Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz ->Raizen<- #105496 üzenetére
Pedig ahogy olvasgatom a topikot más is venne kis telefont, szóval igény az volna rá...
De valamiért mégsem gyártanak....
Z1 compacthoz képest nem vagyok benne biztos, hogy a z3c, pláne a z5c megéri a dupla felárat?Még a Moto X tetszene, de nem bővíthető. 64GB-os pedig nem találtam emberi áron... sőt, egyáltalán nem...
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gianone
őstag
válasz diegho #105497 üzenetére
Csak az amazonos gyári garis, tuti forrásból, biztosan nem újracsomagolt stb-stb. És egyébként bármelyik másik országba rendelve az is bőven 70 alatt van (magyar ÁFA-többlet). Tehát ha van kint ismerős vagy akár pl. a Felvidéken vagy Ausztriában, simán megéri.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
diegho
nagyúr
-
->Raizen<-
veterán
-
ghiottone
nagyúr
216 font (~74 ezer forint) szállítással együtt az angol amazonon a Moto G4 Plus single sim - ha nem használod játékra jobban jársz vele + nagyobb a CM közösség is mögötte. Vernee-t nem vennék...
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
fabri07
aktív tag
-
beg
veterán
válasz mantequilla #105481 üzenetére
Mégis hol spóroljon a gyártó? Olcsó is legyen, tudja fél áron azt amit a nagyok, de bírja ki azt, hogy pótos kamazzal ipszilonozol rajta.
Olcsó, zászlóshajó, márkás. Csak kettőt választhatsz a három tulajdonságból. Nem lehet, hogy te akarsz kicsit sokat?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
fape
senior tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a mostani moto g 4g (peregrine)-m. Abban kérnék segítséget, hogy mire.
Egyelőre szemezek a Vernee Apollo Lite-tal. Viszont több helyen is láttam, hogy nem biztos a legjobb választás a saját kategóriájában (60-80.000Huf). Játszani nem szoktam, netezésre (chrome jó pár tab), filmnézésésre zene hallgatásra lenne szükségem.
Számomra fontos, hogy legyen hozzá CyanogenMod. Akár unofficial, de az is elég ha van ráigéret.
Pont ezért is van B tervként még a Vernee Thor is a csőben. Tudom, hogy nem egy kategória a kettő, de az legalább best buy saját szintjén (és talán még cm is lesz rá)Bármilyen márkájú/modellű tippet szívesen fogadok, legyen az nagy vagy kicsi, eu/us/kina
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Emu
őstag
válasz mantequilla #105488 üzenetére
Tavaly a Honoromat 70k-ért vettem karácsony környékén...egész évben 100k környéke volt előtte.
-
Emu
őstag
Mit gondoltak Huawei P9 ára karácsonyi akciókban lemehet 100k környékére?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, jó áron hozzájutnék egy meizu mx3 hoz, még garis szép állapotú, érdemes megvenni, csak telefonállás, néha youtube meg face , most egy régebbi nokiám van, 5800 szeretem de már kevés, köszi
-
w.miki
veterán
Haldoklik az S4 mini-m, egyre több hibája jön elő, nem hallanak, csak úgy kikapcsol...
Gondolkodom másik telefonon.
Minél kisebb méretben szeretnék egy erős Androidos telefont B20 LTE-vel, bővíthető, vagy alapból nagy (min. 32GB) tárhellyel.
Függetlenül, egy szép használtat.
Ha jól néztem, csak Zx Compact-ok jöhetnek szóba.
Persze minél olcsóbban, de ha megéri a felárat, akkor elmehetek 30etől akár 80e-100e-ig, de csak ha tényleg annyival jobb.
Ebből talán a Z1 compact a legjobb ár/érték arányú?
De nem rajongok a Sony telefonokért, sok rosszat hallottam róluk, van más alternatíva 5" alatt?
4" lenne a tökéletes nekem (Defy2), de ilyen biztosan nincs.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
amol
addikt
A kék szolgáltató kihozott új tarifacsomagokat és az M-esben levitte a G5 és az Xperia X árát 150 körülről 98-ra és 90-re. Így már érdekesebbek. Az X jól kézreáll, bár tudom hogy teljesítményben alulmarad és a virtuális gombok miatt kisebb a kijelzője mint az S3-nak valamint hivatalosan nem vízálló. Az S7 maradt 145, mehetne az is lassan.
Más: Euronicsban van kedvezmény okostelefonokra vasárnapig, elmentem de a kedvezménnyel együtt sem éreztem őket olcsóbbnak mint máshol ráadásul le van zárva mindegyik kóddal így kipróbálni sem lehet őket.
Egyben van nagyon a HTC 10, kár a domború hátlapért.[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
Huawei P8, vagy Samsung S6?
Elsődleges szempontok, hogy 2-3 évig lehessen használni (email, fotók, navi), gyors kamera, jó üzemidő.
Üzemidőben úgy tutom az S6 elvérzik, a P8-tól meg a support miatt fosok, nem tudom mennyire lesz stabil a rendszer hosszú távon...
-
Ájvé
veterán
válasz mantequilla #105478 üzenetére
Nem is tudom melyik telefonról híresült el arról, hogy zsebben (szűk farmer) is meghajlik.
Nem tudom mennyire bírja a Mi5, de én is tudok videót csinálni, amiben az egyik mobilt széttöröm, még a másik nagy nyögés közepette sem törik el.
Ha strapabíró telefon kell akkor Moto X vagy Z Force a megfelelő választás, a többit hagyjuk.
Azt meg ne gondold már, hogy egy fém lemez árán spórolnak annyit! Nevetséges! Iphone és más brand telefonok esetén pont a márkát fizeted meg. Előállítási költségben semmilyen lényeges különbség nincs, ezeket kiszámolták, iphone-t az ára negyedéért állítják elő, persze van marketing meg minden egyéb költség, de haszon majdnem a fele marad így is. Samsung, Sony, HTC szintén hasonló szinten előállítás költség 2-3 szorosáért adják, nem véletlen a legdrágább telefonok.
Mi 3 nálam nem hajlott meg zsebben, igaz nem is feszegettem.[ Szerkesztve ]
-
RohenHun
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátom szeretne új telefont venni. Paraméterek:
Ár: 30-45e
Új, független
Hosszabb távra
Általános használatra
Op. rendszer mindegy
4,5-5,1 col között. (Szóval ne legyen nagyon nagy)
Tudnátok segíteni nekünk, hogy mit ajánlotok ebben az árban? Előre is köszönjük a segítségeteket! -
mantequilla
aktív tag
válasz lezuvius #105434 üzenetére
Nincsenek minőségbeli problémáim a Z5 compacttal. Méretbeli van. Van egy 4.3-as samsungom aminek szemre nagyobbnak tűnik a kijelzője. Ma újra megnéztem az MM-ben, vittem magammal egy vonalzót, hogy megmérjem a kijelzőt, és bár tényleg nagyobb méreteiben, de viszont keskenyebb és a virtuális home gomb is elvesz egy sávot tehát összességében kisebb mint most az enyém így kiesett.
Tapogattam 5.2-es P9-et is de az már egy kétkezes teló, túl nagy nekem, max 5 colig tudok felmenni. A sima xperia x elég jól kézreállt de az egy elég túlárazott modell.
Xiaomi-t meg ezért nem fogok venni:
Fele árban adják a snapi 820-at 4gb rammal, valahol meg kell spórolni a gyártási költségeket...
-
Gabis
őstag
Sziasztok,
szerintetek P9 Lite vagy Samsung Galaxy A5 2016. -
->Raizen<-
veterán
válasz Genova1983 #105469 üzenetére
Xiaomi redmi note 3 pro se, ezeket hagyjad sztem.
-
NoOne1976
őstag
A Xiaomi Redmi 3S és a 3S Prime között mi a különbség még a 2/16 és a 3/32Gb memória mellett?
Mindkettő ujjlenyomat olvasós?
-
Casmir
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Navon Mizu M502 telefonomat le kellene cserélni, mert az aksija döglődni kezdett (vettem már másik aksit bele) és a kijelzője rosszalkodik, vannak bizonyos sávok, foltok, ahol már nem érzékel.Méretével maximálisan meg vagyok elégedve, így az 5,5' maradhatna, de ha csak 5-ös, az sem baj.
Viszont neten szörfölésre, viber, massenger, facebook használatra, mailezésre, BKK menetrendhez -GPS- és fényképezésre használom. Időnként zenét is hallgatok rajta. Játszani nem nagyon, max. szó kirakósat, de az elenyésző.Szemezek nagyon a Veerne Thorm-al, a 3G ram, és a 2 SIM kártyán felül SD kártyás bővíthető tárhely (ez fontos nekem!, 8 mag meggyőző.
De most megnyitottam az Eustock oldalát és rögtön gondom lett.
Több telefon is számításba jöhetne anyagilag, de nem tudok választani, nem értek hozzá.
- Meizu M3S (igaz csak 2 G ram, de 3020 -as aksi)
- Xiaomi MI 4C Standard (DualSIM technológia (Dual Standby), 2 db. micro SIM)
- Meizu M3 Note (szintén 2G ram, de 4100-as aksi! 1 SIM + 1 SD kártya?)Ennél a háromnál nem tiszta nekem a dual sim mellett tehető be a bővítő kártya, vagy a SIM kártya darab száma csökken, ha tárhelyet SD kártyával akarom bővíteni?
Ha veszítek SIM kártyát SD kártya miatt, akkor nem kérdés, hogy Veerne a befutó, hisz ott ha jól tudom mehet a 3 db kártya egyszerre?!Válaszokat előre is köszönöm.
Szép estét.:-)
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Telefont vásárolnák a Telekomnál,előfizetés hosszabbítással.Középkategóriában gondolkodok és legalább két évig szeretném használni.Méretben 5"-5,5"-ig szeretnék.Most váltanék androidra,eddig windowsos,előtte pedig symbianos voltam,így tapasztalatom és előitéletem egyik gyártóval sincs.
A jelöltjeim:
-Samsung Galaxy A5 2016
-Huawei P9 Lite
-Huawei P8 (már ez is középkategóriás árban kapható)
-LG K10
-Honor 7 LiteAmit szeretnék:stabil szoftver,gördülékeny,akadásmentes használhatóság,jó kamera,jó látható kijelző napfényben is.
-
amol
addikt
válasz csabika69 #105461 üzenetére
A 4.3-as gyári ilyen sajnos. Nekem ez jól bevált boeffla kernellel, stabil és van egy sor plusz funkció (pld. ultra power saving mode). Note 4-es romot portoltak hozzá. Nem kell túlzásokba esni az Aroma-ban (csak a szükséges opciók kellenek) és egész használható a telefon.
Van rá hivatalos CM13 is, még nem próbáltam de be van tervezve.
[ Szerkesztve ]
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz gianone #105466 üzenetére
Összehasonlítottam 5 random telefont különböző árkategóriában, az expansys-os és az itthoni olcsóbb, de rendes gyári garit adó shop-ok áraival. ~20-25 százalékkal drágábbak az expansys-os árak. Az "ízelítői" alapján ~10-12%-kal adja olcsóbban ahhoz képest, nagy matek nem kell a többihez. De mondom valaki cáfoljon meg nyugodtan, lehet én néztem be valamit.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Ochocinco46 #105464 üzenetére
Én se értem. Igaz, csak fehérben dual SIM-es brit Amazonon a Moto G4 Plus, de magyar ÁFA-többlettel, szállítással kb. 73000 (216,41 font). Természetesen gyári garival. És ebben semmi okosság vagy akció nincs még.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
aktív tag
Vettünk egy Moto G4 Play-t. Ha valakinek kérdése volna vele kapcsolatban, bátran kérdezzen sajnos az itthoni fórumokon nagy kevés infó található róla, pedig szerintem jó kis telefon (mondom ezt Nexus 4 tulajként).
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz ghiottone #105459 üzenetére
Mielőtt vettem a telóm, néztem a hirdetéseit, de egyszerűen nem értem, hogy mért jó árak azok. A legeslegdrágább árakhoz képest(expansys) hozza akciósan, ami még mindig iszonyat drága. Mondjuk az én N5x-em esetében még "akciósan" is 20k-val több, mint egy itthoni shopból ugyanúgy gyári garival. (
nem értem, lehet, hogy értelmezési gondjaim vannak?) -
ghiottone
nagyúr
válasz Hannibal88 #105456 üzenetére
Moto G4 Plus. Hardveraprón keresd bazsc20one hirdetését.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kutga
nagyúr
válasz Hannibal88 #105456 üzenetére
PH!-n keresztül Moto G4 vagy G4 Plus, a kamera miatt inkább utóbbi.
A gps nem tudom mennyire jó, iránytű szenzor pl. nincs benne.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Hannibal88
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mobiltelefon vásárlásban:
60-80K körül keresek SmartPhone-t
Androidosat
amit tudnia kéne:
DUAL sim (3 slot-os legyen, ne keljen beáldozni az sd kártya miatt egyik sim helyét se)
memória bővíthető legyen vagy min.: 32 Gb belső (ez esetben elég 2 slot is)
jó GPS
4,5" minimum
min 13Mpix kameraElőre is köszönöm a segítségeteket!
Új, használt, belföld, külföld egyaránt szóba jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Szia!
Esetleg megnézheted ezt is: Meizu M3 Max ennél nem kell mókolni a Rommal, hogy legyen magyar nyelv.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
csabika69
tag
Sziasztok!
Eléggé belassult szinte már használhatatlan Samsung Galaxy S3-ről váltanék!
Amire használom a telefont az wifin és mobilneten böngészés, egy két fotó,chat (what's up, viber, messenger),naptár kb. ennyi is.Fontos, hogy ezek használata mellett ne lassuljon be 2 évig minimum.
Sok pénzt nem szeretnék rá szánni, 5 colnál semmiképpen ne legyen nagyobb és számomra hasznos lenne az ujjlenyomat olvasó.
Így a kiszemeltem a Xiaomi Redmi 3S Prime.
Milyen lehetőségeim lennének még ezek alapján, illetve a kiszemeltről vélemények? (Eustockról rendelném) -
peu407
senior tag
Sziasztok!
Sony Z1Compactomat szeretném lecserélni. Az elvárás minimum ez a tudásszint. Fontos lenne a jó kamera is,mert sokat fényképezek vele. 5-5,2 collnál nem kell nagyobb kijelzője legyen. Árkategória max 120e. Mit ajánlatok helyette? Z5c? Huawei P9 Lite? Vagy létezik más alternatíva is?
[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
6"-os tepsi méretben tudtok valamilyen készüléket ajánlani max. 80ezer árkategóriában?
Semmi extra felhasználás, csak telefonálás, sms, könyv olvasás, zene hallgatás, böngészés.Köszi.
-
törölt tag
lezuvius: Köszönöm válaszod.
agabe: Köszönöm válaszod. Nagyon hasznos volt.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz #23285248 #105445 üzenetére
baratkozz meg az ios menujevel, de mostantol 4-5 evre ne szamits mar frisitesekre, max 3 ev, mivel ez meg ios9-el jott ki igy max ios 13-ig varhato frissites amivel jol is mukodhet, igaz ios 14 majd csak 4ev mulva szeptemberben jon ki, szoval nem elkepzelhetetlen a 4 evnyi legfrissebb szotverrel valo hasznalat, es utana sem lesz gond vele meg egy darabig, de ha 13-as ios esetleg tulsagosan belassitana (esely van ra), akkor ios12-nel tovabb ha lehetne akkor sem erdemes frissiteni.
Az is majdnem 4 ev hasznalatot jelent legfrissebb szoftverrel a megjelenestol, de ha most veszed akkor csak 3 van ebbol hatra, igaz siman lehet majd ios 12-essel is ujabbra frissites nelkul hibatlanul hasznalni jo darabig, az appok is futni fognak, de a 4-5 eves elvarast en max 4-re lonem be meg igy is.
Max ha iphone 7-et veszel most, az kap majd frissitest 1 evvel tovabb (amivel jol is mukodik), de manapsag 3-4 evnel tovabbi idore tervezni frissitesben nem lehet ami utan meg egy evig azert jol hasznalhatok az apple telefonok....androidon meg leginkabb 2, nagyon max 3evre tervezhetsz de a 3-at is csak akkor ha google pixelt veszel.[ Szerkesztve ]
-
jayjay
tag
Jelenleg egy Asus Zenfone 2 32Gb-os telefonom van, de gondolkodtam nagyobb tárhelyben és esetleg lecserélnem. Eddig egy Asus Zenfone 2 128Gb-os telefonban gondolkodtam, de lehet tudnátok valami mást is ajánlani.
Ami fontos lenne:
-Dupla Sim
-micro SD bővíthetőség Dupla SIM mellett
-legalább full HD kijelző
-kb 5,5Zoll os kijelző
-jó üzemidő
-stabil működésHTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
törölt tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek telefont venni, és a segítségeteket szeretném kérni.
Elvárások a készülékkel szemben:
- év álló (legalább 4-5 évig szeretném használni)
- folyamatos automatikus (OTA) frissítés képes a fenti időtartam alatt
Nem számítanak:
- kamera minőség
- egyéb nyalifali dolgok
Felhasználás:
- telefonálás
- chat alkalmazáson keresztül való kapcsolattartás
- és minden amit egy átlagos telefontól elvárhatunk..
Elképzelésem:
- Iphone SE (bár a menüjének egyes részeivel képtelen vagyok megbarátkozni)
- Honor 8 (egész szimpatikus, ha most azonnal kellene választanom mellette voksolnék)
Szerintetek megállná a helyét?
- OnePlus 3 (bár ez már méretileg túl nagy..)Szívesen fogadok egyéb készülék ötleteket is.
Kíváncsian várom, véleményeteket.Üdv.
-
Emu
őstag
Feleségemnek kell karácsonyra telefont vennem, mert a jelenlegi S3 mini 2 naponta lehal, illetve lassan a használhatatlan szintre avul. Az alábbi követelményeknek kellene megfelelnie:
- mivel nőnek lesz ezért szépnek, "nőiesnek" kell lennie (Oneplus X nagyon bejött neki dizájn szempontból)
- nagyon max. 5.5 méret
- legalább 3 évre tervezünk vele (jelenlegi 4-t bírt)
- jó kamera
- gyors, de játékra nem lesz használva
- strapabíró (gyerekek nagyon segítőkészen hozzák, ha csörög...tok természetesen lesz hozzá)
- minél hosszabb gyári garancia
Csak új telefon jöhet szóba, keret max. 100k -
raven12
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek mobilt!
- Árkategória: használtan (reális áron) 20ezerért be lehet szerezni. Az se baj, ha csak függő van ennyiért.
- Hosszú távra
- Android rendszer
- Prioritások:
"jó" kamera
azt, hogy stabil, nem hibásodásra hajlamos, nem is mondom
márka mindegy
- Méret: max 4,2" kijelzőMit tudtok ajánlani? (Egyébként Z1 compact lenne az "álom", csak az sajnos inkább 30k)
Köszönöm szépen előre is!
-
nagyúr
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég érdeklődtem már iphone 5s-em lecserélném. Akkor ajánlották nekem a le maxot, de magyar gari miatt kilőttem. Kinéztem a meizu mx 6ot, de egy fórumon írták, hogy ezek a telefonok megbízhatatlanok. Mi a véleményetek? 5-5,5 ös kijelző, megbízhatóság, szép képet készítsen és magyar garancia, ezek a fontosak. Ha a meizu nemjó, mit ajánlotok 90-100 ezer környékén?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Munkahelyre kellene egy faék egyszerűségű telefon, csak hívás+sms.
A flottában kettő közül lehet választani, Lenovo A2010 és LG K3. Melyik lenne a jobb?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
qfm
őstag
40, maximum 50 ezerrel bezárólag milyen telefont ajánlanátok? Ace 4-et akartunk, de már nem kapható normális magyar kereskedőnél. Átpártoltunk a Leon 4G mellé, megrendeltük, 2 hetet várattak, majd kiderült hogy az is elfogyott a raktárakból. Tudtok ajánlani valami hasonlót? A fenti kiválasztott telefonokban közös volt a jó kijelző, a snapdragon cpu, és az 1 gb ram. Ilyesmit keresnék, Magyarországon megvehető formában, hivatalos garanciával. Független, vagy telenor kártyás jöhet szóba.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Cristy
csendes tag
Sziasztok!Kinéztem két telefont,de nem tudok közöttük választani.Az egyik a Meizu M3S,a másik a Redmi 3S 2/16 lenne.Kinézetre jobban tetszik a Meizu,mert elöl van az ujjlenyomat olvasó,de régebbi android van rajta. Szerintetek melyikkel járnék jobban hosszú távon?Árban ugyanaz mindkettő.
-
nagyúr
válasz mantequilla #105433 üzenetére
Szerintem a redmi3s-prime nem belépő szintű, minőségi és 5" relatíve kis kerettel.
(Természetesen nem tökéletes; de nekem pl. az lenne.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
lezuvius
őstag
válasz mantequilla #105433 üzenetére
Z5 compacttal milyen minosegbeli problemaid vannak?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
A tumi
tag
Köszi a segítséget mindenkinek...így már eldöntött a dolog!
-
Ájvé
veterán
válasz nyisziati #105430 üzenetére
Aki akar venni telefont, az választ és vesz. Mindig van újabb, jobb, szebb, lehet tanakodni, de úgy se tudsz mindenben tökéleteset találni, szóval meg kell találni a megfelelőt és megvenni. Ha meg nem tudsz választani, akkor ezek szerint a meglévő is jó még, akkor szerintem felesleges ilyenen lovagolni. Nézelődni persze lehet, de akkor már nincs konkrét vásárlási szándék már.
-
nyisziati
veterán
Manapság szerintem szinte mindenki vergődik az új teló miatt. Annyira bő a választék és nehéz belőni a pontos felhasználási paramétereket, hogy sok az utánajárás-olvasás. Nomeg állandóan jönnek az újak, ezáltal leszorítva a régi árakat. Aztán a dilemma, hogy akkor most olcsóbban régit, vagy mindenképpen az új kell... És persze többnyire a "régi" is bőven megfelelne, csakhát az újdonság varázsa.
Ráadásul minél többet olvas az ember, annál bizonytalanabb lesz.
Én is megtapasztaltam, a THL-t kb. 2 hónap alatt választottam, a Xiaomi már 6 volt... Plusz előtte folyamatos topik és tesztolvasás-nézés, márcsak a tájékozódás végett is.[ Szerkesztve ]
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefon jobb: Redmi note 4 3gb ram/64gb rom vagy az Umi Plus 4gb ram/32gb rom!
Tudásban melyik a jobb szerintetek? Helio p10(Umi) vagy Helio x20(Xiaomi)? -
fabri07
aktív tag
-
NoOne1976
őstag
Egy használt Alcatel Idol 3 (4.7) vétele merült fel lehetőségként a család egy hölgy tagjánál. Ez a telefon mennyire állja meg még a helyét? Mondjuk egy P8 Lite-tal összehasonlítva? (Tetszik neki, hogy nem kell két kézzel fognia.)
-
beg
veterán
válasz mantequilla #105415 üzenetére
A MM-ban és az euronicsban még nem köszöntenek név szerint mikor belépsz 4 naponta tapogatni?
Ilyen hosszú vergődést (since 2016-07-03 22:15:25) rég láttam a fórumon. Mindig lesz újabb, mindig lesz jobb. Így nem lehet telefont venni.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dashed
senior tag
válasz mantequilla #105415 üzenetére
mm-ben amikor en nezegettem telot 5bol 3-nak el volt alitva a betu / icon merete..
Nekem is fura volt aztan mikor visszaallitottam alapra mindjart mas volt a helyzet..Sok troll biztos ezzel jatszadozik.
Nem lehet, hogy nalad is ez volt?
Esetleg nezzel rola videot youtube-on ott is kicsik?
A kepernyoje nem lehet nagyobb a kisebb atmerojunek. Ott beneztel valamit.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Nem járt ma valaki a Euronicsban és nézte meg, hogy a Glamouros 20% kupont milyen készülékekre lehet felhasználni?
-
mantequilla
aktív tag
Ma nagyon furcsa dolog történt velem. Mivel én az egy kézzel könnyen használható telefonokat szeretem elmentem az mm-be megnézni a Z5 compactot, ugyanis a kinézett telefonnak a méretei ugyanekkorák csak az még nem kapható.
Meglepődve tapasztaltam, hogy ez a telefon bizony kicsike. Bár erre még valamilyen szinten számítottam is, azt már nem gondoltam hogy, a betűméret alig látható, az ikonok minik pedig ennek papíron nagyobb a kijelzője mint a régi telefonomnak. (4.6)
Azzal már végképp nem tudtam mit kezdeni, hogy amikor a régi samsungomat aminek 4.3 a kijelzője a sony mellé emeltem, szemlátomást nagyobbnak tűnt a képernyője.
Élt már át valaki hasonlót?
-
rpap96
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon kozott vacillálok: Sony Xperia Z3, LeEco Cool1.
Tudom, hogy ég és föld a kettő sok mindenben. Ami nekem igazán fontos lenne, a minimum 3 GB ram, nagyon erős kamera, jó hangrendszer.
Ha van más max. 60.000-ig, ami jobb ezeknél, arra is kíváncsi lennék.
Előre is köszönöm!
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Hosszabb távra (1,5-2 év) szeretnék egy viszonylag olcsóbb Androidos telefont venni. Igazából eddig két készüléket néztem:
- Xiaomi Mi4c
- Meizu M3sNagyjából 45 ezer forint lenne a felső határ. Ami fontos lenne a viszonylag stabil és gyors működés mondjuk úgy egy év vagy 1,5 év után is. Emellett az akku üzemideje a kérdéses számomra, hogy vajon a 808 mennyivel fogyaszt többet illetve maga a MIUI mennyivel fogyasztana többet. Ahogy elnéztem a benchmarkokat a Mi4c erősebb, ami időtállóság tekintetében pozitívum. Az lenne a kérdésem, hogy a fent említett két készülék közül melyiket ajánljátok inkább? Néztem még a Vernee Thor-t, viszont az utóbbi időben nem olvastam róla jókat itt :/
A külföldről való rendelés sajnos nem játszik, mindenképpen hazai garanciával szeretnék új telefont venni.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
phaseOne
tag
Sziasztok,
most hogy imádott Z1 compact-om beadta a kulcsot, eljött az ideje, hogy új telefon utan nézzek, kb 120k maximális értékben.
Gyakran használom a fenykepezőt, meg a bongeszőt, tehát elsődleges, hogy 20+ megnyitott lappal se akadozzon semmi, játszani nem szoktam.
Nézegettem a dxomark listáját, de kivancsi vagyok ti mit ajánlanátok.
-
Sayuar
senior tag
Kuponok...hátha segít valakinek a döntésben.
Melyik okostelefont vegyem? -
ingalls
senior tag
Elnézést az együgyű hozzászólásért, de pár napja nézegetem a telefonokat és a legtöbb paramétere szerint a P9 Lite tetszik közülük. Viszont nagyon riasztó az a 2 GB ram. Ebben az árkategóriában már a 3 éves G2-t is ennyivel szerelték. Van azért ebben a telefonban 2 használható év?
Köszönöm -
up
senior tag
válasz szetcsuszott #105381 üzenetére
besírok! ha az akcentust is megtanulom belőle, simán jó!
köszi neked is! -
mobiltom
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik jobb választás? Huawei p8,vagy Galaxy a5 (2016)?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz ra^ven #105399 üzenetére
Ha az eustockról rendeled, akkor global dev. rommal küldik állítólag, beállítva a magyar nyelv, minden, és nem kell mókolni semmit. Megkockáztatom, hogy ha máshonnan rendeled, akkor alapból global stabbal küldik, de biztos van, ahol ha jelzed, hogy global dev. kéne, akkor megoldják, hogy ne neked kelljen...
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok