Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz atosan #168693 üzenetére
Nehéz megmondani, egymás mellett kellene látni. Szerintem ebből a hármasból (S20 FE, S21 és S21 FE) az S21 a legjobb fotózás szempontjából. Viszont, ha nem fontos az 5G és a kicsivel rövidebb támogatás, akkor ár-érték arányban összességében viszont az S20 FE nyer.
Meg ott lenne ugye a Pixel 6, aminek abszolút top kategória a kamerás teljesítménye, de a topikját olvasva nem tudom, magamnak megvenném, de ajánlani nem merném. Mindenki döntse el magának, hogy belevág-e.
-
kekedi
senior tag
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Ha az ár nem szempont (jó vicc ) akkor melyiket ajánlanátok jobban - az S21+ -ot vagy az S21 FE-t...? Pro és kontra. (a teszteket olvastam, a vélemények érdekelnének)
Köszi!
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Apának kinéztem a következő 2 telefont:Redmi Note 10S
Redmi Note 11Az lenne a kérdésem hogy általános felhasználásra elég a 4Gb memória vagy inkább a 6-ost vegyük meg?Telefonálásra internetezésre lenne főleg használva meg egy két kép készítésére.
Esetleg van ezektől jobb ajánlat,mert ahogy néztem nem találtam.
Illetve nagyon az alsó kategóriából sem akarnánk neki venni telót.
A segítséget előre is köszönöm! -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
70k környékén újonnan mi most a best buy?
Árkategória 70k
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül bárhol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel 2 év
- Mire használnád? normál használat, net, fényképezés, telefonálás -
ricsmoka
tag
Sziasztok! A Realme Gt 5g-ről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
mckay
aktív tag
válasz szs85 #168668 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést, és a linket is!
Egy tudatlanságból fakadó kérdésem lenne:
- a wifi chip vajon nem a SoC része?Vagyis ha utánaolvasok a Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G, amit ebben a Xiaomi 11-ben ígérnek, akkor kiderülhet abból, hogy más telókban hogy szuperál ugyanez a wifi?
-
addikt
válasz yuing #168678 üzenetére
6 vagy 7 xiaomi után tudom
De a víber így sem mindig jött meg
Én lemondtam a miuiról számomra az egy hulladék os
Vagy csak megöregedtem (55) és nincs kedvem időm romolgatniSamsung iphone out of the box jobban bejön, a szoftver frissítés hosszáról ne is beszéljünk
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
őstag
válasz Sgr_A #168677 üzenetére
Az első indítást követően ez egy 10 perces művelet a reklámok kikapcsolásával karöltve. Kötelező alap teendőknek kellene lenniük.
De nyilván a felhasználók többsége nincsen tisztában ezen lépésekkel, és szidják a rendszert. Pedig be lehet azt állítani... -
őstag
válasz ginola #168674 üzenetére
Nálam még ezek a hírhedt Xiaomi problémák sosem jelentkeztek... Az értesítések időbeni megérkezésének a titka az appok megfelelő beállítása (automatikus indítás, akkukímélő kikapcsolása, lakat, esetleg a MIUI optimalizáció kikapcsolása), a közelségérzékelőre nem tudok mit mondani. Nálam a fizikai és a virtuális megoldás is rendben tette, teszi a dolgát.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Melyik számít igazán jó vételnek az alábbiak közül külföldi hivatalos shopból történő vásárlásnál? A minőségi sorrend ez:
Poco M4 Pro 5G 6/126 71 e
Redmi Note 10 Pro 8/128 88 e
POCO F3 8+256 108 e -
knoxhu
senior tag
válasz xhege #168655 üzenetére
Köszi, így teszek akkor. Ha mást is érdekelne elvileg 1 óra múlva kezdődik a bemutató.
-
xhege
veterán
válasz yuing #168661 üzenetére
Ezt nem láttam Használható a Pixel, de van aki nagyon komolyan szív vele. Nekem nem volt vele semmi gondom a mindennapokban de aztán jött az S21 Ultra...
bigrob mindenképpen nézz be a topikba. Sok esetben olyan mint egy Xiaomi topik, mikor még mindenki Kínából rendelte és itthon mókoltuk. Nálam azért nem volt ennyire problémás, sőt.
-
szs85
tag
válasz mckay #168666 üzenetére
A Xiaomik kapcsán olykor megjelenik a gyenge wifi modem kritikája. Tech2 Laci valamelyik tesztje is említi, de itt a mobilarénán is panaszkodtak a Redmi Note 10 Pro lassabb wifi-jére. Ez szerintem nem jelenti azt, hogy minden modell minden darabja ilyen, de elő-előfordul ez a Xiaominál.
[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
70 éves anyukámnak szeretnénk telefont vásárolni, ebben kérném segítségeteket az alábbi paraméterek mentén
- Árkategória. 50-60 ezer Ft, de ha olcsóbb az még jobb. Ha muszáj 80 körülig is elmehetünk, de csak ha tényleg muszáj.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, kifejezetten hosszú távra, akár 5 évig is használná
- Mire használnád? Fényképezés + totál alap felhasználás: FB, Messenger, Viber, böngészés, email, google app tehát semmi extra
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6-6,5" képernyő, de nem gond ha csak Full HD felbontás- Egyéb elvárások:
1) Muter részéről:
- Jó kamerája legyen. Alapvetően nem egy fotóművészről van szó, unokáit, virágjait és utazásit fotózza. Jelenleg az én régi Zenfone2 Laser készülékemet használja, amely valóban nem mai darab már, de annó én nem érzékeltem, hogy gyenge lenne a kamerája. Szerintem inkább user error van, nem tudja kivárni, hogy fókuszáljon a kamera, vagy elmozdítja közben, vagy képernyőt érintve lövi a képet, és kamera arra a részre fókuszál amit a képernyőn megérint ezért életlenek a képek. Én azt gondolom, hogy egy mai átlagos készülék átlagos kamerával megfelelő lesz neki, de olyat ne ajánljatok amiről köztudott, hogy gyenge a kamerája.
2) Az én részemről:
- Min 4 GB RAM. Az appok mérete egyre csak nő, nem optimalizáltak sem memóriahasználatban, sem CPU erőforrásban. Ezért 2-3 év múlva mind a RAM mind CPU kevés lesz. Viszont mivel Muter tényleg csak pár alap appot használ, nem multitaskingol, ezért azt gondolom az fontosabb lesz neki, hogy az általa használt pár app elférjen a memóriában, mintsem, hogy az appok CPU erőforrás igényesek és amiatt lassú a telefon. A meglévő és pár év múlva nyilván szűkössé váló CPU erő inkább az appok hajtására legyen felhaszálva mint OS általi folyamatos swappolásra a szűk memória miatt.
- Márka: Én nagyon a Sony-t preferálom, de kérdés, hogy ebben az árkategóriában van-e egyáltalán Sony. Huawei-el jó tapasztalatok voltak a családban, de Google Play kell hogy legyen azaz csak esetleg újrakidaott modell jöhet szóba ha jól értem a Huawei helyzetét. Samsung nekem nem annyira jön be, de Fater boldog az A40-vel, szóval nem zárom ki. Esetleg Xiaomi-t is kipróbálnánk, de jöhet bármi más márka is ami nem nagyon unikum, valamiféle support van hozzá azért, értelmezhető darabszámban eladják EU-ban is. Lenovo telók léteznek még? Tabletben jó tapasztalatunk van vele.Előre is köszi a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
mckay
aktív tag
válasz szs85 #168663 üzenetére
nagyon szépen köszi!
tényleg lehet, hogy csak valami szoftveres / logikai bibim van a hívásvárakoztatás terén
no de amúgy is akartam egy másikat, és akkor az hardveres megoldást is hozhat
végül túllógok a kereten, szerintem, és bevállalok egy
Xiaomi Redmi Note 11
típust, azt hiszem
(ez egy új modell, amikor nincs a "11" után semmi más betű - így kb. 75 ezer)
remélhetőleg ebben már nem osztozik a bluetooh semmi mással
(egyébként adatkapcsolat alatt a mobilnetet értettem - ha wifi közelben vagyok, akkor még nem próbáltam a mobilos skype-ot, hiszen a home office-ban van laptop is) -
bigrob
őstag
válasz yuing #168662 üzenetére
Valszeg tudom cégesre venni, úgyhogy itthoni nettó vagy külföldi végső ár a mérvadó
Elég gyenge a linkelt S21 FE gyári appos képe, nem tudom hogy gcam portok hogy állnak és azzal javul-e, de a Mi9t-mmel is már elegem van hogy nem 100%-ban kompatibilis, úgyhogy nem szívnék vele..
Bugos Pixel: még nem próbáltam, egyedüli negatívum eddig, hogy face unlock nincs rajta.. Topikját még nem néztem át mi a helyzet.
Még ránézek erre a Mi11 Pro-ra, ha más beugrik valakinek nyugodtan mondja!
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
szs85
tag
válasz mckay #168651 üzenetére
Az lehet, hogy a Tárcsázó beállításaiban engedélyezve van a hívásvárakoztatás menüpont, de a szolgáltatónál nem? Lehet érdemes kikapcsolnod (ha be van), hátha akkor ez megszűnik.
Adatkapcsolat alatt mobilnetet vagy wifi-t értesz? Valószínű egycsatornás a wifi, és ugyanazon a frekvencián kommunikálna a bluetooth és a wifi is. Sajnos még drágább telóknál is előfordul ez az interferencia, csak ott a kétcsatornás wifi esetén a routert át lehet állítani 5 Ghz-re.
Realmi 8i, vagy ha belefér a keretbe Realme 8.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Szeretnék végre egy jó kamerás telefont venni, amivel sötétben is tudok jó képet lőni. Jelenleg egy Xiaomi Mi9t-t használok.
A kiszemeltem egy sima Pixel 6 lenne, 230-ért már lehet kapni.
S21 FE-n gondolkozom, de szerintem a Pixel kamerában talán jobb(?)- Árkategória. Bruttó 230 (vagy ha kínából van alternatíva az 185)
- Használt vagy új? Új, de pár hetes/hónapos használt is szóba jöhet.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan, garancia nem szükséges, hogy gyártói legyen. Esetleg használtan az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszabb távra.
- Mire használnád? Alap napi használat, bármikor tudjak egy szebb képet lőni legyen nappal vagy este.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem fontos, mindegyik pingpong ütő már.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
csabi0805
senior tag
válasz Viktor0610 #168657 üzenetére
Basszus tényleg.
Sorry. -
MODERÁTOR
-
Rotcsa
tag
Árkategória.
60-95 E Ft
- Használt vagy új?
Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszútávra.
- Mire használnád?
-Normál felhasználás, játékok nem érdekelnek
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez?
Androidot szeretnék, mert már belaktam magam a Google-ben.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Leginkább 5-6 coll közöttit szeretnék, de tudom, hogy ez szinte lehetetlen, sajnos...
-Mi neked a fontos?
Legyen kényelmes gépelni rajta.
-Áttekinthető , értelmesen struktúrált UI legyen rajta.
-A kamerája ne legyen rosszabb, mint a Huawei p9 -EVA-L09. (még ez van)
-Xiaomit nem szeretnék, mert nem tetszik ez a márka. Ezért baromi nehéz, mert mindent leural mostanában a sok-sok leányvállalata. Se Poco, se Redmi, se semmi ilyet nem akarok, mert nem tetszik az UI ezeken a telefonokon.
-NFC,
-3.5 mm Jack,
-Értesítő led (nagyon megszoktam, hiányozna!) -
Rohir
tag
Redmi 11-ből a nem Note verzió mikor várható? Jelenlegi Redmi 7-et cserélném egy 4/64-es verzióra ha érkezik belőle 40-50 ezer körül akár innen apróról.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
kéne egy olyan teló, ami ha bejövő hívásom van, nem némul el.Jelenleg egy Alcatel 3-at használok, tehát egy kb. 30 ezres telót, és azt tapasztalom, hogy ha hívnak miközben mással beszélek, akkor kijelzi és az aktuális hívásom elnémul egy időre.
Ez ugye nem normális?
És azt is tapasztalom, hogy a bluetooth fülhallgatómat ha olyankor használom, amikor adatkapcsolat megy (pl. skype), akkor ki-kihagy. Mintha osztoznának valami számítási teljesítményen. Miközben ugyanaz a fülhallgató nagyon is tökéletes, ha hanghívás van.
Lehet, kb. 60 ezerig nyújtózkodva egy jó Androidot venni, olyant, ami hibátlan ebből a két szempontból, és ráadásul 160 g környékén van?
Köszi a tippeket!!!
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
2-3 hónapon belül szeretnék új készüléket vásárolni, de egyrészt abban is szeretnék segítséget kérni, hogy az igényeim mellet egyáltalán van e érdemei előrelépés ahhoz képest amit most használok. Jelenlegi készülékem egy Samsung Galaxy S10+ 8/512 GB.
- Árkategória. Maximum 250.000 Ft-ba jó lenne beleférni.
- Használt vagy új? Inkább új készülék.
- Hol vennéd meg? Lehetőség szerint függetlenül, de ha a telekomnál van az sem gond.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra.
- Mire használnád? Teljesen általános használat, játszani nem játszom telefonon. Ami fontos az a kamera, ez a legsarkalatosabb pontja az új telefonnak.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem ragaszkodom.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenlegi telefonom 6.4", ennél jó lenne ha nem lenne nagyobb.Köszönöm a segítségét!
-
HoTaZo
addikt
válasz Cs1csó #168642 üzenetére
&DS39 & sfdrakex
Köszönöm!
Hát, elég fura, hogy a minél nagyobb a szabvány...
Az iPhone egyelőre kizárt.
Még én se próbáltam ki a gesztus vezérlést a RN9Pro-n, nem tudom, hogy mennyivel jobb, mint a navigációs gombok.Ez a Samsung viszont nekem szimpatikus, főleg 6GB RAM-mal lenne az!
Szerk:
Egy gyors keresés után, ezek ellen mi szól? [kép][ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Cs1csó
félisten
válasz HoTaZo #168640 üzenetére
Ahogy nézem nem noname továbbra is csak egy van: Samsung Galaxy XCover 5 64GB Dual
90k körül normális boltból.
Vagy iPhone:
iPhone SE 2020 4,7"-os vagy a 12 mini és a 13 mini 5,4"
Gondolom legeslegjobb az utóbbi kettő lenne persze azok 200k feletti készülékek. -
sfdrakex
nagyúr
válasz HoTaZo #168640 üzenetére
iPhone 12/13 mini. 5,4 colosak. Egyébként a Redmi 4A még alul felül kávás, fizikai méretben egy mostani 6 col körüli aminek teljes kijelző az eleje, nem nagyobb. Érdemes lenne pár telefont megnyomkodnia Médiamarktban vagy más üzletben ahol ki vannak állítva. Az új készülékeken pedig navigációs gombok helyett van gesztusvezérlés.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
HoTaZo
addikt
válasz Viktor0610 #168639 üzenetére
Na, most sikerült jobban pontosítanom lányommal.
Neki ezek a 6+ colos gépek már túl nagyok, az 5.5-ös Huawei, amit kölcsönöztem neki, még jó.
Amit nagyon megkedvelte a Redmi 4A-n, hogy a navigációs gombok nem a kijelzőn vannak, hanem azon kívül.
A 4 lencsés kamera még abszolút hidegen hagyja.
Ezekkel a kritériumokkal mit érdemes a látómezőbe venni? Mondjuk, egyelőre árhatár nélkül.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MODERÁTOR
-
HoTaZo
addikt
válasz lsebestyen #168636 üzenetére
A Telenornál van egy flottás előfizetésem, arra ki lehet hozni még kedvezőbben?
Amit írtál ezekről az"újakról", az megnyugtató.
Nekem is egy Redmi Note 9 Pro van. Nemrég sikerült csak eljutni vele a 11-es droidra.
-
lsebestyen
addikt
válasz HoTaZo #168635 üzenetére
Azt, hogy semmi előfizetés, hűség nem kell hozzá, illetve nagy valószínűséggel out of the box kártyafüggetlen, vagy rögtön függetleníthető a Telenornál ingyenesen.
Az Oppo, OnePlus, Vivo, Realme mind a BBK Electronics égisze alá tartoznak, itthon szerintem egyelőre az OP a legismertebb, de az Oppo is régóta jelen van már.
Poco pedig a Xiaomihoz tartozik, ár-értékben elég jó, csak már követhetetlen a paletta.Szerintem megbízhatóak, én még mindig egy OP 5T-t használok, erre pl 3 főverzió frissítés is volt. Mondjuk a Realme egyelőre csak egyet mond tutira.
-
HoTaZo
addikt
válasz lsebestyen #168630 üzenetére
Az mit jelent, hogy "Telenornál ... kártyásan"?
Amúgy, mi a helyzet ezekkel a (számomra) új márkákkal: Oppo, Poco, Vívó?
Nem elég megbízhatóak még vagy ...?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
nagyúr
válasz ittakary #168631 üzenetére
van rá esély hogy 70-80ezer közé beesik valamelyik változat?
ha ennél több lesz akkor nem várnék rá, mert lassan meg kell vennünk a készüléket:
Realme 8 6/128 @ 75k (van egy rendelésem MM-ben erre az árra holnapig)
Realme 8 4/64 @ 65k (Telenor jelenleg is)
vagy
Poco M4 Pro 6/128 @80kmég mindig itt tartok hogy a Realme egész jól hangzik. mi az ami még ezen az áron slágerként szoktatok ajánlani?
-
nagyúr
európai árunk van már a Redmi Note 11-re?
goboo vagy bármi?[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz HoTaZo #168629 üzenetére
Realme 8 Telenornál 65k kártyásan, szerintem az jó deal. És "csak" 177gramm, manapság a másik probléma (problémám), hogy nehezek a telefonok.
Illetve mostanában lesz elérhető a Redmi Note 11, bár az inkább 80k körül fog menni, esetleg érdemes azt megvárni, ha eddig is bejött neki a Xiaomi.
-
HoTaZo
addikt
válasz lsebestyen #168628 üzenetére
Betojás!
Akkor mi az aktuális jó vétel, ha nem lényeges a kamera minősége?
-
HoTaZo
addikt
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ifjú hölgynek kellene egy új telefon, haldokló Xiaomi Redmi 4A helyett.
Nagyon nem lényeges a kamera, a gyorsaság, könnyű kezelhetőség, nem nagy méret a főbb szempont.Árkategória. 60- 80k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Hivatalos eladótól bárhonnan.
- Hosszú távra,
- Mire használnád? Közösségi oldalak, youtube, netflix , mail, böngészés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,5col max.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csabi0805
senior tag
Srácok most ez itt hogy?
[link]Ez létezne hogy már lehet kapni?
-
MODERÁTOR
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy hálózati töltőt, olyat amelyikbe több usb-t is lehet dugni, kettő már elég lenne, 4 a max amire szükségem lenne.Milyen márkát, esetleg típust ajánlotok?
Köszi -
xhege
veterán
válasz sharkypeti #168609 üzenetére
Értem. Hát akkor jelentősen gyengébb képességű telefonnal kell beérnie az ismerősnek. Viktor0610 sorolt pár lehetőséget.
-
kavalkád
aktív tag
válasz Viktor0610 #168612 üzenetére
köszi ismét!
-
MODERÁTOR
-
kavalkád
aktív tag
válasz Viktor0610 #168595 üzenetére
megnéztem és nem írja, hogy lenne, benne NFC. máshol sem egyértelmű, az árukeresőn is külön kategóriát képez a 9C és a 9c NFC. lehetséges az, hogy 2 külön széria van ebből a telóból ugyanazzal a típusnévvel egyikben van, másikban nincs?
-
MODERÁTOR
válasz sharkypeti #168606 üzenetére
Amennyiben a Poco (Xiaomi) klasszikusnak számít, akkor Poco X3 Pro.
Ha nem, akkor Samsung A32, Nokia G50, Nokia X10.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
xhege
veterán
válasz sharkypeti #168606 üzenetére
Azért a Realme messze nem Cubot vagy Doogee! Persze ha a OnePlus és az Oppo is Cubot kategória nálad, akkor de.
-
sharkypeti
aktív tag
Kártyafüggetlen Androidos új telefont szeretnék venni, de mostanában nem nagyon vagyok képben. Mi lenne best buy 70 - 100000 Ft között? Külföldi vásárlás most nem lehetséges.
Semmi játék, semmi komoly igénybevétel nem történne rajta.
A klasszikus márkák jöhetnek szóba, semmi Realme, Cubot, Doogee és társai.
Köszönöm.OnePlus 12
-
Viharlovag
csendes tag
Sziasztok!
Faternak szeretnék születésnapra új telefont, hálózattól függetlent, 45 ezer forint max keretig. Két versenyzőt már találtam, névlegesen a Redmi 9C 64GB és Motorola Moto E7 Power-t. Ezek közül inkább melyiket ajánlanátok vagy esetleg valami alternatíva?
-
atosan
veterán
válasz yuing #168602 üzenetére
Sziasztok,
Kellett nekem belemerülni a válogatásba. Most nagyjából 3 készülék maradt.
Galaxy S20 FE, Xiaomi 11t, Realme GT Neo 2.
Árban nagyjából egy szinten vannak.
Kamera fontos, ezért hajlok az FE irányába, Xiaomi melett a méret (korral rövidül a kezem , de úton az olvasó szemüveg), akksi, Realme melett a nagy tárhely és ram.
Tudnátok pro és kontrát még mondani?Boldog Karácsonyt
-
őstag
válasz nzozz #168600 üzenetére
Senki nem téved, mert a forgalmazó 1 évet vállal a jogszabályok értelmében, de a gyártó viszont 2-t.. Tahát nyilván 2 évre szóló garancilevelet kapsz, amennyiben hivatalos forrásból szerzed be.
Amit nálam legutóbb ki sem tölöttek, le volt ragasztva a készülék dobozában. A számlával lehet igazolni majd a vásárlás eredetét és idejét. -
dudika10
veterán
válasz nzozz #168600 üzenetére
A garanciaztatassal munka van, tehat a forgalmazonak koltseg.
Egyes boltok azokra a vevokre vadasznak, akik a legolcsobb ajanlatot keresik es csak a kotelezo minimumot adjak, mig masok azokra, akik hajlandoak fizetni az extra garanciaert.Konkretan ez esetben nem tudom, de mas esetekben altalaban tudod ervenyesiteni a garanciat a gyartoval. Ez viszont azt is jelentheti, hogy neked kell pl. Nemetorszagba postazni a termeket.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest