- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát tényleg olyan. 10 évet megadják mind2-re és Újak. Most HX 650-em van ami 2010-es, de még mindig hibátlanul teszi dolgát de lehet nem ártana már lecserélni. Corsair felé picit jobban húzok de az evga-nak kinézete, doboza a bejövős
Úgy hogy nem tudom. Köszi a részletes infót róluk
-
MMIX
addikt
válasz
sid.:Rc211v #144796 üzenetére
10 év gar-t megadják mindkettőre ahol veszed? Új tápok vagy használtak?
EVGA FSP, kapcsolgatható félpasszív mód on-off, olcsóbb 4000Ft.
Corsair, CWT, kapcsolgatható egy ágas vagy többágas +12V, drágább, félpasszív on-off nem lehet kapcsolgatni.Corsair HX és "multiplében" használnám. Amíg nem gond az osztott áramkorlát.
De tényleg olyan, mint egy szavazás. -
KAMELOT
titán
válasz
sid.:Rc211v #144796 üzenetére
Amelyik szimpatikus
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok, e két táp közül melyiket válasszam ?
EVGA Supernova P5 750W Platinum 43k
Corsair HX 750 Platinum 47k -
-
MMIX
addikt
válasz
Grave_444 #144792 üzenetére
Pc-Max pesti boltja megszűnt, 4,5k+posta (Debrecen) oda se megyek már vásárolni, elvitelre.
A szállítás díja: A kiszállítás díjai az alábbiak:
- 50 000.- Ft alatt de 5 kg felett: 1 900.- Ft (az utánvét díja 250.- Ft)
- 50 000.- Ft alatt és 5 kg alatt: 1 500.- Ft (az utánvét díja 250.- Ft)
- 50 000.- Ft felett díjtalan, utánvét díj nincs -
Pityu.
nagyúr
Én azt szeretném kérdezni,hogy a codegen 400w 300xx az eldobós gagyi tápok közzé tartozik?
-
7om
tag
MMIX , Cs1csó Kösz a segítséget!
-
-
Cs1csó
titán
válasz
tomyka74 #144777 üzenetére
Technikailag elégnek kell lenni, a matek szerint a "max" 400W alatt kell hogy legyen. Mondjuk egy ilyen drága, konfighoz én minimum gold moduláris hosszabb garis tápegységet vennék pl.:
Corsair RM650x (az Alza megadja a 10 év garit ez a 2018-as verzió 41,2k )
Corsair RM650x 80 Plus Gold (az Alza megadj a 10 év garit ez a 2021-es verzió 41,5k (az Alza oldalán már olcsóbb mint ahogy az árukereső írja))A 2018-as annyiban "jobb" hogy több a tapasztalat vele a 2021-essel kevesebb.
-
tomyka74
senior tag
Sziasztok.
Hát tágra nyílt szemekkel olvasgatok vissza az ajánlásotokra, én eddig azt hittem amit az árukereső és társai ajánlanak vattszámú tápot egy videókártyához az szentírás!
Nekem van egy :
ryzen I7 2700x
msi B450 tomahawk
ddr4 32 giga (kit)3200 mhz
és cseréltem videókártyát, vettem egy Aorus RTX2080 super-t. és van nekem egy be quiet systempower 9 600w-os tápom amit ehhez a konfighoz szántam.
Ahogy olvasgatom a kommentjeiteket akkor elég lesz ez a táp "bőven" ugye, nem kell beruháznom??válaszotokat köszi!
-
MMIX
addikt
Itt van a
Nirvana. A tápoknak is lesz leakciózás?
Ethereum Switches to Proof of Stake, GPU Mining is Dead, már megint? Mai
-----------
EVGA SuperNOVA 750 GA (Andyson) teszt, www.tomshardware.com
-
Cs1csó
titán
Szia, mivel a konfig vatta új ezért tényleg érdemes venni egy új tápot. A mostani konfigod maximum 250W-ot fog bekajálni tehát még akár egy 400W-os is vígan elvinnél.
Nekem hasonló tápegységem van (FSP Raider 550W 7 éves) ha nem pont ugyanaz (az "S" az nálad mit jelent mert az enyémre nem volt ez ráírva igaz Silver hatásfokú tehát lehet arra utal?)
Évente vagy 2-3x is ki szoktam fúvatni kompresszorral a komplett gépet a tápegységet is ( a ventilátort hegy hurkapálcával szoktam fixálni, hogy ne kezdjen pörögni) tehát ezt az új géppel is érdemes megtenni.
Ezek ajánlhatóak: FSP Hydro PRO 500W FSP Hydro M PRO 500W FSP Hydro PRO 600W FSP Hydro M PRO 600W
Seasonic Core GC 500W Gold Seasonic GM-500 500W 80Plus GoldEzek 21-25 között kaphatóak. Az FSP-kre 5 év gari a Seasonic-okra 7 év gari van.
-
MMIX
addikt
Nem hiszem hogy kigyulladna. Max pukkan vagy szikra és füstöl. Vagy semmi, csak nem kapcsol be.
Bronze 650W 25.5k? Kb. mint az új Corsair CX 2022
MSI MAG A650BN 3év
Seasonic Psu B12 Bronze BC-650W ebből nincs 600W, a jobb 600W Gold tápok nem igazán 25K környéke. Chieftec Core 600W OEM lehet ennyi de csak 2év gar.
Chieftec 650W GPX-650FC 80+gold Chieftronic 5év 27 030 Ft
Vagy a Seasonic Focus 550W 33KSeasonic G12 GC 550W 80 Plus Gold nem tudom melyik bolt ad rá 5 évet, Seasonic Core 550W, ha van.
-
7om
tag
Inkább újat vennék, nehogy kigyulladjon egyszer csak a pc sarok, így olcsóbb.. Nem értek hozzá szal nem akarom szétszedni marad így max kifujatom azt megy vissza a régi pc-be. Egy legjobb vétel ajánlat érdekelne 600 wattosban, de jöhet több is, FSP raider szinten kb. 20-25 között.
-
MMIX
addikt
Jósoljam meg?
80+Silver a Raider.
Szerintem csak porold ki. Ha látsz benne valamit amit javíttatni kéne, számold ki megéri-e.
Ha elromlik, majd lekapcsol és úgy marad. A gépet minőségiként csak nem viszi el.
Erre sem adok garanciát, mert csak majdnem 100% hogy nem visz magával semmit.
Más meg azt írja cseréld le, azt hiszem döntened kell. -
7om
tag
Üdv!
Tápot vennék ehhez a konfighoz 20-25ezer körül.
alaplap : asus tuf gaming b560m plus
processzor:i3 10105f
memória: kingston hyper beast 2x8gb 3200mhz
videok: sapphire rx570 mini itx 4gb.
Mit tudtok ajánlani? Most a régi táppal megy ez a konfig addig míg nem lesz új táp ami egy FSP 550W Raider S 550 80+ és 8 éves. -
Ferke77
aktív tag
Értetlenül állok a kb. utolsó 10 komment előtt...... Mi történt veletek, jött a front?
-
MMIX
addikt
És akik nem írnak csak olvasnak itt? Csak magyarul beszélnek, külföldi postázás hogyan? Postaköltséget nem adják vissza.
Ez is kivetítés:
"Még hogy én vetítek amikor te nézed bénának az embereket..."
Te akarod másoknak megmondani hogy azt vegyék ami szerinted jó nekik mert, bénák és nem tudják mi a jó nekik.Bocs modi /gazda, Ferke77 befejeztem, igazad van!
Én se szeretem a nem rokonszenves emberekkel a vitatkozást. A fórumozás árny oldala.
-
Ribi
nagyúr
Mégis minek kellene átalakítózni? Ja hogy mivan ha 10 winyót akar? Vagy ha bányászni akar? Majd leírja az igényeit, ne te akard már ráhúzni a saját kényszerképzeteid másokra. Jóval olcsóbb 500-as táp +2 átalakító mint egy 850-es. Eleve egy normális táp ha a bolt tönkre is megy, van gyártói garancia.
144755 Ez meg hogy jön ide? Mi az hogy nem lenne olyan látványos? Minden táp így néz ki és mindegyiknek beesik a hatásfoka. De mit akarsz ezzel mondani?
-
MMIX
addikt
Az remélem megvan mindenkinek hogy a hatásfok ábrák nem lennének olyan látványosak ha, 0%-tól kezdődnek és nem 78%-tól. Bronze-Gold-Platinum. A 60-75%-os tápok már a kukában vannak. A pár ezer forintos noname tápok kivételével.
-
_Atesz
addikt
Ezzel az erővel mindenki brutál erős PC-t kell vegyen, mert mi van, ha elkezd CAD-dal tervezni.
Autóból is tankot vegyünk csak V8-cal, mert hát lehet, hogy sok mindent kell szállítani majd az Ikeából. Így nem lehet szvsz vásárolni.Majd ha bányászni akar, akkor vesz egy bányász konfigot jó eséllyel, nem az alap asztali gépét erőszakolja meg.
Ha mégis valakinek kicsi lesz a táp (ez az eseteknek kb. a 10%-a), akkor el lehet adni használtan, be lehet tenni egy másik gépbe családon belül, stb. Nem veszik el az értéke.
-
MMIX
addikt
válasz
_Atesz #144752 üzenetére
2032-ben lesznek ezek a boltok még? (Mint pl, Bluefish, Mistral, Lord, AdriaComputer, Spéci) Ha kitalálja pár év múlva hogy bányászni akar vagy két videokártyázni, mennyit bukik és ha épp bányászláz árak lesznek. Vagy átalakítózni elosztózni fog, akkor jól járt?
Egy kevésbé felszerelt 550-500W-ossal.
Egy 500W-os Seasonic Core tápot mondtál neki, nem? 25K Különbözet/13év. Bronze vs Gold
hatásfok bukta mennyi fitying forintosítva. Átlag ember 8/8/8 Munka/pihenés(-utazási idő)/szórakozás.Én biztos nem cserélek tápot mert elmúlt 5éves, vagy mindjárt lejár a garanciája. Megy a táp az "utolsó lábrángásáig."
-
_Atesz
addikt
válasz
_Atesz #144751 üzenetére
Egyébként visszatérve, azon a 34k körüli áron jobb tápokat kapni, mint az említett csifi és Deepcool, pl.:
Seasonic Focus GX-550 [link]
Corsair RM550x 2018 [link]Gondolom ezt te sem vitatod, hogy ezekkel jobban jár. Ráadásul a konfigja kevesebbet fog fogyasztani, mert optimálisabb az 500-550W-os táp a gépéhez, mint a 850W.
Természetesen, ha valaki nagyobbat szeretne, ajánlunk neki nagyobbat, mint korábban írtam, az sosem gond: [link]
-
_Atesz
addikt
Bronze tápot ajánlottál neki, amire csak 21 hó gari van.
9k-val olcsóbban ajánlottam neki 84 hó garis Gold tápot.Én hagynám így a kérdőívet, úgy gondolom ha a kérdezőknek kell megsaccolnia a kívánt teljesítményt, akkor elszabadul a pokol.
Jelenleg pl. azonos tudás, minőség mellett, egy 850-es táp jóval drágább, mint egy 500W-os.
Ha valaki nagyobb tápot szeretne, úgyis jelezni fogja. -
MMIX
addikt
Speciel Ő 13 évente vesz tápot. Az enyém ami a netezős gépben van most, simán van 15 éves. (venti csere és porolás) Tényleg ennyire számít? Bányász láz sincs. 850W Gold 33K, amit mutattam neki.
Mi van ha a kérdező erősebb gépet tervez pár év múlva? Vagy egy másik gépbe rakja át pár év múlva? Vagy bányászni akar pár év múlva?
Átlag PC-s ritkábban cserél tápot. Míg velem beszélt lement 700W-ra. Később hangosodik a táp ha nagyobb. Jobb venti van bennük. Több csatlakozó.
Te úgy ajánlasz tápot ahogy akarsz, vagy jöhetsz és kijavítod és másikat javasolsz.
Én viszont olyat ajánlok amire vágyik a kérdező, esetleg rávezetem hogy gondolja át jobban.
A kérdező meg dönt önállóan, mint egy felnőtt ember. -
MMIX
addikt
válasz
wingman83 #144744 üzenetére
Seasonic Core GC(fix), GM(fél) GX(fill) harminc alatt. Corsair CX(fix)-CXM(fél)
Adata XPG, Thermaltake BM2, be Quiet! System Power 9 és CM (80+ oldal szerint jön a 10)Én személy szerint szeretném ha a kérdezők a hány/mennyi wattos tápra gondoltamot is beírnák.
Árkereső -
wingman83
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konfigurációhoz szeretnék kérni ajánlást.
1.: Mennyit szánnál rá?
Max. 35, de ha van megfelelő 30 vagy az alatt, az lenne az üdvözítő.
2.: Milyen gépre kötnéd?
i5-11400f, ASUS GEFORCE RTX 3060 12GB DUAL OC EDITION LHR vagy ASUS GEFORCE RTX 3060 12GB TUF GAMING OC EDITION LHR vagy ASUS RADEON RX 6700 XT 12GB DUAL (még nem döntöttem el), 16 giga RAM, plusz egy ventilátor.
M.2 SSD + 1-2 terás HDD
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
Mindegy, hogy moduláris vagy sem (esetleg mindkettőre kaphatok ajánlást?), nem akarom tuningolni.
Köszönöm! -
_Atesz
addikt
Aki 20k alatt szeretne venni félmoduláris, bronze tápot, ne habozzon, már csak egy
teleshopbanwebshopban van: [link]
-
MMIX
addikt
válasz
pászka #144736 üzenetére
Az sem 550W
Ma ez számít +12V ~360W és Peak az 550W (450W folyamatos)
Ma mondjuk hogy kb. 400W-os.Seasonic Core GM 500W +12V~492 W
-
pászka
tag
válasz
_Atesz #144735 üzenetére
Köszi, akkor igencsak felül terveztem.
és a proci + ram, alaplap stb... is belefér ebbe az 500-ba? Kicsit kevésnek érzem de persze megfogadom a tanácsod.
A jelenlegi gépemben van 550W ehhez a konfighoz (igaz nem is volt vele baj 13 évig
) :
Videó kártya: Asus Strix Geforce GTX 1060 6GB DDR5
Alaplap: Gigabyte GA-P55 UD4
Processzor: Intel Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz LGA1156
Memória: 2db HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue
SSD: SanDisk SDSSDH3500G (SSD)
Táp: Gigabyte Superb 550W PPFC -
_Atesz
addikt
válasz
pászka #144734 üzenetére
500W-os is elég.
Pl.: Seasonic Core GM-500 [link] (max. 300w-ot fog fogyasztani a géped 3060-nal)
KAMELOTPicit sovány a 2 év igen, bár a bele alapján azért nem túl nagy rizikó.
kingbestVGA pedig kardinális kérdés, anélkül nem igen lehet megsaccolni a táp kellő teljesítményét.
-
MMIX
addikt
válasz
pászka #144731 üzenetére
Hát őőő vagy nem 850W vagy nem 30K, valamin igazítsál!
www.arukereso.hu ha akciós, egyébként 40-45K+Ft.
Deepcool, Chieftec (tronic) az árkereső linkben
EVGA 850 B5 -
kingbest
csendes tag
válasz
_Atesz #144729 üzenetére
Jogos. Mikor kerestem milyet, tökre kiment fejemből a topic. Aztán ma mikor megjött kapcsoltam.
A konfig:
Ház - Antec Fusion Remote Max [link]
Alaplap - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI [link]
Proci - AMD Ryzen 5 5600G [link]
Háttértár egyelőre még alakul. Memória minimum 16 giga. Meg majd valami elérhető árű videókártya.
Hogy szines vezetékek vannak, nem zavar, nem fog egyébként sem látszani.
Használt tápot, hdd nem szeretnék. Bárki bármit írhat-mondhat az előéletéről.
De köszönöm a kritikát! -
pászka
tag
Sziasztok!
Gépcsere előtt állok és úgy néz ki az alábbi konfig lesz:
PROCI: AMD Ryzen 5 5500
ALAPLAP: Asus TUF Gaming B550M-E
RAM: G.Skill 16GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (2x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
Videókártya: Asus Strix Geforce GTX 1060 6GB DDR5
SSD: SanDisk SDSSDH3500G (SSD)Olyan tápot szeretnék ami kiszolgálja a fenti konfigot, és ha esetleg cserélem a videókártyát egy RTX3060-ra akkor is simán működik. A ház úgy néz ki egy LIAN LI PC-O11DX-lesz ezt csak a kábel hossz miatt írom. Sokat játszom rajta, ezenkívül netezésre valamint lehet hogy saját használatra készülő videóvágásra is használnám a gépet.
Az összefoglalót elolvastam, de nem vagyok biztos a választásban, úgy látom kb egy 850-es táp megfelelne, árban olyan max 30-at tudok rá áldozni, használt táp is megfelel.
Előre is köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
válasz
kingbest #144724 üzenetére
"A lényeg hogy sikerült jó áron hozzá jutni ehhez"
"CHIEFTEC Core series mennyire ajánlott?"
Nem fordítva kellett volna, előbb kérdezel utána vásárolsz?"A keretbe ennyi fért bele"
Én mindig azt mondom ha szűkös a keret és abból a maximálisat akarod kihozni, akkor használt táp, akár garanciával. -
kingbest
csendes tag
Köszönöm!
A keretbe ennyi fért bele -
-
kingbest
csendes tag
Sziasztok!
Követem nagyjából a topicot, na meg olvasgattam itt még. A lényeg hogy sikerült jó áron hozzá jutni ehhez: [link]
Pláne úgy hogy mostmár 4 - 5 ezerrel drágább.
CHIEFTEC Core series mennyire ajánlott?
Merészeltem megvenni mert nem noname, illetve 80 plus Gold minősítésű.
Választ köszönöm előre is 😎 -
MMIX
addikt
SFX-ek
FSP SFX PRO 350W (FSP350-50SAC) www.ru.XXXXX.com
FSP Dagger Pro 850W (80+ Gold) www.elchapuzasinformatico.com
CSX 850M-G Review - The first PCIe 5.0 ready SFX PSU www.techpowerup.com
Lian Li SP850 White 850W SFX www.thefpsreview.com
---------------
PS2
Corsair RM1000e (HEC) www.min.news & www.expreview.com
www.clearesult.com szerint lesz 12VO RM 750W és 850W
EVGA SuperNOVA 850 G7 (FSP) www.tomshardware.com
Thermaltake ToughPower GF3 1350W www.eteknix.com
PCIe Gen5, ATX3.0
-
zooliii
tag
válasz
adise #144717 üzenetére
Üdv
Van a Chieftec Powerup 650W ilyen 27k körüli áron. Igazság szerint kicsit félve ajánlom, mert túl sok mindent nem tudok a szériáról, de az 5 év gari, full moduláris kivitel plusz Gold hatásfok jól hangzik ennyiért, meg a tesztoldalak is egész magasra pontozták. Szóval nem lehet olyan nagyon szar.
(Na meg felteszem, nem akarsz egy ideig Corsairt...) -
adise
őstag
Üdv!
egy Corsair tx550m-et gariztattam, mert csapágyas lett es a penzt adják vissza.
Mi lenne ajánlott helyette? ( 8700k-1070 kombo)
Modularis legyen meg halk, ezen a 30k koruli aron, persze , ha olcsobban van valami nem gond.
koszi -
thehermit
csendes újonc
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek. Akkor ez lesz: Chieftec Proton 600W
-
Ferke77
aktív tag
-
MMIX
addikt
válasz
thehermit #144711 üzenetére
Chieftec Core BBS-500S 500W OEM 80+Gold (OEM, csak táp semmi körítés)
8 PIN PCIe (6+2) 1db 18 190 Ft.
Videokártya limitált 1db csatlakozó, sóher ChieftecChieftec Proton 600W 80PLUS BRONZE OEM
8 PIN PCIe (6+2) 2db 20 090 Ft.Seasonic B12 BC-550 550W Max 20 ennyi. Aerocool AERO 550W -600W, FSP Hyper PRO, Hydro PRO
Használtat nem keresek senki helyett. -
thehermit
csendes újonc
1. max 20e, az se baj, ha használt
2. GIGABYTE H510M S2H V2/i3 10105f egy 500-as SSD, és egy 1 terrás HDD, Nvidia1050Ti
a ház egy Deepcool Matrexx 30 lesz, ajánlás alapján
3. nincs
500 és 600 w között gondolkodom, mert ha lesz VGA csere, talán elkel a 600 W is. Chieftec tápokat nézegettem eddig, de van vagy 10 féle, laikusként fogalmam sincs, melyik miben különbözik a másiktól. Más is szóba jöhet persze. -
_Atesz
addikt
válasz
Szerpentin #144703 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
Szerpentin #144703 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó minőséget képvisel. Amelyik szimpatikusabb. Nézzél róla YT tesztet.
-
T J
tag
Meg lehet mérni egy táp csatlakozóin a feszültségeket, anélkül hogy az alaplapra dugnám?
Egy garisan javított tápot szeretnék leellenőrizni mielőtt rádugom a gépre, hogy minden lábacskán annyi feszt ad-e amennyit kell neki, mert nem bízok a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Chieftec smart bronze SFX-250VS SFX és SFX-350BS-L 85+-os -ultrasilent tápegységek eladók!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó