Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamy2
csendes tag
válasz Vasinger! #5595 üzenetére
szioka ill mindenkinek
Ha jol tudom a Ess és a nod32 ugyan az... az Ess szerintem az eset smart security akarna lenni....
Nekem sajnos az a tapasztalatom hogy a bitdefender eléggé fogja a gépet.... ha eléggé gyenge géped van akkor a nod32-t tudnám esetleg ajánlani....
Remélem nem mondtam hülyeséget üdv nektek: hamyka
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Vasinger! #5599 üzenetére
Megnézem a gépedet van ott kakaó ESS vagy csak az AV-nál erősebb védelem kell akkor mindenképpen Bitdefender legalábbis ezeket soroltad fel.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
BigManus
addikt
válasz Vasinger! #5595 üzenetére
Szia!
A vasadat nézve mindkettő jó választás lenne, de a BitDefenderrel még van egy - két kisebb gond.
Viszont az ESS5-ben is van némi javítani való, lévén nemrég adták ki.
Az ESS javára viszont írható, hogy nagyon gyorsan javítgatják a hibákat.
Ha ESET marad, feltétlenül hagyd bekapcsolva a program modulok frissítését!Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
_stick_
őstag
-
daimonion
senior tag
válasz Vasinger! #37238 üzenetére
de az a bajom vele, hogy mindenre beriaszt és baromi nehéz megmondani azt, hogy az ott nem egy vírus, hanem egy program amit én írtam, csak hogy egy példát hozzak. Biztos lehetne valami rajta finomhangolni, de kicsit belefáradtam már.
Szerintem ha megnézed a riasztás ablakát akkor bizony elég egyértelmű.Nem beszélve arról, hogy a quihoo is egyértelműen jelzi hogy generic vagy heur vagy vírus.Ezt mind mind mind kiírja plusz azt is hogy mire riaszt.Egy példa ha saját progidra riaszt akkor még azt is kiírja hogy hol milyen útvonalon találta a gyanús dolgot.Azt ha az ablakban azt látod, hogy program files/ qukacka saját program.exe akkor nem hiszem hogy nem ismered fel hogy a tied és ráadásul be lehet rakni a trust listába és többet nem jelez a quihoo
-
daimonion
senior tag
válasz Vasinger! #37244 üzenetére
Hmm Sajnos nem saját gépen vagyok ezen nincs fenn a quihoo de ha jól emlékszem konkrétan teljes könyvtárakat tudsz a kivételek közé rakni plusz folyamatokat is..Nem tudom, honnan indítod a saját programjaidat de ha az egész könyvtárat betennéd a kivételek közé akkor biztos vagyok benne, hogy nem riaszt.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Vasinger! #39195 üzenetére
Szerintem ne várj erre...én is manuálisan tettem fel a legújabb verziót, még ESS9-en belül is, mert ott is csúsztak vele. Igaz én 9-re váltáskor tiszta telepítést csináltam, a 8-ast csökkentett módban eltávolítva az ESET tooljával. De talán anélkül is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest