Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Üdv! MBAM Free-t rakd fel keresésre bőven elég. Pro verzió annyival tud többet hogy van aktív védelme ami nem túl jó mert össze akadhat némelyik víruskergetővel.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
Pandánál hol van, a bambuszerdő közepén, abban játszik?
Csak azért kérdezem, mert a programban nincs, akármelyik változatot nézzük. Az, hogy egy böngészőt elkülönítve tud futtatni, nem játszik, az ugyanis nem sandbox, ellentétben az Avastal.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Butcher-HUN
senior tag
Köszi neked is a választ. Kollégák már előtted segítettek illetve én is utána néztem és nincs ilyen funkció. Engem ez egy részt zavar, mert ha az ember akar valamit futtatni és nem biztos benne hogy az éppen vírusos e akkor arra tökéletes a sandbox vagy valami védett mód.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
BigManus
addikt
Szia!
Nem megbántani akarlak, de máskor ha ekkora volumenű írásban gondolkodsz, tedd már meg, hogy összeszeded a gondolataidat, mert így nagyon gáz olvasni, hogy össze - vissza csapongsz.
Ha pedig leírtad amit szeretnél, ráereszthetnél egy helyesírás ellenőrzőt is...Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
őstag
Huh, eléggé közhelyszerű hozzászólás, és számomra nagyon szubjektív hangvételű egyben. Össze-vissza sorolsz fel mindenféle terméket, tesztidőszak, build-feltüntetés, és szoftverkörnyezet nélkül...
Nekem már egy jó ideje KIS van, erősen barmolt rendszerre tettem fel, volt is, hogy szétfagyasztotta a windows-t egy-két magvasabb MS Office WORD vagy POWERPOINT anyagnál, de egyébként soha nem fagyott, kék halálról pedig szó sem volt...
Mióta új a Win 7 van a gépemen, a fagyások sem fatal error-ok, hanem 1-2 perc alatt helyre jön a gépezet...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
deter
aktív tag
Én azt tartom érdekesnek hogy a Kaspersky került ki végül gyöztesen, nekem nem jöttbe annyira.. hogy miért? Azért mert nekem anno csinált egy szép kék halált,és ha 1 program hibázik elég nehezen bocsájtok meg neki.
Anno Norton hírhedt volt arról, hogy a leginkább fogyasztotta a rendszererőfossásait. Ellenben napjainkban épp Norton ami talán a legkevésbé terheli a rendszert. KIS-nél voltak/vannak hibák, de olyan környezetben*, ami elsődlegesen nem játékra van használva, talán a legjobb választás. Summa-summarum, a programok fejlődnek és a múltbéli hibák alapján nem lehet egy jelenlegi kiadást prejudikálni.
- ill ez a a-squared is gyözött (remélem jol irtam le a nevét),ezt nem ismerem,felmentem a gyárto honapjára és ez sem magyar.. elég szomoru....
Már nem ez a neve, hanem Emsisoft Antimalware. És lokalizálva van magyar nyelvre. Kisebb félrefordítások és hiányosságok azért akadnak. Ellenben a legjobb kiegészítő védelem.
"Zonealarmot lehuzzák,nah ez engem nagyon sziven ütöt Igaz hogy nagyon fogja a gépet,de szerintem a legjobbak közözött van, igaz hogy ez sem magyar....."
Zonealarm, Kaspersky AV motorját használja. Általam tesztelt megoldások közül, ennek volt leginkább tiszavirág élete a virtuális rendszeren. Borzalmasan fogta a gépet, személy szerint senkinek nem ajánlanám.
"Comodot hallotam már, (szerintem jobban töletek) de méég kezeim közt nem volt.... van a comodonak ingyenes változata? nem antivirus kell hanem komplett csomag.."
Ahhoz képest, hogy milyen régóta tesztelsz vírusirtókat furcsa , hogy nem találkoztál Comodo nevével. Ezen program egyik vonzereje, hogy a legteljesebb ingyenes megoldás. Sőt fizetős változatok között is legfelső szegmensben keresendő. De hasonlóan a KIS-hez, nem "játékosgépre" termett. Itt tudod letölteni a komplett védelmi csomagot:[link]
Ill még anyi jutot eszembe!! hogy a virus irtok ajánlása mellé oda irhassátok nyugodtan hogyha az adott proginak van promoja és hogy hol lehet hozzá kulcsot/kodot kérni!!
Bullguardot tudom ajánlani. Sokat hezitáltam, hogy a következő egy évben mi legyen az első számú védelmi megoldás a gépemen, Bullguard vagy Norton. Az utóbbi győzött, bár nem racionális szempontok alapján. Itt tudsz két hónapos kulcsot igényelni [link]. Agnitum Outpost tűzfalat és Bitdefender antivírust használ
"Ill még azon csodálkozom hogy a Superantispywarét lehuzzák ill a malwarebytes antimalvarét.... kicsit rosz az a teszt...."
Amiatt, hogy a végeredmény nem szimpatikus számodra még a teszt nem feltétlen rossz. Másfelől lassan egy éves. Lusta voltam végig nézni, de gondolom on-demand keresésből állt a vírusirtók megmérettetése, és csupán ez alapján persze nem lehet verdiktet mondani.
üdv_
deter[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
A gépemet az adatlapomon találod.
Az ESS, Eset Smart Security, a Nod32-nél csak magár a vírusirtóra gondoltam, tűzfal nélkül.
Most én géptől függetlenül szeretném, ha nem fogná annyira a gépet. De ha a gépemet nézzük akkor sajna ssd és i7 híján eléggé szűk a keresztmetszet.
-
ErosenZold
senior tag
Van magyar nyelv.
Első indulása elég lassú, de miután lefrissíti magát meg tolsz egy gyors szkenn-t begyorsul a cucc.
Tűzfalával sokat nem kell csinálni, felismeri a gyakran használt programokat. Ritkán kérdez rá 1-1 programra, ellenben blokkolja a csomagokat mert írja elég szépen hogy mennyit blokkolt.
64 bites rendszeren nézem, és itt nálam most ez a favorit, márcsak a 2 motor miatt is.A valós idejű védelem is csak minimálisan fogja meg a gépet.
[ Szerkesztve ]
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
motacilo
aktív tag
Hát igen! Olcsó (ingyen) húsnak híg a leve.
Bár vannak egész jó ingyenes megoldások: Avira, Panda Cloud
Ez a felhő technológia ígéretes dolognak tűnik (kiegészítő védelemmel) csak tudjuk a helyén kezelni.
de egy biztonsági szoftver nem egy képnézegető. Mindegyik mögött nagy cégek, fejlesztő és tesztelő gárdával állnak és bizony botorság azt képzelni, hogy ugyanazt a technológiát adják ingyen mint pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iOS alkalmazások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok