Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
vzsryl
nagyúr
A legtöbb típusa jó, de pl az új CX430, CX500, CX600 nem ajánlott.
Az a BQ táp is jó, de nem túl hosszúak a kábelei, és nincsenek harisnyázva. Nem tudom milyen modding alap kell neked. Amúgy egy Straight Power 550-es elkél a HD6870 CF-hez.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
14adam
addikt
így már jogos. A helyedbe a cm-et venném. 1db 12voltos ág,magasabb hatásfok,újabb belső, halkabb. Esetleg nézd meg míg van a boltokba corsair tx 650 (nem moduláris) de nagyon bika táp és nagyon jó belsővel vagy hx 650-et vegyél,brutális 12voltos ág és nagyon magas hatásfok és jó minőségű belső. Azért jó ha 1db 12voltos ág van mert akkor nem lesz olyan, 12voltos ág limit.
[ Szerkesztve ]
-
-
vzsryl
nagyúr
Cooler Master Silent Pro M600, de ez már 27k.
(#5626) Dermesztő: Valóban túlzás, de ha alsó-tápos házba lesz, akkor vagy ez, vagy a 400-as + keresel hozzá hosszabbítókat, ami egy ilyen összegű tápnál nem érné meg.
A SuperB460 már elavult és amúgy is rövidek a kábelei.
A Corsair CX430 kondikészlete hagy némi kivetni valót maga után, tehát nem ajánlott.(#5627) Joe fiú: Jó a Hipro, de inkább a 430-ast vegyétek, ha van, mert 6k körül szokott lenni, és elég jól el van látva kábelekkel, továbbá több tapasztalat is van vele itt ph-n.
(#5628) RufuszX: Szia!
45cm. Nem tudom, hogy elég-e a CM Elite 430-ba. Elég kicsi ház, de előfordulhat, hogy nem elég. Meg kell érdeklődni a topicjában, esetleg a gyártónál.
(#5629) Butcher-HUN: Nagyon szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
(#5670) Hoffer: Szia!
(#5671) GibsonSG: Szia!
A Chieftec CTG-500-80P-t válaszd.
-
bsh
addikt
mert csak egy 12V ág van a pci-e-nek és csak két pci-e tápcsatlakozó van, összesen 18A. a két radeon darabja kér 10-12A-t. úgyhogy a második kártyát a molex átalakítókkal használd, mert az másik 12V ágot terhel (amin mellesleg a perifériák is vannak...)
sajnos ez a táp nem jó több vga-hoz az idióta ágafelosztása miatt, de még akár egy komolyabb kártyához is kevés (pl. gtx295). ott már molex-átalakítókkal kell bohóckodni. emellett hangos is szerintem.
miért rendelés után kérsz tanácsot? -
bsh
addikt
látom nem sikerült értelmezni: "mert csak egy 12V ág van a pci-e-nek és csak két pci-e tápcsatlakozó van, összesen 18A."
összesen valóban 4 darab 12V-os ág van, egyenként 18A, ebből:
- 12V1 és 12V2 a processzornak,
- 12V3 a pci-e tápcsatlakozóknak,
- 12V4 a perifériáknak.
lásd ezt. ehhez jár egy 6 és egy 6+2 tűs pci-e tápcsatlakozó, amivel ugyan fizikailag be tudod kötni a két videókártyát, de akkor mindkét kártya a 12V3 ágat fogja terhelni, és a kettő együtt többet kér, mint 18A, úgyhogy a túláramvédelem le fogja kapcsolni a tápot. ha azonban az egyik kártyát a molex átalakítóval kötöd be, akkor az a kártya már a 12V4 ágat fogja terhelni (amin a perifériákkal osztozik), és akkor működhet a dolog.
de ez a táp nem valami jó ezek miatt. még egy kártyához is kevés lehet, nemhogy kettőhöz. 300W felett meg irtózat hangja van. le is cseréltem.szerk: a cm silent pro nem tudom milyen minőségű, de annyiból jobb lenne neked, hogy egy ágon van a 12V.
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
nyugi, működni fog így is. (de javaslom a molexes átalakító használatát.)
gondban akkor leszel, ha később esetleg két combosabb videókártyát szeretnél használni, ahová már a 2x18A is kevés.
egyébként 8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, ha interneten rendelted valami webshopból. -
Butcher-HUN
senior tag
Az kemény... akkor én is cseréltessem ki? Felhívtam a boltot ahol vettem ott azt mondták vigyem be. Meg mondom őszintén ha ki is cserélik én nem igen szeretnék rá fizetni elég pénzt adtam ki az új konfigra. A boltban azt mondták én vagyok az első aki ezzel a szériával kapcsolatban hibát jelez. A legfelháborítóbb az hogy már a Chieftec sem gyárt már annyira jó tápokat. De ha vissza viszem akkor meg minimum 1 hétig nem lesz gépem az biztos
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Dyno
veterán
Nem éri emg, mert ugyan az a bél van bennük. Csifid csak hibás volt, kérj uygyan ilyyet, helyette, avgy A-DATA horus 650W-ost, ha van ott.
(#6306) Butcher-HUN: Azért emrt a ventilátor bedöglött?Amit vesznek egy bizonyos gyártótól?Inkább ne írj baromságokat.
Cicereg, akkor meg az is mástól van de már látom kaptál választ.
Csifi meg nem gyárt.....
(#6307) boxos23: BQ-t vedd.
(#6321) miresz : Nem is ugyan olyan táppal jártátok meg.....
(#6326) 14adam : A BQ-t vedd meg!
(#6328) reti_tigris: nonamed, 250W-nál már nem tartja a feszeket stabillan, ellenben azzal amit kaptál ajánlatban....nézd emg az adatlapomat hogy nekem mit visz egy 385W-os Enermax, ami 4A@48W-el gyengébb az említett csifivel,ahhoz képest semmi az a konfig ami a csifi alá kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Az 1db 12V ág a jobb tuningolnál és erősebb sli-rendszerhez. A mostani 3,8Hhz-re húzott I5 760-al és a GTX470-el játék alatt észre se lehet venni a hangját, odaraktam a hátuljához a kezem, hogy megnézem menyire pörög a venti, hát szinte semennyire, alig jött ki levegő a rácson, szóval elég csendes darab.
-
mr_ricsi
veterán
"Akkor most az a jobb amelyikben egyben van a 12v ág? "
Tűzvédelmi okból a szabván nem engedi meg, hogy egy-egy ágnak a terhelhetősége a 18A-t meghaladja.
A 70A-es táp molexén eldurran a vinyó, és 50-60A szaladgál a vezetéken, az se'perc alatt megolvad.
Az osztott 12V valóban okozhat néha problémát, mert nem úgy lenne szükség a kakaóra, ahogy a gyártó elképzelte, de ez leginkább a noname gyártóknál szokott gondot okozni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
MMIX
addikt
smiti véleménye az Ő ADATA HM-550 tápjáról. (nem kikapcsolható a világítás)
Matrica ha a venti lefelé néz, akkor fejjel lefelé van valóban.[link]
Recon666 A-Data Horus 650 Modular. Az erő vele van. -
14adam
addikt
Sokkal újabb az Adata +1
Nagyobb hatásfok +1
Hosszú kanócok +1
sli/cf-hez 1db 12voltos ág +1Tehát jobb választás lenne az adata sokkal mint a régi chifi
A matricát leszeded szépen és elrakod egy olyan helyre ahol ne gyűrődjön akkor vissza ragasztod ha elromlik,amit kétlek
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz miresz #24690 üzenetére
A HKC olyan mint az lc power: lehet benne jó darab, de inkább ne kockáztass.
(Na jó csak vicc volt a HKC nem tápnak való Corsairnek volt egy tápdemója asszem a 600-as cmpsu-nál és ott max terhelésen 3 füstült el.)
[ Szerkesztve ]
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Cs1csó
félisten
válasz miresz #121202 üzenetére
Bocs de ez a kérdés Az utolsó cserkész c. filmben elhangzóra emlékezetet: "FEJ VAGY GYOMOR?"
Milyen gépbe kellene? A profilodban lévőnek elég egy minőségi 450W-os is pl: BitFenix Formula 450W Gold
Amúgy a Hydro-t venném, úgy tudom modernebb.
-
MMIX
addikt
válasz miresz #121204 üzenetére
A Hydro Bronze ugyanannyira ajánlott, mint a Hyper. Különbség szinte semmi.
A különbség amivel dönteni lehet, Hydro rövidebb. Hyper M, moduláris, Hydro jobb hatásfokú. Szerintem a Hydro jobban néz ki, ha ez szempont.
Dobj fel egy pénzérmét, ha a tulajdonos nem dönt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest