Hirdetés
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz Szellem. #38512 üzenetére
Hello!
Amióta használom azóta minden nap sorba megnézem az MDLen a linkeket el kell ,hogy mondjam nagyon nagyon nagy százalékba fogja a kártevőket, adatbázisa háttérbe szorul ,de a lényeg ,hogy Fogja őket hála a Letöltés INSIGHTnak.
A linkeket szépen blokkolja a Web védelem (nem engedi megnyitni az oldalakat)
Sok esetbe ha a Web védelem nem jelez akkor kapok egy értesítést ,hogy "a program letiltott egy behatolási kísérletet" ilyenkor a lapot nem bírom megnyitni és ez fogad FF esetén "A kapcsolat alaphelyzetbe állt".
Amit nem ismer a NIS azt Sandboxieban lefuttatom és szintén nagyon nagyon nagy százalékba fogja őket az AUTO-PROTECT.
Nagyon ritka ,hogy nem ismeri fel a kártevőket és elhiheted nem Fényezem a NISt ezt tapasztalom hetek óta.A problémám ami nem kicsit idegesít még pedig ,hogy a L.INSIGHTot nem lehet beállítani vagyis én nem találok ilyen opciót ,hogy ne törölje (karantén) az adott fájlt amit letöltök.
Feldobhatna egy üzenetet ,hogy mit akarok vele tenni. (túl automatizált nekem így)
A másik ,hogy az Insight csak ezeket a a formátumokat vizsgálja cpl, .exe, .dll, .ocx, .sys, .scr, .drv, .tlb
No és csak akkor működik ha van NET kapcsolat ,de ez érthető is mert (felhő)Az Insight védelem belép a Norton Community Watch alkalmazásba, hogy adatokat szerezzen az új fenyegetésekről. Az Insight Protection használatához internetkapcsolat szükséges. Amikor az Insight Protection be van kapcsolva a Norton Internet Security programban, akkor a Norton Internet Security Insight hálózati vizsgálatot hajt végre. Az Insight hálózatvizsgálat az úgynevezett Felhő technológiát alkalmazza, ahol egy az internethez kapcsolódó távoli kiszolgáló tartalmazza a legújabb vírusleírásokat. A Norton Internet Security megvizsgálja a legutóbbi biztonsági fenyegetéseket a számítógépen. Amikor a Norton Internet Security elvégzi az Insight Network-vizsgálatot, felhasználja azon vírusleírásokat, amelyek helyben és a Felhőben találhatók. A Norton Internet Security még nagyobb fokú biztonságot nyújt, mivel nem csak a helyi számítógépen elérhető leírásokat használja, hanem a Felhőben elérhető legújabb leírásokat is.
Egyébként örülök ,hogy a KISt lecseréltem mégpedig mert gyorsabb a gépem mint (boot,oldal betöltés,rendszerműveletek) és Véd annyit mint a KIS.
Jó volna ha egy Sandboxot fejlesztenének hozzá.Nem tudom szoktad-e nézni Laca oldalát ott alátámasztom képpel az eredményt az adott kártevőről ami fel van töltve.
Nézz be Innentől "tesztelgetem"[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
12-es csaj
senior tag
Az a helyzet, hogy egy kisebb járvány tört ki a gépemen - vagy nem... Szóval, futtattam az ESET Online scan-t az alábbi eredménnyel, majd felraktam a fájlokat a Virustotal-ra, ahol az alábbi eredmények születtek:
C:\Program Files (x86)\Unlocker\eBay_shortcuts_1016.exe módosult Win32/Adware.ADON alkalmazás – Virustotal – 9 – ezek közül az ismertebbek: NOD32, McAfee, MSE, Virusbuster; ami nem: Avira, AVG, Kaspersky, Bitdefender, avast!, Dr.Web, Comodo
C:\Users\xy\AppData\Local\Temp\Update_5f2a.exe módosult Win32/Adware.CiDHelp alkalmazás: ??? – Virustotal – csak a NOD32 (szeptember elején ugyanez)
C:\Users\xy\AppData\Local\Temp\Update_67aa.exe módosult Win32/MessengerPlus alkalmazás: ??? – Virustotal – csak a NOD32 (szeptember elején ugyanez)
C:\Users\xy\AppData\Local\Temp\Update_7387.exe módosult Win32/MessengerPlus alkalmazás: ??? – Virustotal – csak a NOD32 (szeptember elején ugyanez)
C:\Users\xy\AppData\Local\Temp\Update_ab9a.exe módosult Win32/MessengerPlus alkalmazás: ??? – Virustotal – csak a NOD32 (szeptember elején ugyanez)
C:\Users\xy\AppData\Roaming\Desktopicon\eBayShortcuts.exe
módosult Win32/Adware.ADON alkalmazás – Virustotal – 10 – Avira, AVG, Dr.Web, BitDefender, avast!, Kaspersky nem ismeri...C:\Users\xy\Downloads\unlocker_1.8.7.hu.exe módosult Win32/Adware.ADON alkalmazás – Ezt elfelejtettem feltölteni a VT-re, töröltem feltöltetlenül
Mi lehet ez? Amelyiket a VT-n többen ismerték, azokat kézzel (FreeCommander programból) töröltem, most már látszólag nincsenek ott, remélhetőleg sehol.
Ja, a MBAM se ismeri egyiket se. Olyan ugye nem létezhet, hogy egy progi ismer egy kártevőt, de egy adott gépen nem jól működik s ott nem ismeri fel?
Másik kérdésem: Hogyan kell jelszavasan tömöríteni? Windows tömörítője nem tudja ezt megcsinálni?
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #38552 üzenetére
Az ebay paracsikon teljesen veszélytelen, csak azért jeleznek rá, mert adware-nek minősül.
A többi temp mappában lévő is nyugodtan törölhető, szerintem fals.
Olyan nics, hogy egy program valahol ismer valamit, valahol meg nem.
Csak akkor lehet ilyen különbség, ha:- nincs frissítve az egyik helyen
- felhő alapú alkalmazásnál az egyiknél nincs netGauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #38552 üzenetére
Nem , Winrar tudja viszont úgytudom 30 napos , de utánna is használhatod csak idegesít majd a szöveggel hogy vedd meg.
Ezek fals-ok az ebay shortcut Foxit PDF reader rakja ki én kiszoktam venni a pipát előle
-
betyarr
veterán
no,csak vettem egy 4 dolcsis,ebayes,180 napos licenszet NIS-hez.kíváncsi leszek,hogy lesz-e vele gond...
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
Narxis másik topikba láttam ,hogy te is használod a LinkExtend kiegészítőt.
Hogy bírnám úgy beállítani mint nálad van ,hogy toolbar ne legyen csak az a gomb?
betyarr az nagyon jó ár ocsóóó reméljük nem lesz vele bibi majd jelezz ,hogy mi a dörgés én is vacillálok rajta nagyon. ,hogy vegyek. (kis pénzért)
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
betyarr
veterán
válasz Greenebola #38558 üzenetére
azért az a cca. 15 rongy egy kissé brutál...
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Leszedtem a comodot mert nem jött ki az avirával és az avirát is újratelepítettem és újraindítás után ez akar csatlakozni a nethez
Még mindig kint van az ablak mert gyanúsnak tűnik és nem merem engedélyezni.Valakinek ismerős találkozott vele?Vagy csak valamelyik program exe-je akar ez lenni? Közben azért rákeresek googlén is.
Közben az Avira megatta a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Imi1981 #38560 üzenetére
Szia!
Szinte biztos hogy gyanús! ThreatExpert
Szerintem nyugodtan törölheted. -
Imi1981
veterán
válasz Gorneck #38563 üzenetére
Most már nem dobálja a riasztást de azért lefuttattok egy vizsgálatot csökkentett módba!Pont mielőtt olvastam az üzeneted erre gondoltam.
Még egy kérdés itt jelöljem be a többit is?Tudom hülye kérdés de pár napja használok avirát és az angol nem az erősségem.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Imi1981 #38564 üzenetére
Igen jelöld be az összeset (gyárilag így van ahogy a képen), ezért jó a programot egyéni telepítéssel telepíteni (Custom), mert az első indításnál ezekre rákérdez és nem lesz elfelejtve, hogy kivan kapcsolva.
-----
De amúgy merre járkálsz a világhálón, hogy ilyen problémákat kell megoldanod?
-----
Avirának van egy ilyen eszköze is, rém egyszerű használni. Letöltöd, kiírod CD-re és bootolsz a lemezről, majd indulhat a keresés.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz HZoli87 #38565 üzenetére
Őszintén ez a pár rusnyaság akkor kerülhetett fel amikor a comodo-val volt fent együtt mert nem szerették egymást és többször hibát jelzett az avira. Semmi különöset nem csináltam ha csak a comodo homokozójából nem került ki valahogy kártevő amit ott elindítottam de azt kétlem.Modjuk voltam közben külföldi torrent oldalakon lehet onnan szedtem össze és pont akkor volt hibás az avira.Most már nem variálok csak az avira van fent egyedül, megfelel ennek a tűzfala is nem rakok fel mellé mást. Így biztos vagyok abban hogy 100%-osan működik.
-
blattida
nagyúr
Av-comparatives legfrissebb dinamikus teszteredmények, riport letöltése innen.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz Imi1981 #38568 üzenetére
32 bites rendszeren használtad?
*mert ha igen akkor a proaktív bekavarhatott a Defense+ nak , egyébként avirával meglehtesően jól elvan. Használd ezt Comodo Firewall 5 free + Avira Antivir Personal Freeezzel tuti nem akad össze
(#38570) blattida
Mi a f*sz lelte a G-data-t mostanában sehol sincs
F34R
[ Szerkesztve ]
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
Mit tanácsoltok? Feltehető ez a Panda CloudAntivirus free egy, már telepített és állandó védelemmel működő AV mellé? Egy NOD32 és egy másik gépen avast! free mellé lenne a tervek szerint.
Nyújt plusz védelmet?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Igen 32 bites.De most hagyom így egyelőre,kicsit elegem lett a sok telepítgetésből meg az a rendszernek se jó.Meg hát a security suite azért jobb mint a free, ennek nincsenek frissítési gondjai meg szerintem sűrűbben is frissít.Abban lehet valami hogy a proaktív miatt volt, erre nem is gondoltam,csak a tűzfalra fókuszáltam hogy azt ne telepítsem.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #38578 üzenetére
A kingsoft éa a norman is rosszabbul szerepelt.
Az av-comparatives augusztusi kézi vizsgálati tesztje is elérhető már, riport letöltése.
Ez a teszt viszont érdekli a gdata-t, hiszen a legjobb eredmény az övék.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #38580 üzenetére
A Norman egyáltalán nem kicsi.
Az egy dolog, hogy minálunk kevésbé ismerik, pedig régi motorosok és sok technológia köthető a nevükhöz.Emese pedig egész formás csajjá vált, pontosan lépked a cipőivel, felismeri az akadályokat és esze is van, csak rá kell feküdnie kicsit az erőnléti edzésekre, mert nem tud gyorsan futni...
-
atidnaB
csendes tag
Nem olyan rosszak ezek azeredmények az Avast részéről..
-
12-es csaj
senior tag
válasz atidnaB #38582 üzenetére
A hátulról a 4. nem rossz?
Itt van ez is. Ha ez (is) hihető lenne, akkor a G-Data túl jó, hogy igaz legyen.
-
atidnaB
csendes tag
válasz 12-es csaj #38583 üzenetére
Majd lesz jobb is..idővel.. ..
A G-Data-hoz meg no comment..Max. ennyi:..Hihetetlen,de igaz..A teszt szerint.. -
Tibi a lámer
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egz desktopot és valami hatékony és egyszeruen kezelheto komplex védelem érdekelne. Nomen est omen, nem ertek a számitogépes dolgokhoz. Bár egy ideje olvasgatok itt és bovül az ismeret.
Szóval a a cégen keresztul lehetoségem lenne holnapig nagy kedveyménnyel vásarolni az F-secure IS 2011-t. Jó megbízható progi ez? Pár évvel ezelott használtam F-securet és nem volt gondom vele.
Vagy pl másik megoldás az ingyenes Comodo IS lenne.
Mellé SAS-t szeretnék és Malware Securityt. Ezek hogy férnének meg egzmás mellett?
Athlon II X4 4GB RAM van a gépben és Win& 64bit lesz fent.
Tanácsok?
Elore is koszonom!
Udv,
Tibi -
blattida
nagyúr
válasz Tibi a lámer #38585 üzenetére
Ha nagyon olcsón jutsz hozzá, akkor jó, mert hatékony és nem igényel szakértelmet.
A comodo is jó, de az igen, így azt nem javaslom.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
L7wy
őstag
válasz Tibi a lámer #38585 üzenetére
SAS és Malware security (ezt nem ismerem) szerintem felesleges, Comodo vagy F-secure bőven elég, én ajánlom h próbáld ki Comodo-t, ő még egy fejlődésben levő védelem, és a vezető szerint hamarosan valami olyat tesznek, ami a legerősebb antivirussá fogja tenni CIS-t hát majd meglássuk
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Sz_Imre
senior tag
válasz 12-es csaj #38583 üzenetére
Szia!
(#38583) 12-es csaj: De azért az ne felejtsd hogy a G-Datában két motor van benne és vele együtt az adatbázisok is (Avast és Bitdefender). Szerintem így nem teljesített rosszul az Avast.
-
atidnaB
csendes tag
válasz 12-es csaj #38587 üzenetére
A kis maximalista... ..Majd orvosolják,nyugi!..De miért nem próbálsz ki más vírusirtókat is,Avira,MSE, stb,stb..?..
-
Sz_Imre
senior tag
válasz 12-es csaj #38591 üzenetére
"A blattida által linkelt tesztben teljesített szerintem rosszul." - tudom, erről beszélek én is. Az AVG-nek meg most "szerencséje volt. De nyugi, ez csak egy szimpla teszt, ami nem fedi teljesen a valóságot.
[ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
válasz atidnaB #38592 üzenetére
Minek?
Az egészet nem személyes elégedetlenségből, nem "félelemből" stb, írtam, hanem mert meglepődtem a rossz szereplésén a teszten...
Sz_Imre:
Egyébként valósághűbbnek hangzik a leírása alapján, mint az a teszt, amit én linkeltem..Ha fele annyi a sávszélesség, de úgy is megnézzük, hogy leszedjük a vírusirtót a gépről, és úgy is fele annyi, akkor ki van zárva, hogy az av a hibás? Nem hagy hátra registry bejegyzést vagy valamit; ami miatt még akkor is lassít egy ideig, ha el van távolítva?
Cirka 15 percre leszedtem még régebben. Nagyon ritkán normális a sávszélesség, általában nem.[ Szerkesztve ]
-
atidnaB
csendes tag
válasz 12-es csaj #38594 üzenetére
Mondjuk próbaképp.. ..Összehasonlításként védelem,és teljesítmény terén..
-
19870820
senior tag
válasz 12-es csaj #38594 üzenetére
Szia.Én most pl áttértem az F-Secure Client Security-re. Ez se tökéletes,de szerintem nagyon felhasználóbarát. Ennél a proginál megvan a teljes sávszélesség(még a KAV 2010nél se volt meg teljesen),2 napja van fenn,eddig netszakadás nem volt bár lehet csak szerencsém van. Eddigi egyedüli hiba amit észrevettem hogy pendriveokkal elég lassan dolgozik,gondolok itt a rajtuk található fájlok ellenőrzésére illetve a másolásra.Persze nem akarlak rábeszélni a cserére csak gondoltam leírom a tapasztalatom.
-
-
19870820
senior tag
válasz 12-es csaj #38597 üzenetére
Igen Kaspersky esetében szinte az egész megvolt. Hangsúlyozom maga a vonal se 100%os nálam sajnos.Szóval a 4Mbites ADSL nálam legjobb esetben is 3.5-3.8Mbit. Ez a sebesség mióta F-Secure van mindig meg is van és netszakadás se volt. Mondjuk még jó pár napig tesztelem/figyelem hogy hogyan teljesít. Annyit viszont biztosan tudok,hogy nálam Avastnál nem volt meg a teljes sávszéllesség,de hogy ez tényleg maga a vírusírtó miatt lett volna azt nehéz kideríteni.Ezt is csak azért lehet igazából az Avastra ráfogni mert amikor cseréltem,akkor semmi más nem változott a gépembe.Bocs kicsit össze vissza írtam,de azért remélem nagyjából érthető.
Szerk.: Most néztem egy Speedtestet és még a ping is csökkent,jelenleg 43. Tudom ez se valami alacsony,de nálam ennél csak több szokott lenni. 3.46Mbit most a letöltés stabilan. Ami a legfontosabb hogyha pl letöltök akkor még így is tudok oldalakat nézni. Eddig ez egyik vírusírtó mellett se sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
válasz 19870820 #38598 üzenetére
Én többször mértem ki/bekapcsolt vírusirtóval; egyszer le is szedtem - utóbbi esetben 200 kilobittel gyorsabb volt a net, de még mindig vészesen karcsú...
Szerk.: Ilyen nincs. Most, hogy készülök lefeküdni, hirtelen begyorsult. Csekkolom, megvan majdnem az egész szélesség. Mondom, ilyen ez mindig...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest