- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juliensorel
őstag
válasz
Laza... #126371 üzenetére
Én a "lassú töltés" cimszoval fémjelzett spam-el már nem is foglalkozom, tök mindegy mit dugok bele; eredeti Apple 2.1A, eredeti samsung 2A, ha nem a hozzá adott gyari töltő akkor kiírja, hogy nem fog elég gyorsan töltődni
full kamu, pici 5200mAh-s power bank kb 10 perc alatt ratölt 10- 15%-ot....
-
todie
tag
válasz
Laza... #96437 üzenetére
3 napja van nalam egy 5s gyumolcs... utalom: nincs ertesitoled, szar a fogasa, nem tapad hozza a szilikonos rogzitohoz a kocsiban, kiallnak a gombok az oldalan, ezert rossz hozzaerni, nem tud jb nelkul rezegni sikeres hivas eseten. mindezekre rajon meg, hogy kiakaszt, hogy egy majdnem 100 ezres valami van nalam. ugy erzem, hogy o birtokol engem es nem forditva. a merete egyebkent idealis. az itunes-tol is a falramaszom... utalom.
-
-
Kickass
őstag
válasz
Laza... #74136 üzenetére
Látom, de pont abba gyengébb ami nekem elöl van a prioritások közt. A másik kettő jóval nagyobb mint 5", ekkora tepsiket már nem szeretnék mindennap a zsebembe illetve ha az MX4 és a Z2 közt kellene választanom akkor már inkább a Sony szintén a kamera miatt. A cél az Android megtartása egy olyan kamerával ami a DSLR mellett alkalmas pillanatfotókra és videókra, nem akarok egy telefon meg egy tükrös mellé még egy kompakt fényképezőt is magammal hurcolászni.
Bár ezek a kínai modellek már elég bikák hardver és kijelző terén is úgy látom pont abba maradnak még kicsit el ami nekem most az egyik legfontosabb szempontvoyager4.4: Pedig szeretnék kicsit sznob lenni, a 100k környékét azért lőttem főleg be mert nem szeretnék 5" fölé menni és az almát is kihagynám (tehát mégse vagyok sznob/divat
), ha ennél is nagyobb tepsi kellene akkor egyértelmű lenne a választás a Note szériával és még a tabletet is kiváltanám
-
-
-
-
monti0222w
addikt
válasz
Laza... #71678 üzenetére
Pont téged akartalak említeni mint Redmi 2s-t használót, bizonyítva azt, hogy mennyire akadós a Redmi. Kétszer nem esik bele abba a Xiaomi, hogy rosszul optimalizál valamely telot! Arra ők sokkal jobban ügyelnek, plusz veszik azt a fáradságot, hogy a vissza jelzéseket is figyelembe vegyék és javítsák őket!
mzsolty: Lg G2.
-
Jakuu
őstag
válasz
Laza... #71532 üzenetére
Vagy itt GSM Arena Review
-
nyisziati
veterán
válasz
Laza... #70782 üzenetére
Tartalmaz szubjektumot a leírás, hiszen tulajdonosa vagyok/voltam mindkettőnek. Persze a technikai specifikációk azok objektívek.
.
De tényleg ég és föld a kettő, pedig az antutu score (11.000 kontra 26.000) nem mutat ilyen nagy különbséget, a mindennapi használatban mégis óriási a kontraszt. A GPS-t leszámítva még most, bő 1 hónap után is fülig ér a szám. -
-
Norby007
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest