- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
tornas #30798 üzenetére
Köszi, igen rákerestem a ventire, és találtam egy tube-os tesztet, tényleg nem hangos.
Viszont a Sharkoon csúnya (szerintem) piros csatlakozói nem tetszenek, nem is illenének az összképbe.
Kell nekem szted a 48A, vagy 42A is elég lesz, hogy kihozzak mindent a gtx 580-ból? -
tornas
őstag
Ahol a Sharkoon-t tesztelték valszeg nem volt teljesen zajmentes. 1400 rpm-en a Yate Loon venti egyáltalán nem hangos. Szerintem a 42db az sok egy kicsit és pontatlan. Eleve 32db-ről indul...
Pontatlan a tesztben szereplő 3,3 V-os érték is (ami 2,98 V lenne) 450 és 600 W-on is. Ez nem jellemző a CWT-re. És nem termel több hőt csak mert egy ágon adja le 12 V-ot. Szerintem nem lenne hangosabb a mostani Be Quiet tápodtól.
Meg aztán a géped nem fogja fullon kihajtani az említett tápokat, ergo nem lesz zajos a (választott) tápod. És még ott vannak a géped egyéb alkatrészei is amik lehet, hogy hangosabbak összességében, mint a tápod egymagában.
Városi környezetben minimum 20-30db a zajszennyezés a lakásban. Ez nem azt jelenti hogy halkabb tápodat nem hallod egyáltalán, mert ugyanazon a db-n más frekijű hangok is vannak a térben és így meg lehet különböztetni őket egymástól.
-
syl5
őstag
válasz
tornas #30792 üzenetére
Na most jól megnehezedett a döntést, megint.
Nagyon jónak tűnik ez a 600-as Sharkoon is, viszont tesztek szerint ez kicsit hangosabb, de ugye 48A a 42A-val szemben ugyanolyan áron.Egyébként a zaj szint az hogy alakul?
Most Be Quiet Pure Power L7 530W tápom van, venti 14cm, max 1600rpm, és mérések szerint 22-32 db között alakul az általa keltett zaj. Saját tapasztalatom, hogy mondhatni hangtalan full leterhelve is, idle-be mintha passzív lenne.
Aztán itt van ez a Sharkoon. 14cm venti, max 1400 rpm, mégis mérések szerint akár 42db is lehet full load esetén. Ennyire nagyobb hőt termel az, hogy egy ágon 48A-t ad le, szemben a mostani 2x22, kombinált 35A-val?Mennyire lenne hangosabb szerintetek a mostanitól? Sokat számít az a +10db?
-
matepalfi
aktív tag
egy athlon 2 x4 2.6ghz procihoz es hd 7750 vga hoz + alaplap, hdd, odd hoz eleg egy fsp 350 60 apn tap eleg lesz?
-
tornas
őstag
Van 650 W-os TT Smart is 20k körül. Vagy 17k-ért Sharkoon WPM 600 W is remek választás. Az 550 W-os TT Smart is jó, de ha 20k akkor a 650 W-os TT Smart verzió esetleg.
Különösebb negatívumai nincsenek. Korrekt darabok. CWT belsővel, és ez az egyik legfontosabb tulajdonságuk.
-
syl5
őstag
válasz
tornas #30787 üzenetére
Ez sem olyan jó, ahogy gondolom?
80+ bronze, nekem tényleg elég jó vételnek tűnik.
Szívesen meghallgatom a negatívumait is, és meghallgatok bármi más alternatívát is! Ha már kiadok pénzt tápra, akkor szeretném a legjobb ár/értékűt választani olyan 20k-ig bezárólag ebben az 550-es egyágas, viszonylag halk, fekete, harisnya, és ha belefér moduláris kategóriában. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Végre nagy nehezen választottam, illetve még azért egy utolsó jó tanácsot adhatnátok nekem.
Adott két táp ugyanazon 17k-s áron. Egyik használt, másik új.
Thermaltake SMART M550W, új, 12V egy ágas 42A, moduláris, fekete, harisnyázott, 17k
Chieftec CFT-650-14CS 650W, használt, 12V négy virtuális ágra osztva egyenként 18A amiből csak egy ág jut PCI-E-nek () , moduláris, fekete, harisnyázott, 17k
Egy i5-2400 + gtx580 páros mellé lenne, és megnézném mit bír. A TT nagyon best-buy-nak tűnik nekem, de kicsit félek, hogy az a 42A nem lesz elég mindenre. Nyugodt szívvel megvehetem?
A CFT-től jobban félek (18A miatt), viszont arról azt olvastam, hogy elvitt egy 580-at 1000 Mhz-en is.
Szerintetek melyiket?
Köszi! -
horzi
csendes tag
Hali!
Az a kérdésem lenne, hogy a lentebb szereplő konfighoz mekkora tápot vegyek, hogy később se legyen gond abból, ha pl. bekötök egy vinyót vagy egyéb eszközöket:
Alaplap : As Rock 880-GM LE
Proci : AMD phenom x4 B55 AM3 3300Mhz
Videókártya : MSI r6570 1gb DD3
vinyó: 160Gb
Memória : Corsair XMS 3 4gb DD3
előre is köszöm a válaszokat: H. -
Aucor
senior tag
Üdv.
FSP Raider 750 megbízható? Tudom, hogy az FSP az jó, csak személyes tapasztalat van-e. FSP Raider 750 vagy XFX Pro 650? Az XFX felé húz a szívem, de nem tudok dönteni.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Már megint én vagyok...de most egy egészen más ügyben (másik gépbe kell tápegység
). Korábban már kérdezgettem ezzel kapcsolatban itt a topic-ban, de végül nem született konkrét döntés illetve - a nyárnak köszönhetően - csak most sikerült egy kis pénzt összekaparni rá. Egyenlőre ez a tápegység a profilomban lévő géphez kellene, ám ez a konfig nem sokáig maradna így: szeretnék pár dolgot "fejleszteni" benne. Még pontosan nem tudom, hogy mit-merre-hogyan, de szeretném, ha a leendő tápomnak nem okozna gondot egy jól megtuningolt Intel i7 3770K és emellett még 2db OC-zott HD7970 vagy 2db GTX680, no meg a többi alkatrészt is. Mivel nem szeretném kicentizni a tápot, ezért én olyan 850w körül gondolkoztam, de van ahol sikerült túlszárnyalnom. Nem az lenne a célom, hogy újjáépítsem Fukushimát...
A keretet ez ügyben olyan 75k körül láttam ideálisnak, viszont ennyi pénzért elvárom a tőle, hogy:
- minőségi, időtálló darab legyen
- min. 80+ Gold minősítés (a 80+ Platinum csak előny)
- fekete külső
- moduláris és hosszú kábelek
és nem legutolsó sorban, de legyen a lehető leghalkabb (légyszíves ne ugorjatok nekem azzal, hogy a VGA hűtője úgy is elnyomja az egész gépet)Ezeknek a kritériumoknak megfelelően van is pár jelöltem:
- Antec HCP-1000 Platinum EC (ezt csak azért, mert az Antec-nél csak ez Platinum) vagy HCP-850
Egy gyors kérdés közben a Be Quiet-nél úgy látom a P10-es széria még nem jelent meg. Ez mikorra várható?
- Be Quiet P10 850W (vagy P9 850W)
- CM Silent Pro Hybrid 850W
- CM Silent Pro Platinum 1000W
- Corsair AX850W
- Enermax REVOLUTION87+ 850W
- Enermax Platimax 850W
Még ez a Seasonic se jött ki? Seasonic X-860Mit tudnátok nekem ajánlani? Tudtok-e még a felsoroltakon kívül mondani mást?
Bocsánat a kimerítő levélért.
Köszönöm előre is a válaszokat!Üdv: Divi
-
M@rdel
őstag
válasz
Archon #30775 üzenetére
Próbáld itt.
FSP Zen - csendszimfónia
Ők biztosan tudják.
Bár ahogy nézem elégé halott a topic!
Itt egy vélemény! -
syl5
őstag
Sziasztok!
Adatott 20k Ft.
GTX580 mellé kellene egy táp, úgy hogy meg tudjam nézni mit bír (feszelés, órajelemelés).
Egy minőségi, de halk táp kellene nekem a mostani Be Quiet-em helyére. Full load mellett is szinte hangtalan, mérések szerint 32 dba körüli zajt ad. Ilyen halk utódot is szeretnék! Fekete szín az kéne, harisnyázás előny, és modularitás sem lenne rossz.Amit kinéztem most:
-FSP Raider 650 19k, erős, egy ágas, full load mellett ~30 dba, de nem moduláris és nem mindegyik madzag harisnyásMit mondanátok?
Új, használt apróról is jöhet, olcsóbb is jöhet! -
embe
nagyúr
Hali Guruk!
Most láttam ezt az IPON oldalán. Jó ár/érték arányúnak tűnik. FSP Raider 550
Lehet erről valamit tudni? A hivatalos kommunikáción kívül? -
törölt tag
Sziasztok!
Gigabyte-G31M-S2L
iNTEL Pentium Dual Core E5200 @ 3.00ghz 2.50 helyett, CM Hyper TX3 Evo hűtővel
2 Darab winyó, sata2-s mindegyik, 250-320gb
Sapphire ATi Radeon HD 4850 512mb
Kingston DDR2 1x2gb ram 800mhz (tervezek még 2-t venni)
Codegen 400w ház-táp egyben lett véve, és szeretném lecserélni.
LG DVD-író.Ezeket néztem ki iPON-ról:
FSP Hexa 400W ~10000
Cooler Master GX Lite 500W ~13000, de erre 3 év gari van.
Corsair CX-430W ~ 13000, erre azt írják, hogy sípol standbyban.Melyik lenne a jó választás, hogyha 1-2 éven belül 1155-ös configra váltanék?
Chieftec 500W-t nem rég sikerült megnézem élőben (azt hiszem iarena), de nagyon bejött, esetleg a "nem-iarena" változata ennek?
Várom a válaszokat!
Köszi!
Az ár lemaradt
Maximum 13k legyen a táp. -
axillar
csendes tag
Sziasztok!Épp gépépítés előtt állok és sajnos a tápokhoz annyira nem értek. A gép a következő lesz: i3 2100, Asus p8H61-M LE, megy még bele egy SSD, egy HDD és egy DVD író. Később szeretnék bele egy videókártyát, még nem tudom pontosan milyet. Vagy gtx 550TI vagy sima GTX 560. Két tápot néztem ki: Cooler Master GX Lite 500W RS500-ASABL3 és Chieftec 500W CTG 50080PB. Az utóbbinak csak egy darab pci 6-os csatlakozója van, de a GTX 560-nak kettő kell ha jól tudom. A pci csatlakozó számon kívül jelentős-e a különbség a két táp közt? Egyéb tápajánlatoknak is örülnék.
Köszi -
csiszi88
csendes tag
Sziasztok!
I7 2600(nem K-s) proci es egy ref gtx680 vga ala milyen tapot ajanlanatok? Lehet, hogy a vga orajelekkel jatszanek azert kicsit. En egy Corsair gs500ra gondoltam, de ugy velem jobb a profikra bizni
Elore is koszonet! -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
M_o_g_y_i #30614 üzenetére
Esetleg nem tudja a kérdésre a választ valaki?
Nagyon megköszönném, mert ezt a tápot találtam végül megfelelőnek, nagykerből is be tudnám szerezni. -
Peteerh
csendes tag
Sziasztok! Tápvásárlás előtt állok, és egy Chieftec iARENA GPA-350S 350W BULK néztem ki, és az lenne a kérdésem, hogy ez a táp jó minőségű-e? Ez a configom:
Fujitsu Siemens D1567 alaplap
Intel Pentium 4 2,80GHz Northwood proci
1GB Samsung RAM
2x optikai meghajtó(Cd-olvasó, DVD-író)
WD 250Gb-os SATA vinyó
PowerColor Radeon 9600xt videókártya.Ehhez biztos hogy elég lesz, csak annyi a kérdés, hogy nem túl rövidek a kábelek, meg hogy jó minőségű-e, meg ilyesmik.
-
-
pedrő
aktív tag
-
no01ricsi
tag
Corsair CX400W helyett hasonló tudású tápot tudtok ajánlani?
Már csak ez kapható helyette CX430W v2, de érdekelne más márka is, mit lehet még hasonló áron kapni? 15e Ft alatt?
köszi -
kop8
őstag
Üdv!
Erről a tápról lehet tudni valamit?
[link]Mennyire megbízható egy ilyen?
Ilyet választottam a Rasurbo táp helyett....
Kb egy árba vannak azért... -
balpis
őstag
hát igen, ez a 3+3 ill 3+5 elég érdekes dolog... (elsőre - sőt másodikra is egyszerűen hülyeségnek tűnik)
Az, hogy egy sárga kábel vihetne 6A-t vagy egy csatlakozón adható át 6A, más kérdés. Én az utóbbira tippelnék inkább. Ezek a drótok azért relatív vastagak - általában. Első ránézésre - nem vágtam még el - a 16A-es hálózati vezetékekhez hasonlónak tűnnek számomra. -
Ribi
nagyúr
válasz
balpis #30742 üzenetére
Az egésszel csak az a gond szerintem, hogy sárga kábel max 6A-t vihet elvileg, vagyis a 3 darab kébelnek kellene tudni 300Wot, mert ugye 8 pinesek, vagyis 8.3A-t. Szóval sehogy sem stimmel a dolog. Az már csak ráadás, hogy miért tud 3sárga+3 fekete 75Wot és 3sárga+5 feket 150Wot
Totál hülyeség az egész kábel kiosztás. Gondolom be volt speedezve aki kitalálta.
-
balpis
őstag
válasz
M@rdel #30743 üzenetére
google a te barátod is...
az első találat(#30744) Stan648: a másik ág az alaplap és a CPU (onnan is kaphat a VGA max. 75W-ot). Tudtommal.
-
Stan648
tag
válasz
balpis #30742 üzenetére
Egyenlőre semmire, majd a jövőben vga-t vagy vga-kat akarok venni, ami miatt csak tudni szerettem volna azt hogy ez a kialakítás nem jelent-e gondot. Köszönöm a részletes tájékoztatás-t. A hdd dvd az nem a másik ágra vannak kötve?
Példát nem tudok mondani, mert ahogy elnézem a videokártyákon 8pin csati helyett inkább két 6pin csatit raknak rá.
-
balpis
őstag
válasz
Stan648 #30737 üzenetére
a 6 pines catlakozón elvileg max 75W-ot vehet fel a VGA, a 8 pinesen viszont 150W-ot.
Azaz 2 db 8 pinen elvileg akár 300W-ot is. Ami 25A@12V
A két PCIe csati egy ágon van, ami max. 25A-rel terhelhető. Azaz ha MAX-ra ki van használva a 2*150W, akkor mellette már nem jut delej a HDD-nek, DVD-nek. De természetesen ez csak elvi probléma lehet
Azaz ráköthetsz ilyen VGA-t - bár nem ártana tudni, pontosan mire is gondolsz. Valószínűleg messze van a maximális terhelés a 25A-től... -
keembo
tag
Na, kb. 10 napja írtam ide, köszi a tanácsokat. Végül külföldön szereztem be a tápot, eléggé vidéken. Mondanom se kell, h a választék gyatra volt és kapásból rám akartak sózni egy Orion márkájú tápot. Optimálisabb híján egy Thermaltake 600W TR2-t választottam, amit 80 kanadai dodóért adtak, 5 év gyártói garival. A házon viszont spóroltam, mert sikerült szeméttelepről begyűjteni egy régi, P2 széria körüli irodai házat...csak kicsit kellett kalapálni
Na egy szó mint száz köszi utólag is a segítséget, meg a jotapok.atw.hu is rengeteget segített.
Apropó: valakinek van élménye ilyen Orion tápokkal kapcsolatban? - típust már nem tudok mondani, 400W körüli lehetett a teljesítménye
-
Stan648
tag
Sziasztok. Vettem egy CTG-600-80P tápegységet. Van rajta két db 8pin pcie tápcsatlakozó.
Pontosabban mind a kettő 6+2 pin, de az egyik az első ami a táphoz közelebb van az 8 kábelen jön. 6 kábel megy a 6pin-be és 2 kábel megy a +2pin-be. Na de a második 6+2pin pcie tápcsatlakozóba előző 6pin-esből ágazik le 6 kábel, majd a +2 pin viszont a második 6pin-esből ágazik ki, kb mint egy 6pin-8pin pcie átalakító. Erre nyugodtan ráköthetek két 8pin konektoros videokártyát?
Csak azt nem értem ha az első csatlakozóhoz miért tudtak kivezetni +2 kábelt és a második csatlakozó hoz miért nem vezették tovább ki? -
vzsryl
nagyúr
Ha extrémen tuningolsz, akkor kevés lehet, de egyébként bőven elég. De a CTG sem sokkal halkabb a CX400-nál, főleg idle-ben nem. Ha komolyabb előrelépést szeretnél, akkor Be Quiet Straight Power E7-től felfelé. Mindegy milyen teljesítményűt veszel, a 400W-os is kb. félgőzzel vinné a konfigod, a zajszintje pedig max. terhelésen is remek, konkrétan az élmezőnybe sorolandó.
-
M@rdel
őstag
válasz
Sareth #30726 üzenetére
Írj légy szíves egy max árat! Fejlesztés?
Elsőre:
Sharkoon WPM 400W moduláris
XFX ProSeries 450W csak a P1-450S-XXB9
ezek egy ágas 12v-sek4830 110w?
-
Skyline15
tag
Az alábbi konfigurációnál:
- E5300
- 2GB memória
- 1 vinyó, 1 dvd-író
- FSP 400-60GLN táp van bent a gépbe
- HD2600XT helyére lett egy : HD6770Táptól komoly terhelésnél szirénázó hang jön ki, természetesen megszűntetem a terhelés forrását, és csak netezek addig míg nem találok egy másik tápot, de milyet ajánlanátok?
- Cooler Master Elite Power 500W (RS-500-PSAP-J3) ez esetleg?
- Gigabyte Superb 460W?
Egyéb ötleteket is meghallgatok!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Sareth
senior tag
Sziasztok!
Volt egy ilyen problémám amiből kiderült hogy elszállt a tápom. Most újat kényszerülök venni. A rendszerem ez lenne: Gigabyte EP31-DS3L, Intel E6400, 2x1GB DDR2 800MhZ Corsair XMS2 C4, Gainward HD 4830 512 MB, Western Digital WD3200AAKS 320GB x2, LG DVD író/olvasó....
Tudnátok ehhez ajánlani valami normális tápot valami megfizethető árban? Előre is köszönöm!
-
smisa
őstag
Valali a 30705-re?
-
Grave_444
nagyúr
200-225W-ot írnak fogyasztásnak, de a táp elméletileg 400W-ot bír, tehát elégnek kell lennie.
Azt mondjuk nem tudom hogy a 18A mire elég.
Nekem egybe van hagyva a 12V-os ág és 33A lehet 396W-al."Legfeljebb 33 amperes áramerősségéből következő 396 wattos csúcsteljesítménye ugyan ellentmond az ATX12V szabvány ágankénti 240 wattos maximumának, de ez az elosztás szerencsésebb lehet, ha mondjuk két dupla GPU-s grafikus kártyát kötünk rá."
-
Ribi
nagyúr
Mondjuk az a piros kábel nemtudom hova megy, remélhetőleg nem a 6 pines csatiba, vagy drága kábel lesz
Elvileg 1 sárga drót 6A-t vihet át max, a 6os molex elvileg 75W-ot enged. Ippeghogy átlépi a határt, amit valszeg még kibír simán, de masszív tuningot azért nem adnék rá, biztos ami biztos.
5850 mellé is 1 molexes átalakítót adnak gyárilag, bár ott a molexből legalább 2 sárga drót megy tovább. Pedsze addig a molex 1 drótos. -
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Havernak rakok össze egy INTEL gépet
i5-2500K
2x GTX560Ti (először csak 1 darab későbbiekben majd beszerez másikat)
1TB samsung hdd
ASUS P8Z77-VÉn ezt gondoltam mellé. Fortron AURUM 600W 80PLUS GOLD
Köszi a segítséget!
(#30709) L4CI2: oda legalább 600 fog kelleni.
-
L4CI2
aktív tag
Hello
ez a konfigom HD 6950 ezt a vagat akarom belerakni és azt akarom kérdezni elége ez a táp FSP 500-60GHN ? meg ennek a tápnak sajna csak 1 6+2 pci-e táp csatija van es vannék hozzá molex to pci-e 6 átalakítót de van olyan ami 2 molex böl csinal pci-e 6 ot és most nekem melyik kell ?
880G Extreme3 asrock
ram 4gb 1600 mhz
Phenom II x955 Black Edition
HD 6950
FSP 500-60GHN
1TB Western Digital Caviar Blue (WD10EALX
usb hangkártya
bill +egérMindentíró író
cd dvd ..
választ előre is köszi
LACI -
maross
nagyúr
Koszonom. Esetleg kevesebbol ki lehet jonni?
-
smisa
őstag
Sziasztok,
az alábbi konfigot szeretném jobban tunningolni a mostani CX400 elég hangosnak tartom szerintetek mi kellene alá.
a konfig:
Asus Rampage Formula X48
E8500 @ 3800Mhz
2x2Gb GEIL Black Dragon 1066
Sapphire 6850
1 hddElőre is köszönöm
-
maross
nagyúr
650-es tapot szeretnek, modularisat, ezt talaltam: chieftec ctg-650c 24k, van valami jobb alternativaja? (25 alatt). Koszi.
szerk: belegondolva felmodularis is jo.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Chieftec smart bronze SFX-250VS SFX és SFX-350BS-L 85+-os -ultrasilent tápegységek eladók!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!