Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni vásárlás ügyében. Ki lett nézve 4 féle okostelefon:
Huawei Ascend Y200 ,Huawei Ascend Y300, ZTE Kis Plus, Sony Xperia Tipo
melyiket lenne érdemes megvenni? Az ár sajnos meglehetősen limitált, max. 31-32k.
Köszönöm a segítségeteket.
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Okos telefon vásárlás előtt állok. A véleményetekre, szakmai tapasztalatotokra lennék kíváncsi. A keret 130k,T-nél lenne vásárolva. Ami lényeges szempont, hogy villám gyors legyen, ne legyenek akadások. Bővíthető memóriával rendelkezzen, és ami nagyon fontos szempont lenne még, hogy a fényképező része legyen nagyon jó minőségű, még esti fénynél is (szobában is). Fontos még a termék jövőbeni támogatása is (ne úgy, mint a mostani telefonomnál SG Alpha :-( ). Amit néztem az a Huawei P9, Honor8, de bármi más ami megfelel a kritériumoknak, és ajánljátok szóba jöhet.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni egy okostelefont, és a Huawei P Smart 2019-et néztem ki neki. Mi erről a véleményetek? Fontos, hogy jól bírja az aksija (tudom ez felhasználó függő), a wifi stabil legyen, és a jelerősségre se legyen panasz.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Srácok most nézem a Samsung Galaxy A40-et. Ez sem egy rossz készülék, bár csekélyebb az akkumulátora a P Smart-hoz képest. Ez 50k lenne. Na most akkor P Smart 2019, vagy A40? Nem egyszerű.
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1-emet szeretném leváltani. A keret 170k. Új készüléket szeretnék. Kiszemelt készülékek Xiaomi Mi9, Samsung S9+. Fontos a jó fotóképesség (esetleg videó is). Stabil wifi+GPS. Fülhallgatón keresztül legyen megfelelő hangerő, és szóljon jól (tudom ez a fülestől is függ). Az 1 napos üzemidő legyen meg átlagos használat mellett (zenehallgatás, netezés stb.) Mi a véleményetek?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Huawei Mate 20Pro, Huawei P20Pro, Xiaomi Mi 9. Fontos a legjobb fotóképesség, esetleg videó (bár azt annyira nem használom). Terméktámogatás, stabil gördülékeny rendszer, és szóljon jól, kellő hangerővel fülhallgatón keresztül. Akkumulátor minimum 1 napig bírja, átlagos felhasználás mellett. Ti melyiket választanátok?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Asszony pár perce rommá törte a Mate 20 Lite készüléket. 110k-ért szerintetek mi lenne a legjobb választás? Xiaomi telefont nem szeretne?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egy idősebb hölgy ismerősünk okostelefont szeretne venni. A keret max. 60k. Átlagos használatra kellene. Szerintetek mit lenne érdemes vennie?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz lsebestyen #168472 üzenetére
Szia.
Köszi az ajánlást átadom neki. bár nem tudom, hogy Telenor előfizető-e.
Kabri neked is köszi.battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Árkategória.
120k.
- Használt vagy új?
Új.
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszú
- Mire használnád?
Stabil jól működő készülék kellene. Jó akkumulátor idővel rendelkezzen, megfelelő stabil wi-fi-vel. Leginkább telefonálásra, és interneten keresztüli videós beszélgetésre lenne használva, megfűszerezve multimédiás tartalmak nézésével. Ne akadjon, ne szaggasson, legyen jól működő a rendszere.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Lényegtelen.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6,4"Édesanyámnak venném, a jelenlegi készüléke lassan használhatatlan lesz.
Első blikk-re egy Samsung A33 5G-re gondoltam, de abban se töltőfej, se fólia, se tok nincs, így még arra viszonylag sokat kellene költeni. Így jött képbe egy Realme 9 pro+. Mit gondoltok? Egyedül a készülék támogatása aggaszt leginkább.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest