Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Templomegere

senior tag

válasz geri0920 #8613 üzenetére

Adagolóhoz még annyit fűznék , hogy szerintem életed végéig sem fogsz rájönni , megtanulni hogyan is kell beállítani . Én sem állok neki , eszembe nem jutna , mert tudom hogy pad nélkül zsákutca . A röpsúlyos adagoló még okés a mai adagoló javító műhelyeknek , de azt sem nagyon szeretik már fabrikálni , a régebbi vákumos vezérlésűre pedig megkérdezik mi is az ..... Én csak olyan adagolóshoz vinném a merci adagolóját aki legalább 50-60 éves . adagolót beállítani pad kell , jó pad , nem szar . Pad nélkül pedig akár a macskádat , kutyádat is megkérheted hogy tekerjen már valamit rajta .

Egyszerű motorok ezek , átgondolt felépítéssel , és bazi nagy túlméretezéssel , de tudnak meglepetést okozni még tapasztalt merci guruknak is .

Porlasztó vizsgálatról is tudnék neked mesélni , órákat , az sem olyan egyszerű . Nekem aki azért csináltam már jó pártat , nekem is egy porlasztó rendberakása , beállítása hogy az jó is legyen (nem csak az első 5 km-re) akár 3-4 óra is lehet , EGY db!

Mondhat bárki bármit , (meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat ) te itt ebben az országban , nem fogsz venni 10e forintokért jól , helyesen , sokáig működő porlasztókat . Ez tény . De ugye ebben is létezik a szerencse, vagy inkább csoda faktor :) .

Nem véletlenül adnám a beállított porlasztóknak darabját 15-50e ft-ért és egy rendesen belőtt adagolót 20-50-100-150e ft-ért .

adagoló gyári bosch felújító készlet 120e ft volt 6 évvel ezelőtt .... egy felújított porlasztó komplett ha leadod a rosszat került anno 28e ft-ba . és az csak felújított , az új az arany + néhány swarovski kristály ...

Értem én hogy abba az autóba nem éri meg bele ölni százezreket , de akkor viszont tudomásul kell venni hogy ennyiért ennyit kapsz .

És még valami , ha megveszed a legdrágább porlasztót a motorba , az sem biztos hogy sokáig fog jól működni , tűzkarika kérdése , beszerelés kérdése , előkamra kérdése , előtöltés kérdése . Szóval csak okosan :)

Új hozzászólás Aktív témák