Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
És ha az a kérdés, hogy V700 vagy G 550
Ti melyiket vennétek? -
Valamix
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? :
OCZ PCP&C Silencer Mk III 400W , Merlinhardvernél 16950Ft -
trufa12
addikt
[link]ehhez milyen cucc kellene még hogy használatra kész legyen?
betudnátok linkelni
mert szerintem ilyet veszek legközelebb .[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
do3om
addikt
Visszakerült a táp az eladóhoz akinél nem jelentkezett semmilyen rendellenesség.
Most gondolkozhatok mi a szar van nálam ami nem teszik. Persze maradt a gépben a régi táp, pénz meg vissza. Most majd törhetem a fejem milyen tápot vegyek.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
JanR
addikt
Akkor ha már ekkora itt a pörgés: Corsair HX 650 V2 megéri az árát?
-
luckyboi82
tag
válasz luckyboi82 #53515 üzenetére
Bekotottem a gtx 660 ti-t. Most mertem csucson a konnektornal a fogysztast 371w. Nem fog ez behalni igy?
-
Rypejakten
addikt
válasz luckyboi82 #53564 üzenetére
behalni nem, ha sok neki, lekapcsol.
-
D.R.O.
tag
válasz MiklosSaS #53530 üzenetére
Szeva!
A cput-nem fogom húzni. Eddig egyik CPU-mat sem húztam soha. Nem tudom miért, nem vagyok tuning barát, de lehet majd egyszer kipróbálom.
VGA-t már nem tervezek újat ebbe a konfigba, mert ez az új.
2 HDD ki fog majd jönni belőle, csak egyelőre nem tudtam hova rakni őket. Usb-s vinyó sincs mindig rákötve.
Megnéztem ezzel, és itt sem jött ki 450W-nál több.
Maximális terhelésnél nem tudom mennyire képes a chieftec, de még csak tegnap óta megy a gép, még nyomogatom majd durvábban is ha ráérek. Remélem működni fog rendesen.A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!
-
nagyúr
válasz luckyboi82 #53564 üzenetére
nagyon sok az a fogyasztás, húzva van a VGA? ill. mivel terhelted? nekem hasonló gép (2500k + 660Ti) 220-240W között vett fel a falból játék alatt.
amúgy a falból felvett 371W az nem lehet több, mint 320W tényleges fogyasztás, tehát azt bírni kell a tápnak."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
KAMELOT
titán
-
Soraszemp
tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem volna,hogy adott egy 650es Chieftec moduláris táp!
Amit hajt:
-1 db 120 gb OCZ agility 3
-1 dv 1TB-os winyóMost van benne egy 7870,de szándékomban áll egy erősebb új sorozatú VGA-t beletenni!
Pl.: R9 290X (jövő zenéje még)
Ugye a 7970nek elég a 600as táp,de az a kérdés,hogy a 7990(ő elvileg 750eset kér....) is elég lenne a 650esem??Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Gabesz26
senior tag
Sziasztok,
Az asztali gépem fejlesztésén gondolkodom. Ami számottevő fogyasztó lenne a gépben: intel g2120, vagy valami i3 CPU, és egy ati 7790 v. 7850 VGA (árcsökkenést megvárva esetleg 7870), emellett a 32 GB-os rendszer SSD és egy régebbi 500 GB-os Seagate HDD, ODD nem lesz. Csak játékra használnám (1920*1080 felbontáson), tuningolni nem fogom.
Kérdésem az lenne, hogy a meglévő FSP Bluestorm II 350 W-os tápom elég lenne-e a rendszerhez? Leginkább a 7850, 7870 esetében lenne ez erősen kérdéses.
-
KAMELOT
titán
-
trufa12
addikt
válasz Gabesz26 #53576 üzenetére
játékra nem ilyen gépet veszel.. (de ez már más tészta másik topic )
i 3 minimum, és mellé nem érdemes 7790 nél nagyobb vga-t tenni8 gb ram kell
120 as ssd már 20 körül kapható használtan még olcsóbb.. (bár nem érdemes venni max ha van rá gari)
500 gb hdd még el megy adat tárolásra főképpen450 es táp bőven elég, fsp hexa pl .
-
rene85
aktív tag
Helló,
Néhány alkaltrészt cserélek - a jelenlegi gépben emlékeim szerint fsp 350-es táp van. Fogja ez bírni az fx-6300 és hd 6850 kombót? 6300-nál még alapfeszen elérhető tuning lesz.
Előre is köszi!
-
SDTG
újonc
Sziasztok!
A videókártyás topicból irányítottak ide.
A kérdésem a következő: Egy HKC SZ420R 420W (15A a 12V-on) táp elbír egy HD7750-et (tudom, hogy rossz a táp, a házhoz adták)? A tomshardware-en azt olvastam, hogy ez igen kis fogyasztású GPU, valamint a videókártya topicban is mondták, ez kevesebbet fogyaszt, mint a jelenlegi GT630 2GB DDR3. A többi alkatrész: i3 3220 (3,3GHZ), 2*4GB 1333 RAM. -
feelmt
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy XFX pro 450 tápegységet viszont nem vagyok benne biztos hogy elég lenne e egy
GTX 560 TI, CORE I3, kombóhoz ( +8gb ram, késöbb egy i5 lenne szóval ezt is birnia kéne )Szerintetek ?
-
Gabesz26
senior tag
válasz trufa12 #53582 üzenetére
Köszi a választ, úgylátom utána kellene még egy "kicsit" olvasnom
Egyébként nem hardgamer gépet szeretnék, csak rákaptam mostanság a szimulátorozásra (pl:: Race sorozat, aminek nincs oltári nagy gépigénye, de a 60 feletti fps jól jöhet, amit a jelenlegi konfigom nem tud), ezért akarom kicsit felfrissíteni az asztali konfigot (ha már tudom pontosan miket szeretnék visszajövök, bár gyanítom a meglévő 350W-os FSP tápot is cserélni kell majd)
(#53580) frozzyZTE: ezek szerint félreérthetően írtam le a dolgokat, ami már megvan (és ha lehet maradna): 32 GB-os SSD, 500-as HDD, 350-es FSP táp.
SSD természetesen csak a rendszernek lenne (tudom, h egy nagyobb SSD-re telepítve a játékokat gyorsabb lenne a betöltés stb., de ez nekem nem jelentene annyit, amivel többe kerülne)
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Ajánlott tápok között fel vannak soroval, szép szerivel , meg van táblázat is ahol a hangjuk is le van írva,
én 1 moduláris fsp aurum goldot használok 650 w
az olyan 30 k körülide nézelődj a listában , sok jó olcsó táp van.
-
Casanova*
veterán
keressetek nekem 20 ezerért jó tápot iponon! fx8320, hd7950 konfigba. köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
OCZ 500W ModXStream Pro ez jó lesz ,srácok? vagy inkább ezt? FSP Aurum Gold 500W ez már 6 k-val drágább. megéri a felárat?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Potzee #53597 üzenetére
akkor legyen az OCZ 500W ModXStream Pro táp?! ok,köszi! gépösszerakóba e táp után + 2 napot ír. az mit is jelent? 2 napig tesztelik vagy mi? gépet rakok össze iponon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest