Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Kombat
őstag
válasz AirBooms #32986 üzenetére
Annyiért nagyom megéri és a hatásfok miatt sem kell aggódni, mert a Strider 1200 majdnem állandó hatásfokon üzemel!
Hangban viszont nem tudom, hogy hogy állnak!mod: egyik helyen azt írják, hogy csendes, másik helyen viszont azt, hogy bosszantó a hangja...
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Balázs1621 #32998 üzenetére
A gép kb 180W max fogyasztással rendelkezhet. Tápból van sokféle, amit ajánlanék, ha hang is számít: Gigabyte SuperB 460W(10k), még halkabb, kábelei levehetők: FSP Everest 400W(13k), és halk még a Corsair CX-400.(13k szintén). Ha nem számít a hang, és olcsót akarsz: FSP PNR/CRG 350W.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ezt a konfigot most szeretném megvenni, csak nemtudom mekkora táp kell hozzá:
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD3
Processzor: AMD Athlon 64 x2 7750 BOX
Memória: Kingmax TinyBGA 2048 MB
Videókártya: Sapphire HD4670 1GB GDDR3
HDD: Samsung 320 GBKb. mennyit fog fogyasztani ez a rendszer, és mekkora tápot ajánlotok hozzá?
Üdv: Balázs
-
madgie
titán
válasz gooool #32993 üzenetére
Ötszázast vegyél szerintem, az én Chifi 400-asom eléggé hangos a Phenom II + 4870 alatt. Nem azt mondom, hogy nem bírja, de terhelve forró levegőt köp ki és rendesen süvít. Persze ez nem jelenti azt, hogy az FSP 400-as ne bírná (mert a GPS-es Chieftec tudtommal nem is 80+ hatékonyságú), de nem centizném ki, az 500-as Everest relatív ócó, és tuti elég.
-
rollins
őstag
válasz gooool #32993 üzenetére
Ha jól látom 500 -ashoz is 1db 6+2 PCI-E csati van. 40cm vga kábel egy normál házba elégnek kell lennie. Ha magamból indulok ki, akkor tuti a 500-ast venném, főleg ha lesz 4 magos cpu. (iponon olyan 15k, ennél olcsóbb és bikább táp nem nagyon van, szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz rollins #32990 üzenetére
Nem veszek most semmi ilyen cuccot,csak mondtam,hogy de jó,van rajta elegendő csati egy 4870-nek is.Később lehet,hogy beruházok rá,sőt,a tavasszal le is cserélem a konfigot egy ütős kis négymagos cuccra(valszeg Phenom 2-re),de akkor nem vennék új tápot,hogy mégse kerüljön olyan sokba.Akkor az 500-as jobban megérné?
Üdv, Balázs
-
AirBooms
addikt
válasz madgie #32991 üzenetére
Egyiket sem hallottam még működés közben, szóval ezért kérdeztem. Amúgy a Silverstone is 80+ hatásfokú (állítólag nagy terhelésnél 88 százalékos). S kb. egy árban van a Corsair 750-850-nel.
Amúgy nem nagyon bízom már a Corsairben, pedig szerettem a HX620-at a csendessége miatt. Viszont a hazai forgalmazójának a szervizháttere kritikán aluli. Két alaplapnak és két VGA-nak kellett meghalni a tápom miatt, hogy elismerjék, tényleg rossz a tápom. Na most ezek után sem cserélni akarták, hanem javítani!!! Én meg már nem győzöm anyagilag a gányolásukat![ Szerkesztve ]
-
rollins
őstag
válasz gooool #32987 üzenetére
Szerintem csak azért, mert veszel egy 1DB 4870 vga-t, az FSP 400PNF bőven elég. Ha lenne egy Quad cpu-d + 4870, a PNF talán azt is elbírná, de gondolom függ attól is, hogy milyen állapotban van a tápod, mennyi idős, stb.Az 500-as Everest alig drágább. Amúgy én is Everest -t vennék, de az 500-ast Hátha egyszer bekerül a gépembe egy Quad cpu.
Nálam 350PNF -t nagyon jó szolgálatot tesz, halk, meg sem izzad a konfigommal, persze nem is eszik olyan sokat, csak már nem fiatal. Amúgy FSP-ben talán csak a 700-as GLN hangos, ha jól tudom.
Szerk: Elkerülte a figyelmem, hogy kell neked a PCI-E csati és ha már elfogy a kábel és nincs átalakító, akkor lehet hogy érdemes. (FSP 500W Everest)[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
-
bartucc
addikt
válasz AirBooms #32986 üzenetére
De ha alig terheled, oda a feleslegesen nagy "teljesítménye", vmint ha kicsi a terhelés, csökkenhet a hatásfok. Nem fogod kihasználni soha sem. Teljesen felesleges a 1200W.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
madgie
titán
válasz bartucc #32979 üzenetére
Azé' kérdem, mert én még mindig tökölök a 400-as chifi utódján, halkság és megbízhatóság címszó alatt
Dyno: tudom, hogy a Corsair "takarékoskodik" a hanggal, pont ezért kérdeztem, hogy az Enermax-nál mizu. Egyébként a 80 Plus oldalán van két Gold minősítésű, "középteljesítményű" (550 illetve 650w) tápuk, ami átlag 91%-os hatásfokkal megy, moduláris és egyébként is kutyajónak néz ki (pletykák szerint ráadásul Magma venti van bennük), csak még nem kapni sehol sem
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem,hogy az FSP Everest 400W miben különbözik a 400PNF-től?Azon kívül hogy moduláris felépítésű?És megéri-e lecserélni a PNF-et ilyen Everestre?Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
belsodavid
aktív tag
ok, köszi a válaszokat!
-
AirBooms
addikt
válasz bartucc #32970 üzenetére
Strider ST1200
Ez Ehnance vagy FSP? Ölég olcsó lenne és moduláris.
A széthalt Corsair HX620-em után már nem tudom, miben bízzak -
AirBooms
addikt
Hali!
Mi a véleményetek a Silverstone tápokról? Esetleg konkrétan a Striderről?
-
Dyno
veterán
-
Petrisz
tag
Van egy 350W-os FSP Bluestorm tápom, kábé 2004-ben vettem. Nagyon sz@r felénk a villanyos hálózat, nagyobb vihar esetén már előre nyomom a shutdown-t, mert kábé tuti, hogy minimum egy fázis elmegy az egész környéken órákra. Szóval vettem egy UPS-t, ami nem színuszos jelet ad. Azt tudom, hogy ez aktív PFC-s tápoknál gondot okoz, passzívoknál nem. Honnan tudom megnézni/megtudni, hogy ez a táp passzív vagy aktív PFC-s-e?
Másik kérdésem: éppen felújítanám kicsit a gépem. Ez most egy régi A64-es konfig FX5900-as videokártyával és 4 db winchesterrel + DVD író, FDD, néhány ventivel. A táp szerintetek elbír egy valamilyen cor2duo-s, valamivel modernebb videokártyával megáldott rendszert, vagy érdemes új/erősb tápot vennem? Egyáltalán a mai alaplapokhoz jók még ennek a tápnak a csatlakozói?
Kössz a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)
-
Dyno
veterán
válasz belsodavid #32962 üzenetére
Várd emg hátha elmúlik, ha nem akkor olajozd meg a ventit, barátnőmnek nincs is leragasztva a Giga, de ha neked sincs akkor is nagyon ovatosan, hogy a csavarokon ne látszódjon hogy hozzányúltál.
-
belsodavid
aktív tag
válasz Májsztró #32961 üzenetére
A kis idegesítő ciripelést, vagy a nagy búgást csinálta a tiéd? Ha elhagyja akkor nekem tökéletes, és nekem is az elején csinálta a kis ciripelést aztán elhagyta és most megint (de picit megpiszkálom és tökéletes. És ha cserélném, mert mondjuk lejár a gari akkor milyenre lehetne? Nem szeretném elolvasztani a tápomat. (igaz gari van rá még bő másfél év)
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz belsodavid #32959 üzenetére
Nagyon óvatos tipp, a venti lehet csapágyas. Ez csak egy tipp, szereléséhez a tápoknak nem igazán értek. Várd meg a sokat látott kollégákat, Stol-t, Dyno-t vagy Venember83-at, ők biztosat tudnak mondani.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Van egy Giga superb 460-es tápom, ami kb 2 hónapos, és azt vettem észre , hogy néha ciripel a venti benn, de volt hogy egyszer úgy felbúgott azt hittem meghalt benn a venti, de nem visszahalkult. Ha ciripel, akkor egy fültisztító pálcikát hozzáérintek a venti közepéhez, tudjátok az befér a rácsin és elhalkul, pedig éppen, hogy csak hozzáér. Mi lehet vele? Így gariba sem veszik vissza
-
camillo
csendes tag
Köszi szépen!!!
Előzőt javítanám szóval a 4850 CF-t is elbírhatná az everest 500W (q9400 procival)??
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz camillo #32953 üzenetére
Üdv!
Chieftec felejtős.
Ár/érték-ben az FSP Everest 500W a jobb, mivel 475W-ot tud leadni a 12V-os ágain összesen, és csak ~16k-ba kerül.
Teljesítményben a Corsair VX550 jobb, mivel a 12V-os ágán 492W-ot tud leadni, de ezért a +17W-ért +6,5k-t kell fizetni, ráadásul a bele is CWT és nem Seasonic, tehát hangosabb (a minősége ennek is rendben van).megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bartucc
addikt
válasz camillo #32953 üzenetére
Ha ár is számít akkor Everest 500W, Chifit mindenképp hanyagold, a VX550 meg nem hiszem hogy bármely szempontból jobb mint az Everest, úgyhogy most a legolcsóbb a befutó.
-
camillo
csendes tag
Üdv!
Az alábbi három táp közül melyiket ajánlanátok.(ár/érték arány)
Esetleg hd4580 CF is menne rajta.
http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_gps_550ab/11746
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_vx550w/18252
http://ipon.hu/webshop/product/fsp_everest_500w/38307Köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #32936 üzenetére
elég hozzá,de ha lesz tuning akkor jobb lenne a 450-es.
Miért??????
400-as uygan annyit tud a 12v ágán, továbbá E8400 szerinted ilyen sokat ezsik??????????
Továbbá ha agyon feszeli a VGA-t meg a procit is akkor se volt 240W-nál többet kérni a táptól a gép.....ennyxit emg nevetve lead a csifi is.... -
Narancs
őstag
Kösz srácok akkor megveszem
Beauty is pain
-
Klarsa
tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Azt hiszem eldöntöttem, hogy mit veszek: CORSAIR PSU-520HX
Elég jónak tűnik, láttam róla a YouTube-n videót + 2 PCI-E csatlakozó van rajta, ezért nem kell átalakítóért rohangálnom. (Mert a videókártyámba 2 kell)
Az Fsp Everest-nek nem tetszik a szine, szerintem nem illene a plexis házamba. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Erről lehet tudni valamit? Jó táp?Chieftec GPS-300-AB-100L
Ebbe a gépbe lenne:
3000+ A64
512MB RAM
ATI X1050 VGA
160GB WD
Pio 115 DVD RWBeauty is pain
-
japeen_hun
tag
nyunyu és 14adam köszi a segítséget.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
14adam
addikt
válasz japeen_hun #32938 üzenetére
Gigabyte 460W ez vagy a Fortron Source 400W (Ez Fsp)
-
nyunyu
félisten
válasz japeen_hun #32938 üzenetére
Ott van a Giga 460 a listan, olcsobb, is mint a Chieftec matricagyar, 12V-n erosebb, halkabb is, mi a kerdes?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz mclaren777 #32930 üzenetére
Akyga LPK12-420W tápegységem
Linkworld 420W? 18A@12V? Ne viccelj mar.
Igaz, nem biztos, hogy az alaplapod errol eteti a procit, mivel a korai K7 alaplapok(+osszes Asus) meg 5V-rol mukodtek.
Amiken mar van ATX12V csati, azok mentek 12V-rol.Tekintve azt, hogy a konfigod legalabb 4-5 eves, raferne egy kompresszorral kifujas, meg atneznem, mennyire puposak benne a noname kondik, stb.
Mindenesetre ha uj gepet akarsz valamikor venni, akkor ez a tap keves lesz hozza.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
14adam
addikt
válasz japeen_hun #32935 üzenetére
elég hozzá,de ha lesz tuning akkor jobb lenne a 450-es.Ha meg még nincs meg ez a táp akkor ne vedd meg,mert van ennél jobb választás is.Gigabyte Superb 460 vagy Fsp Everest 400,Corsair Cx-400
-
japeen_hun
tag
Hello.
A héten romlott el a FSP ATX-400PNF tápom. Kérdésem az lenne hogy elég a konfigomhoz ( Asus P5K SE- Intel E8400- 2*1Gb Kingmax - XFX GF9600GT + 2db 500Gb winchester ) egy Chieftec GPS-400AA-101A táp vagy inkább a 450eset válasszam?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
gcsaba70
csendes tag
Tápegység csere miatt felszabadult EuroCase 400W-os táp olcsón eladó. :-))))
(HAHAHA)A múltkor vki kérdezte, hogy az Arctic Fusion 550R milyen?
Hát megjött, de ennek semmi hangja.A többit meg a tesztekből meg tudjátok nézni, 17.600,.Ft-ért érdemes ezt is a potenciális jelöltek között számon tartani.
-
bartucc
addikt
válasz mclaren777 #32930 üzenetére
Muszály cserélned. Add el a géppel együtt max, vagy a polcra ki, de ne használd tovább, nem megbízható.
Idézet az 1. hsz-ból, olvasd el legközelebb!
A félreértések elkerülése végett: a nem ajánlott tápegységeket nem azért nem ajánljuk, mert hangosak, vagy mert nem elegendőek teljesítményben (van ami már ennek a kritériumnak se felel meg, mindjárt részletesen). Azért nem ajánlottak mert gyenge minőségű alkatrészekkel rendelkeznek, valamint nincs bennük védelem. Ezeket a hiányosságokat általában nem veszi észre a felhasználó, ha a tápok nem kapnak nagyobb terhelést. A rájuk írt teljesítményt általában nem is képesek adni, és mivel nincs bennünk védelem, meghibásodásukkor a számítógép többi alkatrészében is könnyen kárt tesznek. Tehát nem csak magukra, hanem a számítógép többi alkatrészére is veszélyesek. Ezért van, hogy egy kisebb VGA-hoz is 450 W-os tápegységet ajánlanak, mert általában gyenge minőségű tápegységeket adnak a komplett gépekben, amit ha fejlesztenek, az eredeti tápegység gyenge lehet az új alkatrésszel kibővített konfigurációhoz.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Van egy Akyga LPK12-420W tápegységem és mostanában nemigazán szeretném cserélni. Egy régebbi konfigot hajt (Athlon Xp 3200, 1 GB DDR, 9600 Pro, 2 db HDD, 2 db DVD). Szóval nem hinném hogy agyon lenne terhelve de mégis aggódom mert sok rosszat olvastam már (főleg itt a ph!-n) a megszaladó tápokról. Nos elég ritka táp szerintem hazánkban de mégis valaki nem hallott már róla/esetleg találkozott vele közületek? főleg az érdekelne hogy elvan-e látva vajon kimeneti túlfeszültség védelemmel, szóval ha vmiért elszállna vinné vajon a többi hardvert? Esetleg én hogyan tudom megállapítani hogy van-e benne ilyen védelem? Mert akkor most nem költenék márkás tápra ha nem muszáj - mivel ez is bírja már egy jó ideje.
Köszönöm szépen előre is!
-
Chaser
legenda
válasz Speed® #32928 üzenetére
Eveerest 400 se rossz 13-14k-ért, annak ugyan nem hallottam hangját, de 500-as 80+ epsilonnak és 600-as epsilonnak igen, kb 1 szinten vannak a corsair 400cx-szel, de nincs mellettük akkora szélzaj mint a corsairben volt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz vzsryl #32922 üzenetére
Nem feltétlenül akarok, az a kérdés, hogy kell-e. De 14adam VX450es képe meggyőzött, felesleges lenne a nagyobb verzióra költeni. Nem is lenne baj ha maradna ~10 ropim a csere után, jól felmentek a Quad árak
Szóval úgy néz ki megvan a választott, HX450, 20ért nemigen van jobb -
bartucc
addikt
válasz Klarsa #32924 üzenetére
Ha tuning is lesz, akkor a Giga 460W hangos lesz. Ha nincs, elviszi az is, de hangos lesz, megéri az everest a +3k-t. Elég a 400-as is ha tuningolsz akkor is. A Corsair halkabb kicsit, de nem észrevehető igazán.
-
14adam
addikt
válasz Klarsa #32921 üzenetére
Hello,igen elég,de van annál jobb választás is.Ha már megvetted akkor még nem kell lecserélni,de van más is helyette pl
Fsp Everest 400(moduláris=levehetőek a felesleges kábelek,halk),Gigabyte Superb 460,Corsair Vx vagy Hx 450(a hx moduláris,és ez a leghalkabb a 3 közül)[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Speed® #32919 üzenetére
Ha azért akarsz túlméretezni, hogy minél csendesebb legyen a táp, akkor inkább Enermax:
CORSAIR PSU-620HX 31.138Ft
ENERMAX MODU82+ 525W 32.669Ft
Ez az 1,5k-s különbség szvsz. megéri a síri csendet, de a Te döntésed.(#32921) Klarsa: Üdv!
Az a táp elég hozzá simán, de ha még nem vetted meg, akkor vannak helyette jobb alternatívák.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek.
Most készülök új gépet venni. Már eldöntöttem, hogy mi lesz benne.
Csak abban nem vagyok biztos, hogy ez a táp elég lesz-e hozzá
CHIEFTEC GPS-550ABA gép adatai:
alaplap: GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
proci: AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition
ram: CSX 2X2Gb1600Mhz
videókártya: Gainward GeForce GTX260 896MB GoldenSample
vinyó: WD 500GB DP 7200rpm 32MB SATA2
procihűtő: Artic Cooling Freezer Rev.2
ház: AEROCOOL AeroEngine 2
+ LG DVD-író, egy kéken világító venti (12cm),Zalman hőfokszabályzó,kártyaolvasó. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Orlifuck #32911 üzenetére
A jobb oldali "beállításaim" menűben a privátokkal kapcsolatos értesítőket, a Kedvencek oszlopban a megfelelő rublika kiXelésével a többit szabályozhatod.
vzsryl
Tisztában vagyok vele, hogy elegendő a teljesítménye, írtam is, hogy ~mennyi lesz a fogyasztás az új procival (@3GHz/1.15V), nem ez a lényeg.
Hanem az, hogy a jelenlegi passzív tápomhoz hasonlóan kussos megoldás szolgáltassa a kakaót, tehát ne pörögjön fel terhelve a táp ha lehet.
Szóval a kérdés az, hogy emiatt szükséges-e túlméreteznem a tápot, vagy a HX450 is hangtalan marad ekkora terhelésnél. A jobb hatásfok miatt nyílván jobb lenne a kisebb táp, de inkább bukok pár Wot ha ez az ára a némaságnak.. -
Giii
senior tag
Összeraktam,minden okés.Everestben megnéztem a 12-es ágon 12,25-12,31-et mér.Az elvileg nem sok.Amúgy az összes érték pöpec Sajna a vidikarimhoz ugytudtam megoldani a dolgokat hogy ami közvetlen a dugaljokböl azt kötöttem a tápcsatijára és a másik dugot a vinyóra és ugyanígy csak ott az íróra.Remélem ettöl még nem gáz,de sajna nem tudtam máshogy variálni!
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
-
Orlifuck
csendes tag
Hol a Pennában tudom kikapcsolni hogy ne jöjjenek értesitések nekem a Pro Hardver oldalrol! Már tele vagyok e-mail-el!áááááááá.........Valaki??
-
vzsryl
nagyúr
válasz Speed® #32909 üzenetére
A HX450 minden 1 GPU-s rendszerhez elegendő, főleg ha a választott négymagos proci nem egy zabagép.
(#32908) Piloss: Így van, de a 400-60GLN-hez dobozt nem kapsz, viszont a gari ugyanannyi rá.
szerk.: Lehet tévedek, mert nincs oda írva, hogy OEM.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Piloss #32908 üzenetére
Totyikhoz:
~200W terhelést feltételezve (jelenlegi konfigban Q8300 lesz hamarosan) mennyire valószinű, hogy halk marad egy HX450? Ha túlméretezem és HX620at veszek, gondolom esélyesebb a felpörgés nélküli üzem
Konkrétan nem szeretnék sokat költeni feleslegesen, ha lehet, akkor HX450.. -
őstag
válasz vzsryl #32907 üzenetére
Tehát a 400-60GLN és a Gigabyte gyakorlatilag ugyanaz csak árban van különbség?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
vzsryl
nagyúr
válasz Piloss #32904 üzenetére
Belekalkuláltam azt is.
Gigabyte helyett inkább az FSP 400-60GLN-t venném iponról, mert nagy rá az esély, hogy egy 80+-os 400-60GHN-t kapsz. (Árban nagyjából megegyeznek). Ha mégis 400-60GLN-t kapnál, akkor sem járnál rosszul, mivel olyan bél van a gigában is.(#32905) Chaser: Ilyen keveset eszik az E5200+HD4830? Akkor nekem a HD4850-el sem eszik sokkal többet. Amúgy a mérésedkor húzva volt a proc?
-
őstag
válasz Chaser #32905 üzenetére
Én is inkább a GIGABYTE felé hajlok mivel több ismerősömnek is ilyenje van és eddig semmi problémájuk nem volt vele,és ahogy te is írtad a GB-nek jobb a hatásfoka
Tehát maradok a GB -nél
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Chaser
legenda
válasz Piloss #32904 üzenetére
Az én gépem 4830-cal és E5200-vel konnektorból stress progik alatt vesz ki 170W-ot, tehát a tápból kb 140-et, de ez extrém eset, játéknál 140-nél bőven megáll. Elég lenne neked is kisebb táp, de a GB tápban levő FSP bélnek jobb a hatásfoka mint a PNF-nek, árban meg nem nagy a különbség, én inkább a GB-t venném, de elég egy 350-es is, az én tápom 250-es
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
-
vzsryl
nagyúr
válasz Piloss #32900 üzenetére
Ugyanolyan hangja lenne a 350-es FSP-knek is, csak terhelésnél kapcsolnának valszeg kicsit feljebb, de majdnem 3k-val olcsóbbak. Ha egy fokkal erősebb VGA-ra cserélnéd a mostanit, akkor érezném indokoltnak a giga megvételét.
(#32901) Chaser: Amiket én említettem, azokat tudtommal Yate-Loon-os ventikkel szerelik, de majd egy szaki úgy is kijavít, ha tévednék.
(#32903): Hát akkor ez egy félreértés volt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest