Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem maradok, csak a meglévő vásárolt kulcsaimat elhasználom. Még volt a promóciós NMS-ből 51 nap hátra, meg a Norton fiókban elraktározva beaktiválatlanul, egy egy éves NMS, amit tegnap beaktivált a promóciós ellenére, mert a Nexus 7-re felraktam manuális Factory Image-ből az Android 5.0.2-t. Ha lejár az egy év, akkor váltok mobilfronton is. PC-k esetében van három kulcsom, ebből az egyik N360-ból 103 nap körül lenne, de újratelepítettem az elsődleges gépen a Windows 8.1-et , és arra már nem telepítettem fel. Jó nekem a Windows Defender + AOFP + MBAM Lifetime trió .
A Windows 7-nél pedig most is fut egy NAV 255 Nap van belőle hátra, + van még egy bontatlan dobozos NAV-om, azt be fogom rá aktiválni, amikor eljön az ideje. Így a jelenleg 1 éves rendszer, még majdnem 2 évig ki kell hogy húzza NAV-val, aztán megérik az újratelepítésre, és már más védelem lesz, az OFP az marad fixen.
Aki jár a Nortonos topicba az tudja, hogy miért váltottam, vagyis váltok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest