Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mondjuk néhány esetben szükség van fonetikus írásra, pl ennél:
Jó mondjuk senki nem énekelte, de akár énekelhette volna.
kate ryan : Désenchantée
Nager dans les eaux troubles
Des lendemains
Attendre ici la fin
Flotter dans l'air trop lourd
Du presque rien
A qui tendre la main
Si je dois tomber de haut
Que ma chute soit lente
Je n'ai trouvé de repos
Que dans l'indifférence
Pourtant, je voudrais retrouver l'innocence
Mais rien n'a de sens, et rien ne va
Tout est chaos
A côté
Tous mes idéaux: des mots
Abimés
Je cherche une âme, qui
Pourra m'aider
Je suis
D'une génération désenchantée,
Désenchantée
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ez szvsz sértő az össze rá szavazóra
-
tildy
nagyúr
Le sem tudom írni milyen boldog vagyok
niquis: még ha el is szólta, lényegtelen, mert akkor már le volt zárva a szavazás.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Tangerine #2727 üzenetére
Hm. hát mert ez eléggé köztudott dolog róla...
Lehet pont annyira mint az hogy iszik...(ezt meg nekem honnét kelelt volna nekem tudnom? régebben halottam, de az már 10 éve volt...)
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Tangerine #2717 üzenetére
Hát kinek ki.
Szvsz Gabi nagyon nincs benne nálam az első 5ben...
Viszont Eszter, Pál Tomi , Caramel, az első kieső lány, + talán palcsóIgen.
Tangerine és amunra : szvsz izléstelen dolog beteg emberen viccelődni, mégha másféle kinézetről is van szó... (cukros, + jópár lábaujját amputálták)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hm, Pál Tominak milyen jó hangja van
-
tildy
nagyúr
(efferalgan , nospa, c vitamin, ha épp nem efferalgan mert egyszerre nem lehet akkor neocitran, orrcsepp, kanalas gyógyszer emg valami 10000000 nevű gyógyszer) és ez csak szimpla nátha.
Kevered a szezont a f.rk.mmal, már ha lenne, hiszen te maga írtad, hogy 12 gyógyszert még egy haldokló sem kap, én csak példát hoztam , hogy de.
''Azért a 12 féle gyógyszer enyhe túlzás volt, annyit egy haldokló sem kap, de hozhat néhány szimpátia szavazatot.''
szerk:kicsit szerkesztettem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát a betegség általában akkor jön:
-ha az ember le van gyengülve
-valamiből már elege van, és a szevezet így tiltakozik.
Szvsz náluk a stressz akkora lett, hogy megbetegedtek...
Jók. -
tildy
nagyúr
válasz
barbikenje #2629 üzenetére
Erre én csak annyit mondok akkor, hogy 100 tagú romazenekar
LOL.
Szvsz számomra a roma sokkal nagyobb negativ töltettel bír. -
tildy
nagyúr
Láttátok hogy gabi a selejtezőkor sokkal szebben nézett ki?(mármint amikro válogatták ki kerüljön az elődöntőbe)
-
tildy
nagyúr
SZép volt -
tildy
nagyúr
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát
a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások..
Egyetértettél vele?
Igen...Ehhez tartsd magad!
Kiörömködés és obszcén fikázás meg szerintem enm egy és ugyanaz , főleg hoyg az utóbbi TILOS!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Miért lennék ideges?Engem enm zavar hogy kiesett dani.Annál inkább hogy caramell az utsó 2ben volt
joey7t meg hidegre kéne tenni, még a mod gombot sem ismeri, kispöcsözz, kékeresez, leszopta-z, lekisfiamoz
Killerman, szerintem regulázd meg.
Lehet véleményt mondani, pl. hogy szerintem elég gáz meg hasonlók, ezek a szavak még nem sértik a jóizlés határát, de joey7 szavai már túlmutatnak ezen
Ottoka nem szokásom árulkodni, nem szóltam senkinekÖrülök hogyha azt hitted mégis
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyszerűen enm értem caramel hogy állhatott kinn
-
tildy
nagyúr
Mi van???? Gabira ennyien szavaztak?
Egyértelmű caramel. -
tildy
nagyúr
Erről beszéltem.
Torresnek nincs keresnivalója az első 3ban, de a zenei életben viszont igen. (Multkor a ladánybenéseknek is az ő előadása tetszett igazán úgy láttam,na meg caramelé.)
Ugyanmár szatocs, akkor caramel a gitártudását(amit trilla le is balalajkázott..)
mosquito:caramel zeneileg jön be
Torres meg kinézetre tényleg ott van a topponNameg a desperados számban is
Cane: olvasd már el az eddigi összes hozzászólásom ebben a témában , kik voltak a megasztáros kedvenceim: Eszter és Caramel, szinte a kezdetek óta...Szal mit nem vállalok én be???
Utálom mikor a számba adnak olyan szavakat, ami szemen szedett hazugság
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
EGy ilyen hozzászólás szvsz a hozzászólót minősíti.
torres nagyon jól tudja magáról, hogy nem lehet az első, a kezdetektől ezt mondta, stb.
Tudod az a kispöcs legalább tudja , mit tud, nem azért van benn, mert ő a legjobb énekes, hanem emrt az ő figurája jön be a ''kiscsajoknak''.
Egyébként meg szerintem nincs rossz hangja (tudom, tudom 2 hangot énekel, szerintetek, nagyon rácáfolnék erre a desperados számmal) , csak kurvára nem tudja használni.
joey7 bazz te brtiney koncerte jársz
Úristen
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jaja magasan a többi felett... Mondjuk funkys volt, ja de attól függetlenül nekem bejött.
Máris kiváncsi vagyok az eredetire.
blink3r:maradjunk annyiban, hogy nekem is jobban tetszik az eredeti de attól függetlenül ez még nem volt szar.
Emlékeim szerint sehol nem sztároltam torrest, vagy neked már az is nagy felhúzás, hogy azt mertem mondani hogy nem volt szar?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi #2220 üzenetére
Jahm.Ezt az eredeti pokolgép énekelte?
Mármitn az a fekete hajú csávó , akinek ilyen elég érdekes hangja volt?
Jesszus:ezt a beképzelt szöveget...Ezért kár volt megszólalni...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hajrá caramel
Hogy én ezt a számot hogy szeretem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jézus
Hát ez a dal, ez nem volt vaami nagy szám, Gabi meg...Hol van ennek a lánynak a hangja?
-
tildy
nagyúr
Valaki emlékszik még a kifutó című csodálatos műsorra?
Na abban szerepelt egy szolnoki srác(az már személyes véleményem, hogy neki kellett volna megnyerni nagyon kirákly volt) aki az Iron maiden Tears of the dragon számát énekelte.
Bitang jó volt a srác, de azóta nem hallottam róla, biztos visszatért Szolnokra zenélni.
Tud valaki valamit róla? -
tildy
nagyúr
válasz
woodpaul #2002 üzenetére
6 évig tanultam
Semmit nem tudok, nem beszélek. MAx annyit tudok leirni, sajna ruszki karakterkeszlet nelkul, de azzal is sikerülne, hogy gye tü zsivjos? Meg kak tyibja za vút? Meg ja jljublju tyíbja.
Le tudnám írni orosz karakterekkel is, de eléggé nem találnám a billentyűket
A lentiek címére emlékeztem , ezért rámentem a tatu oldalra
joe7e nem is ismered őket.Már régóta együtt énekeltek a hazájukban, oroszul, mikor az angol dalra világszerte felkapottak lettek!!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
woodpaul #1979 üzenetére
Woodpaul:én hallgattam ákost egy időben, angolul, magyarul.
Valahogy ha angolul énekel, elveszika varázs, pedig értem akkro is a szöveget, de mégsme olyan szép.
Egyébként magyarul is be lehet futni, külföldön is, lásd a moldáv srácok, saját nyelvükön énekeltek, akkro ott volt a két ruszki csaj is, a TATU. -
tildy
nagyúr
Bővebben: link
véleményt várokTőled, erre.
-
tildy
nagyúr
Én emg nem.Mert ugyanúgy személyes szimpátia alapján dönt, miközben nekik kizárólag szakmai alapon szabadna.
''bár Britney az egyik kedvencem,de simán lemossa a pályáról akárcsak Xtinát.''
Hát hova tetted te a füled?
Egyket sem csipázom, de Christina olyan hangterjedelmet ki tud énekelni, olyan hajlításokkal, hogy én csak lesek.
Bár igaz neki sem tetszika hangszíne, de ugyanahhoz van tehetsége , mint Gabinak:képzett hang.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Szerintem pont jó, hogy a közönség dönt , ki az utsó kettő...
Igy legalább az marad benn, aki tényleg úgy énekel, táncol, vagy bármi, hogy az eladható.
ÉS a sztárság erről is szól...
Mania : nekem is ez jutott eszembe.
Tóth Vera a hangjával, hangja miatt, nincs is a címlapokon , stb, miközben azért pl. ott van Gáspár Laci, vagy Ibolya, sokkal jobban szereti zenéjüket a nép.
Legalábbis én mindenképpen...
Lehet valakinek a hangja iszonyat képzett, ha mellette a hangszín kellemetlen.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bocs de boogie szerintem csaka fémgitárral nyújtott hatalmasat, és csak zsűri kedvence volt..
A jamiruqai dal meg egyenesen...khm.. na mindegy.
Palcsó meg rengeteget fejlődött.
A palcsó macthbozó ''osztálytársaihoz'' gondolod pl. a szüleim is? (Nekik ő jön be...)
Gratulálok
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hehe, gabi vagy boogie...
Mondtam.
Már a kezdetek óta ezt a napot vártam...Végre eljött a napom...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát pedig nagyon ott van a srác. Főleg , hogy a családjában szinte mindenki zenélt, őt meg ''fel se fedezték''.
Ha nem si isten, de nagyon tudÉs szerény
Szal szimpatikus is.
Amúgyis a zsűri a tóthg , boogie párost isteníti állandóan az egekbe, akkor is, mikro egyértelműen nem énekelnek jól egy adott számot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ha jól emlékszem caramel, a nem hozzá való legnehezebb műfajban beleválasztott kőkeményen a műfajba....
Gabi ababn a műfajban ami totál távol áll tőle , arra hajtott, hogy .. na inkább nem mondok semmit. -
tildy
nagyúr
Palcsó Marleyt fog énekelni
Na nagy roccker csaj, ha ma nem esik ki, akkor nagyon gáz lesz abban hiába azt szereti..szerintem nem neki való.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Caramel caramel
for president
Hajrá, hajrá, te vagy az isten
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Gabi nem énekelt valami nagyot;[
Zsűri szokás szerint agyba főbe dicséri.... -
tildy
nagyúr
Caramel 4 president!!!
-
tildy
nagyúr
Ennyi erovel akkor pl. torres dani vagy palcso tomi jo enekes lenne?Csak mert sosem alltak meg a kiesok kozt?
Ugyanmar.
En az esztit eddig 1szer hallottam nyivakolni meg regen.
2. vagy kisebb a szavazotabora
3.vagy ahogy soma szavavabol kitunik megis van humbuk az egesz kiesosdiben...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudjatok ay a bajom boogival, hogy hiaba nyerne meg a megasztart, amiben nem hiszek, igne ksi reteg lenne az aki megvenne a lemezet...
Raadasul ma eszter szazszor jobb volt nala, de ugye a zsuri elfogult''
Remelem jovo heten tg boogie paros all a vegen a kiszavazasra varva -
tildy
nagyúr
Eszter nem erdemelte meg hogy kiessen.Merfoldekkel jobb volt boogienal.Sajnalom.
hajra eszti, sz@rd le az egeszet es csinalj egy jo lemezt!
En vevo leszek ra -
tildy
nagyúr
Szerintem tudott volna eszti nagyot enekelni, ha enm ez a hu.ye edmond a tarsa.
Edmond sosem votl szimpi nekem, mindig ordibal...
El lett rontva az egesz dal azaltal, hogy elkezdte nagyra nyitni a szajat.
Tom jones sem ordibalt annyira, mint edmond szinte mindig.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Lebiza.Azert tok fura, pl. a musor elejen a regiek enekeltek le az ujakat, aztan itt a vegere caramel alakit egy nagyot.
En sajnalnam ha eszti esne ki, ezert tippem a mai kiesore boogie.
Ha kiesik eszti , akkor mar csak 1 kedvenc marad benn. (caramel).
En nekik szurkolok.
Azert lesz ma meg duett, kivancsi vagyok ki hogy alakit. Foleg a Caramel , Eszti paros erdekel.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kar hogy eszter edmonddal enekelt.Sokkal jobbat ki lehetett volna hozni a hangjabol, ha mondjuk massal enekel.
-
tildy
nagyúr
Újabb olyan eset , ahol egyhangúan győzött valaki
Örülök, hogy marad eszter.
Bár én , mitn írtam, Palcsóra számítottam és Ádámra a végére...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na ki fog ma este a végén ott állni a végső kettesben? Palcsó és Ádám?
busman:rosszul fogalmaztam előszőr ezért szerkezsztettem.Szal ma estére gondoltam.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J #1473 üzenetére
Én emg még Caramellnek és Esztinek.
Szvsz ma Bálint Ádám fog kiesni. Eddig ő a leggyengébb láncszem. -
tildy
nagyúr
Jó votl a dani ma is...Pedig nem vagyok ''bugyinedves tini''
-
tildy
nagyúr
Kezdodik a mai musor
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest