Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Elvesztem a Xiaomikban.
Az alábbi készülékek ára kb. azonos, tűréshatáron belüli. A nagy kérdés: melyik a jobb? CPU teljesítmény + kamera a szempont:
Redmi Note 10 Pro
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Redmi Note 11 Pro
Redmi Note 11sKöszönöm előre is.
-
Marci112233
addikt
válasz Pikaa #169195 üzenetére
Mi gond a Samsung-al? Android fut rajta, tehát azzal nem lehet probléma mert azt írtad az kell.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #169193 üzenetére
Kamerát írta fontosnak. Ha jól emlékszem Ois egyikben sincs amit írtál. Jó telók, de kamerában szerintem jobb a két általam írt Samu.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni új telefon vásárlása miatt.
- 150k ft-ig el vásárolnék.
- Új legyen.
- Hosszú távra tervezem.
- Böngészés és fotó-videó készítésre használnám leginkább.
- Android legyen mindenképp és legyen Play Áruház kompatibilis!
- Xiaomi, Huawei és esetleg Oppo márkákon gondolkodtam (de ha még van hasonló új márkájú telefon, amit jobban ajánlanátok a felsoroltaknál, akkor szívesen várom).
Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
Bl.Gyo.
őstag
válasz Csaby25 #169188 üzenetére
Realme GT Master. Magam is azt használok, 90 volt az alzába. Szerintem ilyen árban nincs jobb teló ami kamerában jobb, és sok egyéb jó dolog mint AMOLED, 5G, NFC, erős proci, 65w gyorstöltés, és támogatás se rossz 2 Android főverziót meg kap még stb, stb.
Van róla teszt is itt Mobilarena-n, nézz rá.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Max 90k-ig milyen androidos új telefont ajánlotok? A fő szempont a kamera (fotók) minősége. Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Kawauso
aktív tag
válasz szotyika77 #169186 üzenetére
A Huawei nyer, ha nem kellenek Google szolgáltatások.
Ha kellenek, akkor a Realme. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem van új telefont venni a szolgáltatómtól:
- Árkategória. 20-40 ezerig.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltató
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Kb 1-2 évre.
- Mire használnád? Telefonálás, netezés, üzenetek.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Teljesen mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6 col feletti.Három készüléket néztem ki, ezek közül melyik lenne a legjobb?
-Realme 6s 64GB Dual sim
-Samsung Galaxy A12 64 GB Dual sim
-Huawei p40 Lite 128 GBElőre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
Cs1csó
félisten
válasz yuing #169184 üzenetére
Köszönöm! Ránézésre is egy "sima" fóliának gondoltam, bár jó ötlet a munkatársam vett egy Samu telót és azon nem volt semmi vagy egy hétig használta fólia nélküli mire végül vett egyet, legalább az ilyen trehányság ellen véd egy ilyen olcsó fólia is.
Nekem fontosabb a biztonság (ügyetlenebb vagyok ) ezért inkább üvegre voksolok.
-
őstag
válasz Cs1csó #169183 üzenetére
Mint minden ilyen gyári sima fólia, kisebb karcoktól véd. Szerintem érdemes komolyabb védelemmel ellátni. Üvegfólia a tuti, mondjuk én mostanában rászoktam a hidrogél fóliákra. A tapintása sokkal kellemesebb és öngyógyító. Az üvegfóliához viszonyítva azonban kevésbé véd.
-
Cs1csó
félisten
Üdv, vettem egy Redmi Note 10S-t, van rajta ugye gyári fólia ez milyen minőségű, mit lehet róla tudni?
-
cserix
tag
válasz hepibáb #169174 üzenetére
Így gondoltam én is. Realme GT 5G 8/128 lett. Alzától rendeltem magánszemélyként. Elengedtem az Áfát a + 1 év garanciáért cserébe. Remélem jó döntés volt. Végig olvastam a GT topikokat, meg a Nord2-t is részben. Félek kicsit a Snapi 888 procitól, hogy majd melegszik, de akinek ilyen telója van nem nagyon panaszkodik. Az android 12 is elérhető már rá. Az értesítő ledet meg elengedem....végül is kibírtam nélküle már 1,5 évet...
Doogee N20 Pro-m nyugdíjba megy 1,5 év után . Azért vettem anno mert 35 ezer volt Bangoodról és nagyon kellet vmi, de olyan telefon ami igazán tetszett volna nem volt 2020 nyár végén. Gondoltam pár hónapot kibír....és meglepően jól teljesített. Igaz már van egy folt a kijelzőjén meg vannak érdekes dolgai, de nem tudok rá haragudni.... Külön tetszett benne, hogy nem volt tele szemetelve mindenféle számomra szükségtelen appal már az első bekapcsoláskor.
Köszönöm a segítséget !
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
sfdrakex
nagyúr
válasz herceges215 #169175 üzenetére
Annyiért keresnék használt Redmi Note 8-ast.
-
xhege
veterán
válasz herceges215 #169175 üzenetére
Szerintem ezen az áron a használtakat érdemes nézni. Újat ennyiért nem igazán érdemes venni, hacsak nem valami szolgáltatói ajánlat előfizetés mellé.
-
herceges215
csendes tag
Üdv!
Kb. 30+-5 ezer forintból új vagy használt éri meg jobban?
amire használnám az: tiktok, instagram, youtube, twitch, spotify, böngészés stb.
Melyik készülékeket ajánlanátok a figyelmembe? -
ginola
addikt
Szerintetek melyik a jobb vétel nyugdíjas részére teljesen általános felhasználásra?
Realme 8 Media Markt vásárlás régi telefon 20000 Ft ért beszámolva, vagy Redmi note 11 külföldi vásárlás 58000 Ft. -
sohajda90
tag
válasz Kispósi #169101 üzenetére
Helló,
Nord 2 és A52s is van a családban (szülők használják), mind a kettő remek kis készülék a maga ársávjában, de a kamerás teljesítményét én egyiknek sem nevezném kiválónak, bár én magam mindig magasabb kategóriából választok, lehet ezért látom ennyire szignifikánsnak a különbséget. S20 FE-ről sajnos nem tudok nyilatkozni. Egyébként ha a ~150k környékén nézelődnék, alzán azt hiszem 159e-ért már láttam új OnePlus 8T-t, szerintem az teljesítményben és minőségérzésben lekörözné ezeket...bár amúgy a Nord 2 is nagyon jól össze van rakva...
-
Oliver92
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek, egy Xiaomi Mi8 6GB/128GB telónál jobb a poco x3 pro?
A mi 8at oda adnám apámnak, és helyette szeretnék valamit, ami legalább megfelel tudásilag ennek. Az egy fontos számomra, hogy a kamera csak jobb legyen ennél.
Használtan vásárolnék nagyon max 85ezerért.Nagyon szépen köszönöm a tippeket.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz xhege #169160 üzenetére
már közép kategóriában is elszálltak. ezért is, meg gagyiság miatt is váltottam le a márkát, pedig xiaomi telóim voltak eddig.
látom sokaknak egybehangzó a vélemyénye erről, kiváncsi leszek hogy fog alakulni a xiaomi így, pedig az Apple-t is le akarja nyomni.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz floratm #169164 üzenetére
Egyik foamnak Xisomi 11 Lite 5G NE, másiknak Redmi Note 8Tje van. A harmadik a régi Galaxy A51esemet használja. Nincs bajom a Xiaomival, de folyamatosan közelítenek árban a Samsunghoz és Huaweihez, ami sajnos ki lett golyózva.
-
Cs1csó
félisten
válasz xhege #169162 üzenetére
Vagy akár a Sony-Ericsson ami szintén a NOKIA túlsúlya miatt jött létre, sehol sincsenek már legalábbis teló fronton.
(ahogy nézem teló fronton az Ericsson már nincs is a Sony pedig 4db modellel van jelen a legfelsőbb szegmensben 400k körül van mindegyik, bár ilyen áron gondolom rendesen rájuk pirít az Apple és a Samsung is.) -
-
Cs1csó
félisten
válasz xhege #169160 üzenetére
Több fronton is látványosan csökken az előnyük, ez tény.
A 2000-es évek elején-közepén a Samsung támadta a Nokiát agresszív árazási, és minőségi politikával át is vették a vezető szerepet.
Aztán ugye a Xiaomi nőtt a Samsung fejére és most jön fel a Realme.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz sfdrakex #169155 üzenetére
Engedd el, mert személyes sértésnek veszi, ha leszólod a Xiaomit.
Egyébként igen elszaladt a ló a Xiaomival. Felső kategóriában úgy áraznak, mint a nagyok, de a mögöttes tartalom a hardver specifikációt leszámítva nagyon gyenge. Az alsóbb kategóriában versenyképesebbek voltak, a hardverek miatt, de most már ott is betört pl a Realme, ami komoly versenytárs lett.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz floratm #169153 üzenetére
Túlárazott Samsung? Xiaomi is egyárban van a Samsunggal lassan minden kategóriában, csak support még mindig nincs a Samsung közelében sem.
Mit kell venni? Ulefone, Doogee és társaikat? 😀
Pár éve leírtam Xiaomi addig lesz olcsó míg felfutnak, le lettem ugatva. Pedig úgy látom igazam lett.
-
xhege
veterán
válasz floratm #169153 üzenetére
Én nem személyeskedtem, ez téged minősít. Azt írtam ha te szereted a márkát használd egészséggel. Továbbá azt írtam, hogy a megadottakból én a Samsungot választanám. Ettől függetlenül én magam nem Samsungot használok. Aztán itt fejezzük is be, mert nem ér ennyit és szerintem ha a végén a nyelvöltögetős smile a végső érv, akkor inkább az 5 éves unokaöcsémmel társalgok.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz andaman #169149 üzenetére
Amit én linkeltem, arra lanból viszel netet és lesz wifid. Amit te linkeltél, az Sim kártyás/usb sticked, mobilnetes router.
Neked vagy az kell amit én linkeltem, vagy megveszed a legolcsóbb Wifis routert és azt állítod be úgy, hogy wifit szórjon, mást ne csináljon.
-
Cs1csó
félisten
válasz andaman #169149 üzenetére
Igen képes arra, hogy WLAN adater legyen vezetékes eszközöknek amin ugye nincs wifi.Olcsóbban is meg lehet oldani. pl. veszel egy 3-4k közötti router-t és kikapcsolod a DHCP módot és onnantól gyakorlatilag SWITCH-ként fog működni és ha tud wifit akkor wifin is lehet majd csatlakozni.
Ez a legolcsóbb: Mercusys MW301R Router 3,2k de pl. ha Edigital bolt van a közeledben akkor bolti átvétellel szállítási költség sincs.
(Tehát kikapcsolod a DHCP funkcióját és a másik router LAN portjával összekötöd sima patch kábellel és már kész is)
[ Szerkesztve ]
-
andaman
tag
válasz sfdrakex #169145 üzenetére
Ezt találtam.
Viszont olvastam egy ilyen kommentet hozzá:
TL-MR3020
''A termékkel több probléma is volt: - 3G/4G Router név megtévesztő. A jelentése, hogy képes fogadni egy USB mobil modem stick-et. - de alapvetően se a régebbi Vodafone-os sticked, se a vadi új, ugyanott vásárol Huawei stick-et nem ismerte fel és nem tudta kezelni - apróság, hogy a quick-start-ban megadott módon nem lehetett elérni a konfiguráló felületét. Trükközni kellett. (Szóval komoly informatikai felkészültség mellett sem tudtam használni)"
Ez nekem kínai. A felsorolt problémák érintik az okostelefonos használhatóságot?[ Szerkesztve ]
The man is a snowflake on the river.
-
xhege
veterán
válasz floratm #169138 üzenetére
Ígéret korábban is volt (2 évre), csak nem sikerült tartani. De ezt lezárom részemről. Ha szerinted ez így ok és elégedetten használod így a gyártó telefonjait, akkor tényleg használd egészséggel sokáig. Én a magam részéről rég elengedtem a márkát, de tényleg kívánom, hogy most tartsák be a 4 éves ígéretüket.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Remekelek28 #169142 üzenetére
Ha nem használtátok múlt év második felében, akkor nem jár rá. 20 ezer Ft. Olvasd el a feltételeket.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Remekelek28 #169139 üzenetére
Tavalyi második félévben használtátok? Hálózatra kellett lépnie, és hívást indítani róla.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Nem tudjátok a 20E ft os cseremobiloknál a nem működő nyomogombos telefonokat is beszámítják?
-
andaman
tag
válasz Cs1csó #169029 üzenetére
Van valami adapter, kütyü amivel a vezetékes routeremet, esetleg a PC(?)-t ''wifisíteni" lehetne?
Mint jelezted a wifi praktikus dolog az okostelefonhoz....
Csak a telefonhoz használnám a wifi összeköttetést.
(Álmomban nem gondoltam, hogy okostelefont veszek...)The man is a snowflake on the river.
-
xhege
veterán
válasz floratm #169133 üzenetére
Azt írtam "eddig", amihez nem kell varázsgömb! Elég sokan panaszkodnak Xiaomi modellekre, amikre nem igazán érkezik az ígért frissítés. Azt is írtam, hogy valósuljon meg ez az ígéret a jövőben. Nem kell személyes támadásnak venni mindent. Egyszerűen eddig a Xiaomi szoftvertámogatás szempontjából nem mondható élmunkásnak. A kínai ígéretekben meg csak a megvalósul után tudok hinni, mert megígérni bármit meg tudnak...
-
Kawauso
aktív tag
válasz cserix #169124 üzenetére
Ha kiemelt szempont az értesítési LED, akkor egy erősebb Sony-t ajánlanék, mondjuk az Xperia 5 II-t. Viszont a keretet jócskán meghaladja. Ebay-en lehet rá vadászni olcsóbban, német Amazon-on olyan 250eFt környékén mozog.
A másik lehetőség a Poco X3 Pro. Azt hiszem található egy fehér értesítési LED a felső hangszórójában, a processzora nagyon rendben van, szerintem nem akadna egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
válasz lsebestyen #168879 üzenetére
Csak egy rövid visszajelzés: ...
végül is Samsung A52s 5G lett a befutó, mégsem a Xiaomi MI 11 Lite NE 5G.
Nem is tudom miért döntöttem mellette.... talán a hosszabb támogatás, az OIS a kamerábanAz átlagembertől eltérően erősen kritikus vagyok a telók sebességének kérdésében úgy egyébként, de ennek a reszponzivitása kiváló, pikk-pakk működik minden, a kijelző szép és jól olvasható. Szóval tényleg jól sikerült készülék jelen állapotában. Azért mondom így, mert a régi S6-osom anno borzasztóan belassult 2 év után és a többszöri újratelepítés sem segített már. Remélem, ezzel nem lesz így. Egy-két óra után fel is frissült Android 12-re.
Az egyetlen hibának a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót említeném, na, az nem sokra való.
Emellett a Xiaomi oldalra beépített verziója sokkal jobb lenne, de sajnos nem lehet ötvözni a kettőt. Viszont szeretem, hogy a kijelző koppintásra feléled...
Ja, még egy: nem tölt túl gyorsan..... de ezen kívül minden más frankó.KÖszi a segítségeteket, az építő hozzászólásokat!!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz cserix #169124 üzenetére
Mennyire érezhető használatkor, hogy 6 gb vagy 8 gb RAM van a telefonban android 11
Gondold végig, ameddig van ELÉG szabad hely addig mi különbség lenne? Egy időben több app futhat a háttérben, plusz ahogy a jövőre való tekintettel nő a droid és az appok RAM éhsége valamennyi idővel tovább használhatod (ha előbb nem a proci vagy egyéb tényező miatt lesz kevés a telefon) -
cserix
tag
Tiszteletem!
Új telefont szeretnék vásárolni és ebben kérem hozzáértő segítségeteket.
Árkategória.: 150e-ig
Használt vagy új?: új
Hol vennéd meg?: Függetlenül újonnan gyártói garanciával (ha tudtok olyan megbízható helyet, ahol céges vásárláskor is van 2 év gari, az kérem írjátok meg akár privátban is)
Hosszú vagy rövid távra tervezel: 3 év min.
Mire használnád?:
- fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka,
- netbankok, elsősorban CIB és K&H
- a Blackberry HUB és kapcsolódó szolgáltatásai fussanak gond nélkül. Utálom, ha a névjegyzékékben, vagy az emailek közötti keresgéléskor gondolkodik.
- adatot nem igazán tárolnék a készüléken, de min 128GB tárhely jó volna. Nem szükséges +SD.
- értesítő ledes telefont nem találtam ebben az árkategóriában, de nagyon jó volna ha lenne a készüléken
- játszani egyáltalán nem szoktam (max. sudoku).
- aksi a fentiek használata mellett bírjon legalább 1,5 napot
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: gondolom jó a zárt is.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebbAz alábbiakat néztem: (egyiken sincs értesítő led, sajnos)
Realme GT Master 6/128
Realme GT Master 8/256
Realme GT 5g 8/128
Oneplus Nord CE
Oneplus Nord 2Mennyire érezhető használatkor, hogy 6 gb vagy 8 gb RAM van a telefonban android 11-en?
Imádtam a Blackberry Passportot, de sajnos elszállt felette az idő. Használtam KeyOne-t is 1-1,5 évig de meg sem közelítette elődjét. Most egy Doogee N20 Pro-n bohóckodom, de már vállalhatatlan….
Előre is köszönöm a segítséget.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
senior tag
válasz m1lan #169110 üzenetére
Ha olvasnád a topikját tudnád hogy Android 11 van rajta.
Amúgy se értem mi olyan fontos abban hogy épp a legfrissebb android verzió legyen fent. A telefonomon ugyan azok az alkalmazások vannak mint 3 éve és ugyan úgy működnek.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
jano_77
nagyúr
válasz yuing #169116 üzenetére
Samsung A52-höz egy ilyen tokot.
Kérdés, hogy milyen szállítást érdemes/ajánlott választani, hogy biztonsággal megérkezzen a tok és ne akadjon fent a VÁM-on?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Tud vki abban segíteni, hogy melyik fórum foglalkozik azzal, hogy melyik oldalakról érdemes, ajánlott rendelni külföldről és miket kell kerülni? Illetve, hogy milyen szállítási módot kell választani, hogy biztonságban megérkezzen a csomag? Tudom, hogy van ilyen, de nem emlékszem a Fórum címére/nevére.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mp54
senior tag
válasz Viktor0610 #169113 üzenetére
Melyik lenne az a Samsung, ami "sokat tud", jó kamera, IP, nagy aksi, stb, de nem 5G?
-
MODERÁTOR
-
mp54
senior tag
A kérdésem komoly: pacemakerrel élő embernél (sajnos állandó üzemmódban megy, nem csak stand-by) veszélyesebb lehet-e az 5G mint a 4G? A 4G is veszélyes lehet? Telefont kell cserélnie, most 4G van. A kinézett az 5G-s: A52s 5G. Kéznél lévő komolyan vehető olvasnivalót is megköszönök.
-
m1lan
őstag
válasz Kawauso #169100 üzenetére
A Samsung nem ígérte sehol, hogy a középkategória is 4 évig havi szinten kapja majd a biztonsági frissítést. A 4 év így is meglesz, 2022. februári biztonsági szinttel és áprilisra ígért Android 12-vel én nem panaszkodnék. Egy hasonló korú Xiaomi hol áll most frissítés terén? A 2019 év eleji, de feljebb pozicionált Mi9-en 10-es Android van, a topikjában olvasottak alapján hónapok óta nem kapott semmilyen frissítést. A novemberi Mi Note 10 egy verzióval tovább jutott, de arra is már csak MIUI 13 frissítés várható, Android 12 nem. És az a maga idejében egy 200.000 forintos telefon volt.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Turist
tag
válasz yuing #169106 üzenetére
Köszönöm az ajánlást.
Gondolkodom rajta, de elsőre nem tűnik olyannak amit megszeretnék.Meg kellene nézznem élőben
Az általam említett telefonok közül van amelyik többet tud általános felhasználásban?
Galaxy A52s
Mi 11 lite 5G
Realmi GT / Master editionIlletve megkérdezném hogy a Realmivel szoftveresen szoktak-e problémák lenni?
[ Szerkesztve ]
-
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
feleségem Mi9-ét szeretnénk lecserélni új telóra.
Preferenciái:
-jobb kamera (jó lenne ois)
-minél nagyobb akksi + gyorstöltés (legalább 4500mah)
-minél nagyobb tárhely (min.128Gb)
-android
Keret:~150k (nincs kőbe vésve)én ezeket nézegettem: Nord2-t, A52s, xiaomi 11t, s20fe
bár ahogy nézegettem a 11t kamerája nem nagy eresztés, az s20fe -nél nincs gyorstöltés…
Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest