Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mintcar
tag
Holnap lecserélem az olajat már 5500km-t ment a régi.
Most a csere mellett szeretnék rámenni a olajjárat tisztitásra is. Még régebbról maradt egy champion olajszűrőm, és egy bontatlan 5l-s 10w40 vipcar olaj amit még láncfürészhez lett véve.
Ehhez még vettem egy kanna vipcart a tuskóba. És rendeltem egy motorbeltér tisztitót
( T.egere tudom, szar szemét szutyok,és még a csatornába töltenéd, de ez kell most hogy jól érezzem magam).
Terv az hogy, fáradt olajba bele lötty, és 15 percig járatom a motort és le eresztem, és a régi szürőt is kidobom, félve attól hogy telenyomja szutyokkal a mosóolaj(mert mi van ha tényleg müködik?).
Aztán mehet bele a 10w40 vipcar és champion szürő, és megyek vele egy karikát a ház körül. Megint leeresztem, és a szűröt megtakaritom aztán kap még egy adag vipcar-t most már 15w40-et, amivel már egy nagyobb karikát megyek kb 15-20km-t, persze alacsony fordulaton és lehető leglasabban, ennyit csak kibír a vipcar is.
Aztán megint leerszt szürő megy a kukába(vagyis majd a benzinkútra a fáradt olajal együt).
A szelefedelet, az olajszűrő házat, és a kartelt leszedem hogy az olajmaradéból ami egy csere folyamán nem jön ki minét többet kiszedjek, persze az olajpumpa szűrője is kap egy alapos tisztiást. Amit elérek a forgattyús házban kitőrlöm szilviával, ez igaz a hengerfejre is, meg mindenre.Aztán összetesz és mehet bele a Magnatec és a Mann szürő.
Bár a boltos felhívta figyelmem hogy a MANN termékeket már nem a németnél gyárják, többnyire a cseheknél, braziloknál, és mexikóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest