Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Nem bátrabb volt, hanem hülyébb, és minden nemű önkritikától mentes, én tudom, hogy szar a hangom, naés, legfeljebb megastár már nem leszek, éppen ezért eszembe sem jutna kiállni, és hülyére röhögtetni a népet, pedig szoktam énekelni, magamnak, mert jólesik, de ettől még szar, élvezhetetlen amit csinálok...erre jönnek ezek és nekiállnak rombolni, a közizlést, meg roncsolni az éppeszű emberek idegeit, nehogy már ne röhögjem ki őket, DE

Még nem tudom megítélni, kik voltak jók, mert azok a nyúlfarknyi részletek az ő produkcióikból ehhez kevesek voltak...ha majd lesz róluk is véleményem tuti le fogom írni...
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
qrva jó még nincs??
-
Bazsesz
őstag
Nem jönnél fel ICQ-ra?

valaki már beajánlotta a linket:
Bővebben: link -
Ati9500
senior tag
nincs valakinek meg?? letölteném!!
-
csudri
őstag
Bizony-bizony! Nagyon szép hangú versenyzők is voltak tegnap. És tényleg igaz az, hogy nem számít a külsö (még), mert a piros hajú piercinges csajt is simán beválogatták.
Tóth Vera huga nagyon szimpi így elsőre (azt hiszem Gabriellának hívják), picit megijedtem, hogy elszúrja, de szerencsére a végén kiengedte a hangját. Drukkolok neki, bár a nővére engem még mindig nem győzött meg. -
csudri
őstag
Nem hinném, hogy megnyernéd (hacsak nincs tényleg állat jó hangod). Ugyanis itt direkt az ''aljára'' mentek rá tegnap, ez erről szól. Amúgy így az első adásból is látszott, hogy erősebb a mezőny és így talán nem kerülnek be olyanok a döntöbe, mint a Mujahid ''az mondom, hogy azért nincs hangom, mert meg vagyok fázva, pedig egy tehetsételen állat vagyok'' Zoltán.
-
aesir
veterán
Ez jellemző ránk/rátok magyarokra.
Volt ott egypár tehetség is. Eddig hány szót vesztegettetek rájuk? Egyet sem? Vagy csak keveset? És miért?
Mert jó röhögni azon aki bátrabb volt nálatok és ki mert oda állni?
Komolyan... néha nem csodálkozom hogy itt tartunk... -
Bazsesz
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
és mégegyszer:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Könyörgöm hol tart a világ? Mindjárt kiugrok a földszintről. De az se jó, mert akkor a betonon fogok hasalni
Ennyi erővel simán megnyerhetném a megasztárt 
(bocsi a sok á betűért, ha valakinek ez gondot okoz)
Üdv: Agent B. -
BLiNk3r
senior tag
Igen, tildy ez benne van, de ha valaki ilyen szinten nem értékeli reálisan a tudását, akkor nagy beégés a vége - mint azt sokmindenkinél láttuk tegnap. Aki nem elég biztos a hangjában ilyen nagyközönség előtt és egyedül, annak bizony inkább otthon kell maradnia.
De volt pl egy főszerkesztő csaj, ő látta a zsűrin, hogy vége a dolognak, de még akkor is énekelt, mikor ment ki, mosolygott hozzá, szóval szimpatikusan viselkedett.
Nem mint az a srác, akinek mondták, hogy ''ez nem elég'', ő meg még visszakérdez, hogy ''na és miért nem elég?''
kész -
csudri
őstag
''soknak nagyobb volt az önbizalma mint a tehetsége'' És akkor még finom voltál. Én két és fél éve járok énektanárhoz, de még nem mernék kiállni oda a ''kivégzőosztag'' elé. Talán majd jövöre, ha lesz megint ilyen műsor. Addig meg marad, hogy énekelek 100-150 ember előtt és ezzel vígan elvagyok.
-
tildy
nagyúr
Én nem voltam de: anno énekeltem énekkarban , elég jól.Viszont volt olyan hogy egyénileg ki kellett állni, mert énekversenyre akartak 1 embert közülünk küldeni, na akkor aztán nekem is volt egy-két hang , ami elcsúszott. Pedig amikor padsorban felállva kellett énekelni, akkor nem volt ilyen gond egyedül sem.
Jó ez a tegnapi műsorban nem igaz sok emberre, soknak nagyobb volt auz önbizalma mint a tehetsége, de láttam pár ilyen embert is, akinek valószínűleg az izgalomtól elmászott a hangja, pedig.... -
csudri
őstag
A legrosszabb arc tutira a Cher-t éneklő csaj volt. Úgy behorpadt az arca, mintha valami elkezdte volna belülről szívni az arcát! És a legjobb beszólás?! Mikor megszólalt a Settenkedő, hogy ''Ez elég Zámbó Jimmysre sikeredett és ráadásul már nem is él!'' Ezen szakadtam!

-
cikasz
őstag
Igen az a ki utánna még énekelt a vizhangos szobában... na az durva volt... az indián csávó

-
Horbal
őstag
Az is királ volt mikor valamelyik zsűritag azt mondta valamelyik droidnak, hogy adja elő mégegyszer, erre egymásra néznek, ''ezt nem mondod komolyan''

Meg a gumiló fejű metálsátan szegecses gádzsi, mint a bőgőmalyom vaze, előtte meg mint akit nyúznak, uramisten... -
isapeti
aktív tag
Hát a betonon....hasalok....... volt az abszolút császár szerintem is.... Folytak a könnyeim a
röhögéstöl...
Na meg aztán az a srác, aki mondta, hogy ''megvan a véleményem az egész zs?ritagról...'' nahát
az se volt piskóta... Pedig vele abszolút nem is voltak parasztok...
Ja meg amikor az egyik ''bebizonyította'' a meghallgatás után, hogy ô igenis jól énekel...
hihhhhetetlen volt! A debella telefonálóst meg amikor megláttam, hátraugrottam vagy 2 métert,
úgy megijedtem.... meg a Merilinmenszon-imitátor csajszitól is. -
Horbal
őstag
Azér a beszolószobában a srác mikor kijelentette, hogy ő igenis evvel akar foglalkozni, mert ő tehetséges...hú vaz, üvölteni tudtam volna, na akkor mentem ki a konyhába sörért

-
aesir
veterán
Hogy ne csak a sz*rtenger ömöljön:
Az első fellépő Bella Levente valódi tehetség. Régen a Kifutóban ő lett a második a Pély Barna mögött. -
Horbal
őstag
Én fekszem itt a kihült földön eleven kincs még a nyárnak...
Forró betonon vasalok
az anyád, kifeküdtem
-
Goose-T
veterán
Az egyik fellépő egy régi, épületes haverom, Király Tibi. Nem láttam a műsort, róla nem szólt senki. Jó volt? A srác régóta rockénekes, egyszer az együttesében basszusgitároztam egy koncert erejéig. Több tehetségkutatót megnyert. Nincs valakinek felvéve ez is?
-
Agyasima
őstag
Váááá!
Meg akartam nézni, de frankón elaludtam előtte... nincs meg valakinek videjón? -
LukE
veterán
válasz
Lev Andropov
üzenetére
b+, meg jo hogy nem nezek TV-t. Nagyon gaaaz.
Illetve hogy is nez ki az a voros csaj?
tudod, ez az ize, amit 112 napja elfogadtal, na abban le van irva
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Fiúk tudom nem ide illik de most jutott eszembe hogy nem tudom hogy kell a mondandóm mellé esetleg valami képet beilleszteni! Ha valaki tudja legyenszíves ossza meg velem

[Szerkesztve] -
ManY
senior tag
ÚH
ez az Ákosos csávó naon ott van a topon
komolyan mondom nekem ciki-pedig nem én voltam az
és a végén a beszólás!!!
fürdőben jobban ment
túl sok ákost meg
erős vs spigyt hallgatott-azt az agyára ment
-
Feltettem még 2 gyöngyszemet

szerk: a multkori csao darwinból is fent van egy részlet amikor a csajok énekelnek (kár hogy nem indultak a megasztárban)
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
köszi... némileg módositottam... most nézd meg

-
Sick Boy
őstag
még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még

[Szerkesztve] -
Conki
tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Érdekes egyébként, nem szoktam beleélni magam semmibe sem komolyan, mégis ahogy ezt végignéztem, úgy éreztem, mintha én égtem volna

A Metallica énekese sem rossz, nézzétek meg online a tegnapi adást, ott megvan a teljes róla, amikor nem csak a gitárt imitálja, hanem énekel is
-
Közkívánatra Bővebben: link egyelőre a hasalós gyerek van fent meg a nagydb szőke nő.
-
-boyscout-
tag
nem vette fel vki?

-
lol
senior tag
Nagyon durva volt a mai, tavaly is hasonlóan büntetett... vagy inkább szomorú
vannak ilyen emberek > az egész család együtt röhögött 
-
cikasz
őstag
Hát igen... Ez a gagyisztár NEKEM volt kellemetlen

-
Lev Andropov
senior tag
Nagymedve: Valószinűleg az egyetlen feketebőrű aki egy Harley Davidsonon repeszt Dél-Dakotában! Bocs fiúk ezt muszáj volt elsütnöm!

-
dj.saabe
aktív tag
á jááá russzián (russian) daszvidanja !!nyasgem.

-
Digital
addikt
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Lev Antropov nem az Armagedonban volt az orosz űrhajós

-
Lev Andropov
senior tag
EZ VALAMI VICC!!!!!!!!!!!!
Megasztár
, inkább MEGABAROM!!!!!! -
Lev Andropov
senior tag
Hogy egy magyar embernek mennyi, de mennyi önbizalma van!!
De mire? Hát komlyan mondom én szégyeltem magamat a készülék előtt!!! -
_Volkovy_
nagyúr
Minden lapot elvittek tőled,és most már unatkozol?

-
cikasz
őstag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
miről van szó?
-
cikasz
őstag
nem vette fel valaki ezt a megasztárt?? Nekem nincs összedugva még a videóm...
Akarok csinálni 1 mix-et

-
Lev Andropov
senior tag
Az isten verje meg.... Bocsánat!!!!!!
-
dj.saabe
aktív tag
jaja az anagyon dagadt csaj ami utána telefonált valakivel az de nagyon szar volt de sok szar volt még.
-
klepto
addikt
Nem a #29-re gondoltál

Várj keresek egy linket, csak győzze végigolvasni
Bővebben: link
Van itt minden, még videó file is, ha le nem szedték a szerverről
-
_Volkovy_
nagyúr
Jó,most már bevallom,én hasaltam a betonon.

-
Sir Pocok
őstag
''akad amit nem gyógyít meg az idő sem....''

-
Drizzt
nagyúr
Remélem, az összes ilyen lesz. A jó kis balfaszokat kellene bevállogatni a döntőbe...
Télleg, valamelyik ph!-s nem volt? -
cikasz
őstag
Viszont a körszakállas gitáros csávó aki a spanyolost nyomta igen jó volt...
Meg a Veronika huga sem volt rossz...
Favorit a Piercinges csaj!!
-
salgado
tag
na ebből ennyi elég is volt!

irány a meccs!
-
JoHnni
senior tag
áá és ott volt a volt évfolyamtársam, az a mélyhangú csaj, rocker, hát igen büszke vagyok rá

-
törölt tag
ez nem önkorbácsolás, ez szórakozás
legalábbis nekem... engem akkor korbácsolnak, amikor a kolléganőm nézi a sorozatokat vagy a valóságshowkat... azt nehezen bírni, de ezt a megafrászt élvezet nézni, még mindig könnyes a szemem 
én csak azt nem értem, hogy ennyi embernek nincsen önkritikája?
[Szerkesztve]
A Bartók Eszter az nem lehet a Krisztiánnak a húga?
[Szerkesztve] -
zeus90
aktív tag
''Ez az én nyers tehetségem''
Durvaa máááár
Valki nincs ott a ph-zók özül?
-
illusiON
őstag
az erlső megaxar is ilyen volt az elején
amugy ez az önkorbácsoló dolog olyan, mintha pl. doom 3-mazol, mert félni nem jó dolog de parázol benne
élvezeti cikk 
-
zeus90
aktív tag
ááá dehogy

Lassú vagyok
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Mennyi ''meleg'' srác Azt még rákérdez wazzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeee

-
klepto
addikt
Én jobb műsor néztem, a TV Ügyvédje-t, az M1-en

Most kapcsoltam át a Megasztárra, de amit látok, attól még én is jobban éneklek
Nem baj, várom a Takent. Fel akarom venni az összes részt, az első kettő már megvan...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aDM|RaL^
őstag
ez lol.... mondjuk nekem az jut eszembe rola, hogy mikor haverokkal gárdonyba sátoroztunk, és éjjel 11kor levertük a sátrat egy ''BETONTÖMBRE'', akkor sikeresen forró betonon hasaltunk....
egyedul egy gyereknek jutott normal hely
->
''wet holnap te alszol a betonon'' ''k**rva anyaddddd'' -
süti5
őstag
cukkolsz?

-
Latissimus Dorsi
senior tag
Nem tudom, hogy ezen röhögjek vagy a meccsen izguljak
ááá...
nagyon komoly -
Flashy
veterán
de mér nézitek. sose értettem az ilyen önkorbácsoló embereket, akik pl direkt hallgatnak szar zenét csak mer szar. utálom a focit de inkább meccset nézek

-
Digital
addikt
Féééélelmetes
Anyóval tök jókat röhögünk rajtuk!
Az elöbb a vékony k...g feka srác...hm
SZMÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
A copfos? vazzzzzzeeeeeeeee
-
JoHnni
senior tag
jújj ez a csávó
-
cikasz
őstag
De hogy embereknek mennyi önbizalmuk van... beszarás

-
_Volkovy_
nagyúr
3 percig sírva fetrengtem a röhögéstől

-
Tithian
őstag
Köszönöm, hogy megosztottad élményeidet

A múlkor is volt pár érdekes ''tehetség'' a megasztárban, hát...
-
cikasz
őstag
Gagyisztár-t nézitek????
sirok!!!

betonon... hasalok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ennyi erővel simán megnyerhetném a megasztárt 

vannak ilyen emberek > az egész család együtt röhögött