Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Én most láttam először a műsort, de nagyon megtetszett. És a zsűri is jól döntött, én is a két srácot nyomtam volna tovább, és a vigaszágas kislányt, ha hárman mehettek volna.
Kíváncsi voltam erre a Péli (vagy mi
) Barnabásra is, mert sokat szídtátok a topicban, hát kb. ugyanazt mondta végig, mint amit én is gondoltam. -
j.bravo
addikt
Én ezt megértem, de nem az adott helyen, adott időben való produkciót pontozzák...?
(más már megszívta hogy akkor, abban a 2 percben nem volt olyan jó, bár máskor, a saját zenekarával olyan rajta hibát találni mint a kákán csomót)
Na mindegy, valóban nem volt rossz, csak szerintem volt nála jobb is aznap este (pl. a bőgős hölgy, vele helyet cserélhetett volna - ha a hangulatvarázslás az erőssége, a közönséget úgyis meggyőzte volna a vigaszágon) -
j.bravo
addikt
Caramel valóban nagyon ott volt, ahogy írtam is...
De szvsz ha elég lenne élvezni, amit csinál, és nagy hangulatot/show-t nyomni, akkor a két adással ezelőtti fehéröltömyös Maxi Priest-dalt éneklős ZEG-en színészkedős srácnak is tovább kellett volna jutnia... (ő a hangulatvarázslás és ''élvezemamitcsinálok'' mellett még jól is énekelte el...) -
ipgirl
tag
sztem a Levente /summer/ azért volt nagyon jó, mert élvezte amit csinál..nem látszódott rajta az izgalom jele sem, és akkora hangulatot csinált, hogy csak NA. és én is őket juttattam volna tovább! karamell pedig egyszerűen lenyűgöző volt...!!!

-
j.bravo
addikt
válasz
Tomcyboy
üzenetére
Jaja, a roma csákó nagyon királyul nyomta, ő megérdemelte a továbbjutást, a bőgős csajszi is a még egy esélyt (akár a sima továbbjutást is szvsz...), de a summer of ' 69-os srác miért ment tovább simán... akikre mondták sokan, hogy ''fölé intonált'', azok nem voltak bántóan hamisak, de ez a csákó eléggé...
Legjobban a Barbara Streisand dalt kifogástalanul eléneklő, és mégis kiszórt lányzót sajnálom még mindig... túl jó volt, vagy mi...?
[Szerkesztve] -
Tomcyboy
csendes tag
Remélem a következő adásban már benne lesz az a srác (neve nem jut az eszembe) aki az első válogatáson szerepelt. Gitározott és valami spanyolos dalt adott elő. Arra nagyon kíváncsi vagyok.
-
tildy
nagyúr
Figy vannak olyan emberek akik még soha nem fogtak mikrofont, de iszonyat jó hangjuk van.Egy volt kolis szobatársam is ilyen volt, ő anno népdalokat énekelt vidéken, de nem fogott még kezébe mikrofont, értsd nem állt még ki emberek elé egymagában.(vagy a bandájával vagy stb...)
Nekem a csaj hangja is, és a kinézete is bejött.
Egyébként te vagy ott a tescoban aki mézeskalit árul?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a két továbbjutó helyezését én nem vitatom...Csak a vigaszágas csaj nem jött be nekem..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én a vigaszágast nem értettem, az nem volt annyira eszméletlenül jó.Sokkal jobban örültem volna, ha az indiaias kinézetű csaj jut tovább, ő kicsit olyan ''őstehetség'', mivel 3.jára fogott mikrofont, a többiek meg már mióta zenélnek...
-
aesir
veterán

-
Tomcyboy
csendes tag
A tegnap estit láttátok. Most végre lehetett jókat hallani, mármint dalokat. Most nem irigyeltem a zsűrit, mert tényleg nehéz volt dönteni.
-
csudri
őstag
Lehet, hogy neki van a legjobb papírja és lehet, hogy éppenséggel jobban játszik mindegyiküknél, de sosem lesz jobb zenész, mint a Presser! És egy seggfej! Amikor megláttam ma abban az ingben majdnem kirókáztam a vacsit, nem hittem volna, hogy valaki fel tud gusztustalanabbúl öltözni, mint a Trillatrilla.
-
-
coolrob
aktív tag
Apropó..Ez a Pély Barna vmi übergusztustalan ..megint hozta a formát..
eszméletlen irritál engem.. titeket nem??? -
coolrob
aktív tag
én is azt mondom hogy na végre..élmény volt a mai műsor és pont azok mentek tovább akiket vártam.

a roma csávó nagyon ász volt.
-
ipgirl
tag
nagyon jó volt ez a mai adás!! nagyon tetszett, és én is azt juttattam volna tovább, akiket a zsűri...de már nagyon várom a jövő hetet...abban lesz a Dani...tuti továbbjut!!!!

-
_Volkovy_
nagyúr
Settenkedő most mondta hogy ő nem ért a zenéhez,nincs is jó füle.
Kérdem én,akkor mit keres a megasztárban?Egyáltalán miért kritikusként keresi a kenyerét,amikor nem is ért a zenéhez?Nagy a pofája?Nekem is az.Bele tud kötni az élő fába is?Én is bele tudok.
Elmegyek kritikusnak.
ON
-
duracell89
senior tag
ubazmeg...ez a csavo kiraly, akit zongorán kisértek...hajrá ''zongoránkísértsajátdaloscsákó''

-
BLiNk3r
senior tag
válasz
w9033626
üzenetére
Hello!
Feltettem a Numerakirályt az oldalamra (csak a mjúzik), tessék a link:
Bővebben: link
Listen&enjoy! -
ipgirl
tag
Hűűűűű......

-
Slayer Valor
őstag

jól elkapták..
pont a ''Bhöüöü''-nél
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
A numerakirály engem is érdekelne!!
-
w9033626
aktív tag
Srácok!
Igaz, hogy nem tartozik ide, de azért mégis megpróbálom. A tegnap esti IHM műsorból kellene nekem a numerakirály rész. Elég lenne csak a hang is, de ha kép is van hozzá az szuper lenne. A segítséget előre is kösssssszzzzz. -
buci_
tag
mivel o kritikus, es nem 'eloadomuvesz' es 'jazztanar' like pely brown, akinek a velemenye mindig a ''nagyon jo'' ''nagyon tetszett''-eken kivul mast nem nagyon tesz ki..
es meg mindig jo hogy egy mas szemszogbol vizsgal a zsuri es nem pedig ugyanazt a sodert nyomja mint a tobbi 2-3... -
Loretto
veterán
biztos volt már kérdés vagy reagálás, de nektek nem szurja ar eceptoraitokat a ''Settenkedő'' ? olyannyira tanubizonyságot tesz a szalmai hozzánemértéséről hogy szörnyű.

-
ipgirl
tag
Nem csak a refrént nyúlta le?
-
buci_
tag
ha vkit erdekel normal tempoban

-
buci_
tag
en is ''kivettem'' a szamot, de eleg szar a minoseg..
de igy lassitva nekem nagyon nem tetszik :/ lehet azert mert mar tul sokat hallgattam normal tempon
szerk.: egyebkent az a jo a csajban, hogy nagyon nagyon jo a belso kisugarzasa..es ez teljesen normal nala nem pedgi csinalva van..
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
érdemes meghallgatni, 10%-al lelassítottam, elég elviselhető hangja van így
Én a jazzes csáveszt sajnálom, ezek szószerint a fülükön ülnek(zsűri).
Amúgy meg a megasztáros oldalon lehet szavazni, és ott is 2. helyen van a srác, ugyhogy nem véletlen-az első ez a bartók eszterke
-
cikasz
őstag
Kár hogy a sörrobi nem ment túl
De aki képzett az hiába megy oda mert ugy is kivágják bármilyen jó is !! 
-
csudri
őstag
-
buci_
tag
Torres Dani?
nem o enekelt Manu Chaot gitarral a selejtezoben?
hm.. Toth Gabi..
amikor eloszor hallottam beszelni rohogtem.. full ugyanolyan a beszedhangja mint a noverkejenek
csak vhogy most nem jon be a style amit kihoztak belole.. ugy alapbol jobb volt.. de azert drukkolok neki.. -
behappy
aktív tag
Sztem most elég nehéz dolga volt a zsűrinek.
Mindenesetre a jövő hét sem lesz semmi......Torres Dani
és a Toth Vera testvére:Gabi. Terjeng egy pletyka a neten hogy a következő héten kik jutnak be, mert azt már 2 hete szombaton fölvették. Én már nagyon várom a jövő heti megasztárt! 
mindig elfelejtem, hogy behappy van bejelentkezve....de én nem az vagyok
[Szerkesztve] -
buci_
tag
-
LOTR
addikt
sztem az az ucsó emberke aki 10. nek adta elő szerzeményét jó volt, nem értem mét nem jutott tovább
-
buci_
tag

pontosan.
btw. az utolso elotti csajt nagyon sajnalom (moloko: bring it back - Rozina?) mert neki viszont sokkal-sokkal jobb hangja volt mint a kockasgatyasnak..meg ő volt az akinek szurkoltam de nem igazan jott sajnos ossze
Sör Robi tenyleg jo volt, nekem tetszett, az igaz hogy kemeny volt, nalam egy remenyfutamba lett volna benn..(aki viszont bekerult vigaszagra, őt kicsit halovanykanak ereztem igy a tobbiek mellett)
a marcali srac korrekt volt, mondta csak egy visszajelzest szeretne..es abszolut normal volt..
a bali ruhas csaj tenyleg eltolta ezzel, de hangja se volt nagyon..
na mindegy, kivancsi vagyok meg a maradek megakra..
forza Bartók Eszter és az elefánt dal!!!!

-
harry
veterán
Ahh, nem sikerült neki
Kár érte...
Nekem minden esetre tetszett a produkció, sztem jó volt. -
tildy
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Még a blikkel be lehet egyet juttatni a vigaszagas dontobe.Hatha oda bejut a robi...
-
csudri
őstag
ÁÁÁÁ, mostmár tényleg tele van a f@szom a zsűrivel! Tavaly kb. egyetértettem a döntéseikkel, de eddig csak szar döntéseket hoztak! A múltkor a Tamás (azt hiszem ez a neve) lett vígaszágas, most meg a Sör Robi-t kivágták, mint a taknyot.
Persze benne van az is a pakliban, hogy ő már 33 éves, de akkor is. K@pják be! -
duracell89
senior tag
sör robi neeee

-
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sajna nem.
Kár a kockásgatyásért is...Studencz kati viszont ...Hát nekem nem jött be...
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Bazzeg, ahogy a Robi az új csillagdalt elkezdte nagyon állat! Végre tisztán énekel! Viszont a többiek ritka szarok, nagyon nagy a kontraszt most a közös éneklésnél.
-
L|zsidoboz
őstag
CSak Presser ért a zenéhez!
Robi jó volt, csak Péli meg Soma egy botfülű!
Szép volt ROBI! -
csudri
őstag
Túl durva volt a Robi, úgyhogy ebből nem lesz továbbjutás, talán egy vigaszág beficcen.
-
L|zsidoboz
őstag
Robi nagyon jó (ezt eddig is tudtuk)!!
Továbbjut!!!!! -
BLiNk3r
senior tag
go Sör Robi, go!

-
harry
veterán
Nah, mingyá Robi. Tunereket izzítani

szabi6k: hagyjál már a baromságaiddal, egyéni dolog, nem érdekel
-
buci_
tag
huhh nekem abszolut top az elefantdal!! az a csaj nagyon kesz hihetlenul mennyire durvan tolja annyira megfogott hogy az mar lehetetlen
lehet kicsit tulzok, de nagyon bejon az a szam! selejtezon is eltolta egy parszor megneztem neten..
a kockasgatyas csaj nemtetszett: hamis is volt, meg nem volt jo hogy minden hang vegere nyogott egyet.... szabi...ott a pont

nah gyerunk sorrobi! -
harry
veterán
Biza, sok szerencsét Sörös barátunknak

-
L|zsidoboz
őstag
Sörrobi a legnagyobb!
Szerintem az egész ország neki szurkol!
Hajrá Robi! -
harry
veterán
éééss.... Sör Robi a pályán
/ ha jól tévedek.
Kíváncsi vagyok milyet alakít, remélem tovább jut
-
balguru
tag
Egyébként csak halkan jegyzem meg hogy a topic ihletőjét látásból ismerem.
Zalaegerszegiek elönyben....

-
sh4d0w
félisten
Azt nem értem, hogy a fehér öltönyös csákó miért nem jutott tovább? Agyba-főbe dicsérték, oszt semmi... pedig jó volt a srác.
-
Tomcyboy
csendes tag
Szerintem is a Barbara S-t énklő csajt kellett volna tovább jutattni. Az, hogy a dalból mi jön át valakinek az egyéni dolog. Szerintem az énéklés számít, nem az, h ki mit érez.
Az oké, h on line megnézhetem, de letölteni honnan tudom a saját gépemre.
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Erről lemaradtam (nem véletlenül)
, de a párom fel volt háborodva, hogy egy csaj nagyon szépen elénekelt a Barbara S. számot, és Őt totál lehúzták, ellenben a béna hangú cicababa, aki csak a mellbimbóit tudta mutogatni simán továbbment. Ha ez igaz akkor fel vagyok háborodva! 
Egyébként az Ákosnak volt igaza: abból a zsűriből max a Presser véleményére lehetne adni (bár félő, hogy Ő is erős nyomás alatt van a producerek részéről). A többiek akár a zsüriasztal másik végén is állhatnának Pénisz Barnával egyetemben. -
balguru
tag
Még egy kis apróság de csak azért mert tegnap annyira felhúztam magam az elöbb emlitett eseten, hogy meg most is remeg a szám széle, ''mert egy állat vagyok''

Lehet hogy Mr. pélybrown egy szuper zeneszerző és zseniális jazzénekes illetve tanár de hogy az ''egyesülése'' amit a zenekarának nevez egy nagy kalap sz.r , -már bocsánat a gyengébb idegzetüeknek- az tuti , továbbá egyszer hallottam nyilatkozni ,hogy azért csinál olyan zenét amilyet, mert itthon ez az igény.Pedig ő tudna jobbat is mivel mégis csak konzit végzet.Nekem ebböl az jött át -csak hogy a szavaival éljek - hogy money-money-money.Szóval csak ezért fáj hogy annak a birálatát hogy ki mennyire hiteles egy ilyen ember szájából kell hallgatnom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Barnabásra is, mert sokat szídtátok a topicban, hát kb. ugyanazt mondta végig, mint amit én is gondoltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)