Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
Global-t kell venni. Rajta van a dobozán is, de típus szerint is utána lehet nézni.
(#134294) trebrona:
Hát azért csak nem
Böngészőből használva biztosan nem, FB appot én mondjuk nem használom, nem tudom milyen hardver elég hozzá. Mondjuk 25-ért tényleg nem lesz megfelelő készülék, de az nem csak FB-ra kevés, hanem napi használatra is, talán Android Go készülék még elfogadható lenne.[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Ismerős keres két gyerekének egy 5 és egy 5,5" kijelzőjű telefont.
Általános használaton kívül zenehallgatásra, FB-ra lenne csak használva.
Amiben elakadtam, hogy az két teló ára jó lenne ha beleférne 50k forintba. -
ouzohuto
senior tag
válasz judas13 #134266 üzenetére
Értem én, hogy nem egy szimpla „49é mi éri meg, mi a bestbuy,de eddig xiaizu faszaphone a befuto?!?! ” kérdést tettem fel, de a 0tól több segítséget vártam volna ettől a csoporttól
Akkor töled kérdezem csak, hogy ha csak ugy hasadra melyik re mondanád azt, higy na akkor legyen ez na jolesszaz?
Köszi amúgy!
XiaomI RedmI Note|||
-
Gerr'y
senior tag
Kamera an melyik a jobb keszulek? Pocophone vagy Samsung A8 (2018)?
-
bisket
csendes tag
válasz pècsimunkás #134284 üzenetére
A probléma az, hogy a 6-ost már gyártótól nem lehet közvetlenül beszerezni, csak a 6T-t.
-
TIT
veterán
Honnan tudom,hogy az M8 Lite tud B20-at,global legyen a szoftver?
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz bisket #134283 üzenetére
Ha OnePlust veszel , kizárólag a gyártótól vegyél ! Akkor él a 2 év garancia , ami háztól házig szól . Ha véletlenül töröd a telefont , akkor is korrekt a cég ! Tapasztalat ! Akkor is él a háztól házig futár , de persze szervizt ki kell fizetni . de akkor is nagyon korrekt a cég .
Szerk .: Én pl Magyarországon vettem a telefonom ( OP3 ) , , de Németországban törtem össze . Természetesen jött a futár érte , és vitte szervizbe . Csak a kijelző cserét kellet fizetnem . Kb 2 hét alatt megfordult a telefon . De , csak azért tartott addig , mert bele esett egy hétvége , amikor nem utalták át a pénzt a lengyel céghez , ami szervizeli az OnePlust . Részemről különösen ajánlott cég ! Meg amúgy sem olvastam semmi rosszat a szervizükről , és a garanciáztatásról .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bisket
csendes tag
Szóval kis vacilálás után, végül OP6 mellett tettem le a voksom, és e-stock-ról rendelném (bár nem ismerem annyira a boltot)
Kérdésem annyi, hogy garanciális problémák esetén milyen lehetőségek vannak, ha vannak egyáltalán itt Magyarországon? -
Ájvé
veterán
válasz robaGB10 #134281 üzenetére
Mi 8 Lite a legjobb ezek közül, kamera terén főleg, akku időben viszont inkább átlagos. A8 jön ezek után, akku időben jobb mint a Mi 8 Lite, kamera gyengébb. Redmi Note 6 Pro ezektől majdnem mindenben kicsit le van maradva, akku időben jobb mint a Mi 8 Lite és hasonló mint az A8.
Összességében Mi 8 Lite a legjobb szerintem.
Ha nem kell nagy lapát telefon akkor a korábban írt Mi A2 Lite lenne jó. Ennél nem nagyon van kisebb nem lapát telefon. Ez viszont mindenben gyengébb mint a fenti telefonok, kivéve akku időt abban a legjobb mind közül. Sajnos ma már csak nagy lapát telefonok vannak.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
blt.62
őstag
Szio!
Holnap reggelig kellene döntenem. 3 mobilt néztem ki de a P20 pro kiesett mert drága és nem mérvadó a fotózás mert a röbbi is elfogadható képet készít.
Maradt a P20 vagy a Mate 10 pro.
Szeretnék egy pár véleményt hallani hogy melyik mellett döntsek. Netezni és telefonálni filmet nézni kellene. Fontos a jó aksi. Nem tudok dönteni.MegtorloXp
-
sricsi2000
csendes újonc
Sziasztok! Leírom újra, tegnap nem kaptam rá választ,hátha most észreveszi valaki aki tudna segíteni.
Jelenleg egy HTC U Ultrát használok 1 éve, és egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lenne lecserélni egy Xiaomi Mi Mix2-re úgy hogy a Xiaomi vadonat új lenne, és még rá se kéne fizessek? Van valami nagyobb hibája annak a telefonnak? A jobb akksiidőnek nagyon örülnék.
Köszi szépen előre a segítséget[ Szerkesztve ]
-
robaGB10
tag
Üdv!
Szüleimnek lenne első okostelefon vétel, a samsung a5-öt néztem 70e körül. Egyéb ötlet? Most láttam euronicsban 80ért samsung A8at.. megérne az plusz tízezret?
Fontos a jó üzemidő, szép képeket lehessen vele lőni, nagy tárhely(bővíthető memória), ne szaggasson, -
Baliqua76
csendes tag
Sziasztok!
Apósom venne új telót. Sok pénzt nem szánna rá.. Telekomos előfizetés mellé lenne 2 év hűséggel.
Nagyjából a következő telók jöhetnének számításba:-HTC Desire 12+ - 17160 ft
-Huawei Y6 (2017) DS - 20900 ft
-Honor 7 Lite - 22220 ftMelyik lenne a legjobb választás?
Főként böngészésre, alkalmanként fotózásra használná a telefonálás mellett, esetleg Youtube, Viber, Facebook használat jöhet szóba. -
bisket
csendes tag
válasz csaba1203 #134270 üzenetére
Köszi, ránézek erre is.
Sajna szerkeszteni már nem tudom előző kommentem, de lett volna még egy kérdésem:
Pixel 2 is eléggé sokat esett árban. Ez mennyire számit most ajánlottnak? Hallottam voltak rá panaszok, de nem tudom mennyire reálisak (teljesitménybeli gyengülés főként).
-
bisket
csendes tag
Sziasztok, Honor 6-osomat cserélném le, és igy első körben Oneplus 6-ot néztem ki.
Az érdekelne, hogy ilyen árkategóriában (155-160k) van, amivel jobban járnék?
Vagy eleve ajánlottnak számit ez a telefon?Jah igen.. Viszonylag hosszabb távra terveznék telóval (ahogy a Honor 6 is megvan már egy ideje).
Felhasználás terén: netezés, talán 1-2 gyengébb játék, videók nézése, fényképezés.[ Szerkesztve ]
-
axe125
tag
Üdv!
ASUS ZenFone Max Pro ZB602KL 64GB ajánlott vétel vagy felejtős?
Ahogy néztem egész normális hardverekből rakták össze és szimpatikus a nagy aksi.
Iponban most 67e ft. -
zsolt0638
tag
válasz Trk.Adam87 #134253 üzenetére
Ezek közül melyik SAMSUNG?
-
Dr.NX
addikt
ZTE Blade V9 - amazon.de-ről magyarországi szállítással 166 EUR (~54 ezer Ft)
Fekete és arany színben.
Korrekt kompakt telónak tűnik.Elfogadom a sütiket.
-
szatomi30
tag
válasz zsinnyegtet #134245 üzenetére
Köszi a válaszod, de az a 90~100 eFt már sok érte, bőven elég lenne az 5-ös. Melyik bolt a megbízható, melyik az ajánlott?
-
judas13
addikt
válasz ouzohuto #134218 üzenetére
"Érdemes tudnunk, hogy a hatályos jogszabályok szerint, olyan esetekben, amikor egy adott terméknek nincsen hiányossága és rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedőnek, nem kötelessége visszafizetni a termék árát csak azért, mert a vevő meggondolta magát, nem tetszik esetleg a termék színe vagy nem jó a mérete.
Egyedül az interneten történt vásárlásokat, az árubemutatón eladott árucikkeket, valamint az üdülési jogok megvételét tekinthetjük kivételnek, ezek esetében még 14 napon belül meggondolhatjuk magunkat."
[link]"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
legenda
válasz Medical #134251 üzenetére
Ha a jó fényviszonyok mellett készült képeket nézem, akkor több telefon is tud akár jobbat is, Pixelek, S és Note szériás Samsungok, bizonyos iPhone-ok...stb. (nem tömörítenek például annyira), de gyenge fényviszonyok mellet, éjszaka készült képeknél már más a helyzet, bár a Google új Night Sight módja ígéretesnek látszik például ezen a téren a Pixel 3 kapcsolódó tesztjei alapján ([link]), amit később más gyártójú készülékek is megkaphatnak hivatalos vagy portolt formában.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Officer1
újonc
válasz Trk.Adam87 #134253 üzenetére
Köszi az alternatívákat, de csak Samsung jöhet szóba
csaba1203 Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Officer1 #134252 üzenetére
11 éves kislánynak 100ezres készülék?
PUBG-zni akar rajta max grafikán?Szerintem a kamerán kívül semmivel sem nyújtana neki többet egy 50000-es kategóriánál, de te tudod.
42000 Ft körül én a Xiaomi Redmi S2-t tartom legjobb vételnek, 50000 Ft felett pedig vagy a Redmi Note 5 vagy a Mi A2 lite, esetleg az erősebb Mi A2. Ha ezeknél is nagyobb kijelzőt szeretne, akkor pedig Xiaomi Mi Max 2 vagy 85000 Ft körül Mi Max 3 (üzemidőben és képméretben a Max-ok számítanak a Xiaomi zászlóhajósainak) -
Officer1
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 11 éves lánynak keresek Samsung telefont (ez az egyetlen kikötés )
- Árkategória: 70e-100e
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Telekom vagy független
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra. A (Samsunghoz képest ) jó ár-érték arány fontos
- Mire használnád?: Fotó, videó, játék, chat
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Kb. lényegtelen (de Note ne legyen)A Telekomnál ajánlották az A6 plust. Nekem első pillantásra tetszett, de rohadtul nem értek hozzá, így utánaolvastam... Nem tudom, menyire lenne ez tartós választás... Egyéb alternatíva?
Köszönöm előre is!
-
Medical
aktív tag
-
legenda
válasz horrortown #134249 üzenetére
Szia,
Mind a kettőnek van előnye és hátránya is a másik ellenében, de főként az eltérő platform miatt nehéz teljesen szembeállítani egymással a kettőt. (Mondom ezt úgy, hogy jómagam is többször váltottam iOS-ről Androidra és vissza, utóbbira a Samsung és más gyártó képében is.)
Hosszabb támogatási intervallumot biztosít az Apple (bár mióta elismerte a gyártó, hogy - a felhasználók érdekében - időnként visszafogták a régebbi készülékek teljesítményét a frissítések által, azóta ezt érdemes részben helyén kezelni).
Androidos fronton sincs gond megbízhatóság tekintetében a csúcskategóriában, így amiatt nem kell külön aggódni.
A használati szokások és kapcsolódó jellegű elvárások szoktak inkább kérdést felvetni, ha valaki csak egyik platformot használja, illetve használta eddig és váltani akar, mert vannak olyan dolgok, amikre egyik vagy a másik alkalmasabb.[ Szerkesztve ]
-
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos döntésképtelen vagyok :/ Már egy ideje új telefon vásárlását tervezem. Két esélyes van. Galaxy S9+ vagy Iphone XR.
Iphone 6ról váltanék. Nem tudom, mennyire jó a Samsungok támogatása és úgy összességében mennyire megbízhatók.
Valaki váltott Iphone-ról Samsungra/androidra? Mik a tapasztalatok? -
legenda
válasz xyzikeee #134246 üzenetére
Szia,
Érdemes lehet megnézni abban az árkategóriában a Honor View 10-et is, én például azt vettem a feleségemnek a P20 és a Honor 10 helyett, főként a több (6 GB) RAM miatt.
Akkumulátoros üzemidőben nagyjából azonosak.
Kamerában is elég jó mindegyik, annyi, hogy a P20-nál van OIS, a két 10-esben nincs, a megjelenést követően kaptak viszont EIS-t, ami nem teljesen, de valamilyen szinten pótolja a hardveres hiányt.
A P20 USB-je gyorsabb.
A két 10-esnél adott az infra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
P20 nál van jobb vétel abban az árkategóriában? Honor 10 vs p20?
Fontos:
Kamera
Üzemidő
Megbízhatóság -
szatomi30
tag
Sziasztok!
Újonnan Iphone 5S-t melyik boltban érdemes venni? (Csak ez érdekelne a mérete miatt.)
Árukeresőn ezeket a webshopokat dobta fel.
Válaszokat előre is köszönöm!szatomi30
-
legenda
válasz Medical #134242 üzenetére
Valamennyit biztos fog esni az ára a Mate 20 Pro-nak tavasszal, amikor az új P széria megjelenik.
Sőt, akár hamarabb is elkezdhetik akciózni, a Mate 10 Pro is megjelent tavaly november közepén 254.990 Ft-ért és január végén már 216.790 Ft-ért akciózta az egyik hivatalos hazai viszonteladói áruházlánc, majd később több másik is.
Ahogy nézem, P20 Pro is van most akcióban több hazai hivatalos viszonteladónál.[ Szerkesztve ]
-
Medical
aktív tag
Ezt nem tudtam hogy a kép stabilitás kimaradt!
Már hajlok a régebbi P20 pro felé. Nézegettem a MATE 20 pro, de az még számomra megfizethetetlen! Tudnám, hogy tavaszra annyi lesz az ára mint most a MATE 20, talán várnék a cserével.Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
O+O telefonom csereaksija is kezdi megadni magát, így elgondolkoztam a telefon cseréjén, mivel megbízható aksi forrás nincs a telefonhoz. A fentebb említett dolgon meg a gyenge kameráján kívül teljesen jó a telefon a közösségi támogatásnak hála.
- Árkategória. ~100k (max. 150k)
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál sok kedvezményre nem vagyok jogosult, így bárhol.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év után cserélném, mint az O+O-t.
- Mire használnád? Telefonálás, FB, youtube/twitch nézés, le akarok fotózni valamit, valami jó minőségben tudjam megörökíteni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maximum az O+O méret vagy kisebb. -
legenda
válasz Celithrandi #134230 üzenetére
A kapcsolódó jogszabály alapján 14 nap: [link]
Ha úgy dönt a vállalkozás, biztosíthat attól többet (kevesebbet nem), de nem kötelessége.[ Szerkesztve ]
-
vatafakk
aktív tag
válasz Celithrandi #134233 üzenetére
Igen, ez a teljes áruk, kedvezményes áron vehetek alapból egy dolgozói flotta miatt és abból jönne le 20.000 HUF most karácsonyi promoban, így annyit kellene csak fizetnem, amennyit melléírtam.
-
sricsi2000
csendes újonc
Sziasztok!
Jelenleg egy HTC U Ultrát használok 1 éve, és egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lenne lecserélni egy Xiaomi Mi Mix2-re úgy hogy a Xiaomi vadonat új lenne, és még rá se kéne fizessek? Van valami nagyobb hibája annak a telefonnak? A jobb akksiidőnek nagyon örülnék.
Köszi szépen előre a segítséget -
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
előfizetésemhez most ki tudok hozni relatív olcsón néhány modellt, ezek közül melyik a legjobb deal?
szülőknek lenne, szóval nincsenek nagy elvárások, de azért ne legyen ipari hulladékAz alábbi modellek közül tudok választani:
LG K9 DS - ingyen ki tudnám hozni, egyetlen ellenérvem eddig a kis akkumulátor
Nokia 2.1 DS - 3.000 HUF nagy akksi, de gyengébbnek tűnik
Honor 7s DS - 5.000 HUF közepes akksi, erre húz a szívem most
Huawei Y5 (2018) DS - 7.000 HUF - nem tudom a Honorhoz képest adna-e pluszttudnátok segíteni a döntésben?
köszi! -
Celithrandi
addikt
válasz lazioforever #134211 üzenetére
ha ez a max pénz akkor jó lehet, én note 5 öt vettem és most faternak note 6 prot veszek. Igaz 50%al drágább, de a 20ezer forint nem akkora pénz mint amennyivel tovább jó lehet szvsz a note 6 pro. De ki tudja, lehet a sima 6 os is bőven elég lesz évekig mindenre.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
ZephX
senior tag
válasz Wallenberg #134186 üzenetére
Euronicsban meg is vettem 70 000 Ft-ért. Bár nem volt kék csak fekete, de gy is örülök neki, hogy volt még
-
pècsimunkás
addikt
válasz Rerrietllub #134225 üzenetére
Vigyètek vissza azt , ami nem lett kibontva , ès vigyètek el mellè a kibontott telefont , számlával . Ha rendes a bolt , akkor vissza adja a pènzt .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rerrietllub
tag
Köszönöm a válaszokat.
A másik nem az Euronicsból van, azt nehezebb lenne vissza vinni.
Amit én vettem az az Euronicsos, le lett szedve a fólia, le lett pecsételve a garijegy.[ Szerkesztve ]
Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Wallenberg
senior tag
A Média Markt áruház meghosszabbította a Black Friday akciót vasárnap éjfélig.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz Rerrietllub #134217 üzenetére
Honnan vettétek a másikat?
Ha Euronicsból azt is, akkor vigyétek vissza mindkettőt és mondjátok, hogy csak egyre van szükség, a másik "téves vásárlás" volt.
Hátha bejön.
Mindkettő be lett lakva? Levettétek róluk a fóliát, használtátok a gyári töltőket stb? Tehát mennyire számítanak a telók használtnak vagy újnak?
Mert, ha valamelyik csak ki lett bontva, azt hátha visszaveszik! De gondolom, le lett pecsételve a garancialevél is.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz Ace Ventura #134221 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
válasz Rerrietllub #134217 üzenetére
Én a bontatlant vinném vissza... nagyobb esélye van, hogy visszaadják a pénzt.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
andrás47
senior tag
Ezen írás szerint nincs ilyen, hogy 3 napos kötelezettsége az üzletnek , bár megpróbálni meg lehet ...[link]
-
ouzohuto
senior tag
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Lehet nem ide való téma, de azért megkérdezem. Tegnap délután vettem az Euronicsba egy Samsung A8-at. Már nagyjából belaktam, mire a párom este beállít egy ugyanolyannal.
Vissza vihetem az Euronicsba amit én vettem és vissza kérhetem a pénzt? Vagy ez ettől bonyolultabb lesz?Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
andrás47
senior tag
Aki ilyet szeretne venni ,most érdemes a Média Mark kínálatában 39.9 k aRedmi 6 4/64 készülék két év garanciával .[link]
-
rene85
aktív tag
Sziasztok, apamnak vennek okostelefont, max 40k ertekben. Eddig csak butatelefonjai voltak, de erzi h haladnia kell a korral... Media vagy hasonlo helyen vennem fuggetlenul, a kinai rendeles es a zuggsm nem erdekel. Telefonalni fog vele smsezni meg nehany kepet loni betanulas utan. Kijelzo max 6", de fontos h nagyithato legyen a betumeret. Van esetleg otletetek?
-
-
lazioforever
tag
válasz Celithrandi #134203 üzenetére
Köszi a választ.
Most 40k a 4/64-es Xiaomi Redmi 6. Szerintetek ez jó ár érte?
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Meizu M6-ot ha valaki esetleg lát elfogadható áron szürkében linkelje be plíz. Egyszerűen nem találok.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
legenda
válasz Celithrandi #134207 üzenetére
Van azért különbség a rossz és rossz között is, meg annyira nem vészes, vannak okstelefonok, amik gyenge fényviszonyok mellett is viszonylag jó fényképeket készítenek, mert arra is rágyúrt valamilyen módon a gyártó.
Én nem vennék már 6 GB RAM alatt és OIS nélkül telefont. (A RAM Androidos fronton értendő.)
Akinek nem szempont, az tehet ellenkezőleg, hiszen nincs ez kőbe vésve, mindenkinek más és más a prioritása, de ha van lehetőség a jobbra, akkor érdemes élni azzal.[ Szerkesztve ]
-
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Céges flotta, teló lehetőségek:
P smart DS
A6 DS
J6 DSTi melyikre voksolnátok?
Saját vélemények és kérdések:
1. a smart kamerája neme lett elgagyizva?
2. a6 értesítés a kijelzőn pl messenger lehet e beállíani valamit?
3. miért nincs már smart 2019?XiaomI RedmI Note|||
-
legenda
válasz whited #134202 üzenetére
Szia,
Szerintem igen.
Celithrandi: A rendszer szintjén is jobb a több RAM, de ahol két - vagy még attól is több - kamera modul dolgozik egyszerre, ott pláne hasznos, látszik a műveleti sebességeken is.
Az OIS szintén hasznos, ráadásul nem csak videózásnál, hanem gyengébb fényviszonyok mellett készített képeknél is, amikor már minimális bemozdulás is sokat ronthat az elkészült kép minőségén, azt pedig csak szoftveres stabilizálással nem lehet teljesen orvosolni.[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
mit számít a 6gb ram egy telónál?
a képstabi ha jó akkor ellenben nagyon sokat számít egy valamire való teleobjektívnél. Mobilnál? Persze jobb mint anélkül.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz lazioforever #134201 üzenetére
1gb ram megér 6ezret, de a 32gb rom 16ezret is.
-
whited
addikt
Sziasztok
Árkategóriájában a mate 10 pro ma még egy jó vétel ha fontos az akku idő?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy Xiaomi Redmi 6 telefont így a nagy akciók közepette, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem: a 3/32GB-os verzióhoz képest a 4/64Gb-os megér 6 ezer ft pluszt? Megér ennyit az 1gb ram?
A 3000mAh aksi elég ehhez a telefonhoz? Kicsit kevésnek hangzik.Amúgy van ennél jobb választás most az 50 ezer ft-os kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest