- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hajraolaj1 #168298 üzenetére
A max 6" el kell engedned nincs ilyen teló
-
minilego
senior tag
válasz
hajraolaj1 #168296 üzenetére
Ezeket nézted? Nálam most elfogadta:
MI11TPRO50
BUDS310
SBA9JF10
65 eurot adott
-
hajraolaj1
tag
válasz
P4lom5 #168281 üzenetére
Off: Igencsak túlárazottnak tűnik az egész bolt úgy ahogy van. Egyedül akkor éri meg, ha mindenféle kupont beváltasz 1 darab termékre, egyébként drágábban jössz ki, mintha itthon a legolcsóbb helyről vennéd...Ilyen promóciós kupon meg kb. minden héten más telóra van, most a 11t Lite-ra adnak 70 Eurot, de nem biztos, hogy sokkal jobban jársz, minthogyha idehaza vennéd olcsó helyről...
ON: Egyébként ha 100k alatt keresek telefont max 6 col méretben átlagfelhasználásra, mik a legajánlottabb vételek most? Illetve várható jobb vétel 1 hónapon belül, mint ami most best buynak számít (megjelenik új telefon, emiatt leárazásra lehet számítani stb.)?
Egy Xiaomi Mi A2 Lite-ot váltanék. -
Fernet
senior tag
Üdv!
Telekomtól hoznék ki egy telót (Xiaomi Mi Max3-at váltanék) de dilemmázok.
Tudom, hogy az alább felsoroltak nagyon nem egy árszinten mozognak, de mégis melyiket ajánlanátok, ha a fő szempontok az: 1. Üzemidő, 2. Kamera+videó 3. Kijelző minősége+mérete? (MiMax 3 után megszerettem a tepsiket).Szóval a kinézett telók (nem szimpátia sorrend, csak ár szerint csökkenő, készülékkedvezménnyel):
1. Samsung Galaxy S20 FE Q Dual Sim (148 280 Ft)
2. Xiaomi 11T Dual Sim (131 560 Ft)
3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro Dual SIM 128 GB (63 360 Ft)
+1. Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual Sim 8+128 GB (47 740 Ft)Valahogy a Note 10 Pro a szimpatikusabb, akksi + kijelző méretét tekintve, fotós képességei sem rosszak ahogy a teszteket néztem. Van bármi érv mondjuk az S20 FE Q mellett amiért jobban megérné, ha csak a fenti három szempont a legfontosabb? Játékra nem használnám, internet, videók (YT), fényképezés a lényeg. És persze, hogy masszívabb használattal is kibírja nap végéig töltő nélkül.
Szerk:
Kb. 3 évben gondolkodom, jó lenne ha addig támogatva lenne frissítésekkel. -
minilego
senior tag
Annyi telefon van nem tudok milyet vegyek
-
tibibi
őstag
Poco x3pro vagy a realme 8 ? Esetleg valami ebben az árban ami szoftveresen is stabil ? Bravo mobiltól venném. esetleg realme gt master?
-
Ratrak
tag
Sziasztok,
Van jelenleg olyan telefon a piacon, ami
- androidos
- jackdugós
- AMOLEDes
- olyan a kamerája, hogy "point-and-shoot" módban a lehető legjobb képeket lövi? (a tesztekben minden kép szuper a Mi9T-vel is meg a Mi note 10 lite-al is, a valóságban meg egy ezeréves random iphone sokkal jobb képeket lő ugyanarról, ugyanúgy használva, nem 5 percig állítgatva, automata módban - csak iphone-t elvből nem veszek, meg azokon nincs is már jack)
- lehetőleg Xiaomi (de ha nem, hát nem, csak megszoktuk már/szeretjük a MIUI-t)
- 150ezer alatt megvehető, de nem kimondottan feltétel a magyar gari/forrásIll, ha nincs, de 150ezer fölött van, akkor... [sóhaj] ...ne kíméljetek
Köszi a segítséget előre is!
-
SPeti1984
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni tőletek egy új telefon vásárlás kapcsán. Lényegében mindennapos munkához, kis netezéshez, aránylag sok e-mail olvasás küldés, nyaralások alkalmával fotózás, amihez kellene.
Főleg az alábbi két nemsokára megjelenő típus ami érdekelne, hogy szerintetek melyiket érdemesebb választani vagy még a másik kettő amit leváltanak.
-Samsung S22 (sima 6"-os)
-Oneplus 10pro
-Samsung S21FE
-Oneplus 9 pro -
válasz
xhege #168282 üzenetére
Realme 8 - 75k
Realme 8 Pro - 100k
Realme GT Master - 100kKözülük pont a Masternek a legkisebb az akkuja, csak 4300mAh, pedig az egészen fontos lenne a célszemélynek. Kamera szinte egyáltalán nem fontos, a Realme 8 színvonala bőven elég, 6/128 bőven elég, CPU ereje bőven elég, napi tevékenységhez főleg, ami nélkülözi a játékot.
Még a Redmi Note 10 5G van ezen az áron
ha ilyesmi (tehát 200€) körül lenne a Redmi Note 11 az király lenne
erre mennyi esély van? Mondjuk holnap így is úgy is kiderül
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásban szeretnék segítséget kérni:
Elsőre 50-70k körül gondolkodnék, lehet használt is, legalább 2 évre terveznék vele.
Amire használnám:
-átlagos telefonálás, netezés
-fényképezés, de nem profi módon, korábban volt 1020-as Lumiám, szeretném ha annak a szintjét azért elérné
-zenehallgatásra, filmnézésre sokat használnám, jack csatis legyen.
Nincs olyan op. rendszer amihez ragaszkodnék, márkában inkább Nokia, Huawei felé hajlok, egy pár hozzászólás erejéig beleolvastam itt a P30 pro fórumba, arról nem írtak rosszakat, az ajánlott esetleg egy jelöltnek?
Köszönöm szépen! -
P4lom5
csendes tag
válasz
hajraolaj1 #168275 üzenetére
Nem tudom, él-e még a lehetőség. Én a múlt héten rendeltem, akkor működött a promóciós kód és kaptam kupont is.
De egyébként kb 4ezer forinttal volt olcsóbb, mintha az itthoni legkedvezőbb áron vettem volna, szóval ha a bravomobil.hu-ról szerzed be, akkor is bőven baráti még az ára. ☺️ -
minilego
senior tag
válasz
Viktor0610 #168278 üzenetére
Lehet akkor hogy egy gt neo 2 váltja a p20 pro-t
-
minilego
senior tag
Szerintetek megeri lecserelni egy p20 pro-t realme gt neo 2-re?fenykepezesben jobb lesz?
-
floratm
senior tag
válasz
hajraolaj1 #168275 üzenetére
Tedd kosárba...
-
hajraolaj1
tag
válasz
P4lom5 #168254 üzenetére
Üdv.
Beregeltem erre a honlapra, de nem kaptam 100Euro-s kupont. Biztosan él még ez a lehetőség? Ráadásul az általad említett kuponkód sem működik nálam, sehogy nem tudom összehozni a kuponokból ezt az árat amit te kihoztál, "mi11t30" nem működik. Nem is tudom,miért gondoltam, hogy majd innen sokkal olcsóbban megtudnék szerezni egy telefont, mintha idehaza venném a legolcsóbb helyről...
Szerk.: Az előző hsz. törölhető, csak telefonon nem jöttem rá, mi rá a mód...
-
hajraolaj1
tag
.
-
minilego
senior tag
válasz
Viktor0610 #168272 üzenetére
Igy mar világos, köszi az infót.
-
-
minilego
senior tag
Goboo-n nem latok realme gt neo 2-est
-
-
Indian74
senior tag
Szerintetek megéri egy Samsung Galaxy S21 FE 5G Buds2 fülhallgatóval???
A telekomtó venném meg...kis kedvezménnyel.
Vagy jó a s21 is??? -
perzeus
tag
Köszönöm a válaszokat.
Még lenne 1-2 iPhone 13 pro kérdésem.
Kerestem mobilarena tesztet, de nem találtam.Telefon feloldása lehet ujjlenyomattal?
Always on display van? -
-
perzeus
tag
Sziasztok
Iphone-on működik a gmail? Vagy lehet csatolni valahogy gmail fiókot?
És a google képek, hogy oda mentse a fotókat?
Még sosem volt iPhone-om, de szemezek egy 13 proval. -
Manitou
veterán
Pl közelségérzékelő meghülyül. Van hogy kikapcsol magától a zenelejátszó. A böngésző oldalakat fogja és dobálja be, nem lehet leállítani meghülyül, csak újraindítás segít. Ezek azért nem túl biztatóak. Bár lehet ezek csak korai hibák voltak.
P4lom5, sfdrakex:
Regelek aztán csekkolom milyen kuponokat dob.
-
Manitou
veterán
válasz
P4lom5 #168254 üzenetére
Ha először vásárolsz a goboo.com-on, akkor a 100 eurós kupont automatikusan megkapod.
Ez hogy működik? Goboo-ról még pont nem rendeltem.
Ennek van valami feltétele ? Pl x EUR feletti termékre válthatod be ? Vagy konkrét termékekhez van kötve?
Gondolom egy 150 eurós telefont 50-ért nem lehet berendelni vele -
P4lom5
csendes tag
válasz
mosquetoo #168253 üzenetére
Ha először vásárolsz a goboo.com-on, akkor a 100 eurós kupont automatikusan megkapod. Mellé ha beírod a mi11t30 promóciós kódot, akkor további 30 euró kedvezményt kapsz a xiaomi 11t árából, így a 128/8 gb-os verzió 379 euróba kerül.
A xiaomi 11t pro-hoz is van promóciós kód, a mi11tpro50-et kell megadni. Ezzel és a 100 eurós kuponnal 449 euró a 11t pro 128/8-as verzió ára, azt hiszem.
-
Cs1csó
titán
-
P4lom5
csendes tag
válasz
minilego #168227 üzenetére
Háááát... az árak nagyon jók, a szállítás is viszonylag gyors, viszont az ügyfélszolgálat kritikán aluli.
Én is tőlük rendeltem most telefont, hétfőn vagy kedden érkezik. De őszintén szólva aggódom, hogy ha esetleg garanciális javításra lesz szükség, mennyire lesz gördülékeny az ügyintézés, mert ahogy már írtam, az ügyfélszolgálat rémes. -
perzeus
tag
Szolgáltatónál (telekom, telenor, vodafone) vásárolt iPhone független?
-
bobalazs
nagyúr
új, gyártói garis, 80 K alatti áron keresek redmi 4x méretű okostelefont, ne legyen nagyobb. Lehetőleg Android.
-
Blac1
aktív tag
És 11T ellenébe is inkább az S20 FE?
-
Dzsana
senior tag
válasz
xhege #168229 üzenetére
Mivel a telefonon nem játszik a gazdája, ugyan úgy jó az Exynos is. Néztem a Snapdragon vs Exynos összehasonlító teszteket, iminimális a különbség, szóval ez szerintem egyáltalán nem mérvadó, indokolatlanul savazzák az Exynost. Nem pár tized másodpercen múlik a történet....
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy egy Samsung Galaxy S20FE és egy Xiaomi Mi 11i közül melyik lenne a jobb választás? Köszönöm előre is!
-
minilego
senior tag
Ez a goboo ilyen jó oldal, hogy sokan innen rendeltek?
-
tibibi
őstag
Üdv! Van most a Goboo-nál valami best buy ajánlat 60-70 ezer körül ? Normál használatra kellene valami 4G telefon
-
perzeus
tag
Sziasztok
Iphone-nal lehet nfc fizetni? Pl simple app
Van, ami dual sim-es?
Androidosként kacérkodok az ios-szal.Köszi
-
Freerider89
tag
válasz
sfdrakex #168215 üzenetére
megoldódott. alapvetően PC-n megnéztem a contacts.google.com-on, hogy milyen kontaktok vannak egyáltalán a fiókban, és valamiért csak az a pár volt, ami meg is jelent a telefonon.
megoldás: androidos telefonon exportáltam a full névjegyzéket .vcf-be, majd telefonon megynitva a contacts.google.com-ot importáltam a kontaktokat, egyből megjelent a PC-n a böngészőben az összes (200+) és kb azonnal meg is jelent az iphone-on is. pipa
újabb akadály, whatsapp beszélgetéseket kellene átvinni iphone-ra
(iphone persze ad rá lehetőséget, h androidra átvinni, fordítva nem látok egyelőre lehetőséget) -
-
xhege
veterán
válasz
Roland8622 #168207 üzenetére
A kettőből egyértelműen az iPhone. Fotózás szempontjából iPhone vagy Pixel. Ár/érték arányban meg egészen jó képeket csinál a Samsung S20 FE Snapdragons verzió. Egyébként itt sok mobil kamerás képességeit megnézheted, olvashatsz. [link]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Freerider89 #168213 üzenetére
Várj egy kicsit, úgy emlékszem beüzemelésnél nálam is lassan jöttek a névjegyek.
-
Manitou
veterán
Még mindig ezen a két telefonon agyalok. Nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem.
Poco X3 Pro vs Realme GT MasterKezdtem rábeszélni magam a Poco-ra. De sok szoftveres problémát hallani vele kapcsolatban. 5G nem fontos, szóval emiatt nem annyira van előnyben a Realme sem nálam.
Vagy várjak még valami konkurens új belépőre? Csak már nagyon kéne valami.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Freerider89 #168209 üzenetére
Kontaktoknál a gmail fiókban be is van kapcsolva miket szinkronizáljon? Nálam is így van 13 Pron és működik jól. Bár beüzemelés után azt hiszem krllett egy kis idő mire leszinkronizálta. Mennyi ideje próbálod?
-
DS39
nagyúr
válasz
Freerider89 #168209 üzenetére
szia!
szerintem itt kérdezz rá: [link] -
Freerider89
tag
sziasztok!
tudom, hogy off topic, de legalább topic nevet írjatok pls ha tudtok.
Androidról költöznénk iosre, de már kb a kontaktokat sem sikerült átvinni...
A "váltás ios-re" nevű alkalmazással nem ment át szinte semmi. Egyszerűen semmi használhatót nem találok erről.google fiók beállítva iphone-on, kontaktok bekapcsolva, kontaktoknál beállítva a gmail fiók is, és mégsem látszódnak a kontaktok, amik az androidos telón igen.
pls help valaki, valami iránymutatást legalább.
előre is ezer hála.
-
HavocS
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a Redmi 3S-em már kezd elég lassúcska lenni, ezért lassan érik a csere. Azt szomorúan látom, hogy 5, de 5,5"-os telefon se létezik már értelmes hardverrel, ezért nyilván muszáj leszek nagyobbat venni, de így is kritérium, hogy elférjen zsebben akár bringázáskor is.A keret 80-100 ezer, nagyon max 120 ha annyival jobb.
Kritériumok:
-Android
-Jack csatlakozó, előny ha a készülék tetején
-Minél kisebb méret, max 6,5"
-Legalább 6 GB RAM
-minél erősebb és stabilabb 4G (B20) kapcsolat, wifi megosztással is (online játékhoz viszonylag gyakran használnám laptoppal megosztva)
-Stabil és gyors GPS
-legalább 4000 mah akksiElőny:
-AMOLED kijelző
-értesítő LED, de ha van normális always on kijelző akkor elmaradhat
-Minél jobb kamera, csak hobbi jelleggel lenne használva leginkább saját célú fotózásra, de azért nézzen ki valahogy, nem baj ha a nagylátószögű sem szemét
-Legalább szoftveres szintű videó stabilizálás
-1080p 60 fps felvétel
-8 GB RAM
-NFC
-sztereó hangszóró
-gyárilag hozzá csomagolt szilikon tok, főleg ha nélküle billegne asztalon a kamerasziget miatt
-magas max fényerő-Micro SD bővíthetőség, vagy annak hiányában 128 GB tárhely
Nem számít:
-5G
-gyorstöltés, vezeték nélküli töltés
-4k videófelvétel
-60 Hz-nél magasabb képfrissítés
-bármiféle biometrikus azonosítás
-brutál magas kijelző felbontás (5" 1280x720 nekem untig elég)
-dual SIMElnézegetve a kínálatot nagyjából a Redmi note 10S és a Realme 8 ami ezeket tudja, de a tesztek nem igazán győztek meg egyikről sem. A 10 pro kamerája ahogy láttam sokkal jobb, de a mérete elriasztott.
Köszönöm előre is a tippeket! -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Jelenleg egy HTC U11-et használok immár 4. éve. Bizony, tényleg.
1 napot elvagyok vele ha nem erőltetek rajta semmit. Anno a kamerája a top3-ban volt a DXOMARK szerint. Nem szokásom csak 1 oldal véleményére adni, így utána néztem rendesen és azt kell mondjam sokáig a kamerája verte a sokkamerás mobilokat. Sőt, jelen állás szerint is sok kameraszigetes telefonra ráver, főleg ha a gcamos app-ot használom fotózásra. Az elmúlt 4 évben sok fejlődés tapasztalható, de úgy érzem ezek a kameraszigetek, meg a 100mpx feletti kamerák nem hozták meg azt a várva várt előrelépést amire számítottam. Viszont erősen gondolkodok a cserén, amit szolgáltatónál oldanék meg. Anno a HTC U11 170e volt a Vodánál, nem is egy összegben hoztam el, ezért is vagyok meglőve, mert azért vannak jó kamerás képességgel rendelkező mobilok (pl. VIVO) , de nem a mobilszolgáltatóknál feltétlen :(Na de jöjjön a lényeg. A kínálatból:
iPhone 12 / 268 590 Ft / ismeretlen számomra a rendszere , viszont a 6.1" nem tepsi
Xiaomi Mi 11i 5G / 218 190 Ft / sziamiau már vastag cerkával áraz, de a kamera nem rossz
na meg van belőle bőven verzió, elveszik az ember benne, de itt egy táblázatSzámomra a kamerás képesség lenne a legkiemeltebb.
Szifon és a sziamiau közül melyik lenne nyerőbb? Vagy esetleg még várok pár hónapot és jön valami újdonság? -
válasz
Zoleee83 #168205 üzenetére
Dehogynem AMOLED, a kínai is az, csupán a global változat Snapdragon chipsettel jelenik meg, mindössze ennyi a differencia.
Jah, most látom, hogy elírtam.
Az előző hsz-emben a Redmi Note 11 Pro 5G-re gondoltam, amelyet a következő héten jelentenek be.
Mondjuk a Note 10 Pro is AMOLED paneles. -
Zoleee83
addikt
válasz
yuing #168204 üzenetére
Szerk.: Semmi, kicsit összezavarodtam már ezzel a millió kiadással a Xiaominál...
A Redmi Note 11 néhány oldal szerint 60k körül fog indulni árban, jobban is tetszik a készülék háza ez az egyenes sima oldal. De ha 100k környékéig megáll itthonról az is remek lenne. Nem játszom, nem fotózok sokat. Gyors legyen a mindennapi használatra, csak ennyi igényem van. -
válasz
Zoleee83 #168203 üzenetére
Jelen pillanatban nincsen információ erről, de nagy valószínűséggel a Xiaomi név alatt megjelenő készülékek kiváltsága lesz a hosszabb terméktámogatás.
Egyébként a 11 Lite 5G NE ársávja körül inkább a Redmi Note 10 Pro 5G tanyázik majd. De még nem szivárogtak ki a hivatalos EU árak.
-
Zoleee83
addikt
válasz
t72killer #168202 üzenetére
Jelenleg egy Redmi 4X-et használok, jó lenne ha ezt a 3-4 évet a következő telefon is tudná.
Ráadásul ez maradt 7-es android főverzión (ez sem akkora baj), azt tudom hogy a Mi 11 kap legalább 3 fő android verziót a jövőben.
A Note 11-re is érvényes lenne, hogy frissül majd a jövőben fő verzióval, vagy csak a prémium "Mi" szériára vonatkozik?
Samsung, Alma kizárva, egyiket sem szeretnék, és csak Xiaomi jöhet szóba az infra miatt. -
Zoleee83
addikt
Kellene egy új teló, a Mi11 Lite 5G NE és a hamarosan megljelenő Redmi Note 11 között vacillálok.
Az 5G és a hosszútávú használat lenne a lényeg + hogy AMOLED legyen NFC-vel, 8Gb RAM-mal..
Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Árban mi lenne a kölönbség? Csak hazai beszerzés játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!