Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
válasz ->Raizen<- #105195 üzenetére
Szép telefon. Magyar teszt található róla?
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
ghiottone
nagyúr
válasz ->Raizen<- #105195 üzenetére
Spemall - Eu garival + Eu Expressel kuponnal együtt ~275 dollár.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Zalaym
tag
Xiaomi Redmi 3S - Huawei P8 Lite - Honor 4C - Lenovo Vibe P1m
Messenger és telefonálára kell csak, legyen gördülékeny és megbízható. Melyik a nyerő szerintetek?
-
TGWH
őstag
válasz galaxys80 #105189 üzenetére
Nem. Pont ez a lényeg, hogy van jó kínai cucc meg rossz kínai cucc. Van szar kínai okostelefon, meg van jó kínai okostelefon, de a jónál ne arra tessék gondolni, hogy a 40 ezer forintos van olyan jó mint az itthon kapható 300 ezres...
Aztán ott van az is, hogy pl. amit én 12 ezerért rendeltem - más kütyü -, az könnyen lehet, hogy itthon 40 ezer, vagy nem is kapni.
Luxuscuccokat is kapni marha drágán, csak mert luxuscucc pl. csaptelep 160 ezerért, aztán van bent pl. 20 ezres anyag, míg az olcsóbb csaptelepbe van 15 ezres anyag és kerül 25 ezerbe...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 5s-telefonomat cserélném másik telefonra. Kb 100e ft-ot szánnék az újra, telekomos új telefont szeretnék és semmiképp sem előfizetéssel és részlettel.
Nagyobb, szép kijelző és szép fotó lényeges, illetve ne fagyjon és lassuljon le az android pár hónap után.
Galaxy A5 az eddigi befutó.
Mit ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
->Raizen<-
veterán
A le max 2 pro a legjobb ajánlat asszem, 239 dolcsiért.
-
amol
addikt
válasz #46372352 #105173 üzenetére
Én problémamentesen kaptam egy csereigazolást S Advance-ra a garancia lejárta előtt kevéssel. Működött csak néha másodpercekig gondolkozott. Tehát a hiba nem volt egyértelmű, azonnal látható. Elmondásuk szerint ilyenkor használják hogy előjöjjön. Biztos szerencsém volt.
-
NandorHUN
addikt
válasz lezuvius #105180 üzenetére
Sziasztok!
30-40 ezer forintért milyen telefont tudnátok ajánlani, csak flagship kategóriában vagyok ismerős, de szeretnék egy olcsóbb telefont is. Lényeg: Androidos legyen, minimum 720p-el, kamera annyira nem fontos, de viszonylag gördülékenyen fusson rajta minden.
Köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
tejbele
csendes tag
-
MM
őstag
válasz ->Raizen<- #105174 üzenetére
A Nokia-nak...
-
Acheron
őstag
válasz BenHans #105170 üzenetére
+(#105168) szkorhetz
Köszönöm a véleményetek!
Kósza ötlet volt csupán, a telefon kézbe véve elég meggyőző. A technikai paraméterek viszont már tényleg nem erősek manapság. Ezt nem hosszú távra venném ugyan, de való igaz, inkább megéri várni még kicsit, mint hogy megvegyem és pár hónap múlva eladjam veszteséggel.
A Nexusokat mindenképp megvárom, pár nap a bemutató, kíváncsi vagyok a végleges formára- és főleg az árukra.
Köszönöm a hasznos véleményt! -
BenHans
addikt
válasz Acheron #105164 üzenetére
Én saját részre már nem venném meg.
Sokkal jobban megéri egy HTC M9 pl. vagy esetleg Honor 8. De érdemes lehet megvárni a napokon belül érkező kisebb Nexus modellt.
Ezek valamivel drágábbak, de időtállóbbak is, mindenképp jobban járnál...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
beg
veterán
válasz ->Raizen<- #105165 üzenetére
Akkor ha jól értem van jó kínai és rossz kínai. Akkor így már más, viszont innentől teljesen szubjektív.
Kénytelen vagyok samsung (régebbi) zászlóshajóját használni munkahelyen. Ha az a gördülékeny és gyors android, akkor visszatérek a kőbaltához. Térerőt dobálja, egy hónapos szervizben töltött idő után visszajött ugyanúgy. Ez meg a felárazott minőségi supportSzóval így unblock dzsunkázni nem igazán lehet egyéni preferencia alapján. Hozzáteszem, a C, D kategóriás kínai márkákra viszont ráhúzható a véleményed. De felettük van még pár.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
szkorhetz
őstag
-
->Raizen<-
veterán
Nekem például sajnos igen magasak lettek már az elvárásaim, hiszen a z1 compact jópárszor esett már pofára, kapott el a vihar, szarráázott, dolgoztam télen a minuszokban kint és semmi baja köszöni szépen. Ezeknek az elvárásoknak, max egy s7 tud megfelelni jelenleg, hogy vízálló legyen, és gyorsabb legyen a szoftver mint jelenleg. Végignéztem a szolgáltatómnál kapható telefonokat, meg egy nagy rakás kínai telefont is.
-
TGWH
őstag
válasz ->Raizen<- #105162 üzenetére
Nézd, telekomnál egy normális (belépőszint) telefon 30-40 alatt nincs is. 40 felett már van jobb is
Innentől letojom ha kínai, Ausztriában megkapom ingyen vagy féláron azt a telefont, amiért itt nevetséges összegeket is elkérnek. És akkor még nem telefonáltam, kint akár korlátlan netet is kapsz fillérekért, itthon már a 60mb majdnem egy ezres...
2000 Ft-ért tudod mennyit beszéltem? Fél órát, meg küldtem 14 sms-t... röhej...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
->Raizen<-
veterán
Egy teló nem csak a hw-ből áll hanem a supportból, az op rendszerből, hogy hogy van optimalizálva, meg a szervízháttérből. Sok "nevenincs" új kínai márka jóárasított telókkal bombázza a piacot, de támogatás, meg hazai szervizelést sok nem tud felmutatni, anyaghibáktól kezdve tetű lassú os-en át ggyorsan merülő akksik.. bármilyen kombináció összejöhet, ha valaki fejest ugrik egy ilyenbe. Kedvenc márkáim amiknél kevesebb a fiaskó: Sony, samsung, htc,, huawei, xiaomi. Nem helyes szerintem sem hogy pl egy samsung zászlóshajó 200+k de valahol érthető, mert van mögötte support, viszonylag jó szervizeléssel, és gyors rendszerrel, frissülő androiddal.
(#105166) TGWH: Én azt megértem hogy kint másmilyen az élet, nyilván vágyódok el én is, de nem mindenkinek van lehetősége nagy hirtelen cuccolni és elköltözni Németbe, ne adj isten Amerikába, az ottani fizetésekkel nem tétel minőséget venni.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz ->Raizen<- #105162 üzenetére
Hmmm. Nézzük csak hol készülnek a nagy neves márkák készülékei...
Akkor azok miért nem kínaiak?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
TGWH
őstag
Sziasztok, kaptam egy tippet:
Vernee Thor.
Ismeritek, használtátok? Milyen? Mondjuk mire oda kerülök, lehet lesz jobb isSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
törölt tag
Sziasztok!
90 ezrem lenne egy új telefonra, a felület gyorsasága és a kiemelkedő akkuidő fontos, ezeket szemmel tartva miket ajánlanátok?
B20 és jack csati alapKöszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz mohitook #105157 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3 Pro, igaz ez se kicsi (bár elég jó az előlapon a képernyő kihasználtság aránya, szóval phablethez képest elég kompakt), de egyébként jobb, mint a felsoroltak (nagy képernyő felbontás, erős hardver, jó akku, hangzást nem tudom, topikjába utána kell nézni) és van már B20-as is belőle.
csanady97:
Xiaomi Mi4c, nincs benne LTE B20 és micro SD slot, de egyébként minden messze jobb, mint az Ace 3.[ Szerkesztve ]
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Elromlott a telefonom (Samsung Galaxy Ace 3), helyette kellene valami másik telefon olyan 40 ezer Ft körüli összegért akár használtan is. Láttam itt aprón Huawei p8 lite-ot ami nem tűnik rossznak. Ezen kívül tudnátok ajánlani valami jó telefont. Természetesen kicsit jobb legyen mint az ace 3 volt. -
mohitook
tag
Sziasztok!
A következőkön gondolkodom: Xiaomi redmi 3s, LENOVO VIBE SHOT Z90-7 ( csak mert tinydeal-en 50 körül már elérhető), illetve Motorola 4G.
Jó tanács?! Mindegyiknek van előnye és hátránya is( xiaomi kis felbontás, Lenovo rossz hangzás, kicsi aksi.. motorola meg 5.5 collal már hatalmas).
Hasonló árkategóriában(65 körül max) ha tudtok jó és megbízható telefont, akkor várok tippeket!
-
kungzi
veterán
válasz Fr@nkieWilde #105154 üzenetére
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Nagy akkuval rendelkező telefonokat mondanátok?
Olyan készülékre van szükségem, amit nem kell naponta tölteni.
Szóval nem csak az a lenyeg, hogy nagy legyen az akku, hanem a hardver/akku aránya a lehető leghosszabb toltottseget biztosítsa.Köszönöm.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
lezuvius
őstag
-
lezuvius
őstag
válasz bekebazsi #105146 üzenetére
Egy meg H7 tulaj voltam es hasznaltam nem egy G4-t is.
G4-ben egyertelmuen jobb kamera van, H7 teljesen atlagos minosegu kepeket keszit. Arra amire hasznalnad meg pont eleg de tobbet ne varj tole. Cserebe mondjuk karpotolhat a sokkal jobb uzemidoStay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
amol
addikt
válasz hcs57 #105136 üzenetére
Extrák? Elég ha jól néz ki. A 6-os kapott végre egy normális méretű kijelzőt, most feltalálták a vízállóságot, majd talán egyszer lesz értesítési led, normális méretű akksi, RAM, felbontás, Qi, bővíthetőség...évente csak egy hogy meg kelljen venni mindegyik korszakalkotó modellt.
Lehet így, viszik így is, csak ne gyártanának annyi járulékos beképzelt arrogáns sznobot. Ezzel befejezem a trollkodást, így is biztos kihúzom a gyufát.Illetve: te légy szíves, ti legyetek szívesek
[ Szerkesztve ]
-
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok Segítsetek Légyszives
Van itt aki HONOR 7et használ? A dual active funkció miatt szeretnék váltani rá LG G4-ről!
Van akinek használta esetleg mind kettőt? Az LG kamerájával nagyon megvolt elégedve.
Kérdem aki Honor 7 tulaj, jó képeket készít. Autó módba használnám a két kisfiam fotózására ha nincs az embernél fényképező.
Előre is köszi a válaszokat :-)Balázs.
-
lezuvius
őstag
-
bandi0000
nagyúr
válasz lezuvius #105132 üzenetére
jók?
azt olvastam h ennyiért inkább a P9 de a honor jobban tetszik, igazából az ára zavar, mert jó, de ott van szinte mint az s7 ami sokkal jobb, bár több a gond is velea honor 6 ot 60 ért szereztem megjelenése után 1 évvel, annyit megért, 100 körül lenne a 8 akkor talán meg is adnám érte azt
Xbox One: bandymnc
-
hroberto
veterán
válasz Keil Walker #105120 üzenetére
A specifikációkkal nagyjából tisztában vagyok. Az érdekelne, hogy használat közben mennyire jönnek ki a különbségek.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Dani_kp
addikt
válasz Peterzon94 #105131 üzenetére
140k.ért egy Honor 8.
szerk.: megelőztek.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, szerintetek melyik a legjobb teló max 120-130ezerig? OnePlus3 kilőve, mert nem tudok 5hetet várni a szállításra.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
telefont keresek
igazából, lényeg nekem :
Jó kamera, nem tudok fényképezni de ha már van akkor csináljon jó képeket
Jó rendszer, gyors, stabil
ujjlenyomat olvasó
és gyors és hosszú távú támogatás
elsősorban android
t-mobilnál lehet kapni
jó aksi, 3-4 óra kijelző idő kellene, illetve ne naponta kelljen tölteniMost vittem vissza az S7-et, volt egy kis hangfelvételi bugja vagy nem tudom mi, meg előjött nálam is az, hogy kevés térerőnék nagyon megnő a cellakészenlét, illetve nem tudtam hívni csak újraindítás után
na már most S7 nekem tökéletes lenne, de mivel ezeket produkálta, és valszeg nem is javul így lemondok róla, de a hasonszőrű telefonok fórumába beleolvastam, és ott se rózsás a helyet
Xbox One: bandymnc
-
Mannacska
újonc
Sziasztok!
Nagyon tanácstalan vagyok, mert van egy samsung galaxy express ( gt8730 ) telefonom, aminek összetört a kijelzője.
A javítás annyiba kerülne, mint maga a készülék, ezért kérem ajánljatok valami hasonló tudású androidos telefont, 20-25 ezer forintig. Köszönöm! -
hcs57
addikt
Megjelent az iPhone 7, most várom az iPhone 8-at, hogy elérhető áron legyen számomra az iPhone 4..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítségeteket, megváltozott a szituáció, új munkahelyen hozzám vágtak egy S7 EDGE-t, így nincs szükségem felsőbb kategóriás telefonra, viszont mindenképpen megtartanám a magán számomat is és ehhez kellene egy megfelelően működő telefon. Csak messenger, facebook, insta, meg telefonálásra kellene.
Az árszint max 40-45.000 Ft, újonnan, androidos.
Én a Vernee Thor-t néztem, de a Lenovo Vibe P1m is tetszik, bár inkább a Thor a befutó, az ár/érték miatt.
Nektek mi a véleményetek? Köszi!
-
marinea2
addikt
válasz kovacsroli #105118 üzenetére
Kaposvár?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
mohitook
tag
Sziasztok!
Szeretnék telefotont venni, de nem igazán tudok dönteni...
A kalapban vannak: Xiaomi Redmin 3s prime, Lenovo Vibe Shot( csak mert tinydeal-en akciós ..), és még a Motorola 4g is..
Nem szeretnék tepsit hordani magammal, ezért nem tartom a legjobbnaka 5g-t, mert nekem 5.5 col már hatalmas lenne...
A Xiaominak a felbontása nem a legjobb, ráadásul hardveresen erősebb a másik kettő, ellenben a hatalmas aksinak hála rengeted ideig bírja! Ami egy elég fontos szempont.
A Lenovo-ban ellenben elég ramaty az akkuidő, illetve több teszt szerint is rossz a hangzása, és nem akarom kihasználatlanul hagyni a jó fejhallgatómat, ha már egyszer megvettem...Igen, mindben találtam hibát, tehát egyéb opciókat is szívesen fogadok. Ez a pár telefon nagyjából belőtte az igényeimet: maximum 60 körül egy minél jobb telefon, ami megbítható is..(a megbízhatatlansága miatt nincs már a Vernee Thor a listán, mivel az itteni mobilarena-s forumokon is csak a hibáiról beszél mindenki folyamatosan.. )
-
Joe.36
addikt
válasz kovacsroli #105118 üzenetére
Nokia 225
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
édesanyámnak keresek max. 20k-ig nemokos telefont. Tehát a sima hagyományos nyomógombosat (ilyen topikot nem találtam).
Szóval ha valaki tudna ajánlani, azt megköszönném. A legfontosabb szempont talán az, hogy fehér legyen Illetve jó lenne ha nokia lenne, mert az előző is az volt, így arra áll rá a keze.
Ja és csak új, garanciális készülék érdekel megbízható forrásból!Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Joe.36
addikt
válasz hroberto #105116 üzenetére
S7 edge van, nagyon jó, minden téren, eddig ez a legjobb telefonom, pedig félve vettem meg mert nem szeretem a Samsung márkát, de ez most tényleg jó lett, talán a legjobb
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
hroberto
veterán
válasz Keil Walker #105113 üzenetére
A Samu Edge tetszik. Megéri a felárat az S7 Edge az S6-hoz képest?
Sajnálom a Windowst, de most már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy BB sorsára jut.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Keil Walker
aktív tag
-
tom120514
őstag
válasz szetcsuszott #105109 üzenetére
Ez egy reláció analízisben C Mindkettő igaz amit mondasz, de nincs összefüggés.
Never go full retard.
-
Rick1111
csendes újonc
Üdv, segítséget kérek, mit vegyek, szempontok:
- a legfontosabb a navigáció (kocsiba is), ehhez jól látható képminőség, nem árt nagyobb képátló, és az esetek többségében külföldön lenne használva (Nyugat-Európa)
- ne kelljen sűrűn tölteni
- ha jó a fényképezője is, az nagy előny
- márka nem érdekes, de a szükségesnél többet nem akarok rá költeni.Köszönöm előre is!
-
DNReNTi
őstag
válasz ghiottone #105108 üzenetére
Azt értem, csak úgy nem tudom elszámolni, tehát nekem a papíros 150k olcsóbb mint nempapíros 125k. Mindenképpen magyarországi, áfás, számlás készüléket keresek. Ettől függetlenül továbbra is jó ajánlat. A review-k is megerősítenek.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz tom120514 #105098 üzenetére
Jogszabály biztosította kötelessége áfás számlát adni, jogszabály biztosított jogod a 14 nap, és az egyik nem függhet össze a másikkal. (nincs ilyen a mall.hu vásárlási feltételei közt sem, de ha lenne sem érne szart sem, mert nem szabhat jogszabállyal ellentétes feltételeket)
szerk: sehol nem írta, hogy cégként vásárol. Egyéni vállalkozó mondjuk?[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
DNReNTi
őstag
válasz agabe #105105 üzenetére
Köszi a választ. Ez a OnePlus brutális. 6GB RAM...
Nem is hallottam még a márkáról, látszik mennyire képbe vagyok, de nagyon szimpi, hogy pure Android van rajta, nincs tele gyártói mocsokkal. Mennyire van ezeknek a készülékeknek support-ja Magyarországon? Forgalmazót is egyet találtam csak, ott is bruttó 150k, ami azért már nagyon feszegeti a felső korlátaimat.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
hroberto
veterán
Jelenleg egy Lumia 950-est használok, de úgy tűnik az MS tényleg kukázza a mobil vonalat, úgyhogy én is platformot váltok.
Almát elvből nem veszek, ezért a Android marad.
5-5.5 körüli kijelzős mobilt szeretnék ami kamerában kb. egyszinten van a Lumiával. Kínai szóba sem jöhet. Az ár nem döntő tényező. És ha lehet Amoled kijelző lenne az igazi, mert nagyon megszerettem. Mik jöhetnek szóba?KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
agabe
addikt
válasz DNReNTi #105101 üzenetére
iPhone 6 nem a 100ezres kategoria ujonnan, es 3 evet ne varj tole...hacsak nem ugy, hogy max 2018 oszig frissited a legujabb szoftevrre, de azert ez ma meg keteselyes mennyire marad az jovo osszel kijovo ios11-el gordulekeny a mostani ios 10-hez kepest, ha lassulna akkor lehet maradni 10-esen es azzal szepen elfut meg skaig, appok nagyon nagy tobbsege is tamogatni fogja 3 ev mulva is.
Amde azert I6-os Samsung S5-el egykoru, attol sem varnal el meg 3 evet...najo S6-hoz meg merheto a zart rendszer miatti jobb optimalizalas miatt, de S6-ban sincs mar 3 ev ezert hosszu tavra I6S alatt nem erdemes gondolkozni.
Androidon 125ezerert OnePlus 3 amirol tudom, hogy megeri es jo.
A tobbit majd masok megirjak. -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Jól bevált SGS3 telefonom a végét járja, már a Chrome is nehézségeket okoz szegénynek, így rövidesen (napokon, heteken belül) cserélni tervezem. Ebben kérek segítséget:
Árkategória:
80-100e nettó. Nagyon kivételes best-buy ajánlat esetén akár több is.
Használt vagy új:
Csak új, számlával, garanciával.
Hol vennéd meg:
Neten.
Hosszú vagy rövid távra tervezel:
Legalább 3 évre.
Mire használnád:
Telefon, email, internet (mobilnet többnyire), néha fényképezek.
Op rendszer:
Android, ios.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra:
nem szempont, bármi ami elfér zsebben.Nekem most ezek alapján a Samsung Galaxy A5 2016 tűnik jó vételnek.
Miket érdemes még megnéznem ezen kívül?Eddig Samsung telefonjaim voltak, de nem ragaszkodom hozzá. Akár iPhone is szóba jöhet, abból a sima 6-ot néztem, de ár/specifikáció aránya eléggé elüt a céltól, nem tudom abban van e még 3 év.
Köszi!
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest