Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minilego
senior tag
válasz Viktor0610 #170392 üzenetére
Mar ha valakinek hiányzik gms... nézőpont kérdése.
-
Almacska
csendes újonc
Sziasztok! Egy samsung galaxy S8-as telefont szeretnék lecserélni. Ezt használtan vettem mert hittelen kellett valami. Leszolgálta az idejét, elégedett voltam vele, viszont mára már az aksija elég gatya és néha napján már érzem, hogy eléggé le van lassulva szegény. 140-150 környékén vennék egy másikat. Maradnék android vonalon. Használt készülék is jöhet de ha ennyiért van valami új akkor abba is beleugranék. Ami fontos lenne, hogy legyen elfogadható kamerája és 4-5 évig telefon legyen ez is. Waze, spotify egyszerre fusson rajta simán. Az S8 már nem mindíg képes ezt teljesíteni. Ha tudnátok nekem ajánlani márkát/típust azt megköszönném, mobil piacot jó ideje nem követem, fogalmam sincs mi most rajta a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
mexel
veterán
Köszönöm, éppen nézegetem aHA-t. Az 50 már nagyon a teteje a lélektani árnak ( nem vagyok nagy telefonhasználó - csak telefonálásra, de nem érdekel fb, youtube és hasonlók, max egy böngésző. Nem tudom a google hiánya mennyire lehet gáz pl névjegyek költöztetésében. Utána kell olvassak hogy a gms felvarázsolható-e egyhms-es huawei-re.
A leica lencsés-feliratos huawei-ek voltak jók fotózásra?Közben rákerestem, a p20 pro-ról egész jókat írnak ( főcím alapján) most átnézema teszteket. talán az már van 50 alatt is használtan
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Hirtelen vennem kellene egy telefont, használtan. leginkább Huawei-tszeretnék, nagyon szeretem az Emui rendszert. Sajnos nem követtema fejlődésüket, és valami olcsó használtat kellene szereznem. Ami fontos lenne, vajon melyikben van jó kamera ( azt tudom egy időbena huawei-ek jó képeket csináltak kisebb kategóriában is) és az hogy egy jobb méretű akksi legyen benne.
Melyik típusok lehetnek amik ebben a 30-50 ezres kategóriában szerepelheztnek hogy megfeleljenek ezeknek a feltételeknek? Ismeri valaki ennyire a Huawei-eket? -
Teasers
tag
válasz yuing #170351 üzenetére
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Adott egy Huawei mate 20 pro készülék. Sajnos a kijelző rommá tört.
Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne megcsináltatni, vagy inkább egy új készülék célszerűbb lenne ? A kijelzőcsere ár 60-80 ezer körül lenne.
Viszont ha új telefon lenne, akkor a keret max. 150 ezer forint.
Mi a véleményetek ? Ha ennyiből kellene telefon, melyiket ajánlanátok? Persze csak akkor, ha ennyi pénzből kijönne egy hasonló tudású készülék.
Köszi
-
rucsok
csendes tag
200 ezerig melyik a legjobb fotós mobil kiegészítve az alábbi paraméterekkel?
- dual sim (akár e-sim)
- hosszú üzemidő
- lehetőleg minél kevesebb idegesítő gyermekbetegség (pl. A52 használhatatlan ujjlenyomatolvasója)
- világos, nappal jól látható kijelző
- NFC, bár ha jól látom ez ma már alap
- örülnék, ha kisebb lenne a POCO X3 NFC-nél, de ha a kis méret és a jó akksi között kell választani, akkor inkább az utóbbi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
Milyen mobilt éri venni Poco X3 NFC helyett, ami , szép felbontású, amoledes kijelzővel rendelkezik és jó a kamerája?
Esetleg a Xiaomi Redmi note 11 vagy a Realme 8?[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok! Ha esetleg aki már vásárolt samsung.com-on és van ajánlói kódja, azt nagyon szívesen fogadnám privát üzenetben! <3
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
hhgygy
senior tag
válasz iniedra #170364 üzenetére
3 különböző xiaomi készülék van a családban, egyik sem ghostingol, annyira nem, hogy utána kellett néznem, hogy mi az a ghosting Amúgy te nem a ghostingról beszélsz, hanem a ghost touchról, ami két különböző dolog.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
iniedra
csendes tag
Hali
3 xiaomi telefonbol 2 már ghostingol itthon úgyhogy nem szívesen vennénk újra xiaomit .
Tudnátok olyan készüléket ajánlani amit megérné megvásárolni 50.000 körül ? Cél : egyszerűbb mobil játékok (szüleimnek) futtatása . Stabilabb software . Akkumulátor idő. -
minilego
senior tag
Jelenleg egy 4 éves Huawei P20 Pro-t használok, hibátlan... Talán az akku már nem éppen 100%-os,de egész nap zene szól és fényképezek vele így bírja meg estig. Gondolkozok egy cseren és a realme gt neo 2-vel szemezek. Ebből a 12/256 atszamolva 135k. Megeri lecserelni? Esetleg ezért az árért volna jobb opcio?
-
kekedi
senior tag
válasz patyil #170355 üzenetére
"Ha spórolnál egyébként az s20FE-t is megveheted bátran, hardveresen nagyon hasonló telefon, jelenleg nem vennél észre különbséget, de kicsit olcsóbb hatást kelt és jogos a -1 év support félelmed."
3 év az az 1 év.
Míg az S21 Fe 5 évig kap frissítést (4 fő verzió és még 1 év biztonsági frissítést)
Addig az S20 FE már csak 1 fő verziót kap már csak, valamint még 1 évig bizt. frissítést.De javítson ki valaki ha tévedek.
-
harry
veterán
Koszi az infokat!
Meg is rendeltem egy S21 FE 256GB-ot, 561eur, ez igy egesz baratsagos is volt.
Luxembourg (bar amazon.de gondolom nemet raktarrol szallit), szoval gondolom ide is az exynos procis jon, bar nem tudom mennyit tesz a gyakorlatban.Remelem ha masban talan nem is, de aksi idoben tobbet tud az S21nel, az szinten jo pont lenne.
ghiottone, koszi neked is!
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
ghiottone
nagyúr
S20Fe -S21Fe-hez annyit még hozzátennék, hogy a korábbi verzió a tapasztalataim alapján kevésbé melegszik + az aksi jobban bírta. Mindkettő jó készülék amúgy.
Pixel-t nem ajánlom. Korábban teszteltem, használtam és hoztam is be jó párat a 6-os szériából, de szoftveresen vannak bugok a hálózattal - bár ez se mindenkinél jelentkezik + mókolás nélkül nincs Volte és 5g se itthon jelenleg, mivel nem támogatott ország vgyunk."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
patyil
tag
válasz harry #170354 üzenetére
Szia, én ezek közül az s21FE-t javasolnám.
Itt rendes 3x os zoom kamerát kapsz, snapdragon procit (bár nem tudom melyik országban veszed, sima s21 nálunk exynos), nagyobb kijelzőt és jobb üzemidőt. Egyébként ez a lekerekített 6,4" kijelző is egész kompaktnak érződik, illetve nem nehéz a telefon. Az olcsóságok amin vágtak nem érződnek.Ha spórolnál egyébként az s20FE-t is megveheted bátran, hardveresen nagyon hasonló telefon, jelenleg nem vennél észre különbséget, de kicsit olcsóbb hatást kelt és jogos a -1 év support félelmed.
Az s21 ugyan hiába kompakt, az akksi kicsi és harap bele a rendszer rendesen.
Az a52s tényleg más kategória, itt a főkamera vállalható de a többi nem erős, de alap dolgokra ez is egy szuper időtálló telefon.Pixelt nem ismerem de hátha valaki itt tud még tanácsot adni
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Sziaszokt!
Egy Samsung A8-at (3.5 eves) szeretnek lecserelni nemsokara.
Alapvetoen elegedett voltam / vagyok vele, amin javitani szeretnek:
- Par app (foleg GoogleMaps) kezd belassulni
- Jobb kamera
- Ujjlenyomat olvaso az elolaponAmi fontos lenne ezek mellett
- Full google support (services, android auto, play stb)
- 3-4 evig kibirja (legyen support / eleg eros hardver)
- dual sim (lehetoleg fizikai, bar nem muszaj)
- Always on display
- Lehetoleg ~150mm hossznal nem tobb (mint most)
- viz/por alloTobbi kerdesre:
- Ar: passz, 300-700 euro kozott, inkabb ar-ertek aranyt nezek
- Uj
- Kulfoldon vagyok, igy valoszinuleg Amazon.de (fuggetlent)
- Felhasznalas: android auto, maps / navi, bongeszes, mobilbank, fotozas (nem hobbim, semmi extra, de azert szeretnek belterben, kevesebb fenynel is eles kepeket, legyen ertelmes kepem csaladi esemenyekrol, ilyesmik)
- Apple nem annyira vonzAmiket neztem, kb ebben a sorrendben:
- S21 128gb, egyelore ez a legszimpatikusabb (670eur korul, kompakt meret stb)
- Google Pixel 6 128gb, AoD, 580eur, kicsit nagyobb (158mm), sokat nem tudok rola
- S21 FE, 500eur 128gb / 570-600eur 256gb (+ram), tesztek alapjan gyengebb is S21-nel (?), gyengebb anyaghasznalat (?), cserebe olcsobb, nagyobb aksi
- S22, nem tudom tenylegesen jobb-e az S21nel, olvasni par helyen kiforratlan sw-rol, dragabb, es nehezen beszerezheto- S20 FE, felek hosszabb tavra mar nem a legjobb dontes (support miatt), nagyobb is (159mm)
- A52s, ez mas kategoria, cserebe fele annyi mint S21. Annyival gyengebb is (pl. kamera)? Itt jol latom mar nincs always on display?
- iPhone 13 kb 800 eur, de nincs AoD sem ujjlenyomat olvaso, dragabb is...Tudtok masik tipust is javasolni?
A fentiek kozul mit s miert valasztanatok? Foleg az S21, S21FE, Pixel6 triobol kicsit nehez donteni.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
soultrapp
senior tag
Hello!!
Mostanában nem követem az új mobilokat.
Érdeklődnék,hogy van e kb samsung s10e-vel azonos méretű telefon??
100körül vagy kicsit többért??
Fontos lenne a nagy akksi.
Azért szeretném lecserélni a samsungot.Kb mennyit érhet most a független,nagyon jó állapotban lévő samsung s10e-m??
2019es. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
ismerős venne független Iphone-t, cégre lett vásárolva, 1 év garis
mire kell figyelni ? hogyan tudja a garit érvényesíteni ?
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Családtagnak keressük egy Samsung A7 2018 telefon utódját, ugyanígy a Samsungtól. Árkategóriát nem írnék épp emiatt, mivel a legolcsóbb ugyanilyen tudású telefont szeretné a tulaj megkapni.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Itthon, függetlenként vagy Telekomtól
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A telefon kijelző mérete maradhat akkora, mint az A7 2018 esetén, nagyobb ne legyen az a lényeg.Stat crux dum volvitur orbis
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Édesapámnak szeretnék valami okos telefont, de ebben a szegmensben nem vagyok túl jártas. Aki használná 70+ év, nem kiváló kéz-szem koordináció, újdonság lenne neki az egész okostelefon téma, alapszintű felhasználással, lehetőleg jó üzemidővel, teljes magyar nyelvű támogatás.
- Árkategória. 40-80k (nem tudom mi kell, hogy kényelmesen használható legyen, de azért 100k fölé ne menjünk)
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Lehetőleg Magyarországon
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra
- Mire használnád? telefon, sms, videók, facebook, alap appok
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez Droid preferált vagy alma, ha az a jobb neki
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? a láthatóság és kézben tarthatóság egészséges aránya mondjuk max 175mm * 75mm?Előre is köszi az ajánlásokat!
-
hroberto
veterán
-
veterán
-
blueye
veterán
válasz Donki Hóte #170339 üzenetére
Azert az az athuzott 319.999 egy kicsit eros
-
veterán
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni mert a jelenlegire már se szoftveres támogatás nem érkezik és az akksija is döglődik.
Kritériumok:
- Maximum 74mm széles legyen, de inkább 72 (a galaxy s7-em 72mm széles volt, az pont tenyérbe simult. Sokat rohangálok és menet közben is szeretném egy kézzel használni).- jó üzemidő, ami 8-10 óra SOT-ot jelent. Ezt úgy kell érteni, hogy egész nap wifin lóg a telefon, és nincs szinkronizálva semmilyen más ketyerével.
- jó és hosszú szoftveres támogatás, az android főverzió nem izgat de a biztonsági frissítéseket legalább 3 évig szeretném kapni.
- nem játszok, csúcs proci nem érdekel, de azért pörögjön a telefon rendesen 3 év múlva is, szóval legalább egy erős középkategóriás chippel rendelkezzen.
- ne legyen szögletes a hátlapja mint az új iphoneoknak.
- xiaomi nem érdekel
- 150, maximum 200 ezer forintot szánnék rá.
Létezik ilyen telefon?
[ Szerkesztve ]
-
Bullitt
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Xiaomi Mi8-amat hasonló kategóriájú telefonra, sajnos a USB-C csatlakozó erősen ki van kopva, így tölteni nehézkes és autóban sem tudom így az Android Autot rendesen használni. Hasonló szintet szeretnék, a kamera elég fontos pont, meg az akksi is, a többi faktornal bőven lehet kompromisszum, játszani pl sosem szoktam telefonon.
Miui-t nyilván megszoktam így az lenne a legkönnyebb de teljesen out of the loop vagyok, hogy mikre kellene figyelni mostanában vásárlás előtt. Köszi előre is!
Árkategória. 100k körül
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Inkább függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Közép/hosszú táv
- Mire használnád? Főleg telefon, kamera, netezés (email) a lényeg, játékra sosem.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mivel Mi8-am van így hasonló, vagy kicsit nagyobb. Túl nagy nekem már nem tud kényelmes lenni. -
DrJános
aktív tag
válasz Viktor0610 #170324 üzenetére
Ezzel szerintem az a baj, hogy a weboldalak 90%-a szarul néz ki mobil nézetben, ráadásul sokszor hasznos funkciók nem látszanak, és nem is tudok olyan beállítási pontról amivel rá tudnám erőltetni a böngészőre, hogy az asztali nézet legyen az alap. Persze tudom, hogy 2 kattintás és már jó is, de nem is ez számít igazán.
Hanem az, hogy nekem a kompaktnak hívott 6,2" is szinte már kényelmetlen. Zsebbe is alig fér el, és kézbe fogni sem túl kényelmes. Ebből a szempontból nekem az S7 külső méretei azok amit szívem szerint használnék, de arra manapság nincs (Samsungos) felsőkategóriás opció.
Ha almás lennék akkor meg egyértelmű a 13 mini.
Na de nem offolom tovább a témát.
Köszönet még egyszer a segítségért
Remélem az S21 Fe is olyan hű társ lesz mint az S7 és az S10 volt.[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne laikusként.
A Samsung S9 erősebb hardveresen, mint az Xcover Pro?
Főként processzorra gondolok.
[link]Live poor, die rich.
-
szuszinho
őstag
válasz Viktor0610 #170322 üzenetére
Mennyire számottevő ez a melegedés/merülés a gyakorlatban?
-
MODERÁTOR
-
DrJános
aktív tag
válasz xhege #170317 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sokat agyaltam rajtam. AZ Fe-ben vonzó a Snapi proci, így őt veszem meg.
Remélem a méreteivel meg tudok majd barátkozni, mert szívem szerint, inkább 6 col alatt vennék telefont, de az a szinte nem is létező méret főleg nem a felső kategóriában.
Remélem ha egyszer megjelenik a szilárd elektrolitos aksi akkor a gyártók leszoknak majd arról, hogy erőltessék a 6+ colt...Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
MODERÁTOR
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Lassan érik az i6S cseréje. Előtte mindig Xiaomi készülékeim voltak még Mi2S-sel kezdtem, és most fontolgatom a visszatérést
Nem vagyok képben a mostani felhozatallal, csak épp szembejött a 11T Pro. Ebben a kategóriában mit érdemes megvenni? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
S22+, vagy S21 Ultra, ha fontos a fotózás? -
őstag
válasz Ádyka #170309 üzenetére
"Amúgy a Realme C21Y miért nincs az ajánlottak között az összefoglalóban?"
Mert februárban hivatalos forrásból nem lehetett kapni 50e alatt. Felette pedig nem egy túl erős ajánlat.
De abszolút igazad van, 2 hónap elteltével indokolt a lista frissítése az új megjelenések, árváltozások miatt. Hétvégén sort kerítek rá. -
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Le szeretném cserélni Samsung S10 telefonomat és nem tudom mi lenne jó helyette. Szeretnék a Samsungnál maradni.
Új-ba gondolkodom 2-3 évben és főként játékra használnám.
AZ S22 szériát nem érzem igazán jónak + még a szoftverek is kiforratlanok
Így inkább az S21 és az S21 Fe-n gondolkodom.
Szerintetek melyik lenne a jó döntés a 3 ból?Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
realist
őstag
válasz dro0py #170304 üzenetére
Kicsit hasonlít az esetemre. Addig néztem a oneplus 9 pro, xiaomi 12, realme gt2 pro 3ast amíg megláttam egy s21 akciós lehetőséget és úgy döntöttem kipróbálom. Szoftver támogatás szempontjából a többire min 1 évet ver. Akku a 12 és a 9 pro esetében is problémás lett volna. A töltési idő amit el kell fogadni. Fényképezés szempontjából nagyjából ugyan ott vannak.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
S21 v S22?
2 kozul melyiket inkabb, olvastam a 22es nem tul acelos uzemidoben.
koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Ádyka
őstag
válasz sfdrakex #170310 üzenetére
Igen van, mert néha szükség van rá.
Épp ezért kérdeztem ezt
"Amúgy a Realme C21Y miért nincs az ajánlottak között az összefoglalóban? A benne lévő Unisoc T610 procc kb 2x gyorsabb (antutu, geekbench szerint is), mint az ajánlott telókban lévő mediatek cuccok. 5G nyilván nem fontos egy ilyen készülékbe." -
Ádyka
őstag
válasz sfdrakex #170307 üzenetére
Tudom, h szenvedés. Nem is lenne használva nagyon, ahogy a Pop C1 sem volt.
Úgy gondoltam, hogy kb 40.000-20.000 et megér egy ilyen rettenet a C1 helyett tartaléknak.Amúgy a Realme C21Y miért nincs az ajánlottak között az összefoglalóban? A benne lévő Unisoc T610 procc kb 2x gyorsabb (antutu, geekbench szerint is), mint az ajánlott telókban lévő mediatek cuccok. 5G nyilván nem fontos egy ilyen készülékbe.
-
Redmi 9T-nél van valami jobb az ársávjában, azaz max 60k körül?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
jenter
újonc
Sziasztok!
S21 Fe vétele van tervben mivel hosszú távra keresek (talán a samu adja a legbiztosabb frissitési csomagot), és most egész jó áron is lehet kapni.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mekkora jelentősége van a +2Gb Ram-nak, mivel a +128Gb tárhely felárért (kb 50ezer forint lenne) nem fizetnék annyit, amennyibe jelenleg az kerül talán talán csak a felét.Választ előre is köszi!
-
dro0py
tag
Nemrég írtam ide, tanácsokat kértem, gondoltam visszajelzek: végül az S21 FE-t vettem meg. S22 és Xiaomi 12X volt az alternativa, de a z S22 aksi kapacitása és a 12X ára (és az IP védelem hiánya) abszolút eldöntötte a dolgot. Az akksi időtől féltem, de teljesen rendben van, aki szintén emiatt hezitál, vegye meg nyugodtan az S21 FE-t!! Minden más szempontból is tökéletes nekem, szép képeket csinál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest