Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz csaba1203 #133195 üzenetére
Ájvé:
Igaz, bocsi, félre írtam, már néztem mindent és összekevertemCsaba1203:
Köszi szépen,
Ha eltekintünk attól, hogy a kamera legyen az elsődleges szempont, akkor ár érték arányban mi az ami most ekkora keretből a legjobb telefon?
Ha csak az erősebb, gyorsabb hardvert nézzük és a kamera nem az első, hanem a gyorsabb működés és a jobb üzemidő akkor mi az abszolút ajánlott most?[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Ájvé
veterán
válasz Vitee #133193 üzenetére
Esetleg Samsung S7 bár elég régi darab már az is.
-
csaba1203
addikt
válasz Vitee #133193 üzenetére
Bármit is fogsz venni az S6 fotós képességeit ennyi pénzért nem fogja hozni az biztos.
Mivel anno csúcskategória volt a mostani ilyen kaliberű telefonok újonnan mind 100000 felett lesznek.
Talán még P10-et mondanám most elég sok helyen akciózzák de az üzemideje annak sem túl acélos. -
Vitee
aktív tag
válasz csaba1203 #133191 üzenetére
Köszi az eddigieket, igaz elfelejtettem írni, de használt telefon még ha garis is, de kizárva.
Szóval mindenképpen új telefon kellene, de köszönöm.
Van még esetleg valakinek valami tippje 100k-ig?"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Ájvé
veterán
válasz nyisziati #133179 üzenetére
Nyilván azt nem, de nem is lehet egy powerbankhoz hasonlítani egy telefon kapacitását. Ez egy kiegészítő és bármit tölthetsz rajta nem csak telefont. Szóval szerintem ezt kár nézni, ez egy lehetőség, bármilyen készülékkel élhetsz vele, maga a készülék ettől nem változik. És igen igazad van, erősen megkérdőjelezhető kínai készülékekben a 10000-es telep valódisága, ezzel egyetértek.
#133176:
Mi A2 erősebb (Snapdragon 660), Mi A2 Lite gyengébb (S625).[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert most eléggé kiestem a telefonos témából.
Barátnőmnek keresnénk egy új telefont, ami egy Galaxy S6-ot váltana, már eléggé a végét járja, ujjlenyomat olvasó se működik, akku már borzasztó. Nekem Oneplus 5 van, szóval jöhet kinai telefon is.
Az S6-nak iszonyat kevés az akku ideje, szóval jó lenne egy jó üzemidővel, gyors töltéssel, S6 szintű vagy jobb kamerával, 64gb körüli vagy több háttértárral rendelkező telefon.
Kijelzo 5,5" körül-i vagy nagyobb.
Sokat fényképezik, játszani nem igen szokott, word, pdf használat, yt videók, zene, térkép, ilyesmire használja.
A keret olyan 100 ezer lenne. Én amit mutattam neki az a Huawei pocophone f1, de nem tetszett neki.
Szóval tudnátok ajánlani valamit 100k-ig ami jobb mint az S6?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
törölt tag
válasz korcsillio #133184 üzenetére
115-ért van Samsung Galay S7, ha esetleg még ez belefér, akkor érdemes átgondolni, mivel elég jó képeket csinál a kategóriájában.
Még a Huawei P10, ami ilyen, 110-ért van már az is (jó helyen). :)Még néhány mobil, ami teljesen belefér a keretbe: Mi A2, Redmi Note 5, Meizu Pro 7.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Samsung S5-öt szeretném lecserélni(mert használhatatlanná lassult).
Kb.80.000.-ft körül van keret(max.100). A lényeg hogy jó (közeli)képeket lehessen vele készíteni és hogy gyors legyen.Melyik készülék lenne ajánlott? -
-
MODERÁTOR
-
Kicsit Bob
csendes tag
válasz Viktor0610 #133176 üzenetére
Mondjuk a Redmi Note 5 leírását nem vitték túlzásba a 1.Phonenál. Jó lenne tudni, hogy ennyiért egy Global, B20-as modellt kapok, vagy valami kínai-indiai kuszködőset...
-
MODERÁTOR
válasz Kicsit Bob #133175 üzenetére
Én ezek közül a Redmi Note 5-öt venném.
A Mi A2 procija gyengébb, a Meizu Pro 7 szoftvere "régi".Xiaomi 13T
-
maczera
aktív tag
válasz Kicsit Bob #133172 üzenetére
Esetleg Redmi Note 5
-
Kicsit Bob
csendes tag
Sziasztok!
Haldokló Redmi 4x helyére keresek új társat.
-Meizu pro 7, avagy Xiaomi Mi A2 Lite?
Azonos árban mindkettő. Esetleg egy harmadik opció 60.000-ig? -
DFB
tag
válasz juuzer #133152 üzenetére
Sajnos az S8 már árban nagyon a plafon nálam.
Használtan is olyan 90e.
T-nél olyan árakat mondtak, hogy az elképesztő.
És ez a feleségem lejáró előfizujára.
Nekem domino van.Azt eszembe se jutott megkérdezni.Azok általában le vannak szarva.
Ahogy én látom boltban olcsóbb, mint a szolgáltatónál ha nincs egy vaskos előfizetésed.
Ezek szerint csak az A8 marad.
Kisebb A tipusokról fogalmam sincs, a J ről meg végképp nincs.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
altecsóka
tag
válasz nyisziati #133166 üzenetére
Pedig abszolute nem vagyok egy power user..
Mint irtam NEM fészbukkozok,navizok vagy vakuzok a kalap szart érő kamerával ,ami nem is érdekel..
Játszok (unkilled,war machines és hasonló nem csúcsjátékokkal),netezek és zenét hallgatok.
És igy van cirka 2-2.5 órás kijelzőidőm.
A pbankkal meg kb.8-9.(ami ugye pbank "érdeme" )
Lehet az árral alá lőttem,de a reményhal hal meg utóljára[ Szerkesztve ]
DIN 14 040
-
Ájvé
veterán
válasz nyisziati #133166 üzenetére
Bocs tényleg, azért ha neked masszív kétnapos üzemidő az átlag (Meizu M6 Note) akkor irigyellek. Kb a telefonok 90%-nál jobb.
"6-7 óra kijelzőidő más telefonoknál is előfordul"
Épp ez az, elfőfdul, ergo lehet de nem gyakori, most pont ezt erősítetted meg ezzel a kifejezéssel. Ez úgy is használat függő, egyébként tesztek alatt fokozottabb az idénybevétel. 15-18 óra videó és böngészés már azért bárhogy nézve is komoly teljesítmény.
4000-es akku, S625 és 5,5"-os kijelző már eleve elég sokat jelentenek, telefonok jó része nem rendelkezik ekkora akkuval, 5,5" ma meg már szinte minimum, már inkább csak nagyobbak vannak.
Redmi 6 mondhatjuk hogy átlagos üzemidejű, de Meizu M6 Note átlag feletti.
Jó neked ha megvan 6-7 óra SoT, kíváncsi lennék milyen készülékről van szó. -
nyisziati
veterán
"Ha ez neked átlagot sem üti meg akkor nem tudom mi a jó"
Én azt írtam: az átlagot ütik meg. Olvasd el légyszíves még egyszer azt a hsz-t.
6-7 óra kijelzőidő más telefonoknál is előfordul. Azt meg nem hinném, hogy a kérdező 150 NIT-en videózna, ami felhasználásokat felsorol, azok sokkal inkább vegyes multitaskingok (mondhatni power user, ha 8000-es powerbankkal a hóna alatt jár). Tehát a Redmi 6-ból se hiszem, hogy ennél több SOT-ot kihozna ilyen felhasználói szokásokkal.Egyébként én is így használom a gépeimet, és nálam is a 6-7 óra az átlag.
Ja és még valami: ezek a telefonok egyrészt már nem 30 ezerbe kerülnek. Főleg, ha nem webshopból, hanem magyar garival, boltból akarja megvásárolni
[ Szerkesztve ]
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
November 11-én elég jó akciók lesznek az Aliexpresses Xiaomi stroreban.
[link]Szerintetek megérik ezek a kedvezmények, vagy a hazai árakhoz képest annyival nem jobbak? Mert az a Global local garancia érdekesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz apple87 #133158 üzenetére
Roaming kollégának igaza van, viszont a MIUI pont egy olyan Android fork, hogy a Xiaomi elég sok dologba bele tud nyúlni droid szinten, nem csak a felső 1-2 layert tudják módosítani, mint egy másmilyen felhasználói felületnél. Pont ezért is lehet az, hogy android főverziótól függetlenül kapnak meg készülékek új funkciókat a MIUI-frisstés keretein belül
Vamos a la playa.
-
Ájvé
veterán
válasz FRENK1988 #133154 üzenetére
Igen van amiben jobb lenne, Snapdragon SoC bár nem sokkal erősebb a P22-nél (GPU téren jobb ami itt nem sokat számít), nagyobb akku, jobb kamera, FHD kijelző. Ez az előnye, viszont támogatást téren már nem biztos hogy olyan jó, de anyósnak lehet fel se fog tűnni, egyébként stabil nagyon a szoftver rajta (Flyme van rajta, erősen átszabott de nagyon stabil, ritkán frissítik).
-
-
juuzer
addikt
Az összes AMOLED beéghet, ha sokáig statikus tartalom van rajta. Pl Waze vagy egyéb navigációs programok, de csak akkor ha tényleg sokat használod. Pl mivel az óra meg az akkutöltöttség-jelző sose fog eltűnni így ezek 100%-kal be fognak égni szerintem. Viszont ugye a mindig látható "Home" gomb nem, mert annak változtatja a helyét a SW egy kicsit mindig. (Lehet egyébként, hogy a felső sávon jelzett infóknak is és nem égnek be azok se.)
Mivel opció az S8 így én az A8-at elfelejteném. Kártyás csomagban már jó áron hozzá lehet jutni, 100k környékén jó középkategóriás telefon. De én az S8 fényében elfelejteném, gyengébb kijelzőben, kamerában, hardverben, vastagabb stb.
Az S7 Edge elég öreg telefon, egy S8-tól gyengébb, egy A8-tól viszont erősebb. Ez is jobb kamerában, mint az A8, meg talán üzemidőben is. Annyi, hogy most kapta meg idén az utolsó főverzió-frissítését (8.0 Oreo), újabb droid nem fog rá jönni, max biztonsági frissítések.
Szerk: Az A8-nak van IP minősítése
apple87: Xiaomi Mi 8/Xiaomi Mi Mix 2s/Honor 10/Nokia 7 Plus ilyen sorrendben.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
apple87
senior tag
Olyan 150k ig milyet ajánlanátok?
Elsősorban gyors legyen, és jó a kamerája nagysagilag kb Mate 20 lite kijelző méret[ Szerkesztve ]
-
DFB
tag
válasz juuzer #133149 üzenetére
Szia!
Sajnos nálam is az S8 áll első helyen
Aztán talán
A8S7 vagy S7 edge.(Itt félek a kijelző típushibájától, meg az un beégés is előfordulhat, de az S8 nál is.)
Azzal a gombbal nehezen barátkozom meg.Rengeteg kopottat láttam, és ez tipikus.Edgbe nagyobb az aksi, de a készülék is.Van más kül. is?
(Azt hiszem a szélén jelennek meg értesítések, de az annyira nem izgat, lehet még zavaró is)A8 ról mi a véleményed?Kamera tudom rosszabb, int z S-nél.
-
juuzer
addikt
Szia!
Én mindenképpen az S8-at mondanám. Ha a jó teljesítmény mellé jobb akksi is kell, akkor S7 EDGE.
Az általad Xiaomi max akkuban jobb az említett Samsungoknál, minden másban elmarad tőlük.
apple87: Szia! Attól függ, hogy mire kell Kamerája nem a legjobb, vannak enyniért jobb ajánlatok is (Pl Huawei P10/Honor 9). Átlagos használatra szerintem tökéletesen megfelel a telefon, igaz viszont, hogy túl van árazva. Szerintem a 9-et meg fogja kapni.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Mi a velem enyémek a mate 20 lite telefonról? Kamerája mennyire jó ?
A telefon megkapja az android 9 frissítést? -
DFB
tag
Sziasztok!
Esedékes lenne a telefoncsere.
Tudnátok javasolnivalami sorrendet a lenti kupacból?Amik eddig képbe vannak
Samu:
S7, S7 Edge, de leginkább S8 lenne jó, mind használtban, de S8 elég drága, viszont az két másikkal ellentétben ujabb, dupla ram, nincs gomb ami mindig lekopik a 7-eknél, C type.
S7 Edge: rengeteg a sérült és lilacsíkos képernyő is előfordul sürün.Sérülékenyebb.
S7 annyira nem néz ki jól, mint az Edge.Tudásba nem sok kül. lehet, kisebb a telo, meg az aksi is.
S8 leginkább ár, itt is rengeteg a törött, lila csíkost nem láttam
A8 Ez még mindig többe kerül, mint az S7 széria. Amúgy tetszene.Xiaomi Note 6 Pro:
Sajnos ez nem type C-s,általában 1 év a garancia, van ahol kettő, de a hivatalos gyári csak egy.
Ahogy videon láttam egymás mellett az A8-al, hát nekem sokkal rosszabbnak tünt a képe, nem véletlen.
Viszont ha törik akkor az árban is látszódik. Amoled-et nem éri meg cserélni ebben az esetben.
Nem sokkal kerül kevesebbe, mint az A8.Kérdés.Érdemes-e bevállalni az S szériábol valamelyik használtat vagy esetleg A8 vagy Xiaomi
Illetve ha 7 széria akkor sima vagy edge?Köszönettel
KG
Köszönettel -
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Anyosnak kellene egy kis okostelo a gyakorlatilag hasznalhatatlanna valt Vodafone Smart Prime7 (vfd600) utan
Arkategoria 30-max40ezer.
Uj mobil kellene
Lehetoleg fuggetlen esetleg vodafonos.
Meretekben a smart prime az etalon. Sokkal nagyobb ne legyen.
Eddig a Xiaomi Redmi 5a-6a nezegettuk.
Vapaszotokat erore is koszonomNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Ájvé
veterán
válasz nyisziati #133127 üzenetére
Hát azért Meizu M6 Note 4000-es akksival és S625-el bőven a jobban közé tartozik, de akkor idézem a ph teszt:
"Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, és mivel ismerjük a Snapdragon 625 energiahatékonyságát, nem meglepő, hogy a kétnapos üzemidő még átlag feletti használattal is gond nélkül kijött. Böngészni és videózni nagyon sokáig, akár 15-18 órán át lehet, de a tesztkörülményeket mellőzve, a szokásos alkalmazásokat használva, egy aktív kártyával a hálózaton internetezve, a takarékosságra nem különösebben figyelve is 6-7 órás kijelzőidőket láthatunk egy átlagos periódus végén. "
De még a Xiaomi Redmi 6-nak sincs oka szégyenkeznie:
"Az akkumulátor 3000 mAh-ra csökkent, ami tulajdonképpen teljesen átlagos méretű. Gyorstöltés nincs, energiatakarékosság viszont igen: ezt időzíthetjük, vagy töltöttségi szinthez köthetjük. Az üzemidő, az ésszerű felbontásnak és a takarékos 12 nanométeres lapkakészletnek köszönhetően továbbra is elég jó, alapvetően javult az elődmodellhez képest. 150 niten 20 óra offline videózás fér bele, míg böngészni szintén 20 órát tudunk. Átlagos mindennapi felhasználás mellett két napot azért elbír a készülék."
Ha ez neked átlagot sem üti meg akkor nem tudom mi a jó, lehet egy másik univerzumból jössz, de nálunk Meizu M6 Note jónak számít, Redmi 6 pedig simán átlag feletti. -
kitbi
újonc
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni, melyik a jobb? Huawei P20 lite, Honor 8x vagy Redmi note 6 pro?
Kamera, aksi, gyorsaság stb. A kameránál én szeretném, ha este is viszonylag jó képeket lőne, persze a nappali fontosabb, továbbá melyiknek jobb a lencséje? (A Redmi note-nál nem láttam, hogy van e benne fénnyel festés, lassított mozgás, Panoráma, esetleg ti tudjátok, hogy milyen módok vannak benne?)Köszönöm a segítséget!
-
s4tch
veterán
Az S7 mai szemmel nézve nagyon kicsi, nincs ilyen telefon. Ami a legközelebb áll hozzá, és nem S8/S9, az talán a Sony Xperia ZX3.
-
ACE-
addikt
Van egy 1.5 éves Samsung S7-em. Igény támadt Dual SIM-es telefonra, de valahogy nem találtam per pillanat olyan zászlóshajót, ami mindenben megfelelne. Sem az S9/+ sem a Xiaomi MI8 és társai, sem a Huawei P20 és társai nem játszanak. Nekem a Honor, meg a Oneplus is kissé idegen, és nagyon nagyok.
Olyan telefon érdekelne, ami méretileg (nem kijelzőileg) nem sokkal nagyobb mint az S7, dualSIM-es, és minimum olyan sebességre képes, mint az. Ha van ilyen zászlóshajó, csak eddig nem vettem észre, az is szóba jöhet, vagy akár használt még garis jó állapotú.
Az NFC fontos, jó lenne ha lenne benne wireless töltés, vízállóság, 5G-s wifi, és az AMOLED kijelző is elég lényeges. Van valami tippetek? Az S7 dualSIM-esítése nem játszik...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Játékra, Youtube-hoz, képek készítésére keresek:
-~6”-os készüléket
- hosszú üzemidővel
- maximum 80k-ért
- fluid felülettel
- alu házzal
- legyen arany színbenAz ár-érték arány miatt a Xiaomi telói felé húzok, de az Asus Zenfone Max Pro is eléggé kecsegtető.
Melyiket válasszam? -
altecsóka
tag
Kösz a tippeket!
A lesajnálást meg külön a főrumtársnak...DIN 14 040
-
Szabmester03
csendes tag
Üdv!
Huawei p9 liteom van. Megéri lecserélni egy xiaomi redmi 6 vagy egy note 5 re?
Vagy esetleg 50-60 ezer forint környékén valami jó? -
félisten
-
altecsóka
tag
Dagi x5 pro telóm helyett keresek másikat.( két hetes )
A korábbiakhoz képest felüdülés a jó kijelző és a (nekem)
elfogadható ramrom.
A hatos android már gáz,de az igazi szivás az akku.
Az alapokon kivül játékra,netre és zene hallgatásra használom.
Zociálmedia,kamera és navi használaton kivül.
Kinomban vettem hozzá egy (papiron) 8000-es Beez pbankot
de igy meg csak szerencsétlenkedek a két csúszós szarral.
A dagit eladva vennék egy min. hasonló jellemzőkkel biró,
de erős (NAGYON erős ) akkus valamit.
új
max 30 ezer.
magyar garis.
nem websoppos
Pesten azonnal kézbe- és megvehető.DIN 14 040
-
BenHans
addikt
válasz szabonagyur #133113 üzenetére
50 ezer forintot jelöltél meg mint max keret. Ebbe belefér a 3/32-es verzió, ezért írtam ezt és nem a 4GB RAM-mal szerelteket.
Hidd el, nem azért ajánlottam ezt, mert figyelmen kívül hagyom az igényeidet.
Régebben egy 5.5"-os telefon olyan volt mint egy vágódeszka, de az új formatervek és minimálisra csökkentett kávák, elhagyott előlapi gombok azt eredményezték, hogy egy 6"-os kijelzővel szerelt készülék kb akkora fizikai méreteit illetően mint egy régi 5.2"-os.
Próbáltam a felhasználói szokásokhoz igazítva, a kikötések figyelembevételével és a kereten belül maradva megtalálni a megoldást azaz a leginkább használható telefont.
A Mi A2 Lite a Snapdragon 625-tel elég erős ahhoz, hogy ne kapj ideggörcsöt, a kijelzője sem bántja a szemet ellenben a J3 (2017) paneljával, a navigálás miatt pedig jól jön a 4000 mAh akku és a hozzá tartozó jó üzemidő, az android one pedig apró extra ahhoz, hogy a tervezett két évben ne maradjon frissítés nélkül.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nyisziati
veterán
válasz ovics #133120 üzenetére
Nem egyszerű utánukolvasni/érdeklődni. Kisebb boltoknál láttam már olyan visszajelzéseket, hogy használt telefont/tabletet csomagoltak újra és saját garpapírral újként árulták.
Valószínűleg ezek a "remek" akciók többnyire ezt takarják. Ha valódi akciót akarsz, megbízható garanciával, az sajnos sok utánaolvasást/járást igényel. Meg türelmes várakozást.
-
ovics
aktív tag
válasz nyisziati #133119 üzenetére
köszönöm neked is. a családban vannak redmi készülékek és bár többnyire megfelelő, azért nem vennének maguknak újból az illetők néhány nyavajája/hiányossága miatt, illetve nem is érzem azért akkora előrelépésnek a mostanihoz képest, főleg kamerában ugye.
finanszírozásnál igazából azért lényeges a kamatmentes részlet, mert nem szeretek ennyit kiadni egyszerre, viszont emiatt a hülyeségem miatt nem akarok többet se fizetni. erre mondtam, hogy ha valami jó akció van (ahogy láttam 100-110 körül volt pár hete) azt azért inkább kifizetem egyben, mint a 170et részletre. néztem ezeket a gsm-eket, de sajnos nem vagyok képben velük, csak olyan szinten ahogy most utána olvastam, hogy melyik hivatalos forgalmazó és melyik nem. -
nyisziati
veterán
válasz ovics #133117 üzenetére
128 ezertől indulnak az árak.
Mondjuk én a Mobilcorner ill. Elite GSM alá nem adnám, ott 134 ezer, de még az is kevesebb a Telekomostól.Kamatmentes hitelre az edigitalban van, de ott már 176 ezer.
Szerintem jobban járnál, ha nyakadba vennéd a nagyobb boltokat, ahol van 0%-os hitel, és megnéznéd a kínálatot, mert ahogy látom, nálad inkább a financiális kérdés a kardinális, nem a specifikációk, hiszen amit leírtál, annak már egy 50 ezres Redmi is megfelel nagyobbrészt.
[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
köszönöm, jó is lehetne, de kamatmentes részletre szeretném, vagy ha nagyon kedvező akkor egy összegben.
olvastam itt többször hogy szokott akciós lenni a mate 10 pro, tud esetleg valaki valami kedvező árról megbízható helyről vagy 167-ért a telekomtól most jó árnak számít? -
Ájvé
veterán
válasz szabonagyur #133113 üzenetére
Az a gond hogy ilyen méretben nem igazán van készülék, van néhány kivétel, de az vagy nagyon gyenge (mert olcsó belépő szintű készülék) vagy jóval drágább mint a kereted (felső kategória, leginkább Sony gyárt még ilyen kicsi telefont).
Szóval a helyedben átgondolnám az a Xiaomi Mi A2 Liteot.
Mellesleg egy valamit nem veszel figyelembe, régi 5"-os készülékek más nagyjából 5,5"-nak felelnek meg a káva mentesítés miatt. Nekem van egy 5"-os Mi 3-am (jó régi, 5 éve jelent meg) 144 x 73.6 x 8.1 mm mértékkel, Mi A2 Lite 149.3 x 71.7 x 8.8 mm és 5,84"-os. Tény mondjuk hogy Mi 3 maga idejében is nagy kávás mobilnak számított (utódja a Mi 4 szintén 5"-os de jóval kisebb 139.2 x 68.5 x 8.9 mm). Mi A2 Lite elég kicsinek számít manapság, normális mobilt nem fogsz találni ilyen áron kisebb méretben. -
Rebekacska
tag
(#133063) Tapsi75
(#133065) Cyrin
Koszi az ajanlast! -
félisten
-
BenHans
addikt
válasz szabonagyur #133110 üzenetére
Újonnan a Galaxy J3 (2017) lenne, de azt kihagynám.
Jóval nagyobb kijelzővel, de mégis csak fél centivel magasabb, 1 mm-rel szélesebb és fél mm-rel vastagabb készülékházban van egy sokkal jobb készülék, Mi A2 Lite néven, ami 3/32GB-os verzióban be is fér a keretbe.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bazsi08
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont keresnék, 80-120 ezer ft-os kategóriában,Android rendszerrel,5-5,5 "-os képernyővel. Közösségi médiahasználat, böngészés, irodai programok célra lenne és természetesen stabilan is menjenek ezek. Körülbelül 2-3 évre terveznék vele. Jack is szükséges.Melyik telefont ajánljátok?
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
félisten
Telefont keresnék, 2 verzió érdekelne, elvárások ugyanazok de jó lenne látni egy használt vagy új verziót.
Ár: max 50e Ft
Méret: maximum 5"
Honnan? Ha új akkor csak hazai bolt, használt akkor meg különböző aprókról
Mire: netezés (Telenor 4g), email, közösségi media, navigálás, minimál játék talán
Márka: nincs függelmi kapcsolat sehova sem.
Jó lenne 2+ évre de 2 év a cél.
Csak független. -
Atus85
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #133107 üzenetére
Idősnek iPhone xs max ,mert rossz a szeme.
Fiatalabbnak pedig iPhone Xs. Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Kezdő vagyok #133107 üzenetére
Hát pedig lényeges mennyit szánsz rá, ha nem szolgáltatótól lenne akkor 35-40 körül már vannak jó készülékek. T-nél viszont kérdés hogyan veszed, előfizetésre, milyen csomagra, részletre vagy egybe, netán domino (bár én így nem vennék).
Kezelése nagyjából mindnek ugyan olyan, maximum más a menüje (UI), szóval ebben nincs nagy különbség. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Viktor0610 #133102 üzenetére
Két verzió érdekelne:
Idősebb korosztálynak,
Fiatalabb korosztálynak.
Árat nem tudok írni,mert nem tudom,mennyibe kerül valami normálisabb telefon.
Facebookozni,internetezni,youtubezni,képeket nézni,fényképezni lenne használva.
Könnyű legyen a kezelése,megbízható.
Mit írjak még? -
Ájvé
veterán
válasz ZseF1000 #133096 üzenetére
Huawei P Smart vagy Moto G5, kicsit drágábban Nokia 6.1, ha bolti garancia is játszik akkor Moto G5S Plus. Pár Samsung esetleg még játszik (A6, J7) ha az jobban bejön.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Régebben , pár napja írtam hogy telefont akarok venni és tanácsot kérnék. Nos maradtam az Iphone-nal , viszont úgy vagyok vele, hogy 200.000 alatt akarok telefont venni, igazából mindegyik ugyan azt tudja. Kettő között döntöttem volna, az egyik az Iphone 7 a másik pedig a Iphone 8.
Úgy vagyok vele, hogy az Iphone 7 melett döntök, jobban tetszik a fém hátlap , illetve 3 év múlva ugyis lecserélem. Meddig lesz szerintetek támogatva? Rosszul döntök vagy nem? Támogatottság még 3 évig lesz szerintetek?
UI : Iphone 5s-ről váltanék.
-
MODERÁTOR
válasz Kezdő vagyok #133100 üzenetére
Egy kicsivel több támpontot adhatnál, akkor talán nagyobb eséllyel kapnál választ.
Xiaomi 13T
-
DS39
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #133100 üzenetére
T-Home kártyás = Telekom kártyás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest