagban a díjak kedvezőbbek, mintha fióknál nyitod.
E mellett az ERSTÉs prémium bankár a saját (amúgy drágább) termékeit fogja kínálni, nem a költséghatékonyabb megoldásokat. Neki sajnos a te gazdagodásod jobb esetben is csak másodlagos prioritás a banki célok teljesítése után..
Szupernulla elengedése nekem még nem ment, nem volt jobb opció, még az ingyenes devizaszámlák mellett se..NYESZ nyitása szerintem jó lépés volt (nekem is van) és ehhez kell, ÉP számla is, de úgy tűnik nem a legköltséghatékonyabb módját választottad az előrelépéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged