- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolor
csendes tag
válasz
gyenesmartin #108481 üzenetére
"fázis eltolódással szerintem összekevered"
Igen a hatékonyságot a fázis eltolódással kevertem. Fi érték, stb...
Hiába, informatikában jó vagyok, de az elektronika nem az én területem :-) -
kolor
csendes tag
válasz
gyenesmartin #108470 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Sokat tanultam a tápokról.
Ez különösen hasznos volt a döntéshez:
"A tápoknak 50-60%-os kihasználtság között van a legjobb hatásfokuk, így ekkor fog a legkevesebb fűtésre elmenni. Tehát 530W max terheléshez célszerű 750W-os tápot nézni."
Ez nagyon hasznos volt."ez csak a villanyszámla miatt érdekes"
Úgy tudom, Magyarországon a hatékonyságnak a villanyszámla szempontjából nincs jelentősége, mert csak a nettó áramfogyasztást számlázák ki.
Lehet, hogy nagy butaságot írtam, de úgy emlékszem régebben egy itthoni cikk valami ilyesmit hozott ki.
Javítsatok ki, ha tévedek. -
ultraviolenc
csendes tag
válasz
gyenesmartin #108425 üzenetére
Köszönöm a válaszokat,
Találtam itthon egy másik tápot is: Codegen 450w. Erről se olvastam szépeket, de talán jobb lehet mint az említett bestec. Egy próbát megér? -
mghltm
addikt
válasz
gyenesmartin #108425 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz
gyenesmartin #108261 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gyenesmartin #107554 üzenetére
Most látom hogy a konfigomnál nem írtam de lesz benne még majd egy WD30PURX is.
De amúgy akkor megnyugodtam. Hogy jó lesz hozzá. Főleg hogy ha az új VGA is bekerül akkor jobb lesz mert egy RX480 vagy RX580 kevesebbet fog enni.
-
syberia
veterán
válasz
gyenesmartin #107335 üzenetére
Teljesen jó választás volt az a táp, fejleszteni is tudsz majd később.
(#107336) zsoltdeak17: Nincs mit!
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #107045 üzenetére
Tényleg nincs hangja. Eddig a táp volt a leghangosabb, most már a merevlemez, amit eddig nem hallottam egyáltalán.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #107043 üzenetére
Megrendeltem a Pure Power 10 400W-osat. Kíváncsi leszek rá milyen lesz egy Bitfenix Shinobi házban.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
gyenesmartin #107041 üzenetére
Jó oda a 8 pin-es is, max a fele lelóg(amúgy valóban megfelelő
), de 4+4-es van rajta.
Én elgondolkoznék egy Be Quiet! Pure Power 10 400W / 400W CM-en(utóbbi félmoduláris) is. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
gyenesmartin #107029 üzenetére
Ezt ne, ez lowcost.
Ezt igen. Chieftec Force 500
FSP Hyper 500
-
syberia
veterán
válasz
gyenesmartin #103247 üzenetére
Yate Loon ventis ez is, alapvetően halk típus, de a csúszócsapágy nem olyan tartós hosszú távon.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
gyenesmartin #103221 üzenetére
Szia.
Halk, hosszú kábelekkel rendelkező jó minőségű tápegység nem nagyon van ennyiért.
Kicsit drágábban: Corsair CX450M
-
semetka
őstag
válasz
gyenesmartin #99670 üzenetére
Tesztekben kell megnézni hogy adott típusban milyen van, de itt lehet valaki tudja itt fejből melyikbe milyen van.
@TechN7ne: Mivel tudom hogy a Yate Loon fos, így én is csere mellett döntenék. Elveszik a gari,de szerintem a FSP-k nem tartoznak a sűrűn megpusztuló tápok közé
Egyébként valaki elmagyarázná a motorerő fogalmát?
-
Mirrmurr91
újonc
válasz
gyenesmartin #99505 üzenetére
Köszi a választ, lejjebb vettem az órajeleket, azóta nem csinálja de még nem igazán tudtam tesztelni.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
gyenesmartin #98855 üzenetére
Nekem igen.
Egyébként más helyen ennyiért lehet kapni Hyper (S) 600-at, Hyper M 500-at, vagy esetleg Hyper M 600-at is.
mgbl(#98856)
Szívesen.
TechN7ne(#98857)
Nincs mit.
Sok ember használ Corsair CX-et megelégedéssel, remélem, hogy Nálad is így lesz.
A súly/tömeg napjainkban már nem mérvadó tápegységeknél.
matheuszka(#98858)
Szia.Mind a kettő "butított" FSP Aurum, csak a 80 Plus plecsniben van eltérés:
-Raider 650: 80+ Bronze, éppen hogy csak nem kapta meg a 80+ Silver-t
-Raider S 650: 80+ Silver -
Balathruin
veterán
válasz
gyenesmartin #80872 üzenetére
Határeset. Talán elviszi, de nem biztos.
-
proof88
addikt
válasz
gyenesmartin #50948 üzenetére
Köszi!
WP14: Neked is köszi!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gyenesmartin #50119 üzenetére
+1 erre a módszerre, ha úgy megy a táp, akkor kicsi a terhelés az indulásra.
Nekem is ez jutott először eszembe, mikor olvastam.
-
KAMELOT
titán
válasz
gyenesmartin #49989 üzenetére
A procid gyenge. Legalább egy i3 vagy ha van keret i5-t procit vegyél.
-
pcsabat
őstag
válasz
gyenesmartin #49985 üzenetére
AMD-n egyébként is nevetségesen teljesít az AC3. Ezt így kell elfogadni. VGA-k terén is, nem csak processzorok terén. Nálam konkrétan jobban ment GTX460-al mint GTX680 szintre húzott Radeon 7950-el.
-
pcsabat
őstag
válasz
gyenesmartin #34428 üzenetére
Az szép! az Yate Loon feltalálta az idővel halkuló ventilátorokat
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gyenesmartin #34275 üzenetére
A leírtak igazak, csak a passzív PFC esetén a működésből ez nem egyenesen következik.
HGyu
-
XharX
aktív tag
válasz
gyenesmartin #33685 üzenetére
Igen, ezek enermax belesek. 80+bronze plecsnit kaptak hatásfokra, ahogy elnéztem őket 12V-on erősek(persze névleges teljesítményhez viszonyítva). Tesztekben is jól szerepelt.
(#33675) 04ahgy: Nem volt dolgom még személyesen olyannal ,de elhiszem én, hogy kegyetlenül jó táp, de azért abba a gépbe amiről szólt a kérdés picit soknak éreztem
-
old-dog
aktív tag
válasz
gyenesmartin #33468 üzenetére
Az hogy hallkabb lett az rendben van. A régi tápját nagyon leterhelte a CPU - GPU ezét nem volt stabil játékok közben. Ezért nem ajánlott a Codegen.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #32982 üzenetére
Tárgytalan. Megrendelte az 500W-os változatot (FSP Hexa 500W).
Egy ilyen géphez:
Celeron proci meg egy 9600-as radeon. -
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #32976 üzenetére
Akkor jó lesz ez az FSP hexa 400?
-
andrade
senior tag
válasz
gyenesmartin #32970 üzenetére
A 24 pines egybe dugó is bedugható sok 20 pines aljzatú alaplapba ha a lelógó 4 pin alatt nincs olyan alkatrész ami akadály.
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz
gyenesmartin #32970 üzenetére
A szakemberek szerint, alsó tápos házba rövidek a kanócai.
-
übiii
tag
válasz
gyenesmartin #32951 üzenetére
Szia!
Seasonic SS-400HS Active PFC F3?Irodai gépekhez volt tartalék táp,de cserélve lettek a gépek kompletten és már nem kellenek.Használva sosem voltak.
(#32948) stbtamas: Az nem ajánlott,inkább GX 450 vagy CTG-500.
-
floratm
senior tag
válasz
gyenesmartin #31687 üzenetére
Az jóó.
7850-Olyanra most nincs keret, asszony nemengedi -
tornas
őstag
válasz
gyenesmartin #31333 üzenetére
Inkább a szigetelés szerves része. A panel alja és a fém ház között van ez a műanyag lap (sok gagyi tápban még ez sincs
) a tápban. A kilógó részek is szigetelő szerepet játszanak. De főtrafónál és a ventinél működhet légterelőként is. A képen látható műanyag lap a primer körtől védi a tápházat, és ha jól látom a képen, akkor a primer hűtőbordát is elválasztja a PSU házától.
-
Lavad
tag
válasz
gyenesmartin #30398 üzenetére
Köszi ! Közben nézegettem pár helyen, de én max 3 év garanciát látok egyenlőre.
/Be Quiet straight power e9/
Hol kapok 5-év garit ?
MOD:
Közben látom ..akkor gyártói az 5 ... -
Árjaharcos88
aktív tag
válasz
gyenesmartin #30290 üzenetére
Volt Codegenem, adrenalint növelni bátran ajánlom
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gyenesmartin #30154 üzenetére
Ertem. Kosszonom !
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gyenesmartin #30152 üzenetére
Kosszonom a valaszod, nem zaklatni szeretnelek de ha nem gond, elmondanad hogy miert jobb az egy agas ?
-
építész
aktív tag
válasz
gyenesmartin #30125 üzenetére
Igen a névleges csak 75W, de ha megküldöm az ATI Radeon HD4850-et 100W fölött is bír fogyasztani. A táp is bírja, csatlakozó is legfeljebb a kártya izzik, de nagyon.
-
válasz
gyenesmartin #30121 üzenetére
ez nekem is hasznos infómorzsa. köszi!
-
építész
aktív tag
válasz
gyenesmartin #30121 üzenetére
A 6 pin biztos többet bír.
-
törölt tag
válasz
gyenesmartin #30110 üzenetére
Nah ez így már ebben a formában nemigazán igaz
de béna sem vagyok ... ha kapok segítséget - tanulékony vagyok mert érdekel . Azért az elektronika ( műszerész ) kissé más eset - oda hülyegyerek vagyok - ezt be is ismerem
És nem restellek másokat megkérdezni ha nem tudok valamit .
Szeretem ha az OKOS ember hülyéskedik - ellenben azt nem ha a BUTA ember okoskodik -
törölt tag
válasz
gyenesmartin #30106 üzenetére
Ha igen akkor azzal jöttem volna - még nem
És szintén egy ilyen átvágós eset miatt . Egyik spanom neten keresztül vett egy 500GB-os vinyót 11K Ft-ba + portó , mert nyíregyházai volt az eladó... 4. napra behalt tisztára , neki . Egy 40GB-os vinyóra ment rendszer neki és adtam neki egy első szektor hibás 160GB-s WD-t , hogy arra telepítsen , tudjon gamelni . Szóval vigyázni kell mit vesz az ember .
Tehát ezzel ment el az erre szánt időm ... holnapra meg egy vagy 2db laptop vár , egyiket már szétkaptam , az tuti elhalt 90% - Fujitsu Siemens - power led világít bekapcsolás után azt annyi , hdd csak kerreg - de nem a lapban , hanem másik gépben- besem ismeri , alaplap nemindul , kép semmi , ODD-t kerregteti -
vzsryl
nagyúr
válasz
gyenesmartin #29326 üzenetére
A Teapo csak a tápegységekben használt kondik között számít közepesnek. Egyébként alsó-kategória. Persze a Samxonnál vagy CapXonnál még így is jobbnak tartom.
-
sz.j
nagyúr
válasz
gyenesmartin #29326 üzenetére
Köszi az infót
-
Steelmanus
addikt
válasz
gyenesmartin #28957 üzenetére
A haverom eseteben a venti volt a hibas, eloszor csak halkan majd egyre erosebb hangot hallatott magabol ezert az E-Bay-en vetetten vele egy masikat es jo lett. Lehet nem ugy kellett volna fogalmaznom hogy "ciripel", mert tapok eseteben sokszor felreertheto.
(#28966) 04ahgy Igen meggyoztel, azt a ( haveromet ) gepet en szereltem ossze, es magamnak is olyat szerettem volna, de jott egy jo alkalom es a BS II fele araert tudtam venni a anno egy FSP 350 PNF-et. Szoszerint akkor raklaprol arultak.
(#28948) rob83 Bocsanat a rossz tippert, akkor a chifi mehet a piacra.
-
Steven88
tag
válasz
gyenesmartin #28971 üzenetére
Köszöntem
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gyenesmartin #28967 üzenetére
Attól még nem lesz jó minőségű. Ha tutira az serceg... Áram alatt kicsit billegtetve tudsz erről meggyőződni, hogy az-e a ludas.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
A Bluestormokban a kék, világítós kapcsoló a sok kapcsolást nem bírta, az ív kiégette. Sima, mezei 150Ft-os, nem világítós feketére cserélés megoldja a problémát.
(#28956) Gigi01: FSP Hexa 400W.
(#28955) Steelmanus, (#28948) rob83: A Chieftecet kevesebbért tudod eladni, de 12V-on gyengébb és a ventilátora alapból hangosabb. A mostani gépek tekintetében a halkabb, 12V-os ágán erősebb, harisnyázott kábeles Bluestormot tartanám meg.
(#28954) Plasticbomb: Ahogy a többiek is írták, inkább innen a fórumról az apróban keress hozzá 250W körüli Delta vagy FSP típust. Újonnan az FSP-350-60APN bőven jó.
(#28953) Vídar: FSP Hexa 400W.
(#28952) breezer88: FSP Hexa 400W vagy erősebbek, ha az árba beleférnek számodra. A Chieftec CTG-400-80PB is jó, vagy az erősebbek.
(#28943) takessz: FSP Hexa 400W vagy erősebbek, ha az árba beleférnek számodra. A Chieftec CTG-400-80PB is jó, vagy az erősebbek. Felső tápos ház esetén. Ha alsó tápos a házad, akkor a CTG-500-80PB a legolcsóbb megfelelő alternatíva, de az is csak a kábelek hossza miatt. Teljesítményben még a 400W-os táp is sok. LC Powert véletlenül se (a kis teljesítményű kategóriában). 800-1000W körül vannak korrekt, még 80Plus Gold tápjaik is.
HGyu
-
M@rdel
őstag
válasz
gyenesmartin #28961 üzenetére
Engem nagyon zavarnak az ilyen kh-s dolgok!
Ha nem vagy biztos, hogy az égő az szerintem cseréld!
Nehogy a cirripelés helyett, zsssssss..... legyen! :-) -
cashback
őstag
válasz
Általában a tekercsek szoktak ciripelni terhelés alatt. (hallottam már olyat is hogy a kondik zajongnak)
Ha a kapcsoló ciripel az inkább kontakt hiba... annál vagy az érintkezés rossz vagy maga a kapcsoló... én azt sürgősen cserélném.
-
Drizzt01
őstag
válasz
gyenesmartin #28938 üzenetére
Köszi , most már látom.
-
Asbee
veterán
válasz
gyenesmartin #28882 üzenetére
Közelében nincs az iarenanak... Azért iarena nem egy ipari hulladék táp nézd meg miért nem ajánlott.
(#28881) Silentfrog:
Gagyi bél van benne, védelmek ki tudja milyenek. Ha megnézed egy jobb 350W-os táp értékeit tudja. Már ha azt tényleg tudja ami rá van írva... -
Silentfrog
veterán
válasz
gyenesmartin #28882 üzenetére
Chieftec-re gondolsz? Ha egy kategoria akkor miért nem ajánlott? Most nem értem....
-
a1200
aktív tag
válasz
gyenesmartin #28729 üzenetére
Sokat tudok írni, a fáradtságnak még nyoma sincs, éjfélig biztosan bírom.
Ezt az oldalt már 2 napja is megtaláltam.
Most nekik is írkáljak, hogy milyen védelmek vannak bennük, stb.?
A 0-12A-esben 5-6000-ért milyen védelem lehet? Max. zárlatvédelem. -
aveos
tag
válasz
gyenesmartin #28592 üzenetére
Igen, HKC!
Betaláltál!
Szerinted, egy Thermaltake Toughpower 750W táp, jó választás? -
bartucc
addikt
válasz
gyenesmartin #28592 üzenetére
580W-ról hirtelen csak az Xsilence jut eszembe, ami pont ennyi gyári adat szerint. De igen, valami ilyesmi, vagy a felsoroltak valamelyike.
aveos: ha nem egy kétmagos csúcskártyáról van szó, és tuningolt processzorról, akkor a táp minősége volt a gond, ami azt takarja, hogy a ráírt paraméterek, és a valós képességei köszönőviszonyban sem voltak.
Steelmanus: milyen géphez kell, és mennyit szánnál rá maximum?
szcsaba1994: nekem sajnos semmi olcsóbb, és aránylag beszerezhető alternatíva nem jut eszembe, de hátha a többiek tudnak segíteni. De jelentősen olcsóbbat ne várj, sajnos a minőség itt kezdődik. (esetleg ha találsz egy hypro-t, 400W-t körül de azok általábban sokkal hangosabbak, az alacsony hatásfok miatt, és ez utóbbi a melegedésre is eléggé negatívan hat)
Szerk: vagyis ahogy a kolléga is rámcáfolt kissé, jogosan, ennyit minimum, de inkább picit többet kellene rászánni, ha hosszútávúan, kényelmesen akarod használni a gépet. A táp is a gép fontos része, tessék megérteni!
AAntii: ez sajnos igaz, bár ha továbbra is csak hasonló kategóriájú kártyáknál marad, elég az APN, szüken-szépen. A chieftech CTG-k, vagy egy Saga lenne már ide az ideális, főleg hogy nem egy ősköri gépről van szó, a gép értékéhez képest nem túl drága tápok ezek.
-
MMIX
addikt
válasz
gyenesmartin #28575 üzenetére
Nincs annak semmi baja, a marketingesek elszabadultak az XFX-nél. Irkálnak a táp dobozán és a weboldalon mindenféle kamu információt. A tápban a kimeneti oldalon senki sem rak 85 fokos kondikat, még a gagyik sem. A főkondinál szoktak 85 fokos kondit rakni.
Én úgy tudom, hogy csak a csatlakozók számában van különbség a V1 és V2 között. -
marcusa
addikt
válasz
gyenesmartin #28494 üzenetére
Köszönöm szépen
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gyenesmartin #28369 üzenetére
Nem. Igen. Nem.
HGyu
-
XharX
aktív tag
válasz
gyenesmartin #28241 üzenetére
Van a régi mondás, hogy "okos enged szamár szenved". Ha tényleg ennyire táv úton járnak egyszerűbb ha nem is idegesíted magad rajtuk, valószínűleg meg se értik.
De az azért durva, hogy egy SS beles táp olyan mint a codegen -
Jim-Y
veterán
válasz
gyenesmartin #28238 üzenetére
Mi az, hogy az Nvidia mást írt?
ha most itt a kártyához minimálisan javasolt tápegységre gondoltak, ami az Nvidia oldalán olvasható, akkor szerintem ne is akard meggyőzni őket mert felesleges
-
Jim-Y
veterán
válasz
gyenesmartin #28236 üzenetére
Akkor úgy magyarázd el nekik, hogy:
- ark.intel.com -> i3 -> TDP
- site:techpowerup.com gtx560 review page 26 power consumption -> maximum p.cezeket összeadod legyen X
Megnézed, hogy a táp mennyit tud leadni kombinált 12V-os ágon, ez legyen Y. Ha Y >! X akkor meggyőzted őket.
Általában jó táp Y értéke magasabb mint egy gagyibb, de névlegesen nagyobb táp Y értéke.
-
Jim-Y
veterán
válasz
gyenesmartin #28233 üzenetére
Igazából lazán elég...
-
Ribi
nagyúr
válasz
gyenesmartin #28233 üzenetére
Az eszik már kb. kemény 240Wot is, oda aztán kell a 600W
350-es ős táp is elvinné.
Ha olyat veszel, figyelj, mert csak 1 6+2 pines VGA csatija van. 560-hoz meg 2 kell. -
mode19
csendes tag
válasz
gyenesmartin #28205 üzenetére
rendben, nagyon szépen köszi a segítséget
-
mode19
csendes tag
válasz
gyenesmartin #28203 üzenetére
Értem, ezt nem tudtam. Akkor ha most nézek egy alsó-középkategóriás nvidia kártyát, akkor van esély rá, hogy nem kell tápcsere?
-
MMIX
addikt
válasz
gyenesmartin #28090 üzenetére
Valószínűleg FSP450-60APN. Szinte semmit se találni róla. Kábelhossz sehol, se teszt.
-
Asbee
veterán
válasz
gyenesmartin #28005 üzenetére
Nem a legjobb az a lepa. Van nála jobb választás hasonló árban.
-
MMIX
addikt
válasz
gyenesmartin #28005 üzenetére
Nem jó azért a pénzért. Az APN jobb. De az APN-nél jobb a pár 100 forinttal drágább FSP Hexa. Ami szintén FSP APN, csak szebb és több csatlakozója van.
-
MMIX
addikt
válasz
gyenesmartin #28002 üzenetére
"Elvileg ugyan az a CWT bél van benne, mint egy Corsair cx430 v2-ben."
-Nem ugyanaz. -
kero35
tag
válasz
gyenesmartin #27152 üzenetére
használtan is?
-
kero35
tag
válasz
gyenesmartin #27149 üzenetére
Valami olcsóbb?
Haznált is jó! -
kero35
tag
válasz
gyenesmartin #27147 üzenetére
Köszi mester
Ez milyen árban van? -
pschio
őstag
válasz
gyenesmartin #26705 üzenetére
én is így gondolom. hiába van 5 év a gx450-re
-
Male
nagyúr
válasz
gyenesmartin #26300 üzenetére
Köszi!
Ezek most nem szempontok, ugyhogy akkor nagyon hajlik a dolog a GHN felé
-
Male
nagyúr
válasz
gyenesmartin #26296 üzenetére
Látom nem kérdeztem egyszerűt... három válasz, és mindegyik másikra szavaz a három közül
A Corsair V2-es változat, igen (egy kicsit afelé húzok, mert a CX400-akkal nagyon elégedett vagyok... persze nem ebből kell következtetni mert más típus, így ezt szépen félre is tettem). Az egyben 12V nekem is szimpatikusabb, de ezzel a konfiggal ez talán nem fog számítani
A táp fent lesz, így ez nem szempont most.
Szóval a GHN a leghalkabb szerinted, és balpis is ezt írja... -
jaja1981
addikt
válasz
gyenesmartin #26182 üzenetére
Akkor megjavíttatom és eladom.
Bele kukkoltam és nem láttam semmi szembetűnőt.
Mindegy.
Elviszem valami hozzá értőhöz. -
smekone
tag
válasz
gyenesmartin #26156 üzenetére
Mit ajánlanátok?? de pedig jókat írnak erről a tápról meg 80000 órát írnak rá meg 80 plussos
-
kbalint95
csendes tag
válasz
gyenesmartin #25564 üzenetére
Meg vagyok győzve!
Köszönöm.
-
kbalint95
csendes tag
válasz
gyenesmartin #25559 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
SZERK: Chieftec CFT-750 750W-ről vélemény?
-
roberto211
őstag
válasz
gyenesmartin #25552 üzenetére
Kkor nem tudom hol láttam a 700w-ot majd megkeresem.
Én is sejtettem h elbírja a táp.
Na mindegy akkor legalább nem kell vennem új tápot.
Köszi a választ..
Üdv: Robi
-
Mészi Zoli
tag
válasz
gyenesmartin #25499 üzenetére
Ha jól értem a tápegység a ház alsó részébe került át az új házaknál, illetve ez egyre gyakoribb megoldás.
Ez kb. olyan hülyeség, mint a vízhűtés.
A padló összes piszkát összeszedi a ventillátor.
A szoftveres fogyasztásmérés pontatlan, a cooler master kalkulátora pedig a számítás gomb megnyomása után terméket is ajánl.
Az enermax kalkulátora sem különb szerintem.
Azt olvastam több napos kutakodás után, hogy a nevesebb márkák belépő szintű modelljei pl. Enermax NAXN és a Chieftec, stb. kb. 10-20 ezer forintig - szintén nem javasoltak.
Fekete listák:
http://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem/hsz_1-50.html -
04ahgy
nagyúr
válasz
gyenesmartin #25453 üzenetére
Belsőre is viszonylag korrekt, rokon a CX-ekkel, CWT beles a Sharkoon is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gyenesmartin #25447 üzenetére
Jó a CX430, a másik meg a CX500 (5 SATA csati, pont néggyel több, mint ami nekem kell, nekem már sok, de létezik molex ---> SATA átalakító is), és akkor sok CX lesz a környékeden.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest