Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
hmm... nem akartam genyó lenni, de meggondoltammagam
AZOK A TE SZEMEID A KÉPEN KÖCSÖG, NE IS PRÓBÁLD TAGADNI!!!!
zh előtti izgalomlevezetés rulz! -
_az
senior tag
de ki az a smittvera? -
Agyasima
őstag
válasz
Sick Boy #495 üzenetére
Juj, jujjj!
Na nem kell olyan komolyan venni a szavakat és darabonként kivesézni! 1xűen csak meglepett, hogy elsírod magad egy muzsikán, és ezt még képekkel is illusztrálod, akár vadidegeneknek is.
egyébként járhatunk, de hétvégenként te leszel a lány, és csak akkor dugunk.
Csak akkor tedd el valahova Poppyt!
[remélem nem néz be ide...]
-
Sick Boy
őstag
valaki be tudná linkelni a 2003-as Megastrár második selejtezőjében előadott Schmidt Vera dal szövegét? (Nézhetnélek, vagy hasonló), de nem azt, amelyet az elődöntőben adott elő, nekem a selejtezős nóta szövege kellene, nem értek belóle szavakat, meg nekem ez jobban bejön!
thanx! -
Sick Boy
őstag
válasz
Agyasima #494 üzenetére
ezeket nem értem. kifejtenéd bővebben, ha megkérlek?
de van bajod... <- mi?
nem gondoltam volna. <- mit?
Azér még bírlak! <-én is bírlak. járunk?
más: de azér könnyezni érte... hmmm, miért ne? olyan érzések szakadtak fel bennem... ismét és ismét rájövök, hogy mennyire szeretem a barátnőmet, Poppyt.
szerencsés vagyok. Sírni nem szégyen. Hencegni vele már az. Nem ez volt a célom. A dal csodálatos és elsírtam magamat rajta. ennyi.
írj légyszi kíváncsi vagyok rá, amit mondasz!
[Szerkesztve] -
-
válasz
Sick Boy #491 üzenetére
felraktam, tényleg jó az a szám Bővebben: link
-
Sick Boy
őstag
basszus visszanéztem a megasztár tavalyi két selejtezőjét, amelyet koxx kolléga linkelt be.
A Schmidt Vera dalán összesírtam magamat.
Ez komoly, a billentyűzetre borulva zokogtam. Kisírtam a szememet.
koxx, megtennéd, hogy kivágod ezt a részt (a 2003 nov 18-adikai adás végén van) és felteszed külön, hogy többen le tudják tölteni? Megköszönném. Komolyan.
Fiúk! Nézzétek meg! MOST! -
Sick Boy
őstag
-
Ebből csinálhatsz csengőhangot Bővebben: link jimmy.zip
-
bitmad
aktív tag
A tegnapi napló adása: Bővebben: link
-
tomcs
őstag
a felvett cuccoknak jo a hangminosege?
akarok sokkolos csengohangot -
bitmad
aktív tag
Hát ez nagyon LOL volt!
Sztár lett, szalacsi és polgár jenő után.
Én már az elején azon nevettem, hogy egy újságot nem tudott berakni egy postaládába, pedig postás.
Ja és majd Queen nótákat is fog majd énekelni.
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
Mindjárt lessz a magas C... Nézzétek
-
bitmad
aktív tag
Most mutatták a TV2-n, hogy vasárnap 19.00-kor a Naplóban lesz a zsűrigyilkos zámbóutánzat, amikor saját magát látta a tvben. Kiváncsi leszek, mit mond majd saját produkciójáról.
-
Sick Boy
őstag
koxx! be tudnál nézni ide? -> Bővebben: link nagyon megköszönném a segítségedet!
-
cikasz
őstag
Koxx nem vetted fel véletlenül most a Fábry-t??? Hát az Éles-en beszartam a röhögéstől!!!!
-
Először csak 3-4db 1percest raktam fel utána meg az egészet Bővebben: link
Ezen az oldalon pedig a tavalyi selejtezők vannak Bővebben: link -
Nah végre sikerült feltölteni, szedhetitek Bővebben: link
-
LJoE
senior tag
nagy vagy koxx!
csak a neten sikerült megnéznem, de kell, hogy a winyómon is meglegyen Világi Zolika produkciója
kis híján lefostam a bokám a röhögéstől, mikor megláttam az őrült Demonlord dobost
ez a srác teljesen hibbantemlékszem eccer a szigeten is gázálarcban dobolt, mert beindították a füstgépet
-
joergie
őstag
most néztem, dc-n van olyan állat, aki felvette(, és megosztotta.)
KIRÁLY -
ponti_ak
addikt
Na ja. Bármit meg lehet fogalmazni. Bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalány-juttatás, na ezt én sem értem...
Egyébként nem voltam. Csak nézem. De azt rendszeresen.
(Ez az egyetlen, ami még a barátnőmnél is üti a Barátokköztöt....)
Megasztár POWA!
Respect. -
Tárgytalan, elkezdtem feltölteni atw ftp-re mert a te általad megadott címre nem tudtam bemenni.
-
ponti_ak
addikt
-
ipgirl
tag
Nálunk ugyanez volt itthon...barátomat már a sírba vittem szegényt, hogy a tv előtt magyaráztam, hogy ''Neki'' be kell jutni, és mert az első szereplését megnéztem vagy 20-szor......
Tényleg jó a srác ....mind hangilag, mind esztétikailag
-
ponti_ak
addikt
válasz
bogingrol #453 üzenetére
Valami mexikói származású srác (a Megasztáros szerepléséből nekem ez jött le), aki b.nőm szerint jó f@szi....
...a mostani részben is feltűnt a gyerek, és a csajom 10 perces kiselőadást tartott nekem, hogy biztos benne lesz a legjobb 6-ban, és hogy a kolléganőivel is kibeszélték a srácot már vagy 5-ször, merthogy mekkora jó csávó...
Egyebet nem tudok mondani....
..max. annyit, hogy: Ollé! -
ipgirl
tag
lehet, hogy nem vág tökéletesen Tmába, de a Torres Daniról nem tud vki vmi bővebbet? Megnéztem minden oldalon /tv2/ stb, de sehol sincs hogy föllépne-e vhol. Állítólag van egy bandája....lehet, hogy csak vmi amatőr dolog....szóval ha vki tud vmi konkrétat szóljon.
-
bogingrol
aktív tag
nincs mese, van amikor a zsuri tenyleg nagyon ott van, es vannak tenyleg taplok a jelentkezok kozott,csak ugy bennem van a kisordog , es szivesen vegigneznem a ''hoher akasztasat'' is...
-
TéKrys
senior tag
Srác a kisszobában: ''Nagyon sajnálom hogy a zsűri még nem érte el a tökéletesség azon szintjét hogy meg tudja ítélni a tökéletességet.''
Egy másik gagyisztár: ''...Krisz Rudi és a többi fantasztikus tehetség...''
Soma: ''Meghágta a dobhártyámat. A hangodat az iparban lehetne használni'' -
csudri
őstag
-
joergie
őstag
pélyi-t nem írnám le, jazzénekesnek tanul,.és attól függetlenül, hogy milyen zenét csinál, nagyon jó hangja van.
más: azért a jókat is érdemes kiemelni sztem, pl azt a fémgitáros csáveszt, az tényleg nagyon adab**zott, betöltött mindent a zene.respect.
a LOL-os részeket már leírtátok -
ponti_ak
addikt
Hi!
Tegnapi kedvencem a (név nélkül) :
''Majd meglátjuk, hogy ki jut tovább nemzetközszinten, én vagy a Soma'', illetve
'' DE NEKEM JELENT MEG MÁR CÉDÉM IS!'',valamint
'' Piff-puff-puff, bevittem neki hármat, aztán olyat rúgtam a csávóba, hogy....stb. ''.
mondatok gazdája.
Először csak röhögtem rajta, aztán kinyitottam még egy sört, de végül inkább csak szomorú lettem az egésztől.
Lehet, hogy a zsűri néha igazságtalan, de ebben az esetben örültem, hogy keménykezű volt (sőt, talán nem is eléggé...).
MOD: A legjobb az, hogy a csigatévé meg persze le is adta az egész szereplését az illetőnek, mert úgy gondolta, hogy ez jó.... mindenesetre tanulságos volt, az biztos...
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
Az azért elég érdekes, hogy volt akit azért nem választottak be, mert olyan volt mint a Kovács Kati. És akkor Tóth Vera milyen volt? Nem akarom bántani meg ilyesmi, de Ő meg Cserhátira hasonlított, és akkor ez nem zavart senkit. Azért egy másik dalt elénekelhetett volna az a csaj, hogy bebizonyítsa, tud önálló produkcióra is, nem csak utánzásra.
-
bogingrol
aktív tag
...neha amikor retinan b@sz az emberi igenytelenseg marhara irigylem az olyan szerencses fazonokat akik teljesen onkritikatlanul kepesek elni az eletuket.neha meg eszembe jut a jo oreg ford fairlane , ahogy azt mondja a filmben : ''buti tajm....pi@aba...'' na de azert itt is volt aki jol nyomta, bar mar varom hogy mikor fog valaki nyeleskezigranatot dobni a zsurire, neha azert eleg pofatlanok tudnak lenni, bar azt is megertem....par szaz taplo utan....minden esetre jo ez a megasztar, kell ez nekunk de nagyon (miert a sztarcsinalok jutnak eszembe folyton rola...)
-
_Volkovy_
nagyúr
A tegnapiról lemaradtam,egy linket majd dobjatok plz
-
ipgirl
tag
Akik nem jutottak be, bátran mehetnek Kozsóhoz, Ő bárkiből csinál sztárt akár pár hét alatt!
....és még lemeze is lesz!
-
szekreny
tag
Kedvencem:
RRRRRRRRRRRRRRRRRemetellláááány -
_az
senior tag
hát ezen is túlestünk...
Gondolataim:
1. LOL
2. SOMA POWER!!! Ezt a hangot az iparban lehetne felhasználni!
3. Zsűri-fika power elég masszív volt!
4. Hát vége. Még néhány afterparty-középdöntő, aztán jön az sms-es ocsmánykodás, ahol vissaztér a központba a trilla-gézé duó... remélem azér kb fél év múlva újra lesz...
5. Érdekes és klassz dolog, hogy a zsűri meg tudja állapítani, hogy kinek milyen műfajhoz való hangneme van... ennek valójában van is értelme, mert ugye popzenészt keresnek, nem folklórt, vagy tenort. DE HOGY A RÁKBA KERÜLT TOVÁBB EGY VÉR ROCKER??? Szeretem a műfajt, de a rockhoz erős torok kell, nem selymes hang, erre a villanymérnök srác továbbjutott... erre kiváncsi leszek...
(azért beállna elénekelni egy lazább Slayer-New faith-et, az beb*szna)
6. Elvis és 50-es évek rock&roll feeling rulz
7. megint volt 1 lol alak, aki megmonta a tuttit, hogy milyen gumi az egész... csak akkor minek jelentkezett...
8. még mindíg úgy érzem, hogy a jelentkezők nagy része nem az éneklés, hanem a sztárság miatt jelentkezett.. azért ez elég gáz, hogy ennyire divatba jött ez a majomkodás, igaz pl a tévé ezt nyomja a fogyasztók agyába... és ha meggondolom a zsűri tagajai közül a Pély-Beadbang-Barna kivételével egyik se tingli-tangli sztár... hová leszünk így...
Ja és ma láttam egy kozso klipet. VÁÁÁÁÁ Nem akartam elhinni, hogy az a pöts még mindíg énekel, jesszus...Ahhoz képest felüdülés a megafrász...
Nos, ennyit a helyzetelemzésről... -
BLiNk3r
senior tag
bazzze már megint lemaradtam a feléről a változatosság kedvéért, így ezt a részt is gépen fogom nézni...már nagyon várom
-
CuKoR
senior tag
Tessék közben rádiot hallgatni és véleményt mondani....(nem én vok a DJ hanem YDur ) Bővebben: link
-
ipgirl
tag
A lényeg: a Torres Dani bejutott
/remélem jól írtam a nevét/ -
cikasz
őstag
Az 1111-es?? Vazzeg... Nem szoktam mondani ilyet DE EZ BŰN RONDA VOLT!!! broáf
-
Sick Boy
őstag
na annak örülök, hogy az első adásból a gitáros, Lunás csákó bejutott!!!
nagyon várom már, hogy megmutatkozzon! -
e=mc²
őstag
A japánul éneklő nem jutott be??
-
lapa
veterán
a spontán zenélésben komoly hangja volt emberünknek.
-
zeus90
aktív tag
Na most jobbak jönnek
Füldugót ki lehet venni...
-
lapa
veterán
vegyész emberünk a kutyavonyításos fejbeállítással? ő se semmi
-
Sick Boy
őstag
Szemüveges vegyész csákó kinézetre is ott van!!!
orrhang ezerrel!
de nekem teccik -
CuKoR
senior tag
AZ IPARBAN lehetne használni----falat rombolni
-
kirkri
addikt
Zolikának még a bölcsességfoga is látszik.
-
Sick Boy
őstag
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Zolika nagyon üt! -
zeus90
aktív tag
Afrika fasza:
''Meglátjuk őő hova jut és én nemzetközi szinten''
FASZA!!!!!!!!!!!!
Elszállt egy kicsit -
e=mc²
őstag
''nagyon fénylesz, mint az orosz metró''
Japánul éneklő egész jó volt
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
zöldinges csávó is jó volt a rakkendrollal.
jesszusom ''annyira részletgazdag vagy'' -
ipgirl
tag
Azért az elég durva, hogy eddig csak egy ''normális'' volt
..........
/a gitáros/
Új hozzászólás Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest