Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek olyan mobilt, amit használtan (reális áron) 20ezerért be lehet szerezni. Az se baj, ha csak függő van ennyiért.
Prioritások: kis (max 4,2") kijelző, "jó" kamera, android. Azt, hogy stabil, nem hibásodásra hajlamos, nem is mondom.
Márka mindegy.Mit tudtok ajánlani? (Egyébként Z1 compact lenne az "álom", csak az sajnos inkább 30k)
Köszönöm szépen előre is!
-
TGWH
őstag
válasz 123xyz #105270 üzenetére
Köszi a választ.
Az nem gond ha fél évente 3szor megröccen, csak konkrétan a telekomnál lg k4 40 ezer forint lenne, régebbi androiddal, ezek meg már a 6-os verzióval vannak.
Ez a kettő maradt ami 6-os android, meg használhatónak tűnő de olcsó, így e kettő között kéne választani. Egyik gyengébb procival és gpu-val van, de fémkerettel és ujjlenyomatolvasóval elvileg, bár nem biztos, nem mint ha kéne
Még meglesem, de ha eu-ból rendelve nem dobják rá a vámot meg az áfát, akkor tuti e kettő közül választok. Ha rádobják, akkor meg max mennyivel drágulna?Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
őstag
Sziasztok!
- Árkategória. Max 60k
- Használt vagy új: inkább új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy Vodafonenál, esetleg HA-n
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútávra,
- Mire használnád? Telefonálás, netezés, chatelés, fotózás (árkategóriához mérten jó kamera fontos volna)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? max 5" de inkább kisebbVálaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
gianone
őstag
válasz agabe #105293 üzenetére
Szerintem ezt nem nekem akartad írni.
Egyébként nem véletlenül kérdeztem a csomagot, mert ha a társkártya Magenta1 mellé van, akkor pl. az S7 is csak 109800 kamatmentes részletre. És az Edge 139800.
Bár lehet, ez hosszabbításra nem vonatkozik, meg kell nézni. Vagy csak ha még nem vette igénybe.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
agabe
addikt
válasz gianone #105288 üzenetére
Galaxy S7 136 ezer
iphone-ből vagy SE (de abból csak 64-es, mert 16Giga kevés ha fotózol is rendesen) ami hasonló árban van mint a Samsung S7
vagy
iphone 6S 32GB ami viszont már 180ezeriphone 6 és alatta felejtős most már újként. SE akkuidőben elég király, samu meg sötétben még jobb képet lő, nagyobb a kijelző és gyönyörű.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a Vodafone Smart Platinum 7 telót csak a vodánál lehet megkapni? függetlenítve nem?
más néven pldKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
->Raizen<-
veterán
-
kepton
csendes tag
Sziasztok!
Úgy érzem ideje nyugdíjba küldeni a kis iphone 4s-em (amivel még mindig tökéletesen elégedett lennék, ha nem esett volna vízbe)
Hűségidőm most jár le, így szeretnék új készüléket vásárolni kedvezményesen, bár nem tudom mekkora a kedvezmény.Szeretném a a tanácsotokat kérni, hogy milyen készüléket vegyek.
-Telekomnál kapható készülékek közül kell választanom, maximális ár 170.000 Ft 1-2 évet szeretném ha kibírna.
-Munkám során sok képet kell készítenem mindenféle fényviszonyokban. Így fontos, hogy jó minőségű képeket csináljon.
-Napsütésben is szeretném látni a kijelzőn megjelenő dolgokat.
-Egész nap be van kapcsolva a wifi/mobilnet, folyamatoson töltök fel-le felhőből. 1 napot jó lenne ha kibírna az akkumulátor, hogy csak este kelljen töltenem.Oprendszer:
Windows:volt sokáig, de ahogy a készülékfelhozatalt néztem inkább nem.
IOS: Szeretem, de ebbe az árkategóriába ahogy néztem csak a 6, 6s fér bele, nem tudom ér-e annyit, vagy androidosok vannak jobb ár érték arányban.
Android: Ez az a rendszer amitől rég elzárkóztam, samsung készülékeim 1 év alatt meghaltak, más androidos eszközök hamarabb, mindig fagyott, csak a baj volt vele. Nem tudom most mi a helyzet, de nem zárkózom el.Nem szeretem a nagy telefonokat, de talán még egy 5,3-as kijelzővel meg tudok barátkozni.
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
válasz mantequilla #105208 üzenetére
Akkor ezek szerint pl. Samsungot lehet venni akár gsm-boltban is, mert ha elromlik mindenképpen szívás a javítás, figyelembe véve a hazai szerviz "szolgáltatást"?
-
dokee78
félisten
válasz VÁMpír #105281 üzenetére
Melyikre gondoltál?
Mert Redmi 3S Pro nincs.
Redmi 3 Pro és Redmi 3S
De van Redmi 3 és Redmi 3S is. -
VÁMpír
aktív tag
Meizu M3 Note (3+32)
és
Redmi 3S Proközül melyiket válasszam?
ami nem számít:
A B20 nem fontos, az akkuidő se annyiraami számít:
fotózás, kezelhetőség (ne egy Vernee Thor legyen), illetve, hogy több évig lehessen használni majd (pl. a Redmin 6-os Andrioid van) -
ak05
tag
Sziasztok
Én is segítséget kérnék.
Feltételek:
5-5,2" közötti kijelzőFizikai gombok és értesítési led legyen
Magyarországon szeretném megvenni, üzlet és webshop is jó
Ár: 60-70 ezer körül
Új készülék legyen, S6 van most, körülbelül azzal egy tudásut szeretnék
Köszi az ötleteket
-
Csokyka
csendes tag
sziasztok!
Szeretném kérni a véleményeteket, köszi előre is
Leszeretném cserélni a lumia 735-ös telefonom, úgy érzem bármire cserélhetem biztos fényévekkel jobb lesz
néhány fontos szempont
- vagy új telefon vagy garanciában cserélt, esetleg használt 1 év garival ha hibátlan állapotú - 50- max 80 ezer ft-ig
- a szuper kamera fontos lenne, szobában is használható legyen, szobai fényeknél is, télen is (talán ez a legfontosabb!)
- megbízhatóság - ne akkor fagyjon le amikor a legjobban szükség lenne rá (sőt nem megengedett lefagynia )
extrák (nem olyan fontos de előny)
- 3 gb ram
- ujjlenyomatolvasó
- ha a következő 2 évet kiszolgálja anélkül hogy földhöz akarnám vágni
- 5" - 5,2 " szemet gyönyörködtető kijelzőAmire használnám,
- fényképezés (van rendes fényképezőgépünk is nem ahelyett keresem, csak novemberben születik meg a kislányunk és úgyis a telefon lesz kéznél )
- telefonálás
- facebook,messenger (ez tökjó lenne ha működne, képet lehetne küldeni, emailt (a lumia ezeket már gyötrelmesen teljesíti vagy semennyire)
- zene lejátszás, youtubeVan pár kiszemeltem,
Honor 6 ( papíron jobb a 3 gb rammal, de processzorhoz nem értek gondolom az meg gyengébb..viszont árban a legkedvezőbb )
Huawei p 8 lite ( a teszten a kamera jól szerepelt)
Huawei p 9 lite ( van ujjlenyomatolvasó, a kamerát már nem dicsérték annyira, megéri a felárat a másik kettőhöz képest?)
Más ötletet is szívesen fogadok
megbízható LG és Samsung alternatíva is érdekelne ha létezik ilyen -
amol
addikt
Erre valaki?
-Ezek kitkat és régebbi droidok voltak, mm-nál működik már normálisan a fiókba mentés? Ezt jól csinálja az epül.
-Heliumon kívül lehet menteni mással is alkalmazásadatot root nélkül?
-Mit rootolhatok garanciavesztés nélkül?Megnéztem mihez van CM és az új modellek közül elég kevéshez. OP3-hoz van, de az a 4 hét...
-
FRayal
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem is?
- Árkategória: Max 90 K
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlent vagy Telekomost szeretnék, szóval ennek megfelelő helyen. ( új előfizetés nélkül)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 2-3 évet lehetőleg bírjon ki úgy hogy használható marad.
- Mire használnád? Böngészés, navigáció, fényképezés-videózás
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez : Ha lehetőség van rá, akkor WP ne legyen, nem voltak vele túl jó tapasztalataim
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 4.7" - 5.5"
-
attiati
veterán
Nem tudom hogy vagytok vele, de a Huawei G8 piszok jól néz ki, ma néztem westend MM-ben.
Még ha túlárazott is
-
123xyz
aktív tag
Használhatóak ezek, csak ilyen árszinten el kell fogadni, hogy még ha hardveresen rendben is van a telefon jó esetben, kisebb szoftveres hibák szinte biztosan előfordulnak. Nálam a Doogee X5 Pro is hasonló kategória, ritkán de előfordul, hogy kell neki pár másodperc mire az alkalmazások váltása közben magához tér. Bő fél év alatt kb 3-szor indult újra használat közben... szóval ilyenek. De ennyi pénzért nem is érdemes csodát várni, igazából szinte bármelyik telefonban a 2 GB RAM az, ami nagyon sokat dob a használhatóságon - már az alsó kategóriában is ilyeneket érdemes nézni, a többi tulajdonság kevésbé lényeges. (A 16 GB tárhely is jó pont, bár ez általában a 2GB ram mellett meg szokott lenni.)
Ha konkrétan e közül a kettő közül kéne választani, akkor én a másodikat választanám, de érdemes lenne még szétnézni néhány másik oldalon is az olcsó mobilok között, hátha akadnak még jók.
(Nem mindegy azért az sem, hogy Kínából rendelsz (áfát rádobják majd nagy eséllyel a telefonra), vagy EU raktárból.)
-
dokee78
félisten
30k alatt van most valami új Best Buy Androidos készülék?
Mint korábban volt a Doogee X5 Pro,sajnos azt már nem lehet kapni az EUstocknál.1,5 GB RAM<
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz 123xyz #105266 üzenetére
Köszi.
Netezni, zenét hallgatni, olvasni. Meg egy kicsit játszani, de nem a legmegterhelőbb játékokkal.
Abból indultam ki, hogy 20-30 között használhatatlan szarok vannak a 3 szolgáltatónál, erre linkelték ezeket. 40 körül már vennék, azok már használhatóak, pl. lg 4k talán, de annyit meg nem fizetnék érte független telefonként meg ugyan az, vagy olcsó és szar, vagy drága...
Sony walkman egyetlen baja hogy nem tudja elérni az sd kártyát. Meg jó lenne egy fokkal nagyobb kijelző.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
123xyz
aktív tag
Az első az használható, csak a procija gyenge egy kicsit, szóval inkább alapszintű felhasználásra lehet jó (játékra nem), amúgy van itteni tesztje is: ITT.
A másodiknak, jobb a procija, tud 4G-s netet, és nagyobb a kijelzője (ez nem előny vagy hátrány, csak tény), viszont az általad linkelt oldal szerint majd' 200 gramm, az azért durván le tudja húzni az ember zsebét... (bár az elsőnél is 180 grammos tömeget írnak, az se kevés)Az a fő kérdés, hogy mi lenne a felhasználás célja, mik az elvárások (telefon / kijelző mérete, 4G net kell-e, stb.)
-
curiousp
kezdő
Nehéz követni a kínai gyártók termékeit. Valaki felhomályosítana a Lenovo Zuk Z2-ről? Ez Eustockon nem elérhető? Várható most olyan kínai gyártó terméke (Xiaomi, Meizu), amire érdemes várni? Valamelyikből jön egy Note 4, ugye? Pixelek gondolom magas áron jönnek, szóval azokat elfelejtettem.
-
TGWH
őstag
Kaptam tippet, azért durva az ilyen telefonokat milyen áron vesztegetik a magyar boltokban...
Ezek kb. mire elegek a mai világban?http://www.tinydeal.com/leagoo-m5-mtk6580-quad-core-50-hd-android-60-touch-id-3g-phone-p-160494.html
http://www.tinydeal.com/oukitel-u7-plus-55-hd-mtk6737-64-bit-quad-core-android-60-4g-phone-p-161895.html[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
dokee78
félisten
válasz Zalaym #105262 üzenetére
3 GB RAM
B20 LTE,bár ha csak nagyobb városban vagy akkor nem fontos.
Nem olyan drága.[ Szerkesztve ]
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Tényleg utolsó kérésem, ígérem!
Huawei P8 Lite vagy Xiaomi Redmi 3S
Nem tudok dönteni közöttük.
-
lezuvius
őstag
válasz formula01 #105254 üzenetére
Akkuido miatt P9/H8-0+3-6p sorrendbe allitanam az altalad felsoroltakat. Pixelekrol kb mar mindent tudni. Talan erdemes rajuk varni, de arban nem szamitok semmi baratira
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
amol
addikt
válasz Shingen #105247 üzenetére
Hátul. Ujjlenyomat olvasóra nincs szükségem, viszont a telefon többnyire az asztalon van, nem akarom csak azért felvenni, keresgélni a hátulján a gombot hogy aztán visszategyem tehát azok a modellek amik nem oldhatók az előlapon valamilyen megoldással nálam nem játszanak sajnos (oldalán sem). Tudom hogy az a trend hogy ha egyik van nincs a másik mert "sokat fogyaszt", de van aki mégis meg tudja oldani.
Eddig az S7 és az OP3 között gondolkoztam és bár az S7 nem független lenne afelé húztam a könnyebb beszerezhetőség/support/kiegészítők/qi/IP védelem és a kézhezállóbb méret miatt viszont a közelmúltban szívtam nem rootolt eszközről való mentéssel (Helium sem mentett alkalmazásadatot) így aztán root lett a vége de ez S7-nél nem jó ötlet. Ebből kifolyólag felmerül pár új kérdés.
-Ezek kitkat és régebbi droidok voltak, mm-nál működik már normálisan a fiókba mentés? Ezt jól csinálja az epül.
-Heliumon kívül lehet menteni mással is alkalmazásadatot root nélkül?
-Mit rootolhatok garanciavesztés nélkül?Tudom túl sok a paraméterem de a rá szánt összeg rugalmas. Megvárom a Pixel és az XZ árakat, ezekre kíváncsi vagyok. Z5 is tetszik de S7 áron adja a szolgáltatóm annyit meg nem hiszem hogy ér.
-
Daywalkerke
aktív tag
Asus Zenfone 2 laser mobiltelefonnal kinek milyen tapasztalatai vannak a 6-os Androiddal?
[ Szerkesztve ]
-
Ataxia
tag
Üdv
55 ezer környékén keresek okostelefont újonnan.
A kínai gyártó két modelljét néztem ki.Érdeklődnék, hogy a Xiaomi Redmi 3 pro vagy a Xiaomi Redmi 3s prime lenne a jobb vétel?
Mi a lényeges különbség a két modell közt? -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Jelenleg egy Lumia 640 LTE-t használok, ezt cserélném droidos telefonra. Korábban már használtam droidot, 2.3.x-4.2.2-ig, most visszaváltanék.
A vásárlásra szánt összeg 100, maximum 150e Ft. Az elvárásaim a következőek lennének:
Minél jobb support, szeretnék még 1-2 főverziót legalább megkapni. Nem feltétlen ragaszkodom a gyári támogatáshoz, de akkor szeretném, hogy xda-s körökben népszerű legyen.
Méret min. 5 max 5.5 col, de ne túl nagy kávákkal lehetőség szerint. Fontos lenne az ujjlenyomatolvasó megléte.
Lehetőség szerint jó lenne ha a képernyő alatt lennének fizikai gombok, de nem létszükség. Képernyő minimum full HD. Dupla koppos feloldás előnyt jelente.
Lumia 640 és a Win10M egyik kedvenc funkciója számomra a glance screen, ha van ilyen megoldás droidon is, akkor az úgyszint előnyt jelentene. Szeretnék valamennyire prémiumabb érzésű telefont, műanyag tepsi nem érdekel.
Kamerával kapcsolatban nincsenek túl komoly elvárásaim, de persze minél jobb, annál jobb.
Játék közbe lehet a telefonon, de nem szempont, viszont a használat közbeni folyamatosság, valamint a multitask igen, ezért szükség lenne min 4 Gb ramra.
Belső tárhely amennyiben a telefon nem bővíthető sd kártyával minimum 64 Gb kellene, amennyiben bővíthető elegendő 32 Gb is.Amik között gondolkodom:
OnePlus 3
Honor 8
Google Pixel amennyiben megjelenik, és belefér kb 150e Ft-ba
Nexus 6P esetleg
Huawei P9Leginkább az OnePlus 3 valamint a még meg nem jelent Pixel fele hajlanék. Várom a javaslataitok, ha tudok jobbat, más ajánlatokat is szívesen fogadok. Köszi a segítséget.
Szerk.: Kifelejtettem, de egyik legfontosabb. A telefont minden éjjel tölteném, viszont fontos lenne nekem, hogy az egész napos használatot stabilan bírja, 5-23 ne kelljen a töltővel az aljzatot keresnem normál hasznlat mellett.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni telefon választással kapcsolatban !
- Árkategória. 30.000 Ft maximum
- Használt vagy új? Igazából, ez mindegy
- Hol vennéd meg? T-mobilos kártyám van.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Olyan 2 évre.
- Mire használnád? Internetezés / telefonálás / sms / néha ellőnék pár képet, videót
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Volt már Simbian ( E51 ) meg most Android ( Huawei y300 ). Igazából a Simbian megbízhatóbb, gyorsabb volt, de az Androidtól nem riadok el
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Itt nincs konkrét elképzelés.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm telefont szeretne venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Fényképezés, zenehallgatás és üzem idő lenne számára a legfontosabb.
Árban 100-120eFt közt gondolkodik, de nem szeretne smasung vagy iphone telefont.Tudnátok ajánlani valamit ami az elvárásainak megfelelne?
-
lezuvius
őstag
válasz bajtokarpi #105248 üzenetére
Jelenleg ez a ketto telefon szamit jo vetelnek ilyen feltetelek mellett. Ketto kozul meg neked kell calasztani. Javaslom, hogy tapogasd meg mindkettot vasarlas elott a T-nel.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Okos telefon vásárlás előtt állok. A véleményetekre, szakmai tapasztalatotokra lennék kíváncsi. A keret 130k,T-nél lenne vásárolva. Ami lényeges szempont, hogy villám gyors legyen, ne legyenek akadások. Bővíthető memóriával rendelkezzen, és ami nagyon fontos szempont lenne még, hogy a fényképező része legyen nagyon jó minőségű, még esti fénynél is (szobában is). Fontos még a termék jövőbeni támogatása is (ne úgy, mint a mostani telefonomnál SG Alpha :-( ). Amit néztem az a Huawei P9, Honor8, de bármi más ami megfelel a kritériumoknak, és ajánljátok szóba jöhet.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
csanady97
tag
P8 lite megéri még?
-
gianone
őstag
válasz Mannacska #105237 üzenetére
"ezért kérem ajánljatok valami hasonló tudású androidos telefont, 20-25 ezer forintig"
Innen indultunk. Újat itthon szerintem nem igazán kapsz használhatót ennyiért. Amit említettél, meg többszörösen drágább, erre utaltam.
Ha kapsz Moto G-t használtan, azzal jól járhatsz.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
dokee78
félisten
válasz bekebazsi #105236 üzenetére
Én a Honor 8-at fogom választani.
Tok nélkül leejtésnél szerintem szépen össze törik az elő és hátlap.Honor 8 vs. Huawei P9 Öszehasonlitó videó
Az a plusz 1 GB,majd jól jön később.
Dual Sim (Dual Active)Nem tudom van-e védelem a P9-nél,de a hőelvezetés szempontjából talán jobb z aluminium..
[ Szerkesztve ]
-
Mannacska
újonc
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok,
40-70 ezerig milyen telefont ajánlotok?
5" telefont keresnék, néztem a Meizu M3s-t arról van valami véleményetek?
A google Nexus 5x 32gb már sajna 80 felett van.
Esetleg még használt I5s?
Válaszotokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz dokee78 #105224 üzenetére
G5-t csak rovidtavra valasztanam, mert a kialakitasabol eredo hibai vannak (akku elkezd lotyogni benn, illesztes nem passzentos elegge...)
Honor-t csak abban az esetben tudom ajanlani ha jatekra tenyleg nem kell mert viszont a plusz funkcioji az EMUI-nak nagyon megtudjak konnyiteni a mindennapi hasznalatot (FP featurei,UI testreszabhatosaga...)
S7 meg egy izzig-verig csucsmodel keves kompromisszummal de mara mar egy kisse funkcioszegeny UI-val.davidrobert1
P9 lite ha fontos a jo uzemido, iPhone 6 ha meg 2-3 evig akarod hasznalni.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
dokee78
félisten
válasz ->Raizen<- #105225 üzenetére
Igen,ezért is hajlok afelé inkább.
Igazából ez a SOC is kiszolgálna bőven,főleg annak tudatában,hogy korábban még a Huawei P9 Lite volt tervben.2k és 4k felvétel abszolút nem érdekel.
Akkor azt hiszem maradok a Honor 8-nál,bár jó lenne,ha a Telekom behozná a feketét is.#105228 lezuvius
Ki is felejtettem negatívumként,hogy hosszabb távon ez a modularitás mekkora hátránya lesz,mikor lötyögni fog és ragasztószalaggal kellesz fixálni.2 Sony csalódás után azzal a céggel befejeztem,jelenleg egy Huawei G620s-el szenvedek,de bejön az EMUI felület.
Mondhatni az összes droid felület közül ez tetszik a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
davidrobert1
újonc
Sziasztok! Szeretnék venni egy telefont 90ezer körül! Nem szeretném hogy nagyon kínai legyen, huawei-t még elfogadok, de többet nem. A választásaim erre estek:-Sony xperia m5
-Huawei p9 lite
-galaxy a5(2016)
-htc one a9
-iphone 6..
Ha van valami jobb telefon, akkor azt írjátok le! Előre is köszi -
dokee78
félisten
válasz bekebazsi #105222 üzenetére
Dual Active!
Topikjában vagy egy videó tesztben mondták is,hogy működik rendesen.Media Marktos dolgozók szakértelme sokszor megkérdőjelezhető.
Elég sok amatőr dolgozik ott.Más:
Én is nehezen döntök telefon ügyben.
Csak Telekom készlete a választási opció.
LG G5:
+OIS kamera
+SOC-felület
-külső
-2k kijelzőSamsung Galaxy S7:
+OIS kamera
+SOC
+IP68-kopó készülék ház
-kopó ujjlenyomat olvasó
-2k kijelző
-beéghető AmoledHonor 8:
+Dual Active
+4 GB RAM-nincs kijelző védelem
Ezek számomra az előnyök és hátrányok.
2k kijelzőre nincs szükségem igazából.
Nem tudom mennyire lesz hátrány a 3 GB RAM,ha megjelenik a Nougat,mert ott van még alternatívaként a Huawei P9 is.Bár november és december körül még jöhet új készülék.
[ Szerkesztve ]
-
-
fericske
addikt
válasz Mannacska #105202 üzenetére
Három és fél éve használom az enyémet. Kifogástalanul működik mint 1 hetes korában, ugyanúgy 2 napos üzemidővel, semmit nem romlott az aksija. Ugyan 1 magos proci van benne, de az egy intel atom proci, pariban van a 2 magos procikkal (simán viszi a 3d játékokat is - need for speed pl. - , csak hamar lemerül tőlük).
Sosem volt karcolásvédő az előlapján (védőtokban sem volt sokat), és fikarcnyi karc sincs rajta.
Minőségi cuccokból van összerakva.
Egyszerűen nem találok olyan telót amire lecserélném, pedig újabban nézegetem őket, de azt is csak azért mert tech mániás vagyok, nem azért mert le KELLENE cserélnem. -
gianone
őstag
válasz Mannacska #105216 üzenetére
Soha nem vettem használt telót. De ez egy HD kijelzős 2 GB RAM-os, 16 GB tárhelyes telefon, 6.0-ás androiddal. Ha nem romlik el, nem tudom elképzelni, hogy ne feleljen meg. Még csak nem is kínai csoda. De mondom, menj be BLU topikokba, és olvasgass. Az A5 80-100000 forint, a tavalyi is 70-80, azt nem értem, hogy gondolod negyedáron.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
hroberto
veterán
válasz Rypejakten #105214 üzenetére
Ha szeretted a Windowst, ott a Lumia 550.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Rypejakten
addikt
sziasztok!
megadta magát az évek óta használt, szeretett Lumia 530-am, így új telefon után néznék.
nagyjából 35-45 ezer forintot szánnék rá, van jelenleg jobb alternatíva a Xiaomi Mi4-C-nél?köszönöm!
-
Regiee
aktív tag
válasz mantequilla #105204 üzenetére
Igen a garancia ami eltántorít.
Ez a meizu mx6 amit most kinéztem. Azzal jól járnék szerintetek iphone 5s után?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
mantequilla
aktív tag
A meizu-ról egyébként mit kell tudni? Én még nagyon régről úgy emlékszem rá, hogy az iphone gyilkos. Kb akkoriban foglalkoztam utoljára telefonokkal
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz FRayal #105210 üzenetére
Az mx6 felsőbb kategória, nagyobb teljesítményű SoC kissebb akkuval. Az M3note gyengébb SoC nagyobb akkuval. Az , hogy megéri neked a +30k t a felhasználási szokásaidnak megfelelően kell magadnak eldöntened. Pl. játszol a legújabb 3D-s játékokkal? Akkor vedd az mx6-ot, de ha alap dolgokra használod a telót és nem vagy annyira tech őrült, akkor elég lesz az m3 note is és mellé kapsz remek üzemídőt is.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
FRayal
tag
Sziasztok!
Új készülék vásárlása előtt állok, és eg dolgot nem nagyon tudok magamban eldönteni hozzá nem értésem miatt.Kinéztem még nyáron egy Meizu M3 Note telefont (3/32) most pedig megláttam a nagytesóját az MX6-ot. A kérdésem az az lenne, hogy megéri az a plusz 30 ezer? Tudom hogy vannak erősebb telefonok vagy ilyen-olyan plusszal rendelkezők de a Meizu formavilága jön be a legjobban így mindenképpen tőlük szeretnék vásárolni. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
mantequilla
aktív tag
válasz #46372352 #105207 üzenetére
De arra célzok, hogy olyan, hogy gyári garancia tulajdonképpen nincsen tehát nincs is értelme drágábban megvenni az mm-ben.
Én hajlok rá ha elromlik a telefonom megjavítom magamnak. Szeretem a Jerryrigeverything nevű youtube csatornát figyelemmel kísérni és ott elég sok szétszedős videót láttam már. Nem sokkal bonyolultabb egy pc-nél csak ugye minden kicsi. Meg ezek a ragasztós megoldások nagy szívás.
-
mantequilla
aktív tag
válasz #46372352 #105205 üzenetére
De ha úgy nézzük az MM-ben meg a többi a normál boltban kifizetjük a +30-40e ft-ot a gyári garancia miatt ami ezt jelenti.
A gsm boltban(ahova én még bemenni sem szeretek mert süt az eladóról, hogy leakar húzni) megkapjuk olcsón a telót bolti garanciával, a bolti garancia meg ugyanúgy azt jelenti, hogy beküldik a tmx-nek vagy valami hasonló csöves szervizbe.
Tehát a semmire fizetjük ki a felárat gyári garancia címén.
-
gianone
őstag
válasz Mannacska #105202 üzenetére
Ez egy amerikai gyártó telefonja. 28500-29000 forint ide szállítással, magyar ÁFA-különbözettel, ha ennyi még belefér. Viszont specifikációra elég emberi. Ha van kint ismerős, akkor 25-ből épp kijön.
Fórumban érdeklődj utána, milyen tapasztalatok vannak a gyártó telóival. Ennyiért szerintem nagyobb csodát nehéz várni.
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest